Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 @nikos_se όλο πετάς τη καραμέλα ότι εδώ και 12 χρόνια είναι ps exclusives. Συγνώμη, ποιος σου είπε ότι οι κάτοχοι xbox 360 δεν είχαν ps1 και ps2 πριν; Από που ήρθαν τόσα εκατομύρια ιδιοκτήτες xbox 360; Αμάν πια. Δεν είναι PLAYSTATION SERIES vs MICROSOFT (που δεν είχε καν κονσόλα πριν 8 χρόνια... ενώ το xbox 1 δεν πήγε καλά) αλλά PS3 vs XBOX 360. Και τι πάει να πει είχε κάποτε ο προκάτοχος δόξες; Τώρα τι κάνει είναι το θέμα. Οκ αν πάρω κονσόλα προηγούμενης γενιάς με πεισες... μόνο ps1 και ps2 θα πάρω . Τωρα όμως τι να πάρω, οεο; Ξεκολλάτε κολλημένοι καταναλωτές, μην κάνετε ανελαστική τη ζητηση... κάτι τέτοια κάνουμε και μας έχουν ξεπουπουλιάσει οι εταιρίες. Κάποτε είχα SNES, μετα ps1, αργότερα gaming pc, τώρα wii και xbox 360... αύριο, ποιος ξέρει. Ίσως ps4, ίσως και τίποτα (ε τι; πότε θα γίνω και εγώ πατέρας ) αλλά ποτέ δεν φανατίστικα με μια εταιρία... κάθε φορά παίρνω αυτό που στη δεδομένη στιγμή με ικανοποιεί καλύτερα.
nikos_se Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 τελευταια φορα που κοιταξα το xbox360 ειχε λιγοτερο απο 1/3 απο τις πωλησεις του ps2..αρα και στην ακραια περιπτωση να πουμε οτι ολοι οι χρηστες 360 ειναι πρωην Playstation users και παλι μενει ενα 67% που δεν το εχει παρει....................Βεβαια αν το 360 εχει πρωην χρηστες Playstation1/2 τοτε θα ειχε τουλαχιστον ενα jrpg που να εχει ξεπερασει τις 800.000 πωλησεις σε αντιτυπα.........πραγμα που δεν εχει συμβει!!!!!!! "Και τι πάει να πει είχε κάποτε ο προκάτοχος δόξες; Τώρα τι κάνει είναι το θέμα"" τωρα ποιος λεει μπουρδες????????Αν ισχυε αυτο που λες οι εταιριες δεν θα σπαταλαγαν δις για να δημιουργησουν brand names........Η πλειοψηφια των καταναλωτων αγοραζει βαση του brand name ειτε ειναι ηλεκτρονικα παιχνιδια ειτε κινητα τηλεφωνα ειτε μακαρονια!!!
Xoxosis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μια χαρά ελληνικά καταλαβαίνω. Αλλά δεν καταλαβαίνω, για video games μιλάμε ή για συνταγές του Μαμαλάκη; Τι είναι, μπεν μαρυ για να μη δίνει τίποτα μόνο του το αλεύρι (tekken 6) αλλά σε συνδιασμό με το γάλα (god3) να σου δίνει ένα λόγο παραπάνω για να την φας; Ρε θα μας καραφλιάσετε τελείως εδώ μεσα; Πέταξες πατάτα και την συνεχίζεις; Και που κολλά το ps2 με το ps3; Για αν καταλάβω τελικά μιλάς για το ps3 ή για όλα τα ps; Μήπως να βάλουμε και το ps1 στη συζήτηση Έλεος πια. Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μου σε αυτό το thread. Αλλά και πάλι, ναι κάποτε τα περίμεναν για να πάρουν ps3, σήμερα αυτά τα multiplatform τα βρίσκεις και αλλού, άρα που είναι ο παραπάνω λόγος ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ για να πάρουν ps3; Και ξανα λέω, ότι ξεκίνησες με ένα ωραιότατο "πιο δυνατά exclusives" . Ήλπιζα ότι απλά δεν ήξερες καλά του τίτλους, αλλά εδώ είναι σοβαρότερα τα πράγματα ---------- Προσθήκη στις 09:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:57 ---------- Και μετα με τι θα ασχολούμαστε ---------- Προσθήκη στις 10:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:58 ---------- Φίλτατε δεν είναι όλοι γραφίστες να του χρειάζεται δυνατό pc ούτε όμως χρειάζονται τούμπανο κάρτα γραφικών για να έχουν δυνατό pc. Αλλά και πάλι δυνατότερο pc δεν σημαίνει gaming pc . Για να χεις gaming pc πρέπει να χεις και δυνατή κάρτα γραφικών (που ανα 2 χρόνια θα θέλει και άλλαγμα) μεγαλύτερο σκληρό γιατί τα installations πλεον πιάνουν μπόλικα gb, συνεχώς μεγαλύτερη ram και μεγαλύτερο τροφοδοτικό αφου θα τρώει πολλά watt η κάρτα. Ακόμη η κονσόλα για πολλούς είναι θέμα επιλογής και όχι χρημάτων. Εγώ προσωπικά τον ελάχιστο χρόνο που αφιερώνω για gaming δεν έχω καμία όρεξη να κάνω installation, να κάνω τις ρυθμίσεις, να μου crasharei, να κατεβάζω νέους drivers, να αλλάζω τις ρυθμίσεις κλπ. Τέλος δεν έχω καμία όρεξη να ψάχνω για κάρτα γραφικών και ram κάθε τρεις και λίγο... ενδεχομένως και τροφοδοτικό και μητρική... Οπότε ξεκολλήστε. Το συστημά μου είναι amd phenom 9550, 4 gb Ram και κάρτα γραφικών 8500GT. Δεν νομίζω ότι είναι αδύναμο... αλλά games δεν παίζει, άρα βολεύομαι αποκλειστικά από τη κονσόλα. Διαφορετικά οι ps3 fans αν όντως έχουν καλό σύστημα, να υπολογίσουν και καμιά 150αρα ακόμα για κάρτα γραφικών, μεγαλύτερο σκληρό και τροφοδοτικό ακόμα και είμαστε ok. Αλλά και γενικά ανα 2 χρόνια αλλαγή κάρτας γραφικών. Με μια καρτα οπως 220 GT -9800 gt κοστος απο 50 ως 80 ευρω εχεις καθαρισει για τα επομενα χρονια Υπαρχουν ατομα που δουλευουν pc κατεβαστηρια με 30 w , ολες αυτες οι δουλειες που περιγραφω καθως και τετοιες καρτες αρκουν σε τροφοδοτικο 350 w
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Με μια καρτα οπως 220 GT -9800 gt κοστος απο 50 ως 80 ευρω εχεις καθαρισει για τα επομενα χρονια Υπαρχουν ατομα που δουλευουν pc κατεβαστηρια με 30 w , ολες αυτες οι δουλειες που περιγραφω καθως και τετοιες καρτες αρκουν σε τροφοδοτικο 350 w Για πόσα χρόνια; Με τέτοια κάρτα ζήτημα αν θα βγάλω 1 άντε 2 χρόνια max. Τροφοδοτικό και σκληρό δεν βλέπω να βαλες... Αλλά κολλάς στα πόσα χρήματα θέλει δοθέντος ότι έχει δυνατό pc... το γεγονός ότι κάποιου δεν του χρειάζεται δυνατό pc ή απλά είναι επιλογή του να παίζει σε κονσόλα για διάφροους λόγους (πχ αποφυγή ενασχόλησης με αναβαθμίσεις, drivers, installations, settings, exclusives ή απλά προτιμούν linux για λειτουργικό) γιατί δεν το καταλαβαίνεις; ---------- Προσθήκη στις 16:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:16 ---------- @nikos_se έλεος, με χεις κουράσει. Είπα εγώ ποτέ το αντίθετο; Είπα ή δεν είπα να μην είστε κολλημένοι με τις εταιρίες γιατί έτσι μας ξεπουπουλιάζουν; Γίνεται σόφρονες καταναλωτές!!! Οι υπόλοιποι δεν σας φταίμε να πληρώνουμε το σκατό χρυσάφι. Και δεν με νοιάζει καθόλου πόσοι τελικά απο τους xboxαδες είχαν ps1/ps2 ... απλά είπα το προφανές... ότι ένα συμαντικό ποσοστό των xboxαδων εκ των πραγμάτων προέρχονται απο πρώην psαδες Αλλά όπως και να χει, για να καταλάβω , εσύ λες ότι το ps3 είναι καλύτερο του xbox 360 επειδή... το ps2 ήταν πετυχημένο; Με την ίδια λογική το ps1 είναι μάπα γιατί η nintendo είχε το γαμάτο SNES (όχι ότι δεν άξιζε το n64... για μένα ήταν respect, απλά για να δείξω τη λογική σου το γράφω). Αν ήταν έτσι φίλτατε το playstation δεν θα υπήρχε καν... και ευτυχώς που δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Είπαμε brand lover... αλλά όχι και έτσι πια!!!
nikos_se Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ο μονος κουραστικος εδω μεσα εισαι εσυυ!!!!!!!αν δεν εχεις επιχειρηματα μην βαζεις στον αλλον λογια που δεν ειπε και τον αναγκαζεις να σου απανταει......ειναι τουλαχιστον γελοιο!!!!!!! ειπα εγω ποτε πως το ps3 ειναι καλυτερο απο το 360????ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ PS2 ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟ PS3.......................
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 I quit. Συγχαρητήρια, μόλις μπήκες στην ignore list μου
nikos_se Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!αν ειναι να μην παραφραζονται αυτα που λεω μην με βγαλεις ποτε!!!
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8xALRgHkMQ8[/ame]
BRAXOS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 καθεστε και τσακωνεστε σαν τα κοκορια και απεχετε πολυ απο την ουσια. καποιοι που μεγαλωσαμε στα αρκαδικα τιμουμε καθε προσπαθεια που γινετε προς διασκεδαση μας. εκτιμουμε καθε νεα γενια παιχνιδιων γιατι γινεται για εμας. οταν παιζαμε double dragon και αργοτερα εμφανιστικε η σειρα virtual της sega, δεν κατσαμε να συγκρινουμε, απλα παιζαμε και τα δυο γιατι μας προσφερε χαρα. και στο κατω κατω το πιο ειναι καλυτερο θα το εμφανισει το περας του χρονου. γιατι μην ξεχνατε οτι εχουν περασει περιπου 25 χρονια απο την σειρα wonder boy αλλα ακομα εχει αξεπεραστω gameplay και χωρις τα σικουελ του να ειναι το ιδιο παιχνιδι με μικρο αλλαγες οπως γινεται τωρα
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 καθεστε και τσακωνεστε σαν τα κοκορια και απεχετε πολυ απο την ουσια. καποιοι που μεγαλωσαμε στα αρκαδικα τιμουμε καθε προσπαθεια που γινετε προς διασκεδαση μας. εκτιμουμε καθε νεα γενια παιχνιδιων γιατι γινεται για εμας. οταν παιζαμε double dragon και αργοτερα εμφανιστικε η σειρα virtual της sega, δεν κατσαμε να συγκρινουμε, απλα παιζαμε και τα δυο γιατι μας προσφερε χαρα. και στο κατω κατω το πιο ειναι καλυτερο θα το εμφανισει το περας του χρονου. γιατι μην ξεχνατε οτι εχουν περασει περιπου 25 χρονια απο την σειρα wonder boy αλλα ακομα εχει αξεπεραστω gameplay και χωρις τα σικουελ του να ειναι το ιδιο παιχνιδι με μικρο αλλαγες οπως γινεται τωρα Πολύ σωστος... και εγώ τα ίδια έλεγα παλιά... αλλά αυτό εδώ είναι fan section Τι θα ήταν η ζωή χωρίς flame; Ότι το παστίτσιο χωρίς μακαρόνια.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Η καλύτερη κονσόλα είναι το Wii. ΤέΛος! Και περισσότερα exclusive έχει και περισσότερες πωλήσεις από τις άλλες δυο κονσόλες. Οπότε αν κάποιος θέλει να πάρει τη καλύτερη (με τα περισσότερα exclusive βεβαίως βεβαίως) θα προτιμήσει Nintendo. I rest my case... :)
Antretng Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Υπαινίσσεσαι κάτι για το wii; Θα ξεθάψω το τσεκούρι. Μη μου την Nintendo τάρετε. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2010 από Antretng Πατατιά
Bourdoulas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Όχι δεν υπαινίσσομαι κάτι...! Επίσης δεύτερη καλύτερη... κονσόλα είναι το DS. Επίσης με τα περισσότερα exclusives... δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για πωλήσεις...
darklordvader77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 το καλυτερη ειναι υποκειμενικο.. το + που της βαζω ειναι η πολυ καλη Homebrew σκηνη της, και φυσικα η υποστηριξη ολων των παιχνιδιων-διαμαντιων που χε το Gamecube
Προτεινόμενες αναρτήσεις