Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να αλλος ενας που ηρθε στη sony. και ξερω και καμποσους ακομα. ειναι τυχαιο που δεν εχω ακουσει πουθενα να γινεται το αντιθετο?

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί αντικειμενικά το PS3 έχει καλύτερα exclusives, ενω τα αντίστοιχα του 360 μου είναι αδιάφορα πλέον. GT5, MGS4, Uncharted 2, GOW3, Demon's Souls, παιχνίδια που τα exclusive του 360 δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο.

---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:49 ----------

Tilemax ωρες ρε φιλε μου καλυτερα να μασας παρα να μηλας εισαι....

Οτι να 'ναι ρε botaki αντε να αυνανιστείς λίγο με τα μπράτσα του Master Chief και του Markus και παράτα μας ήσυχους... Μεγαλύτερη καθυστέρηση δεν έχω δει απο άτομο.

Δημοσ.
Τι μου συγκρίνεις τώρα μήλα με αγγούρια; Το 96/100 με το 85/100 στο metacritic? Μη μπερδεύεις βούρτσες κτλ κρίμα είναι και όπως πάντα εκτίθεσαι.

---------- Προσθήκη στις 15:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:19 ----------

Ε μα ρε μλκ enough with this madness.. Δεν γίνεται να πονάνε τα μάτια μου κάθε μέρα εδώ και 2 χρόνια.. :P

Οταν λεω οτι να ναι...;)

---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:52 ----------

Γιατί αντικειμενικά το PS3 έχει καλύτερα exclusives, ενω τα αντίστοιχα του 360 μου είναι αδιάφορα πλέον. GT5, MGS4, Uncharted 2, GOW3, Demon's Souls, παιχνίδια που τα exclusive του 360 δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο.

---------- Προσθήκη στις 16:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:49 ----------

Οτι να 'ναι ρε botaki αντε να αυνανιστείς λίγο με τα μπράτσα του Master Chief και του Markus και παράτα μας ήσυχους... Μεγαλύτερη καθυστέρηση δεν έχω δει απο άτομο.

Η βλακεια στο full που λεμε! ;) τρεχα για σανο λεμε!!! εχει μπολικο διαθεσιμο προς τερψην σου....

Δημοσ.

για μενα μονο τα uncharted θελω να παιξω απο οσα λετε. ουτε το mgs με ενδιαφερει, ουτε το demons world, ουτε το το gt5. το gow μια απο τα ιδια. γουστα ειναι αυτα.

Δημοσ.
για μενα μονο τα uncharted θελω να παιξω απο οσα λετε. ουτε το mgs με ενδιαφερει, ουτε το demons world, ουτε το το gt5. το gow μια απο τα ιδια. γουστα ειναι αυτα.

Same here το απίστευτο U2 αποτελεί την εξαίρεση. Οσον αφορά το 360, υπάρχουν τόσα καλά exclusives για το 2010 που με κάνουν αδιάφορο να αγοράσω το PS3. Το μοναδικό game που είναι διαφορετικό ειναι το Heavy Rain, γιατί στα υπόλοιπα υπάρχουν εξίσου καλά games στο 360(πχ GOW3-BAYONETTA, GT5-FORZA3)

Δημοσ.
Same here το απίστευτο U2 αποτελεί την εξαίρεση. Οσον αφορά το 360, υπάρχουν τόσα καλά exclusives για το 2010 που με κάνουν αδιάφορο να αγοράσω το PS3. Το μοναδικό game που είναι διαφορετικό ειναι το Heavy Rain, γιατί στα υπόλοιπα υπάρχουν εξίσου καλά games στο 360(πχ GOW3-BAYONETTA, GT5-FORZA3)

Σε γραφικά δεν έχουμε καλύτερα exclusives φέτος. Fact.

Δημοσ.
Εδώ ακόμα κι εγώ που είμαι γιωτ-άς θέλω να παίξω τα Uncharted 2 και Heavy Rain, τι λέτε τώρα :P

φιξντ !!!!

Δημοσ.
Πολύ σωστό το σχόλιο του bourdoulas.

Αυτά να τα βλέπουν οι ps3 fans που φοράνε παρωπίδες και πιστεύουν ότι και να τους πει η sony.

Εγω παρόλο που ήμουνα χρήστης ενός ps1 & ps2 σε αυτή τη γενιά προτίμησα 360 για τους προφανείς λόγους.

Οι οποίοι προφανείς λόγοι, εκτός από τις κόπιες στο 360, είναι;;;

Δημοσ.

Τι ερωτήσεις ειναι αυτες ΕΛΕΟΣ!

Σε ποια άλλη κονσολα πληρώνεις γιαα online? Κατσε εσύ με το ps3 και παίξε δωρεάν ρε κοροιδο, εμεις οι μαγκες τα σκαμε στη microsoft.

επισης δεν έχουμε και πολλά παιχνιδια στο xbox, αλλα δεν πειραζει, και τοτε που ειχαμε το halo μας ηρθαν τα τρια κοκκινα και τρχαμε στην microsoft για αλλαγη... δεν μας το ανταλλαξαν με καινουριο, αλλα δεν πειραζει, σκασαμε αλλα 300 και πηραμε καινουριο..Εσύ κατσε με το ps3 σου που δεν χαλα ποτε και κοιτα,...Δεν προκειται να ζησεις ποτε αναλογη εμπειρία...καθε μερα με το χβοχ, μια νεα περιπετεια...

Επιλεον το ps3 σου ειναι τοσο αθορυβο που το ξεχνας ανοικτό κα πληρώνει δεη..Εμεις με το κουτι αποκλειεται να την πατησουμε ετσι γιατι κανει σαν f16 που απογειώνεται.

Ενταξει, έχετε uncharted gow heavy rain infamous mgs4 ratchet και ενα σωρο αλλεσ παιχνιδαρες αλλα εμεις εχουμε to halo \. ζαλιζεσαι βεβαια απο τη θολουρα των γραφικών αλλα δεν πειραζει...μετα στο ΟΝΛΙΝΕ κανεις babysitting στα δκαχρονα που μου μαθανε και halo kai ξεσκας......

Εμεις οι κατοχοι xbox θα σας τονιζουμε συνεχως καλυτερη gpu. το ξεψηρισαμε αρκετα το θεμα και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ειναι 0,00000000001% καλύτερη απο το πσ3 σας...Βεβαια με το αρχαιο DVD που εχουμε δε χωραν καλα καλα 5 GB ενω εσεις εχετε 200GB αλλα δεν πειραζει, καλύτερα τερματίζουμε τα παιχνιδια μας πιο γριγωρα σε καμια ωρα... Σε λιγω θα βγαλουμε φιρμανι πως εχουμε και καλύτερη cpu...Μπας και πείσουμε κανεναν αναποφασιστο να διαλρξει χβοχ γαι να εχουμε συμαρασταση στις αρλουμπες που λεμε στα φορουμ...)

(@mods το παραπάνω μηνυμα δεν εχει ουτε βρισιες ουτε προσωπικη επιθεση, μην το σβησετε, ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ)

Δημοσ.

PS3 για exclusives και media player. 360 για multi και αντιγραφές. Τέλος. Γι' αυτό και εγώ θα πάρω PS3, γιατί το 360 στον τομέα exclusives πλέον δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Αν υπήρχε λογοκρισία στο thread:

α) θα είχε κλείσει εδώ και χρόνια,

β) αντί για 10643 posts δεν θα είχαμε ούτε 500.

Δημοσ.
Τι ερωτήσεις ειναι αυτες ΕΛΕΟΣ!

Σε ποια άλλη κονσολα πληρώνεις γιαα online? Κατσε εσύ με το ps3 και παίξε δωρεάν ρε κοροιδο, εμεις οι μαγκες τα σκαμε στη microsoft.

επισης δεν έχουμε και πολλά παιχνιδια στο xbox, αλλα δεν πειραζει, και τοτε που ειχαμε το halo μας ηρθαν τα τρια κοκκινα και τρχαμε στην microsoft για αλλαγη... δεν μας το ανταλλαξαν με καινουριο, αλλα δεν πειραζει, σκασαμε αλλα 300 και πηραμε καινουριο..Εσύ κατσε με το ps3 σου που δεν χαλα ποτε και κοιτα,...Δεν προκειται να ζησεις ποτε αναλογη εμπειρία...καθε μερα με το χβοχ, μια νεα περιπετεια...

Επιλεον το ps3 σου ειναι τοσο αθορυβο που το ξεχνας ανοικτό κα πληρώνει δεη..Εμεις με το κουτι αποκλειεται να την πατησουμε ετσι γιατι κανει σαν f16 που απογειώνεται.

Ενταξει, έχετε uncharted gow heavy rain infamous mgs4 ratchet και ενα σωρο αλλεσ παιχνιδαρες αλλα εμεις εχουμε to halo \. ζαλιζεσαι βεβαια απο τη θολουρα των γραφικών αλλα δεν πειραζει...μετα στο ΟΝΛΙΝΕ κανεις babysitting στα δκαχρονα που μου μαθανε και halo kai ξεσκας......

Εμεις οι κατοχοι xbox θα σας τονιζουμε συνεχως καλυτερη gpu. το ξεψηρισαμε αρκετα το θεμα και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ειναι 0,00000000001% καλύτερη απο το πσ3 σας...Βεβαια με το αρχαιο DVD που εχουμε δε χωραν καλα καλα 5 GB ενω εσεις εχετε 200GB αλλα δεν πειραζει, καλύτερα τερματίζουμε τα παιχνιδια μας πιο γριγωρα σε καμια ωρα... Σε λιγω θα βγαλουμε φιρμανι πως εχουμε και καλύτερη cpu...Μπας και πείσουμε κανεναν αναποφασιστο να διαλρξει χβοχ γαι να εχουμε συμαρασταση στις αρλουμπες που λεμε στα φορουμ...)

(@mods το παραπάνω μηνυμα δεν εχει ουτε βρισιες ουτε προσωπικη επιθεση, μην το σβησετε, ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ)

Εκτίθεσαι για τους εξής λόγους: 1ον) Δεν ρώτησα εσένα. 2ον) Κοίτα λίγο την σύνταξη όσων έγραψες (χωρίς παρεξήγηση...). 3ον) Οι πιο παλιοί εδώ πέρα ξέρουν ότι είχα αγοράσει το πρώτο μου 360 πριν 3,5 χρόνια. Απλά μετά από 3 ΧΒΟΧ που περάσαν από τα χέρια μου, δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσω και τέταρτο. Τότε το Χ360 ήταν η καλύτερη λύση, αλλά τώρα το PS3 είναι το best value μηχάνημα. End of story.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάποια καλούτσικα νέα ,οι φίλοι μας οι ισπανοί την κάνανε την δουλειά πάλι,http://www.haxnetwork.net/2010/01/run-ps3-backups-via-motorstorm-hack/

έχουν δοκιμάσει τα killzone 2/pes 2008/burnout paradise

φυσικά θα θέλει πολύ χρόνο για να εξελιχθεί σε κάτι καλό αλλα λίγη ελπίδα δεν βλάπτει.

βγήκε και ο αβαβας του χρόνου http://www.haxnetwork.net/2010/01/rumor-zpack-ps3-backup-system-iso-loader/ καθαρά ψέμα φαίνεται απο το βίντεο που είναι πετσοκομένο. αλλα το motorstorm hack δουλέυει σύμφωνα με αυτά που διάβασα. και το γεγονός οτι παίζει killzone 2 δείχνει οτι δεν έχει πρόβλημα σε σχετικά καινούρια παιχνίδια. για να δούμε ,έτσι και βγεί κανα iso loader για Ps3 βλέπω να μαζέυει σκόνη μετά το 360(τώρα γίνεται το αντίθετο δε λέω,απο το u2 έχω να το χρησιμοποιήσω)

αλλα αν είναι να γίνει κάτι αξιόλογο θα μας το πει ο gherudos χεχεχε.για να δούμε

για το heavy rain release date.http://www.destructoid.com/heavy-rain-gets-us-release-date-of-february-16-159878.phtml

μια χαρά 1st quarter Θα έρθει ,όχι και gt5 που το λένε μερικοί...

Επεξ/σία από skanjos
Δημοσ.

Τα είδη χιλιοειπωμένα :

1. Πολύ καλύτερα multiplatform games

2. Παιχνίδια με aa(antialiasing) και οχι θολούρα για να κρύβουν το μη aa

3. Πολύ ανώτερο live κομμάτι(Και τη καραμέλα που έχετε όλοι οι Ps3 fans) για το επί πληρωμή(Δηλαδη 30 ευρώ για 12 μήνες = 30/12=2.5 ευρώ το μήνα όντως πανάκριβο αυτό το xbox live))

Και τώρα που κάποιες υπηρεσίες του ps home θα είναι επι πληρωμή τι έχετε να πείτε για το "δωρεάν live κομμάτι της κονσόλας σας" :lol:

4. Και γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας οι αντιγραφές(Που και εσείς(Sony fans) μεχρι πρότινος(ps1 & ps2) είχατε κι εσείς σαν ατού στην κονσόλα σας και το διατυμπανίζατε αλλά ξαφνικά με το που το ps3 δεν έχει αντιγραφές μου γίνατε όλοι νομοταγείς και σας αρέσει να δίνετε από 40 έως 70 ευρώ για κάθε παιχνίδι.

5. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους(Τουλάχιστον για εμένα) είναι το τι θα προτιμήσει ο κάθε ένας για να παιζει παιχνίδια είναι καθαρά θέμα γούστου και κριτηρίων που έχει βάλει ο κάθε ένας.

Και πολλούς άλλους που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...