Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το console exclusive δεν υπήρχε καν σαν έννοια πριν τα fanboys του 360 την βγάλουν.

Exclusive game για μια κονσόλα σημαίνει οτι μπορείς να το παίξεις MONO σε αυτή την πλατφόρμα. Γι αυτό η Microsoft βγάζει παιχνίδια που είναι ΜΟΝΟ για το 360 (βλέπε Alan Wake) άλλα και παιχνίδια που είναι multi platform όπως mass effect.

Δηλαδή αν η Sony πάει και αγοράσει την Nintendo και βγάλει το MGS5 (παράδειγμα) σε PS3 και Wii θα θεωρείται exclusive επειδή δεν υπάρχει στο 360;

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Συγνωμη αλλα το PC θεωρειται εδω και καιρο gaming platform. Μπορει να μην ειναι κονσολα αλλα προς αποφυγην παρεξηγησεων και το PS3 και το Χ360 και το Wii και δεν ξερω και εγω τι αλλο ειναι ολες gaming platforms.

Αν λοιπον ενα παιχνιδι κυκλοφορει σε περισσοτερο απο μια gaming platform

τοτε δεν ειναι exclusive. Βρες μου εσυ -που αλλου- θα βρω να παιξω God of War 3 εκτος απο ενα PS3. GT5 ισως? Last Guardian? Demon's Souls? Little Big planet? Και παει λεγοντας το ποιημα. Δεν μπορεις λοιπον να μου βαζεις ως exclusive του Χ360 το Mass Effect 2 που -ηδη- το εχω λιωσει στο PC.

Ωραία για πες μου λοιπόν κι εσύ που μπορώ να παίξω τα:

Alan wake, Gears of war2, fortza motorsport3, Ninety-nine nights ii, fable 2 & 3 κ.τ.λ.

---------- Προσθήκη στις 14:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ----------

Το console exclusive δεν υπήρχε καν σαν έννοια πριν τα fanboys του 360 την βγάλουν.

Exclusive game για μια κονσόλα σημαίνει οτι μπορείς να το παίξεις MONO σε αυτή την πλατφόρμα. Γι αυτό η Microsoft βγάζει παιχνίδια που είναι ΜΟΝΟ για το 360 (βλέπε Alan Wake) άλλα και παιχνίδια που είναι multi platform όπως mass effect.

Δηλαδή αν η Sony πάει και αγοράσει την Nintendo και βγάλει το MGS5 (παράδειγμα) σε PS3 και Wii θα θεωρείται exclusive επειδή δεν υπάρχει στο 360;

Θα θεωρείτε Sony exclusive.

Πλακίτσα.

Δημοσ.
Ωραία για πες μου λοιπόν κι εσύ που μπορώ να παίξω τα:

Gears of war2, fortza motorsport3, Ninety-nine nights ii, fable 2 & 3 κ.τ.λ.

Εγω δεν μιλησα για κανενα απο αυτα. Μαλιστα εχω ηδη πει οτι το Forza 3 ειναι αξιολογο exclusive του Χ360 και σε παλιοτερο ποστ δεν εχω καμια αμφιβολια οτι σε gameplay θα ειναι καλυτερο του GT5. Δεν ειναι αυτο το θεμα μας ομως. Ειπες κατι περιεργα περι και καλα του οτι δεν ξερουμε τι σημαινει console exclusive και δεν ξερω και γω τι αλλο. Ε λοιπον σου λεω και εγω οτι ο ορος αυτος που επινοησε καποιος και καποιοι τον χρησιμοποιουν σαν καραμελα για καποιο λογο απλα ειναι ακυρος. Δεν ισχυει ρε παιδι μου πως να το πω αλλιως?

Με την ιδια λογικη να πω οτι και το Valkyrie profile, Tales of Destiny 2, Breath of Fire 3 (και πολλες αλλες μεταφορες απο PS1) ειναι "console exclusive" στο PSP (επειδη ειναι φορητη). Ελεος δηλαδη. Να ξερουμε για τι μιλαμε επιτελους.

P.S. LOL για το ninety nine nights. Για το Gears of War 2 οκ δεκτο, για το Fable 2 οκ δεκτο και αυτο αλλα ninenty nine nights? I smell desperation.

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι το ps3 εχει πιο δυνατα exclusives απο οτι το 360 φετος μεχρι ωρας>και για να εξηγηθω:

απο τα 140 εκατομ. κοσμου που εχει το ps2 η πλειοψηφια ξερει τα εξης:gran turismo 4,god of war 1/2,final fantasy x/x-2/xii,tekken 5,ratchet,ico/shadow of collesus,resident evil 4,jak/daxter etc

Φετος λοιπον στο ps3 ερχονται για πρωτη φορα τα gran turismo 5,god of war 3,final fantasy 13,last guardian, ενω περυσι προς το τελος βγηκαν σημαντικα παιχνιδια:uncharted 2,ratchet:cit,teken6.Αρα αν υπαρξει ποτε καποιος λογος για αυτα τα 140εκατομ χρηστων να αγορασουν το ps3 ,τοτε αυτος ειναι τωρα.

Δημοσ.

Τόσο το tekken 6 όσο και το final fantasy δεν είναι ps3 exclusive . Ότι να ναι...

Αλήθεια, είσαι σίγουρος ότι θα βγει φέτος ο gt5... 3 χρόνια το περιμένουμε :lol:

Δημοσ.

αν διαβαζες λιγο πιο προσεκτικα μιλουσα για παιχνιδια που εχουν καποια σημασια στους playstation users ...και πιστεψε με πως τοσο το tekken οσο και το final fantasy σημαινουν πολυ περισσοτερο στους χρηστες Playstation παρα 360....και αν δεν πιστευεις εμενα κοιτα τις πωλησεις των παιχνιδιων αυτων των παιχνιδιων που ειναι υπερδιπλασιες στο ps3 απο οτι στο 360

Δημοσ.
εγω πιστευω οτι το ps3 εχει πιο δυνατα exclusives απο οτι το 360 φετος μεχρι ωρας>και για να εξηγηθω:

απο τα 140 εκατομ. κοσμου που εχει το ps2 η πλειοψηφια ξερει τα εξης:gran turismo 4,god of war 1/2,final fantasy x/x-2/xii,tekken 5,ratchet,ico/shadow of collesus,resident evil 4,jak/daxter etc

Φετος λοιπον στο ps3 ερχονται για πρωτη φορα τα gran turismo 5,god of war 3,final fantasy 13,last guardian, ενω περυσι προς το τελος βγηκαν σημαντικα παιχνιδια:uncharted 2,ratchet:cit,teken6.Αρα αν υπαρξει ποτε καποιος λογος για αυτα τα 140εκατομ χρηστων να αγορασουν το ps3 ,τοτε αυτος ειναι τωρα.

Για το gran turismo 5 πως είσαι τόσο σίγουρος ότι θα βγει φέτος?

Και αυτό το λέω γιατί το περιμένετε είδη 3 χρόνια.

Και το tekken6 & final fantasy 13 ήτανε κάποτε αποκλειστικότητα του ps3 τώρα ποια δεν είναι. Λυπαμαι.

Δημοσ.

πωπω damage control!!!!!

το gran turismo 5 θα κυκλοφορησει φετος σιγουρα αλλα θες μεχρι να να ανακοινωθει επισημα μπορεις να την λες αυτη τη καραμελα!

οσο για το tekken 6 και final fantasy 13 το ειπα πριν και το ξαναλεω τα ανεφερα γιατι πιστευω οτι εχουν μεγαλυτερη σημασια σε εναν χρηστη playstation 3 παρα σε εναν χρηστη 360..

επισης αν δεν με γελαει η μνημη μου το playstation 3 κυκλοφορησε Μαρτιο 2007 στην ελλαδα και γενικα στην ευρωπη αρα πως περιμενουμε ενα παιχνιδι 3 χρονια οταν η κονσολα που κυκλοφορει δεν ειναι καν 3 χρονων??????????

Δημοσ.
αν διαβαζες λιγο πιο προσεκτικα μιλουσα για παιχνιδια που εχουν καποια σημασια στους playstation users ...και πιστεψε με πως τοσο το tekken οσο και το final fantasy σημαινουν πολυ περισσοτερο στους χρηστες Playstation παρα 360....και αν δεν πιστευεις εμενα κοιτα τις πωλησεις των παιχνιδιων αυτων των παιχνιδιων που ειναι υπερδιπλασιες στο ps3 απο οτι στο 360

Μου φαίνεται πρέπει να φτιάξω συντόμευση το "οτι να ναι" να μη κουράζομαι. Ρε συ θα μας τρελάνεις; Είπες ή δεν είπες ότι

εγω πιστευω οτι το ps3 εχει πιο δυνατα exclusives απο οτι το 360 φετος μεχρι ωρας>και για να εξηγηθω:...

Αρα αν υπαρξει ποτε καποιος λογος για αυτα τα 140εκατομ χρηστων να αγορασουν το ps3 ,τοτε αυτος ειναι τωρα.

Γράφεις ότι έχει πio δυνατά exclusive και μεταξύ άλλων παρουσιάζεις 2 που δεν είναι. Και εντελώς ασχολίαστο που έβαλες και αυτά που ΘΑ βγουν (κάθε χρόνο βλέπω αυτό το gt5 ως επιχείρημα... έλεος... )

πούντο πούντο το δαχτυλίδη

Και μετά τι είναι το άλλο; Σημαίνουν περισσότερα για τους ps users; Και τι με αυτό; Αυτό αποτελεί λόγο να πάρουν ps3; Αφού τα χει και το xbox. Είσαι εντελώς άκυρος, κατάλαβες μετά τη πατάτα που πέταξες αλλά δεν το παραδέχεσαι. Και σε τιμά περισσότερο να είναι αυτό παρά να είσαι παράλογος (όπως φαίνεται απο το δεύτερο post)

Δημοσ.

Ρε psbots τι έγινε βρήκατε επιτέλους κάπου να πατήσετε με τον όρο exclusive? Αν βγάζατε τα χοντροκέφαλα σας από το χώμα θα καταλαβαίνατε ότι το η SONY στο PS3 έκανε αρκετά χρονάκια για να τα βγάλει αυτα τα παιχνίδια (και μερικά δεν έχουν βγεί ακόμα). Επιπλέον ένα άλλο εκνευριστικό πράγμα είναι ότι επειδή η SONY λέει από τότε που βγήκε το PS3 ότι θα βγούν, σας δίνεται η δυνατότητα να μας τα πρήζετε κάθε χρόνο. Μήπως τα προηγούμενα χρόνια άλλοι παίζανε και άλλοι ξεσκονίζανε? Και πσιτ πελάτες φέτος βγαίνει και το Halo:Reach.

Δημοσ.
Μήπως τα προηγούμενα χρόνια άλλοι παίζανε και άλλοι ξεσκονίζανε?

αν δεν είχε το firmware το 360 θα είχε πιάσει σκόνη απο εποχή gears 2,μάλλον άλλη κονσόλα έχει πιάσει σκόνη τώρα,απορώ πως κάποιοι είναι ευχαριστημένοι απο τα τελευταία 2 χρόνια του 360.ανυπομονώ να βγεί το alan wake μπας και παίξω στο 360 κάτι exclusive της προκοπής.

Δημοσ.
Ο ένας ξεσκονίζει το xbox ο άλλος ξεσκονίζει το PS3, το PC βρε παιδιά ποιός το ξεσκονίζει; :P

Θα το θυμηθουμε στο crysis 2 να σαι σιγουρος ;) , πιστευω να δουμε καλυτερη ποιοτητα την ποιοτητα γραφικων απο οτι ειδαμε και στο 1

Δημοσ.
Ρε psbots τι έγινε βρήκατε επιτέλους κάπου να πατήσετε με τον όρο exclusive? Αν βγάζατε τα χοντροκέφαλα σας από το χώμα θα καταλαβαίνατε ότι το η SONY στο PS3 έκανε αρκετά χρονάκια για να τα βγάλει αυτα τα παιχνίδια (και μερικά δεν έχουν βγεί ακόμα). Επιπλέον ένα άλλο εκνευριστικό πράγμα είναι ότι επειδή η SONY λέει από τότε που βγήκε το PS3 ότι θα βγούν, σας δίνεται η δυνατότητα να μας τα πρήζετε κάθε χρόνο. Μήπως τα προηγούμενα χρόνια άλλοι παίζανε και άλλοι ξεσκονίζανε? Και πσιτ πελάτες φέτος βγαίνει και το Halo:Reach.

Καλως η κακως μια κονσολα αρχιζουμε να τη μετραμε οταν "ωριμαζει" και μετα και οχι στην αρχη της. Οποιος θυμαται και το PS2 στα πρωτα περιπου 2 χρονια δεν ειχε τιποτα να διξει εναντια στο Dreamcast αλλα ειχε χαρη που το ονομα Playstation το κρατησε απο το να πεσει στο βουρκο οπως το Dreamcast που βουλιαξε ακριβως για το λογο του οτι ηταν Sega (και το πληρωσε για παλιοτερες βλακειες που εκανε).

Αυτοι που αγορασαν PS3 στην αρχη του ηταν ατυχοι (κοροιδα θα πουν οι περισσοτεροι) γιατι πληρωσαν τα μαλιοκεφαλα τους για να παρουν το απολυτο τιποτα. Οποιος αγοραζει -τωρα- ομως PS3 προφανως και ειναι πολυ ποιο συνειδητοποιημενος για την αγορα του αυτη και προφανως ξερει ακριβως τι θελει να παιξει. Αλλιως γιατι να παρει -τωρα- το PS3?

Οπως ειπα υπαρχει λογος σοβαρος που το PS3 εφτασε το X360 στις πωλησεις τοσο γρηγορα και αυτος ο λογος δεν ειναι το Blue Ray Player που διαθετει το PS3.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...