skanjos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τα είδη χιλιοειπωμένα : 1. Πολύ καλύτερα multiplatform games 2. Παιχνίδια με aa(antialiasing) και οχι θολούρα για να κρύβουν το μη aa 3. Πολύ ανώτερο live κομμάτι(Και τη καραμέλα που έχετε όλοι οι Ps3 fans) για το επί πληρωμή(Δηλαδη 30 ευρώ για 12 μήνες = 30/12=2.5 ευρώ το μήνα όντως πανάκριβο αυτό το xbox live)) Και τώρα που κάποιες υπηρεσίες του ps home θα είναι επι πληρωμή τι έχετε να πείτε για το "δωρεάν live κομμάτι της κονσόλας σας" 4. Και γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας οι αντιγραφές(Που και εσείς(Sony fans) μεχρι πρότινος(ps1 & ps2) είχατε κι εσείς σαν ατού στην κονσόλα σας και το διατυμπανίζατε αλλά ξαφνικά με το που το ps3 δεν έχει αντιγραφές μου γίνατε όλοι νομοταγείς και σας αρέσει να δίνετε από 40 έως 70 ευρώ για κάθε παιχνίδι. 5. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους(Τουλάχιστον για εμένα) είναι το τι θα προτιμήσει ο κάθε ένας για να παιζει παιχνίδια είναι καθαρά θέμα γούστου και κριτηρίων που έχει βάλει ο κάθε ένας. Και πολλούς άλλους που δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή. 1.Πολύ καλύτερα δεν τα λες,το οτί έχουν μια σκιά παραπάνω ,ή λάμπει η ρόμπα του μπατμαν και το όπλο των ghostbusters δεν τα κάνει πολύ καλύτερα.μερικά είναι καλύτερα στο 360 λόγο content,όπως το gtaiv και μερικά καλύτερα στο ps3 όπως το ninja gaiden 2 2.παίξε το uncharted 2 και μετά μίλα για θολούρα....εκτός αν μιλάς για τα μούλτι πάλι που πας πάλι στην 1η δικαιολογία σου 3.το ονλινε της σόνυ για μένα έχει περισότερα πακέτα ,γιατί δεν πληρώνω και το έχω όποτε θέλω ,και αυτό θα παραμείνει έτσι,ότι και να προσθέσουν δεν με ενδιαφέρει,το psn θα έχει το τσάμπα πακέτο που το 360 δεν θα την έχει ποτέ ,και αυτό τσούζει κάποιους απότι βλέπω. 4.ποιός κρύβεται ,αυτό λέμε είναι ο μοναδικός λογος αυτήν την στιγμή για να έχεις 360 πριν απο το ps3. 5.φυσικά γούστο,αλλα αν τα 2 τελευταία χρόνια έχει μόνο ένα forza 3 και geow2, σαν να τα έχουν παρατήσει είναι .το 2010 έχουν τουλάχιστον 3-4 τίτλους ,αλλα το 2008/2009 ήταν μεγάλη αποτυχία για το 360 σε exclusives.
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μια κονσόλα δεν την κάνουν μόνο τα exclusives που στην ουσία άντε να είναι το πολύ 10 τίτλοι το χρόνο ενώ τα multi platform είναι πολύ περισσότεροι τίτλοι το χρόνο οπότε για 1 - 10 παιχνίδια το χρόνο δεν το βρίσκω απαραίτητο κριτηριο για να αγοράσω μια κονσόλα που θα μου δώσει 1 - 5 κορυφαία παιχνίδια στα 4 - 5 χρόνια ζωής της και σχεδόν όλα τα multi platform να είναι σε αποδεδειγμένα(Όχι από εμένα, και μην με ρωτήσετε από ποιον γιατί ξέρετε) χειρότερο επίπεδο(Άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο). Πάντως το 2009 το 360 κέρδισε τον αγώνα των exclusives για ακόμα μια φορά παρόλο που και στις δυο κονσόλες(Ps3 & xbox360) έχουν μετρήσει παιχνίδια που ακόμα δεν έχουν βγει. Τώρα όσο αφορά το 2010 πιστεύω ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2010 από JUST-GAMER
gRim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Καλος Πελατης για την SONY!!!! με το ps4 να εισαι ευχαριστημενος με ΜΙΣΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Και με το xbox είμαι ευχαριστημένος...ναι είναι η κονσόλα με τα 40 halo..
neovdr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Είδανε τα PS Bots ότι δεν τους πάει στα multi παιχνίδια και τώρα λένε για τα Exclusives. Επιπλέον κάνουν μια στρατηγική (τρομάρα τους) κίνηση λέγοντας ότι επειδή βγαίνουν και σε PC μερικά δεν είναι exclusive.... Όταν θα βγουν κάτι Alan Wake, Crackdown 2 , Mass Effect 2 όμως? Επιπλέον αν δεν ήταν το xbox θα παίζατε bioshock στο ps ή είστε καλυμμένοι με 3 παιχνίδια (GoW3, Uncharted 2, GT5)??
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Μια κονσόλα δεν την κάνουν μόνο τα exclusives που στην ουσία άντε να είναι το πολύ 10 τίτλοι το χρόνο ενώ τα multi platform είναι πολύ περισσότεροι τίτλοι το χρόνο οπότε για 1 - 10 παιχνίδια το χρόνο δεν το βρίσκω απαραίτητο κριτηριο για να αγοράσω μια κονσόλα που θα μου δώσει 1 - 5 κορυφαία παιχνίδια στα 4 - 5 χρόνια ζωής της και σχεδόν όλα τα multi platform να είναι σε αποδεδειγμένα(Όχι από εμένα, και μην με ρωτήσετε από ποιον γιατί ξέρετε) χειρότερο επίπεδο(Άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο). Πάντως το 2009 το 360 κέρδισε τον αγώνα των exclusives για ακόμα μια φορά παρόλο που και στις δυο κονσόλες(Ps3 & xbox360) έχουν μετρήσει παιχνίδια που ακόμα δεν έχουν βγει. Τώρα όσο αφορά το 2010 πιστεύω ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε. Εδω διαφωνουμε καθετα και οριζοντια και διαγωνια. Αν μια κονσολα εχει (για μενα) 5 ποιοτικοτατα exclusive που -θελω- να παιξω τοτε την συγκεκριμενη κονσολα θα την αγορασω με κλειστα τα ματια. Αλλωστε ας μην λεμε και οτι θελουμε, ποιος τελειωνει 5 μεγαλουτσικα (σε διαρκεια) παιχνιδια μεσα σε ενα χρονο (εκτος και αν εισαι φοιτητης η μικροτερος, εκει ισως κατι κανεις για περισσοτερα)? Παρε και παλιοτερες κονσολες που αντεξαν οσο αντεξαν επειδη ειχαν αυτο το δικο τους "κατι". Επισης σχεδον ολα μου τα original παιχνιδια ειναι exclusive απο κονσολες/ pc. Εχω πολυ λιγα multiplatform original και αυτα τα εχω κατα κυριο λογο στο PC. To PS3 σαφως υπερτερει σε exclusive σε σχεση με το x360 οπου και ως πριν ενα χρονο θεωρουσα την κονσολα "fail" γιατι και οχι καλα exclusive ΚΑΙ (συνηθως) χειροτερα third party multiplatform εεεε πηγαινε πολυ. Μεσα σε ενα χρονο ομως η κατασταση ελλαξε. Το PS3 πλεον εχει σαφως καλυτερα exclusive (και ερχεται και το αλλο exclusive παιχνιδι που θα με αναγκασει να την παρω την κονσολα ονοματι Last Guardian) και θα εχω και την δυνατοτητα να απολαυσω ολα τα multiplatform που με ενδιαφερουν στο PC μου (bioshock 2, Mass Effect 2 κτλ.). Win-Win κατασταση δηλαδη. Το να αγοραζεις μια κονσολα μονο για τα multiplatform δεν ειναι κακο αλλα μπορεις να κανεις σιγουρα πολυ καλυτερα απο μια κονσολα αν μιλαμε για τετοια παιχνιδια.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Εδω διαφωνουμε καθετα και οριζοντια και διαγωνια. Αν μια κονσολα εχει (για μενα) 5 ποιοτικοτατα exclusive που -θελω- να παιξω τοτε την συγκεκριμενη κονσολα θα την αγορασω με κλειστα τα ματια. Αλλωστε ας μην λεμε και οτι θελουμε, ποιος τελειωνει 5 μεγαλουτσικα (σε διαρκεια) παιχνιδια μεσα σε ενα χρονο (εκτος και αν εισαι φοιτητης η μικροτερος, εκει ισως κατι κανεις για περισσοτερα)? Συμφωνώ απόλυτα. Για παιχνίδια όπως το MGS4, Uncharted 2 GT5, κτλ, η αγορά PS3 επιβάλλεται και αξίζει πιστεύω. Για multi και online έχουμε το Xbox.
GrandGamer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τα είδη χιλιοειπωμένα : 1. Πολύ καλύτερα multiplatform games 2. Παιχνίδια με aa(antialiasing) και οχι θολούρα για να κρύβουν το μη aa 3. Πολύ ανώτερο live κομμάτι(Και τη καραμέλα που έχετε όλοι οι Ps3 fans) για το επί πληρωμή(Δηλαδη 30 ευρώ για 12 μήνες = 30/12=2.5 ευρώ το μήνα όντως πανάκριβο αυτό το xbox live)) Και τώρα που κάποιες υπηρεσίες του ps home θα είναι επι πληρωμή τι έχετε να πείτε για το "δωρεάν live κομμάτι της κονσόλας σας" 4. Και γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας οι αντιγραφές(Που και εσείς(Sony fans) μεχρι πρότινος(ps1 & ps2) είχατε κι εσείς σαν ατού στην κονσόλα σας και το διατυμπανίζατε αλλά ξαφνικά με το που το ps3 δεν έχει αντιγραφές μου γίνατε όλοι νομοταγείς και σας αρέσει να δίνετε από 40 έως 70 ευρώ για κάθε παιχνίδι. 5. Ένας από τους σημαντικότερους λόγους(Τουλάχιστον για εμένα) είναι το τι θα προτιμήσει ο κάθε ένας για να παιζει παιχνίδια είναι καθαρά θέμα γούστου και κριτηρίων που έχει βάλει ο κάθε ένας. Ακριβώς οι λόγοι που μόλις ανέφερες με έκαναν να μην πάρω xbox360 διότι: 1)PC 2)PC 3)PC 4)PC 5)PC Το μόνο που έχει παραπάνω το xbox360 είναι μερικά exclusive τα οποία όμως δεν με συγκινούν καθόλου για να θέλω να πάρω την κονσόλα. Αντίθετα το PS3 έχει καλύτερα exclusive που με ενδιαφέρουν(βλέπε MGS4, GOW3, FFvs13, Heavy Rain) και μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σαν BD player. Άρα λοιπόν αγοράζεις κονσόλα σύμφωνα με τα κριτήρια που σε ενδιαφέρουν και όχι σύμφωνα με το πιο κάνει τις περισσότερες πωλήσεις. Είδανε τα PS Bots ότι δεν τους πάει στα multi παιχνίδια και τώρα λένε για τα Exclusives. Επιπλέον κάνουν μια στρατηγική (τρομάρα τους) κίνηση λέγοντας ότι επειδή βγαίνουν και σε PC μερικά δεν είναι exclusive.... Όταν θα βγουν κάτι Alan Wake, Crackdown 2 , Mass Effect 2 όμως?Επιπλέον αν δεν ήταν το xbox θα παίζατε bioshock στο ps ή είστε καλυμμένοι με 3 παιχνίδια (GoW3, Uncharted 2, GT5)?? Tο pc είναι πλατφόρμα όπως είναι και το 360 και το ps3. Όταν ένα παιχνίδι είναι σε 360 και σε pc δεν είναι exclusive του 360 ασχέτος αν και τα windows και το xbox ανοίκουν στην M$. Είναι 2 πλατφόρμες οπότε το παιχνίδι είναι multiplatform. Το Mass Effect 2 πχ δεν είναι exclusive. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2010 από GrandGamer
ThrowDOWN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Επιλογη του καθενος καθαρα για το ποια κονσολα θα παρει, γιατι οπως και να το κανουμε δεν εχουμε ολοι τα ιδια κριτηρια.Δεν εχει νοημα να χτυπιεστε για το ποια ειναι καλυτερη και γιατι. Προσωπικα αγορασα το ps3 πριν μερικες μερες μονο και μονο για τα exclusives γιατι με ενδιεφεραν ποιο πολυ απο τα αντιστοιχα του xbox.(+ οτι ηθελα και το blue ray drive) simple. edit : @GrandGamer δεν ειδα το ποστ σου , συμφωνω σε αυτα που αναφερεις. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2010 από ThrowDOWN
Xoxosis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ακριβώς οι λόγοι που μόλις ανέφερες με έκαναν να μην πάρω xbox360 διότι:1)PC 2)PC 3)PC 4)PC 5)PC Το μόνο που έχει παραπάνω το xbox360 είναι μερικά exclusive τα οποία όμως δεν με συγκινούν καθόλου για να θέλω να πάρω την κονσόλα. Αντίθετα το PS3 έχει καλύτερα exclusive που με ενδιαφέρουν(βλέπε MGS4, GOW3, FFvs13, Heavy Rain) και μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σαν BD player. Άρα λοιπόν αγοράζεις κονσόλα σύμφωνα με τα κριτήρια που σε ενδιαφέρουν και όχι σύμφωνα με το πιο κάνει τις περισσότερες πωλήσεις. Tο pc είναι πλατφόρμα όπως είναι και το 360 και το ps3. Όταν ένα παιχνίδι είναι σε 360 και σε pc δεν είναι exclusive του 360 ασχέτος αν και τα windows και το xbox ανοίκουν στην M$. Είναι 2 πλατφόρμες οπότε το παιχνίδι είναι multiplatform. Ειναι γεγονος οτι το pc εχει αποδειχτει ως καλυτερη λυση και οικονομικοτερη λυση στα multiplatform , το χαμηλο κοστος αναβαθμισης του hardware του , οπως μια μια καρτα γραφικων αξιας απο 70 ως 100 € , δινει αυτη τη δυνατοτητα να τα παιζεις σε πολυ καλυτερη ποιοτητα απο τις κονσολες Τα exclusives βεβαια ειναι αλλη ιστορια , θα ηθελα τα exclusives του play στο pc αλλα δυστυχως δεν προκειται να τα δουμε . Οπως και να εχει το playstation για μια ακομη φορα βγαινει νικητης στην ποιοτητα των exclusives, αν πιασουμε απο το metal gear μεχρι το uncharted 2 και σε αυτα που ερχονται (gow3- gt5 ) κλπ , ειναι τα καλυτερα αυτης της γενιας
alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Εδώ είναι το σημείο που τα βρίσκουμε όλοι μεταξύ μας... υπάρχει μία χαρά, μία αγάπη για τον συμφορουμίτη μας για λίγες μέρες μέχρι το επόμενο ποστ που θα εκτροχιάσει και πάλι την κατάσταση...
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Xoxosis για να παίξεις ένα παιχνίδι σωστά - ομαλά(Σε μεγάλη ανάλυση, στα σωστά fps & χωρίς κολλήματα) στο pc δεν θελεις μια κάρτα γραφικών των 70 - 100 ευρώ αλλά μια πολύ ακριβότερη κάρτα γραφικών και πολύ καλύτερο συνολικά υπολογιστή. Οκ να πάρω ένα ps3 με 260 ευρώ συν την αξία του κάθε παιχνιδιού για να παίξω μόνο τα exclusives του, όταν τα τελειώσω όμως τι θα κάνω θα κάθομαι να βλέπω το ps3 να γεμίζει σκόνη ή θα ξαναπαίξω τα top exlusives του που λέτε? Όπως προείπα όλα αυτά είναι απόψεις και τι ζητάει ο κάθε ένας από την κονσόλα του. Grandgamer οι πωλήσεις απλά δείχνουν ποια κονσόλα προτιμάει περισσοτερο το ευρύ κοινό οπότε και ποια κονσόλα έχει μεγαλύτερη απήχηση σε αγοραστές και συνάμα games developments. Και μην θελετε επειδη απλά δεν σας βολεύει να τα ισοπεδώσουμε - ακυρώσουμε όλα.
GrandGamer Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Xoxosis για να παίξεις ένα παιχνίδι σωστά - ομαλά(Σε μεγάλη ανάλυση, στα σωστά fps & χωρίς κολλήματα) στο pc δεν θελεις μια κάρτα γραφικών των 70 - 100 ευρώ αλλά μια πολύ ακριβότερη κάρτα γραφικών και πολύ καλύτερο συνολικά υπολογιστή. Οκ να πάρω ένα ps3 για να παίξω μόνο τα exclusives του Όταν τα τελειώσω όμως τι θα κάνω θα κάθομαι να βλέπω το ps3 να γεμίζει σκόνη ή θα ξαναπαίξω τα top exlusives του που λέτε? Όπως προείπα όλα αυτά είναι απόψεις και τι κριτήρια έχει ο κάθε ένας από την κονσόλα του. Αν έχεις PC σαν το δικό μου ή έχεις τη δυνατότητα και θες να διαθέσεις 1000€ για να πάρεις PC τότε θα πάιζεις τα παιχνίδια πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε κονσόλα και το 360 δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αν δεν έχεις ούτε PC ούτε λεφτά τότε δίνεις 200€ και παίρνεις xbox.
sozz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Xoxosis για να παίξεις ένα παιχνίδι σωστά - ομαλά(Σε μεγάλη ανάλυση, στα σωστά fps & χωρίς κολλήματα) στο pc δεν θελεις μια κάρτα γραφικών των 70 - 100 ευρώ αλλά μια πολύ ακριβότερη κάρτα γραφικών και πολύ καλύτερο συνολικά υπολογιστή. Οκ να πάρω ένα ps3 για να παίξω μόνο τα exclusives του Όταν τα τελειώσω όμως τι θα κάνω θα κάθομαι να βλέπω το ps3 να γεμίζει σκόνη ή θα ξαναπαίξω τα top exlusives του που λέτε? Όπως προείπα όλα αυτά είναι απόψεις και τι κριτήρια έχει ο κάθε ένας από την κονσόλα του. με ενα pc των 600Ε+200Ε για 22full hd εισαι οτι πρεπει και καυτερα απο τις κονσολες που θελεις 200Ε-300Ε + 800Ε οθονη για να εισια ενταξει οπως ειπανε και απο πανω περνεις το καθε πραγμα για οτι σου αρεσει εγω αμα ποτε επερνα κονσολα θα επερνα ps3 για ταινιες
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αν έχει PC σαν το δικό μου ή έχεις τη δυνατότητα και θες να διαθέσεις 1000€ για να πάρεις PC τότε θα πάιζεις τα παιχνίδια πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε κονσόλα και το 360 δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αν δεν έχεις ούτε PC ούτε λεφτά τότε δίνεις 200€ και παίρνεις xbox. Συμφωνω οτι αν έχεις λεφτά παίρνεις έναν υπολογιστή και καθάρισες στο θέμα παιχνίδια και όχι μόνο δεν χρειάζεσαι καμιά απολύτως κονσόλα. με ενα pc των 600Ε+200Ε για 22full hd εισαι οτι πρεπει και καυτερα απο τις κονσολεςπου θελεις 200Ε-300Ε + 800Ε οθονη για να εισια ενταξει οπως ειπανε και απο πανω περνεις το καθε πραγμα για οτι σου αρεσει εγω αμα ποτε επερνα κονσολα θα επερνα ps3 για ταινιες Ναι στους υπολογιστές όμως δεν βάζεις το κόστος αναβαθμίσεις κάθε 6 μηνου - χρόνου κάρτας γραφικών μνήμης κ.τ.λ. για να μπορείς να παίξεις ακόμα και τα ποιο απαιτητικά παιχνίδια σωστά κάτι που στις κονσόλες δεν υφίσταται γιατί κατά μέσο όρο μια κονσόλα έχει ζωή 4 - 6 χρόνια χωρίς να χρειαστεί να πάρεις κάτι παραπάνω για να παιζει σωστά τα παιχνίδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 αν έχεις λεφτά παίρνεις και τις 3 κονσόλες και PC... τσκ τσκ τσκ, amateurs
Προτεινόμενες αναρτήσεις