JohNy_GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 παιδια εγω σημερα πρωτοειδα το post αυτο και νομιζω οτι εχετε ψιλοξεφυγει. συζητατε γαι παιχνιδια και τις κυκλοφοριες τους παρα για τις δυνατοτητες των 2 μηχανηματων αν κανω λαθος διωρθωστε και ενημερωστε με, η τουλαχιστον ας φιλοτημιθει καποιος να με βαλει λιγο στο κλημα btw εγω ειμαι με τη μερια του ps3 - γι'αυτο αλλωστε εχω αγορασει και δυο (αλλα αυτο ειναι μαλλον λιγο ασχετο... )
skanjos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 παιδια εγω σημερα πρωτοειδα το post αυτο και νομιζω οτι εχετε ψιλοξεφυγει. συζητατε γαι παιχνιδια και τις κυκλοφοριες τους παρα για τις δυνατοτητες των 2 μηχανηματωναν κανω λαθος διωρθωστε και ενημερωστε με, η τουλαχιστον ας φιλοτημιθει καποιος να με βαλει λιγο στο κλημα btw εγω ειμαι με τη μερια του ps3 - γι'αυτο αλλωστε εχω αγορασει και δυο (αλλα αυτο ειναι μαλλον λιγο ασχετο... ) οταν συγκρίνεις 2 κονσόλες συγκρίνεις και τα game libraries τους καθώς και τα exclusives τους,δεν πέρνεις μια κονσόλα για να κάθεται ,παιχνίδια παίζεις εκεί.
pscrazy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) οταν συγκρίνεις 2 κονσόλες συγκρίνεις και τα game libraries τους καθώς και τα exclusives τους,δεν πέρνεις μια κονσόλα για να κάθεται ,παιχνίδια παίζεις εκεί. Tοτε γιατι πηρες ps3? για να περασουν 2 χρονια μπας και βγαλει κατι καλο! Ακομη και τωρα δεν εχει ενα racing sim, μια βιβλιοθηκη τιτλων που ειναι για γελια...Online για κλαμματα! Ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ CELL η αποτυχια και η κοροιδια του ΑΙΩΝΑ! Το bluray μονο το εσωσε το μηχανημα! Τι εχεις μωρε ενα uncharted και το λιβανιζεις δεξια και αριστερα! Με ολα τα multi χειροτερα απο λιγο εως πολυ! Παιξε τις φολες σου και ασε εμας τους χβοχακιδες να παιζουμε τα casual... Μου μιλας για game libraries ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Y3395yeCat0&feature=related[/ame] Και το απο κατω βιντεο μας δειχνει στα δεξια την sony και αριστερα το προβατο-αγοραστης, που ταζει ταζει μπας και ριξει το probataki (4d, 120 fps, 1080p native) αλλα τελικα ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ εριξαν στη ρομπα_sony! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048&feature=player_embedded[/ame] Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2010 από pscrazy
xbotpawner Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Tοτε γιατι πηρες ps3? για να περασουν 2 χρονια μπας και βγαλει κατι καλο! Ακομη και τωρα δεν εχει ενα racing sim, μια βιβλιοθηκη τιτλων που ειναι για γελια...Online για κλαμματα! Ο CELL η αποτυχια του ΑΙΩΝΑ! Το bluray μονο το εσωσε το μηχανημα!Τι εχεις μωρε ενα uncharted και το λιβανιζεις δεξια και αριστερα! Με ολα τα multi χειροτερα απο λιγο εως πολυ! Παιξε τις φολες σου και ασε εμας τους χβοχακιδες να παιζουμε τα casual... Μου μιλας για game libraries ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ!!!! <-----------EPIC FAIL http://www.youtube.com/watch?v=Y3395yeCat0&feature=related Και το απο κατω βιντεο μας δειχνει στα δεξια την sony και αριστερα το προβατο-αγοραστης, που ταζει ταζει μπας και ριξει το probataki (4d, 120 fps, 1080p native) αλλα τελικα ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ εριξαν στη ρομπα_sony! http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048&feature=player_embedded Δυο video της κακιας ώρας που βρήκαμε στο youtube, ένα κακόγουστο σχόλιο δικής σου επινόησης που δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα και να, βγήκε η γελοία απαντησούλα σου. Ευγε xbot! Ας δούμε τις βιβλιοθήκες -Xbox halo (θα βγει και σε PC) gears of war(θα βγει και σε PC το 2) Και πολλά άλλα που δεν έπιασαν ουτε 5 στα reviews αρα δεν αξιζει να τα πουμε -ps3 uncharted uncharted 2 (game of the year 2009) resistance resistance 2 little big planet killzone 2 metal gear solid 4 τα ratchet and clank (τα καλύτερα platformer της γενιας) infamous demons soul (game of the year 2009 στο gamespot + σε PC) valkyria chronicles wipeout HD motorstorm Ninja gaiden ΟΥΦ! Τι κουραστικό να μετρας games..Τωρα καταλαβαινω γιατι πηρατε xbox... Γι'αυτό μην αναπαραγουμε ότι ακουμε στα site του xbox γιατί εδώ δεν παρεξηγούμε, αλλά αν πας και τα πεις αυτά πουθενα έξω αυτά, θα σε πάρουν με τις ΝΤΟΜΑΤΕΣ!!!
Antretng Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 xbotpawner Vs pscrazy Oh my god:confused:... the fight of the century [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fTZnwuZcWjo[/ame]
pscrazy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 xbotpawner Vs pscrazy Oh my god:confused:... the fight of the century http://www.youtube.com/watch?v=fTZnwuZcWjo Πας καλα!!!! επειδη ο καθε ασχετος με 5 ποστ εγραψε ακομη ενα, εγινε και σχετικος για να αξιζει να τα βαλω εγω μαζι του.... Στον φιλο με τα 5 ποστ εχω να του πω, οτι ειναι ωρα σημαιας, και να παει να βαρεσει προσοχη....γιατι καταλαβαμε ολοι πιστευω απο που μας εχεις ερθει. Κλασσικος ασχετος καμικαζι αυτοκτονιας απο το ακατανομαστο site ειναι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ποιος βγάζει έξω post counter να τον πατήσω χάμο?
xbotpawner Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πας καλα!!!! επειδη ο καθε ασχετος με 5 ποστ εγραψε ακομη ενα, εγινε και σχετικος για να αξιζει να τα βαλω εγω μαζι του.... Στον φιλο με τα 5 ποστ εχω να του πω, οτι ειναι ωρα σημαιας, και να παει να βαρεσει προσοχη....γιατι καταλαβαμε ολοι πιστευω απο που μας εχεις ερθει. Κλασσικος ασχετος καμικαζι αυτοκτονιας απο το ακατανομαστο site ειναι! δεν φταιω εγώ που εχω λιγα posts έχω τόσα games να παιξω που δεν προλαβαινω να γραφω. Αν είχα xbox θα καθόμουν όλη μερα στα forum να λέω ποσο καλή ειναι η κονσολα μου.
kratistos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 μετά από κοντά 700000 posts δεν βαρεθήκατε ακόμα ;;;; ήμουν νιος κ γέρασα...ήμαρτον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 με το ζόρι 10500 posts ρε το topic, σιγά
klainmaingr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 xaxaxaxaaxaxxa Μισός χρόνος δουλειά για έναν και μόνο χρήστη είναι αυτά Ε θρές; Πραγματικά όμως δεν πιστεύω οτι ζεί ακόμα αυτό το θέμα και οτι υπάρχουν και θερμοί υποστηρικτές του ενός ή του άλλου.. Too late boys..
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 1. To ξαναλεω αλλη μια φορα, το Reach ειναι το επομενο full-fleshed επισοδιο της σειρας και δεν εχει καμια σχεση με το ODST που ειχε ξεκινησει σαν expansion του Halo 3 εξου κ ο τιτλος Halo 3: ODST. 2. To Reach βασιζεται σε νεα μηχανη γραφικων. Α εντάξει, δικό μου λάθος.
JohNy_GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 παντως εγω εξακολουθω να θεωρω το ps3 την κορυφαια κονσολα της εποχης μας. -1)οντως το online του xbox ειναι καπως καλυτερο. αλλα μην ξεχναμε οτι η Microsoft εχει και καποια μεγαλη εμπειρια σε αυτον τον τομεα 0) 1)η δυναμη του xbox δεν μπορει να συγκριθει με τον CELL σε καμια περιπτωση. αντιλαμβανονται καποιοι οτι αυτη τη στιγμη το βαρητερο παιχνιδι του ps3 χρησιμοποιει το 80% του επεξεργαστη του? 2) η library ειναι σαφως πιο πλπουσια σε αριθμο και ποικιλια a)God of War III (ερχεται-υπαρχει demo και ειναι τρομερο) b)Gran Turismo 5 (ερχεται-υπαρχει demo και ειναι παρα πολυ καλο ακομα αν και λοιπουν καποια χαρακτηριστικα) c)Metal Gear Solid d)Uncharted 2 j)InFamous (πραγματικα απιστευτο) f)Killzone 2 g)Resistance 2(τρομερο shooter, και στο online) h)Little Big Planet j)MotorStorm και η λιστα συνεχιζεται αλλα λεω να το αφησω για τωρα.. επισης ολα τα παραπανω τα εχω παιξει εκτος απο MGS και U2 και οι γνωμες ειναι προσοπικες και οχι copy paste απο καποιο site 3)οι δυνατοτητες του ως ενα μηχανημα home cinema ειναι τρομερες και για κατι καλυτερο (BDPlayer) πρεπει κανεις να πληρωσει πολλα περισσοτερα απο αυτα που κοστιζει το ps3 4)με μια απλουστατη εγκατασταση linux γινεται ενα καταπληκτικο pc θα επανελθω εργοτερα γιατι τωρα πρεπει καπου να παω
darhe13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 παντως εγω εξακολουθω να θεωρω το ps3 την κορυφαια κονσολα της εποχης μας.-1)οντως το online του xbox ειναι καπως καλυτερο. αλλα μην ξεχναμε οτι η Microsoft εχει και καποια μεγαλη εμπειρια σε αυτον τον τομεα 0) 1)η δυναμη του xbox δεν μπορει να συγκριθει με τον CELL σε καμια περιπτωση. αντιλαμβανονται καποιοι οτι αυτη τη στιγμη το βαρητερο παιχνιδι του ps3 χρησιμοποιει το 80% του επεξεργαστη του? 2) η library ειναι σαφως πιο πλπουσια σε αριθμο και ποικιλια a)God of War III (ερχεται-υπαρχει demo και ειναι τρομερο) b)Gran Turismo 5 (ερχεται-υπαρχει demo και ειναι παρα πολυ καλο ακομα και αν λοιπουν καποια χαρακτηριστικα) c)Metal Gear Solid d)Uncharted 2 j)InFamous (πραγματικα απιστευτο) f)Killzone 2 g)Resistance 2(τρομερο shooter, και στο online) h)Little Big Planet j)MotorStorm και η λιστα συνεχιζεται αλλα λεω να το αφησω για τωρα.. επισης ολα τα παραπανω τα εχω παιξει εκτος απο MGS και U2 και οι γνωμες ειναι προσοπικες και οχι copy paste απο καποιο site 3)οι δυνατοτητες του ως ενα μηχανημα home cinema ειναι τρομερες και για κατι καλυτερο (BDPlayer) πρεπει κανεις να πληρωσει πολλα περισσοτερα απο αυτα που κοστιζει το ps3 4)με μια απλουστατη εγκατασταση linux γινεται ενα καταπληκτικο pc θα επανελθω εργοτερα γιατι τωρα πρεπει καπου να παω εχω ενστασεις στα περισσοτερα απο τα επιχειρηματα σου αλλα δεν γινεται να μπαινεις συνεχεια σε αυτην την διαδικασια..!απλα θα συ πω μονο οτι τεχνικα το ps3 δεν ειναι τοσο ανωτερο οσο φανταζεσαι..ισως κ να μην ειναι κ καθολου..!
Tilemaxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 παντως εγω εξακολουθω να θεωρω το ps3 την κορυφαια κονσολα της εποχης μας.-1)οντως το online του xbox ειναι καπως καλυτερο. αλλα μην ξεχναμε οτι η Microsoft εχει και καποια μεγαλη εμπειρια σε αυτον τον τομεα 0) 1)η δυναμη του xbox δεν μπορει να συγκριθει με τον CELL σε καμια περιπτωση. αντιλαμβανονται καποιοι οτι αυτη τη στιγμη το βαρητερο παιχνιδι του ps3 χρησιμοποιει το 80% του επεξεργαστη του? 2) η library ειναι σαφως πιο πλπουσια σε αριθμο και ποικιλια a)God of War III (ερχεται-υπαρχει demo και ειναι τρομερο) b)Gran Turismo 5 (ερχεται-υπαρχει demo και ειναι παρα πολυ καλο ακομα αν και λοιπουν καποια χαρακτηριστικα) c)Metal Gear Solid d)Uncharted 2 j)InFamous (πραγματικα απιστευτο) f)Killzone 2 g)Resistance 2(τρομερο shooter, και στο online) h)Little Big Planet j)MotorStorm και η λιστα συνεχιζεται αλλα λεω να το αφησω για τωρα.. επισης ολα τα παραπανω τα εχω παιξει εκτος απο MGS και U2 και οι γνωμες ειναι προσοπικες και οχι copy paste απο καποιο site 3)οι δυνατοτητες του ως ενα μηχανημα home cinema ειναι τρομερες και για κατι καλυτερο (BDPlayer) πρεπει κανεις να πληρωσει πολλα περισσοτερα απο αυτα που κοστιζει το ps3 4)με μια απλουστατη εγκατασταση linux γινεται ενα καταπληκτικο pc θα επανελθω εργοτερα γιατι τωρα πρεπει καπου να παω -1) Έτη φωτός καλύτερο. 1)Η υπεροχή του Cell αντισταθμίζεται απο την καλύτερη GPU του 360. 2) Λάθος. Όλοι ξέρουν οτι το 360 έχει πολύ μεγαλύτερη library. (Για τα exclusives συμφωνώ, αλλά και το 360 έχει εξίσου δυνατούς τίτλους). 3) MKV? 4) http://www.free60.org συν οτι στο Slim έχει αφαιρεθεί η επιλογή εγκατάστασης Linux...
Προτεινόμενες αναρτήσεις