Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν έχεις λεφτά παίρνεις και τις 3 κονσόλες και PC...

τσκ τσκ τσκ, amateurs :P

Αυτό είναι ότι καλύτερο για τον hardcore gamer αλλά και ότι ακριβότερο.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Συμφωνω οτι αν έχεις λεφτά παίρνεις έναν υπολογιστή και καθάρισες στο θέμα παιχνίδια και όχι μόνο δεν χρειάζεσαι καμιά απολύτως κονσόλα.

Ναι στους υπολογιστές όμως δεν βάζεις το κόστος αναβαθμίσεις κάθε 6 μηνου - χρόνου κάρτας γραφικών μνήμης κ.τ.λ. για να μπορείς να παίξεις ακόμα και τα ποιο απαιτητικά παιχνίδια σωστά κάτι που στις κονσόλες δεν υφίσταται γιατί κατά μέσο όρο μια κονσόλα έχει ζωή 4 - 6 χρόνια χωρίς να χρειαστεί να πάρεις κάτι παραπάνω για να παιζει σωστά τα παιχνίδια.

αμα θελεις να τα βλεπεις στα φουλ μπορεις να κατεβασεις αναλυσεις ;)

ακριβως το ιδιο γινετε και στις κονσολες που δεν ανανεωνετε το hardware πετσοκοβουν το καθε game για να το χωρεσουνε :o

Δημοσ.

Πάντως το 2009 το 360 κέρδισε τον αγώνα των exclusives για ακόμα μια φορά παρόλο που και στις δυο κονσόλες(Ps3 & xbox360) έχουν μετρήσει παιχνίδια που ακόμα δεν έχουν βγει.

απλά έλεος δλδ,

halo odst

forza 3

gta gay tony

vs

killzone 2

infamous

uncharted 2

demons soul

rachet and clank future

ε μην λέμε και ότινανε εντελώς.......

Δημοσ.

Τώρα ποιος φοράει παρωπίδες?

Διάβασε λίγο τι λέει το άρθρο και θα καταλάβεις γιατί νικάει το 360 των αγώνα των exclusives για το 2009.

Δημοσ.
Τώρα ποιος φοράει παρωπίδες?

Διάβασε λίγο τι λέει το άρθρο και θα καταλάβεις γιατί νικάει το 360 των αγώνα των exclusives για το 2009.

Written by John Scalzo on January 21, 2009 .........στην τελική ποιός το νίκησε έχει σημασία και όχι τι σκεφτόταν ο scalzo τον ιανουάριο....

δείτε και τα καινούρια scans του gow3 και claps

1263190861861.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την ίδια λογική κι εγώ μπορώ να ποστάρω φωτογραφίες των:

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, alan wake κ.τ.λ.

Οι φωτογραφίες & τα βίντεος ενός παιχνιδιού δεν λένε απολύτως τίποτα γιατί μπορεί αλλιώς να φαίνεται στα βίντεος - φωτογραφίες και αλλιώς στην πραγματικότητα.

Π.χ.

alanwake.th.png

Επεξ/σία από JUST-GAMER
Δημοσ.

με τα games για windows , δυστυχώς για εσάς Sonakides πάλι είστε αναγκασμένοι να παίζεται στο γήπεδο της M$.

Δημοσ.

εδω μιλαμε για κονσολες κυριοι, οχι εταιρειες.

επισης μια ερωτηση επειδη ακουσα για gow3 kai scans και λοιπα: εχει παιξει κανεις σας το demo του? γιατι εγω το εχω παιξει και μπορω πω οτι μαμαει (κραταμε και καποιο επιπεδο) και αφηστε τωρα picks και αλλα τετοια. και επισης για να μην πουν τιποτα μερικοι μερικοι, ναι εχω παιξει και τα 2 πρωτα gow

Δημοσ.
εδω μιλαμε για κονσολες κυριοι, οχι εταιρειες.

επισης μια ερωτηση επειδη ακουσα για gow3 kai scans και λοιπα: εχει παιξει κανεις σας το demo του? γιατι εγω το εχω παιξει και μπορω πω οτι μαμαει (κραταμε και καποιο επιπεδο) και αφηστε τωρα picks και αλλα τετοια. και επισης για να μην πουν τιποτα μερικοι μερικοι, ναι εχω παιξει και τα 2 πρωτα gow

Ακριβώς αυτό. Τίποτα άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...