darklordvader77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 συμφωνω στα exclusives που λεει ο john2gr, αλλα δε συμφωνω στο πικραμενο θεμα των Emulators.. π.χ. το 2002 βγηκε το ps2 (PAL).. μεχρι το 2007 μπορεσε ενας εξιοπρεπης Emulator να χει καλη Compapibility Game List κ με σχετικα δυνατο μηχανημα.. τι να το κανω 5 χρονια μετα??
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) @nzeppos μονο φροντισε να μην ειναι ανοιχτο το xbox360 γτ μαλλον ψητη θα βγει η γατα σου!! παντως παρα το γεγονος οτι το xbox360 Κυκλοφορησε 1χρονο με 1μιση πριν το ps3,παρα το γεγονος οτι ηταν παντα και ακομη ειναι πιο φθηνο,παρα τα εκατομμυρια που ξοδεψε η microsoft για να εξαγωρασει τις περισσοτερες εταιριες,παρα το γεγονος οτι το 360 ειναι hackable εχει καταφερει να πουλησει μονο 5.5εκατομ. κονσολες παραπανω απο το ps3.....................τελικα τοσος ντορος για το τπτ!!! Στάνταρ. Μάλιστα τώρα τελευταία που έχει πέσει και η θερμοκρασία, ανάβω συνέχεια το 360 και έτσι γλυτώνω και τα έξοδα του καλοριφέρ. Εκπέμπει μια απίθανη ζεστασιά που μου θυμίζει ένα παλιό αερόθερμο που είχα (αφού εκτός από τη ζέστη βγάζει και ένα γλυκό βουητό). Επίσης έχω απαγορεύσει στη γάτα να πλησιάζει το 360, γιατί αν τυχόν τριφτεί πάνω του και μπλοκάρει έστω και για λίγο τις εξόδους αέρα, τότε σίγουρα θα φάω RROD. Αν μιλήσουμε για τα εκατομμύρια που ξόδεψε η Microsoft για να "εξαγωρασει" τις περισσότερες εταιρίες, ας μην μιλήσουμε καλύτερα για τις πρακτικές της Sony και πώς καταφέρνει να κάνει πολλά software houses να συνεργαστούν "εθελοντικά" μαζί της (ειδικά πολλούς developers της Άπω Ανατολής). Το ότι το 360 είναι hackable μπορεί να λέει κάτι σε αγορές όπως η Ελλάδα, όπου η πειρατεία πάει σύννεφο, αλλά στις πραγματικά μεγάλες αγορές (βλ. ΗΠΑ) οι αντιγραφές δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο. Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει, το 360 εξακολουθούσε να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέσο όρο αυθεντικών παιχνιδιών-ανά-κονσόλα από το PS3. Ξέχασα όμως, το PS3 έχει πουλήσει πολλαπλάσια κομμάτια στην Ιαπωνία. Τη χώρα που αντιπροσωπεύει το 8-9% της παγκόσμιας αγοράς (και τη μοναδική που το PS3 υπερέχει ξεκάθαρα). Αυτό μας λέει ότι: α) πολύς κόσμος πήρε το PS3 για το BR του και β) ότι πολύς κόσμος (ειδικά εκτός ΗΠΑ) το πήρε επειδή είναι το νέο "Μπλεϊστέσιο" και είναι η μοναδική κονσόλα που αναγνωρίζουν.* Νομίζω πάντως ότι ένας σωστός gamer θα τα έπαιρνε και τα δύο. Το ταμείο θα το κάνουμε στο τέλος της ζωής των δύο κονσολών, γιατί ακόμα έχουμε κάμποσο δρόμο και πολλά μπορεί να αλλάξουν. Αν έπρεπε να μιλήσουμε για "νικητή" αυτή τη στιγμή (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) τότε λογικά θα επιλέγαμε το 360. Αν όμως μέσα σε 1-2 χρόνια το PS3 "πιάσει" ή ξεπεράσει κατά λίγο σε πωλήσεις το 360, δεν νομίζω να βγουν πολλοί να πουν ότι η Sony νίκησε καθαρά, ειδικά αν σκεφτούμε το σκεπτικό και τις προσδοκίες με τις οποιες είχε μπει σε αυτή τη μάχη των next-gen κονσολών. Το σίγουρο είναι ότι η Microsoft θα εμφανισθεί ακόμα δυνατότερη στην επόμενη γενιά, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος και όλα αυτά προς όφελος του τελικού καταναλωτή. * κλασικό μεμονωμένο παράδειγμα (που μου έτυχε προχθές), σίγουρα όλοι έχουμε από ένα. Αυθεντική συζήτηση με ένα συνάδελφο στη δουλειά, που έχει τα χρόνια μου (30φεύγα) και θεωρεί εαυτόν σχετικό με τεχνολογία, είναι καθηγητής σε σχολές ECDL κλπ: - Που λες χθες έπαιζα Προ online με κάτι 20χρονα και με ξέσκισαν, όλο 5άρες και 6άρες έτρωγα. - Ε, κι εσύ που πας και μπλέκεις. Βάλε κανα Fifa να δεις φως. - Α, Fifa ε, έπαιξα το demo και μου άρεσε, πιο καλό από το Προ μου φάνηκε. Εγώ θυμάμαι ήταν μούφα. - Εδώ και 2-3 χρόνια έχει γίνει καλύτερο. Σε τι μηχάνημα το έπαιζες το Προ, είχε lag? - Σε PS3 εννοείται. Γιατί, βγαίνει και σε άλλα μηχανήματα το Pro??? - ... Ξέρω, δεν είναι όλοι έτσι, αλλά σίγουρα είναι πολύ περισσότεροι από όσους λένε τα ίδια για το 360. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2010 από nzeppos
GrandGamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το ότι το 360 είναι hackable μπορεί να λέει κάτι σε αγορές όπως η Ελλάδα, όπου η πειρατεία πάει σύννεφο, αλλά στις πραγματικά μεγάλες αγορές (βλ. ΗΠΑ) οι αντιγραφές δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο. Όνειρα γλυκά, μαγεμένα. Ένας σωστός gamer θα τα έπαιρνε και τα δύο. Τη συζήτηση την έχω ξανακάνει αλλά θέλω να μου δώσεις 1 λόγο για να αγοράσω xbox 360. Αν έπρεπε να μιλήσουμε για "νικητή" αυτή τη στιγμή (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) τότε λογικά θα επιλέγαμε το 360. Σε τι το βασίζεις αυτό; Νικητής σε τι ακριβώς είναι το 360;
Xoxosis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Console exclusive. Ας το παμε απο την αρχη... Aν εχεις PS3 δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Αν εχεις Wii δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Aν εχεις PSP δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Αν εχεις DS δεν μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. Aν εχεις 360 μπορεις να παιξεις Mass Effect 2. To καταλαβες ή θες να το ξαναπαμε παλι? Λαθος ορος και διατυπωση οι βασικες κατηγοριες ειναι game multiplatform game exclusive Και σε ρωταω απο oσους φιλους γνωστους εχεις ξερεις κανεναν που να εχει pc της πλακας? Εδω η φιλη μου γραφιστρια εχει pc παλιο με p4 στα 3ghz και 2 gb και της κρασαρει καθε λιγο και λιγακι στο photoshop στα windows xp που ειναι και ελαφρια Tωρα οπου να ναι θα παρει καινουργιο για να κανει την δουλεια της Ουτε ταινια 1080 στο pc της δεν μποερις να δεις , ποσα ατομα νομιζεις εχουν τετοιο pc Λιγοι , γιατι δεν καταλαβαινετε ορισμενοι οτι ενα pc που κανει ολες τις δουλειες ακομα και να τρεχει ισα ισα τα games εχουν οι περισσοτεροι , ειναι ειδος πρωτης αναγκης ενα καλο pc για τους περισσοτερους
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) α) Ψάξε για την αναλογία που είπα. "Μέσος όρος αυθεντικών παιχνιδιών ανά κονσόλα". Ή αν προτιμάς αγγλιστί "software attach rate". β) Ευτυχώς δεν πουλάω 360, οπότε και δεν χρειάζεται καν να μπω στον κόπο να σε πείσω για το οτιδήποτε. Δικά σου είναι τα λεφτά, αγόρασε ό,τι θέλεις με αυτά. γ) Αν ο νικητής κρίνεται βάσει των πωλήσεων hardware, τότε το 360 έχει περισσότερες (ανεξάρτητα με το αν κυκλοφόρησε νωρίτερα). Αν το πάμε με πωλήσεις παιχνιδιών (που είναι και ο μοναδικός τρόπος για να βγάζουν λεφτά οι εταιρίες), πάλι το 360 έχει πουλήσει περισσότερα. Πάω για όνειρα γλυκά και μαγεμένα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2010 από nzeppos
GrandGamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 α) Ψάξε για την αναλογία που είπα. "Μέσος όρος αυθεντικών παιχνιδιών ανά κονσόλα". β) Ευτυχώς δεν πουλάω 360, οπότε και δεν χρειάζεται καν να μπω στον κόπο να σε πείσω για το οτιδήποτε. Δικά σου είναι τα λεφτά, αγόρασε ό,τι θέλεις με αυτά. γ) Αν ο νικητής κρίνεται βάσει των πωλήσεων, τότε το 360 έχει περισσότερες (ανεξάρτητα με το αν κυκλοφόρησε νωρίτερα). Αν το πάμε με πωλήσεις παιχνιδιών (που είναι και ο μοναδικός τρόπος για να βγάζουν λεφτά οι εταιρίες), πάλι το 360 έχει πουλήσει περισσότερα. Πάω για όνειρα γλυκά και μαγεμένα. 1) Μία τέτοια έρευνα δεν μπορεί ποτέ να είναι σωστή. 2) Είπες ότι ένας σωστός gamer πρέπει να έχει και τις 2, γιατί;
nzeppos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 1) Καλό Πάσχα. 2) Γιατί έτσι μεγαλώνει το e-pennis του. Θέλεις κι άλλη επιστημονική εξήγηση ή να σταματήσουμε εδώ?
GrandGamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 1) Καλό Πάσχα. 2) Γιατί έτσι μεγαλώνει το e-pennis του. Θέλεις κι άλλη επιστημονική εξήγηση ή να σταματήσουμε εδώ? Όχι μάγκα μου, ή θα μιλάμε σωστά ή δεν θα μιλάμε καθόλου. Ήρθες εδώ και μας κάνεις τον καμπόσο κιόλας για ένα θέμα χωρίς νόημα; άμα θέλεται να γίνει πραγματικά αυτή η συζήτηση περί κονσολών(που δεν υπάρχει λόγος) τότε θα μιλάμε σωστά όχι "Το Wii είναι καλύτερο επειδή το λέω εγώ και εγώ τον έχω μεγαλύτερο από εσάς όποτε ισχύει αυτό που λέω εγώ".
gherudos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Χαχαχαχα καλά ακόμη τρώγεστε;Αγοράστε και τις 2 κονσόλες ρε και μη σκάτε,φθηνές είναι πλέον...
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ρε συ καταλαβαινεις ελληνικα ναι η οχι???ΔΕΝ μιλησα για το ff13 και το tekken 6 μεμονωμενα αλλα σε συνδυασμο με τα god of war 3,gran turismo 5,last guardian,uncharted 2,ratchet future 2. Καποιος που εχει playstation2 τοσα χρονια φετος που κυκλοφορουν συνεχειες των καλυτερων παιχνιδιων του ps2 στο ps3 εχει το λογο να αγορασει ps3........ υπαρχουν παρα πολλα ατομα που περιμεναν αυτα τα παιχνιδια να κυκλοφορησουν για να αγορασουν ps3!!! Μια χαρά ελληνικά καταλαβαίνω. Αλλά δεν καταλαβαίνω, για video games μιλάμε ή για συνταγές του Μαμαλάκη; Τι είναι, μπεν μαρυ για να μη δίνει τίποτα μόνο του το αλεύρι (tekken 6) αλλά σε συνδιασμό με το γάλα (god3) να σου δίνει ένα λόγο παραπάνω για να την φας; Ρε θα μας καραφλιάσετε τελείως εδώ μεσα; Πέταξες πατάτα και την συνεχίζεις; Και που κολλά το ps2 με το ps3; Για αν καταλάβω τελικά μιλάς για το ps3 ή για όλα τα ps; Μήπως να βάλουμε και το ps1 στη συζήτηση Έλεος πια. Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μου σε αυτό το thread. Αλλά και πάλι, ναι κάποτε τα περίμεναν για να πάρουν ps3, σήμερα αυτά τα multiplatform τα βρίσκεις και αλλού, άρα που είναι ο παραπάνω λόγος ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ για να πάρουν ps3; Και ξανα λέω, ότι ξεκίνησες με ένα ωραιότατο "πιο δυνατά exclusives" . Ήλπιζα ότι απλά δεν ήξερες καλά του τίτλους, αλλά εδώ είναι σοβαρότερα τα πράγματα ---------- Προσθήκη στις 09:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:57 ---------- Χαχαχαχα καλά ακόμη τρώγεστε;Αγοράστε και τις 2 κονσόλες ρε και μη σκάτε,φθηνές είναι πλέον... Και μετα με τι θα ασχολούμαστε ---------- Προσθήκη στις 10:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:58 ---------- Λαθος ορος και διατυπωση οι βασικες κατηγοριες ειναι game multiplatform game exclusive Και σε ρωταω απο oσους φιλους γνωστους εχεις ξερεις κανεναν που να εχει pc της πλακας? Εδω η φιλη μου γραφιστρια εχει pc παλιο με p4 στα 3ghz και 2 gb και της κρασαρει καθε λιγο και λιγακι στο photoshop στα windows xp που ειναι και ελαφρια Tωρα οπου να ναι θα παρει καινουργιο για να κανει την δουλεια της Ουτε ταινια 1080 στο pc της δεν μποερις να δεις , ποσα ατομα νομιζεις εχουν τετοιο pc Λιγοι , γιατι δεν καταλαβαινετε ορισμενοι οτι ενα pc που κανει ολες τις δουλειες ακομα και να τρεχει ισα ισα τα games εχουν οι περισσοτεροι , ειναι ειδος πρωτης αναγκης ενα καλο pc για τους περισσοτερους Φίλτατε δεν είναι όλοι γραφίστες να του χρειάζεται δυνατό pc ούτε όμως χρειάζονται τούμπανο κάρτα γραφικών για να έχουν δυνατό pc. Αλλά και πάλι δυνατότερο pc δεν σημαίνει gaming pc . Για να χεις gaming pc πρέπει να χεις και δυνατή κάρτα γραφικών (που ανα 2 χρόνια θα θέλει και άλλαγμα) μεγαλύτερο σκληρό γιατί τα installations πλεον πιάνουν μπόλικα gb, συνεχώς μεγαλύτερη ram και μεγαλύτερο τροφοδοτικό αφου θα τρώει πολλά watt η κάρτα. Ακόμη η κονσόλα για πολλούς είναι θέμα επιλογής και όχι χρημάτων. Εγώ προσωπικά τον ελάχιστο χρόνο που αφιερώνω για gaming δεν έχω καμία όρεξη να κάνω installation, να κάνω τις ρυθμίσεις, να μου crasharei, να κατεβάζω νέους drivers, να αλλάζω τις ρυθμίσεις κλπ. Τέλος δεν έχω καμία όρεξη να ψάχνω για κάρτα γραφικών και ram κάθε τρεις και λίγο... ενδεχομένως και τροφοδοτικό και μητρική... Οπότε ξεκολλήστε. Το συστημά μου είναι amd phenom 9550, 4 gb Ram και κάρτα γραφικών 8500GT. Δεν νομίζω ότι είναι αδύναμο... αλλά games δεν παίζει, άρα βολεύομαι αποκλειστικά από τη κονσόλα. Διαφορετικά οι ps3 fans αν όντως έχουν καλό σύστημα, να υπολογίσουν και καμιά 150αρα ακόμα για κάρτα γραφικών, μεγαλύτερο σκληρό και τροφοδοτικό ακόμα και είμαστε ok. Αλλά και γενικά ανα 2 χρόνια αλλαγή κάρτας γραφικών.
Phantolino Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνω και εγω οτι ειναι θεμα επιλογης ομως τα χρηματα παιζουν παντα ρολο εκτος εαν περνεις την ηλεκτρονικη σου διασκεδαση σοβαρα και ξοδευεις πολλα χρηματα ειτε σε τηλεορασεις και παιχνιδια ειτε σε αναβαθμισεις υπολογιστη. Ειναι ακριβο χομπι οπως και να το κανουμε. Το λαθος που κανουν οι περισσοτεροι και βγαζουν αφρους με τετοιου ειδους συζητησεις και topics ειναι οτι δεν μπορεις να τα εχεις ολα με μια κονσολα, ειναι σα να πηγαινεις σε ενα εστιατοριο και να περιμενεις να φας ολων των ειδων τα φαγητα. Καθε κονσολα πλεον λογο ανταγωνισμου εχει δυνατους τιτλους και δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου προσφερει διασκεδαση, οταν το τραβας περα απο εκει και προσπαθεις να βγαλεις απο τη μυγα ξιγκι εχεις χασει ολο το νοημα.
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Απλά έχω βαρεθεί να πετάγεται το κάθε pc troll και αν λέει ότι να ναι. Και φυσικά και είναι και χρηματικό το θέμα... εγώ αν το κανα gaming pc δεν θα αρκούσε μόνο μια κάρτα γραφικών. Θα ήθελα μεγαλύτερο τροφοδοτικό και σκληρό δίσκο. Και φυσικά χρόνο... Οπότε ας σταματήσουν τα τρολλάκια να μιλάνε για κατοχή και κονσολας και gaming pc γιατί είναι αστείο. Και στη τελική ορισμένοι χρησιμοποιούμε linux!!! Βάλτε το στο μυαλό σας... gaming pc δεν σημαίνει μόνο δυνατό pc αλλά και όλα τα άλλα που είπα. Στη τελική σε ορισμένους δεν χρειάζεται καν δυνατό pc.
nikos_se Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 @antreng δυστυχως ἠ δεν μπορεις να καταλαβεις ἠ δεν θες............. ξανα λεω δεν μιλησα για τα ff13 και tekken6 μεμονωμενα αλλα σε συνδυασμο με τα αλλα exclusives του ps3...........Και οχι δεν μιλαμε για συνταγες του Μαμαλακη..αλλα για trends πωλησεων Υπαρχουν καμποσα εκαταμμυρια ανθρωπων που περιμεναν να πεσει η τιμη του ps3 και να βγουν συγκεκριμενα παχνιδια(gran turismo 5,god of war,last guardian) για να αγορασουν το ps3.TO γεγονος οτι παραλληλα κυκλοφορουν και τα final fantasy 13 και tekken 6 ενισχυει την αποφαση τους να αγορασουν ps3.....ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ????????ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ....ΓΤ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ PS3
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 @antreng δυστυχως ἠ δεν μπορεις να καταλαβεις ἠ δεν θες............. ξανα λεω δεν μιλησα για τα ff13 και tekken6 μεμονωμενα αλλα σε συνδυασμο με τα αλλα exclusives του ps3...........Και οχι δεν μιλαμε για συνταγες του Μαμαλακη..αλλα για trends πωλησεων Υπαρχουν καμποσα εκαταμμυρια ανθρωπων που περιμεναν να πεσει η τιμη του ps3 και να βγουν συγκεκριμενα παχνιδια(gran turismo 5,god of war,last guardian) για να αγορασουν το ps3.TO γεγονος οτι παραλληλα κυκλοφορουν και τα final fantasy 13 και tekken 6 ενισχυει την αποφαση τους να αγορασουν ps3.....ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ????????ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ....ΓΤ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ PS3 Για να καταλαβεις την μπούρδα που λες... Το xbox πιστεύω ότι έχει πιο δυνατά exclusives και εξηγούμε Το xbox 360 έχει gow1 και 2, halο 3, odt θα βγει το reach , έχει forza 2 και 3, fable 3... αλλά επειδή έχει και το ff13 αλλά και το tekken6 αυτό αποτελεί ένα λόγο παραπάνω να πάρεις xbox 360 Βλέπεις πόσο μπούρδα ακούγεται; Και να σκεφτείς αυτό που έχω εγώ υπογραμμίσει εσύ δεν μπήκες καν στο κόπο να το γραψεις όταν τα γραφες... απλά τα αράδιασες δίπλα στα πραγματικά exclusive. Για το μόνο πράγμα που χεις ένα λόγο παραπάνω να πάρεις μια συγκεκριμένη κονσόλα απο την ύπαρξη multiplatform... είναι απο το να μην παρεις καν κονσόλα. Αλλά επειδή εδώ είναι ps3 vs xbox 360 και όχι ps3 vs οικονομία ... ή υπαρξιακοί προβληματισμοί των ps fans , είναι εντελώς άκυρο. End of story Υ.Γ. Απαιτώ απο τους admins να βάλουν key "οτι να ναι" . Βαρέθηκα να το γράφω
nikos_se Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ο μονος ακυρος εδω μεσα εισαι εσυ γιατι πολυ απλα δεν μπορεις να βαλεις στο μυαλο σου αυτο που λεω!!!! Μπορεις να καταλαβεις οτι τοσο το final fantasy οσο ΚΑΙ ΤΟ TEKKEN ειναι σειρες παιχνιδιων που αγοραζουν αποκλειστικα οσοι ειχαν Playstation κονσολες εδω και 12 χρονια?>>>>?????? τι δουλεια εχει το final fantasy με το halo και το gears of war?????????????? αντιθετα αυτοι που αγοραζαν το final fantasy εδω και 12 χρονια ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ TO GRAN TURISMO ΚΑΙ TO EKAΣΤΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ Η SONY ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ,H ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ FINAL FANTASY 13 ΘΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ PS3 ΠΑΡΑ ΤΟ 360...ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΩΦΕΛΟΥΣΕ ΑΝ ΗΤΑΝ EXCLUSIVE ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ..........................ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ 360......... ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ.........ΠΩΣ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ MODEN WARFARE 2 ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ 360.??????ἝΤΣΙ ΚΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ FINAL FANTASY 13 ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ PS3
Προτεινόμενες αναρτήσεις