Xoxosis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ξεχνανε να αναφερουν το γεγονος , οτι πολλοι εχουν απλο multimedia pc (ειδος πρωτης αναγκης) για δουλειες γραφειου , επεξεργασια video , Internet και ταινιες , μια μικρη αναβαθμιση σε καρτα δεν κοστιζει τιποτα Δεν δεν στεκει το επιχειρημα , το pc εχει μια περιουσια στο φιναλε δεν υπαρχει χρηστης χωρις pc σημερα , ακομα την αλλη περιπτωση να παρεις χρηστη που εχει παλιο pc Αν ξοδεψει 250 ευρω πακετο αναβαθμισης ( επεξεργαστη , μνημη,μητρικη - καρτα) δεν θα εχει προβλημα με τα πιαχνιδια ikaruga24 αυτο ισχυει που λες γιατι πλεον τα παιχνδια ως βαση αναπτυξης εχουν τις κονσολες και ειδικοτερα του xbox , οποτε με τετοιο αδυναμο hardware ειναι λογικο και επομενο ακομα και low range καρτες του pc να χτυπανε υψηλες αναλυσεις και να αντεχουν πολλα χρονια Παλιοτερα τα παιχνιδια σχεδιαζονταν με βαση τα pc και τα καινουργια μοντελα καρτων που κυκλοφορουσαν , γιαυτο κοστιζαν και μια περιουσια οι καρτες , ειχαν τοτε το μονοπωλιο , σημερα και με μια καρτα των 60 ευρω παιζεις παιχνιδια αξιοπρεπως , αυτο δεν συμβανε ουτε την εποχη που η voodoo ηταν στα high της για οσους θυμουνται...
Antretng Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 1.Οπα με μπερδεψες. Νομιζα ελεγες οθονη για το X360 του. Απλα πραγματα παντως για το PC του. Ενα 800-900αρικο του βγηκε οθονη και καρτα στο PC (η οθονη ειναι 24"). Τα αλλα ειναι φυσικα τα υπολοιπα παρελκομενα συμπεριλαμβανομενου και ηχοσυστηματος. Μην λεμε ομως τωρα περι 40" ιντσων τηλεορασεις HD πριν 4 χρονια. Κουκος αιδονι...2. Η εμπειρια σου ομως στηριζεται σε τεχνολογια του παρελθοντος. Ποτε στο παρελθον δεν μπορουσες να εχεις καρτα γραφικων 4 ετων και να μπορεις να παιζεις αξιοπρεπεστατα (και καλυτερα απο κονσολες) ολα τα νεα παιχνιδια. 1. Δηλαδή στο περίπου η οθόνη του στοίχησε κανα 500, κανα 900αρη το tower και κανα 100αρη τα ηχεία; 2.Ok δεν θα επιμείνω, το χω εγκαταλείψει χρόνια το άθλημα.. δηλαδή παίζω και κανένα παιχνιδακι στο pc αλλά πιο πολύ τύπου world of goo . Πάντως ναι η εμπειρία μου είναι πολύ άσχγημη απο το παρελθόν... αλλά δεν είμαι σίγουρος αν άλλαξε η κατάσταση ή απλά έτυχε σε αυτή τη φουρνιά καρτών Να βρεις αλλα καποιον που εχει κανει και το αναλογο setting οπως πρεπει. Εσυ δεν εχεις το αναλογο setting, εχεις κανει αλχημεια. Λεω να βρεις καποιον που να τα εχει σκασει κανονικα για να εχει την κονσολα του οπως πρεπει. Δηλαδη αν καποιος πηρε PC για να κανει τη δουλεια που λες? Εγω αγορασα μικρη HD αποκλειστικα για το PS3 μου. Οτιδηποτε αλλο το κανω στο PC μου, απο ταινιες μεχρι οτι γουσταρεις. Και για να μην λεμε μονο και τη δικη μου πλευρα σκεψου και αυτους που σκασαν κατι 2 χιλιαρικα+ για τηλεορασεις HD ακομα και για ταινιες HD (που καλα καλα δεν υπηρχαν τοτε) ή ακομα και περισσοτερα. Σε καθε περιπτωση ομως το κοστος πρεπει να μπαινει στο κοστος της κονσολας οπως μπαινει και στο PC (ακομα και αν το πηρες το PC για να ακους μουσικη μιας και παλι τα εσκασες). Αρα λοιπον το κοστος της τηλεορασης δεν πρεπει να μπαινει στην κονσολα δεδομενου του οτι καλα καλα HD ταινιες δεν υπαρχουν και δεδομενου του οτι δεν υπαρχει και τιποτε αλλο να την αξιοποιησει οπως μια κονσολα? Φυσικά και μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά και με το pc, αλλά για να τα κάνεις μάντεψε τι σου χρειάζεται... η ίδια καλή τηλεόραση προφανώς... εγώ όμως δεν μιλάω για το pc αλλά για την επιμονή σου να θεωρείς την τηλεόραση 40 ιντσών αποκλειστικό έξοδο της κονσόλας μιας και πέρνεις αν μη τι άλλο και μια καλή τηλεόραση για το σαλόνι σου... Όπως βλέπεις και εσύ δεν πήρες 40αρα εφόσον το ήθελες αποκλειστηκα για το ps3 αλλά μια μικρή... και κακά τα ψέμματα η διαφορά τιμής από τηλεόραση σε οθόνη, εφόσον μιλάμε για ίδια ποιότητα δεν είναι και τόσο τεράστεια. Άλλωστε θεωρείς ότι αν δεν υπήρχαν κονσόλες τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν θα χε κανένας αλλάξει τηλεόραση; Φυσικά και αλλάζει ο κόσμος απλά πλέον έχουμε α. αυτούς που θα αλλαζαν εκείνη την στιγμή ούτως ή αλλος β. αυτοί που θα αλλαζαν 1 χρόνο μετα γ. μετά απο 2 κλπ Ναι, σίγουρα οι τιμές πέφτουν, αλλά δεν μπορείς να πετάς ένα ξερό 1000 ευρώ έξοδο για κονσόλα... το κόστος της κονσόλας άντε να πεις ότι είναι τα παραπάνω χρήματα που αναγκάστηκες να δώσεις επειδή την πήρες νωριτερα από όσο υπολόγιζες... και προφανώς αυτό το κόστος διαφέρει απο καταναλωτή σε καταναλωτή ανάλογα με το πότε σκόπευε να αλλάξει τηλεόραση... εκτός αν για 20 χρόνια κρατάς την ίδια τηλεόραση. Τέλος ένας που δεν παίζει games, δεν χρειάζεται καλή οθόνη... άρα η απόστασεις στις τιμές όλο και μειώνονται. Για αυτό απο το πρώτο μου κιόλας post σου είπα μην βάζεις μέσα τηλεοράσεις και οθόνες... πάνω κάτω τα ίδια είναι... εκτός αν δεν αλλάζεις ή δεν έπερνες ποτέ σου τηλεόραση και στο σαλόνι έχεις μια 14αρα crt του 90' Αρα εδω που φτανουμε? Στο οτι -τελικα- ενα PC θα κοστισει το ιδιο με μια κονσολα αν τα βαλουμε να κανουν την ιδια δουλεια απλα το PC θα την κανει σιγουρα ΠΟΛΥ καλυτερα, αρα ο παραγοντας -κοστος- δεν ισχυει να μπει ως επιχειρημα στον "πολεμο". Εδω μπορω να σου πω και για το κοστος των ιδιων των παιχνιδιων στο PC και στην κονσολα για το ποσο θα κοστισει παραπανω η κονσολα. Τα παιχνιδια του PC κοστιζουν αμεσως αμεσως 10-15 ευρω ποιο κατω απο τα αντιστοιχα της κονσολας και επισης πεφτουν και σε τιμες πολυ ποιο γρηγορα. 5 παιχνιδια να παρεις στην κονσολα αντι για το PC (να υποθεσουμε τους ιδιους τιτλους) θα σου βγει 50 - 75 ευρω ακριβοτερα στην κονσολα. Και -αυτο- θα πρεπει να το βαλεις στο κοστος της κονσολας. α.Αν αγοράζεις απο ξένα site η αποστάσεις μικραίνουν... είναι και των δύο φτηνότερα αλλά οι αποστάσεις τιμών είναι μικρότερες β. Τα δίνεις σε βάθος χρόνου... άλλο η αριθμητική άθροιση του κόστους και άλλο η πραγματική παρούσα αξία... και για να καταλάβεις τι εννοώ, τα δάνεια θα είχαν 0 τόκο η'δεν θα διέφερε ο τόκος καθώς αυξάνεται ο χρόνος αποπληρομης. Σξκέψου το διαφορετικά... το ίδιο είναι να σου ζητήσω σκάσε μου τόσα και το ίδιο δώσε μου σε 10 δόσεις; γ. Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις όλα σου τα παιχνίδια... στο video club έχουν τους περισσότερους τιλους προς ενοικίαση. ---------- Προσθήκη στις 21:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ---------- @Xoxosis ξέρω άτομα με pc 7ετιας. Για τράβα πες τους το. Και μην μου πεις τίποτα για αποδόσεις... υπάρχει και το linux Και συνεχώς μου ξεχνάς το τροφοδοτικό και το μεγαλύτερο σκληρό δίσκο ξεχασιάρη άντρα
Xoxosis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 α.Αν αγοράζεις απο ξένα site η αποστάσεις μικραίνουν... είναι και των δύο φτηνότερα αλλά οι αποστάσεις τιμών είναι μικρότερες β. Τα δίνεις σε βάθος χρόνου... άλλο η αριθμητική άθροιση του κόστους και άλλο η πραγματική παρούσα αξία... και για να καταλάβεις τι εννοώ, τα δάνεια θα είχαν 0 τόκο η'δεν θα διέφερε ο τόκος καθώς αυξάνεται ο χρόνος αποπληρομης. Σξκέψου το διαφορετικά... το ίδιο είναι να σου ζητήσω σκάσε μου τόσα και το ίδιο δώσε μου σε 10 δόσεις; γ. Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις όλα σου τα παιχνίδια... στο video club έχουν τους περισσότερους τιλους προς ενοικίαση. ---------- Προσθήκη στις 21:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:34 ---------- @Xoxosis ξέρω άτομα με pc 7ετιας. Για τράβα πες τους το. Και μην μου πεις τίποτα για αποδόσεις... υπάρχει και το linux Και συνεχώς μου ξεχνάς το τροφοδοτικό και το μεγαλύτερο σκληρό δίσκο ξεχασιάρη άντρα Το κακο με τις κονσολες ειναι το ακριβο software κατα την γνωμη μου το πολυ μεχρι 35 40 ευρω και οχι 69 και εξω πες 30 το πολυ , ετσι και αλλιως βγαζουν τρελλα λεφτα και με χαμηλοτερες τιμες , ειδαμε τι πουλησε το call of duty Το software ειναι υπερεκτιμεμενο , κανεις δεν αμφιβαλλει οτι κανουν καλη δουλεια στα παιχνιδια σε σχεση με του pc , αλλα δεν μπορεις να δινεις για ενα παιχνιδι το 1/4 της αξιας της κονσολας. Σου ριχνουν την τιμη του hardware και νομιζεις οτι ειναι φτηνο χωρις να υπολογιζεις οτι θα παρεις 20-30 παιχνιδια στο χρονο που θα την κρατησεις , αποτελεσμα σε μερικα χρονια να εχεις μαζεψει ενα αρκετα μεγαλο ποσο Τροφοδοτικα κοστιζουν 30 - 40 ευρω και τα επωνυμα 60 σε διαβεβαιω μια 220 gt -9800 Gt φτανει ανετα με φτηνο 350 των 30 ευρω Ομοιως και δισκος με 80αρη ata κανεις καλα την δουλεια σου , ξερεις εσυ κανεναν που να μην εχει τετοιο δισκο και τροφοδοτικο στο pc του ? Το pc που περιγραφεις θυμιζει εποχες 90 που ελαχιστοι εχουν
Antretng Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το κακο με τις κονσολες ειναι το ακριβο software κατα την γνωμη μου το πολυ μεχρι 35 40 ευρω και οχι 69 και εξω πες 30 το πολυ , ετσι και αλλιως βγαζουν τρελλα λεφτα και με χαμηλοτερες τιμες , ειδαμε τι πουλησε το call of duty Το software ειναι υπερεκτιμεμενο , κανεις δεν αμφιβαλλει οτι κανουν καλη δουλεια στα παιχνιδια σε σχεση με του pc , αλλα δεν μπορεις να δινεις για ενα παιχνιδι το 1/4 της αξιας της κονσολας. Σου ριχνουν την τιμη του hardware και νομιζεις οτι ειναι φτηνο χωρις να υπολογιζεις οτι θα παρεις 20-30 παιχνιδια στο χρονο που θα την κρατησεις , αποτελεσμα σε μερικα χρονια να εχεις μαζεψει ενα αρκετα μεγαλο ποσο Τροφοδοτικα κοστιζουν 30 - 40 ευρω και τα επωνυμα 60 σε διαβεβαιω μια 220 gt -9800 Gt φτανει ανετα με φτηνο 350 των 30 ευρω Ομοιως και δισκος με 80αρη ata κανεις καλα την δουλεια σου , ξερεις εσυ κανεναν που να μην εχει τετοιο δισκο και τροφοδοτικο στο pc του ? Το pc που περιγραφεις θυμιζει εποχες 90 που ελαχιστοι εχουν Ρε φιλέ με διαβάζεις ή έτσι απαντάς; Είπα απο ξένα site η διαφορά στη τιμή μικραίνει... μην μου πεις ότι είσαι θύμα και τα πέρνεις απο Ελλάδα; Ναι έχουν διαφορά αλλά όχι τόσο μεγάλη... χωια ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ. Υπάρχουν και video club... νοικιάζεις κιόλας. Μην μου πεις ότι όλα σου τα παιχνίδια τα παίζεις ξανα και ξανα. Α παρεμπιπτόντυως, πόσο κάνουν τα windows; Για να μαστε λίγο δίκαιοι. (πριν πετάξεις πατατιά, είμαι linuxas) Για ποιο '90 λες; Και ποιo μούφα μεγάλο τροφοδοτικό θα πάρεις με 60 ευρώ; Βάλε τότε μέσα και ένα δεύτερο pc που θα σου χρειαστεί απο τα ατυχήματα αλλά και τα λεφτά που θα δίνεις στη ΔΕΗ από το άθλιο efficiency. Ξεχνάς ότι το τροφοδοτικό θα το pushareis; Για να πεις ότι έχεις μεγάλο αλλά και ασφαλές τροφοδοτικό θες 70αρα και βάλε. Αλλά και πάλι μια 30αρα διαφορά δεν παύει να είναι 30αρα; Για τον σκληρό δεν βλέπω να λες κάτι... όταν τα παιχνίδια τρώνε μπόλικα gb στην εγκατάσταση επιβάλλεται μεγαλύτερος σκληρός για τις ίδιες δουλειές. Δηλαδη τι παιχνιδομηχανή θα τον κάνω; Όλα όσα έκανα δεν θα τα κάνω ποια; Και μετα μου λέτε ότι με το pc κάνετε και χίλιαδυο άλλα. Αλλά και πάλι ξεχνάς πόσοι βολεύονται με pc 7ετίας. Υ.Γ. Ρε μου το παίζεται και αγιοι; Οι μισοί και βάλε εδώ μέσα κόπιες παίζεται... τι υψηλές τιμές μου τσαμπουνάτε Υ.Γ.2 Ξεχαστήκαμε.... pctrolia, άντε πίσω στη σπηλιά σας. Εδώ είναι console section
Xoxosis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Παιξε σε κανα μηχανημα της προκοπης πρωτα και υστερα κανε κριτικη για ποιοτητα γιατι καταντας γραφικος με ασυναρτησιες που πετας
Antretng Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιξε σε κανα μηχανημα της προκοπης πρωτα και υστερα κανε κριτικη για ποιοτητα γιατι καταντας γραφικος με ασυναρτησιες που πετας Τι από όσα είπα είναι ασυναρτησίες και γιατί είμαι γραφικός; Ποιο γραφικός από εσένα που ισχυρίζεται ότι μπορείς να την βγάλεις με 80αρη σκληρό και θα εγκαταστείς και παιχνίδια, δεν υπάρχει. Άντε στο pc σου εσύ (ή μάλλον παιχνιδομηχανη αφού μπορείς να την βγάλεις και με 80αρη σκληρό), κάνε μπλιτσι μπλίτσι με τα σερνόμενα παραθύρια σου, πλήρωνε τα κιόλας και άσε μας εμας στις άθλιες κονσόλες. Αντε γιατί αρκετά το πηδήξαμε το topic. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2010 από Antretng
JimChris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 http://gamer.blorge.com/2010/02/14/square-enix-releases-doctored-xbox-360-vs-ps3-pictures-for-final-fantasy-xiii/
babis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδες xbox360 vs ps3 λεει το thread λιγη ηρεμια ολοι πιστευω οτι γνωριζουμε και παραδεχομαστε οτι το pc ειναι ανωτερα στον τεχνικο τομεα αλλα τι να το κανω αν δεν υπαρχουν παιχνιδια πια?οι πιο πολλες εταιριες που υποστιριζαν τα pc ειτε εχουν κλειση ειτε ασχολουνται με τις κονσολες που ειναι πολυ πιο κερδοφορες,οποτε χαρητε τους υπερυπολογιστες σας και αφηστε εμας του κονσολακιδες να ευχαριστιομαστε παιχνιδια
Tilemaxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Το κουράσατε άσχημα πάντως. Όπως πάντα την αποψάρα του ο καθένας. Και το νήμα κάνει λούπες εδώ και 20 σελίδες. Το θέμα είναι PS3 vs. 360, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για το PC και τα ΑΑ του.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 1. Δηλαδή στο περίπου η οθόνη του στοίχησε κανα 500, κανα 900αρη το tower και κανα 100αρη τα ηχεία;2.Ok δεν θα επιμείνω, το χω εγκαταλείψει χρόνια το άθλημα.. δηλαδή παίζω και κανένα παιχνιδακι στο pc αλλά πιο πολύ τύπου world of goo . Πάντως ναι η εμπειρία μου είναι πολύ άσχγημη απο το παρελθόν... αλλά δεν είμαι σίγουρος αν άλλαξε η κατάσταση ή απλά έτυχε σε αυτή τη φουρνιά καρτών 1. Καπως ετσι ναι και βασταει καλα μεχρι και σημερα 2. Η κατασταση εχει αλλαξει εδω και πολλα χρονια σε οτιν αφορα τα PC γιατι τα περισσοτερα παιχνιδια εχουν σαν βαση τις κονσολες. Ετσι λοιπον εχουμε πλεον αυτην την κατασταση που πλεον ενα μικρο PC του κωλου να μπορει να παιξει παιχνιδια πολυ καλυτερα απο μια κονσολα. Φυσικά και μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά και με το pc, αλλά για να τα κάνεις μάντεψε τι σου χρειάζεται... η ίδια καλή τηλεόραση προφανώς... εγώ όμως δεν μιλάω για το pc αλλά για την επιμονή σου να θεωρείς την τηλεόραση 40 ιντσών αποκλειστικό έξοδο της κονσόλας μιας και πέρνεις αν μη τι άλλο και μια καλή τηλεόραση για το σαλόνι σου... Όπως βλέπεις και εσύ δεν πήρες 40αρα εφόσον το ήθελες αποκλειστηκα για το ps3 αλλά μια μικρή... και κακά τα ψέμματα η διαφορά τιμής από τηλεόραση σε οθόνη, εφόσον μιλάμε για ίδια ποιότητα δεν είναι και τόσο τεράστεια. Ναι αλλα εγω την πηρα προσφατα. Λιγοτερο απο 1 μηνα πριν. Εδω μιλαμε για 4ετια. Μιλαμε τι εξοδα ειχε καποιος πριν 4 χρονια. Σημερα μπορεις να εχεις ενα PC εξισου φθηνο με μεγαλες δυνατοτητες. Το προηγουμενο καλοκαιρι αγορασα ενα PC στην αδερφη μου με 500 ευρω (κομπλε με οθονη και ηχοσυστημα, γραφειο και καρεκλα και οτι θελεις) το οποιο ξεφτυλιζει οποιαδηποτε κονσολα για πλακα. Άλλωστε θεωρείς ότι αν δεν υπήρχαν κονσόλες τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν θα χε κανένας αλλάξει τηλεόραση; Φυσικά και αλλάζει ο κόσμος απλά πλέον έχουμε α. αυτούς που θα αλλαζαν εκείνη την στιγμή ούτως ή αλλος β. αυτοί που θα αλλαζαν 1 χρόνο μετα γ. μετά απο 2 κλπ Μα το ιδιο ισχυει και για το PC φιλε μου. Ναι, σίγουρα οι τιμές πέφτουν, αλλά δεν μπορείς να πετάς ένα ξερό 1000 ευρώ έξοδο για κονσόλα... το κόστος της κονσόλας άντε να πεις ότι είναι τα παραπάνω χρήματα που αναγκάστηκες να δώσεις επειδή την πήρες νωριτερα από όσο υπολόγιζες... και προφανώς αυτό το κόστος διαφέρει απο καταναλωτή σε καταναλωτή ανάλογα με το πότε σκόπευε να αλλάξει τηλεόραση... εκτός αν για 20 χρόνια κρατάς την ίδια τηλεόραση. Τέλος ένας που δεν παίζει games, δεν χρειάζεται καλή οθόνη... άρα η απόστασεις στις τιμές όλο και μειώνονται. Για αυτό απο το πρώτο μου κιόλας post σου είπα μην βάζεις μέσα τηλεοράσεις και οθόνες... πάνω κάτω τα ίδια είναι... εκτός αν δεν αλλάζεις ή δεν έπερνες ποτέ σου τηλεόραση και στο σαλόνι έχεις μια 14αρα crt του 90' Απο τη στιγμη που αγοραζεις τηλεοραση για την κονσολα (γιατι αυτο ηταν και το θεμα μας απο την αρχη, ποσο κοστιζει ενα PC και ποσο μια κονσολα) τοτε ναι το βαζεις ετσι ξερα. Πριν 4 χρονια το χιλιαρικο δεν το γλυτωνες για μια 32" οθονη (οπως το φιλαρακι μου με την Sony του). Σημερα ομως τοσο οι οθονες PC οσο και οι HD τηλεορασεις εχουν αρκετα μειωμενες τιμες. Το κοστος ομως συνεχιζει να ειναι το ιδιο, τοσο για το PC οσο και για την κονσολα. Απλα πληρωνεις λιγοτερα πλεον και για τα 2. Στα ιδια ομως θα βγεις οτι και να κανεις. α.Αν αγοράζεις απο ξένα site η αποστάσεις μικραίνουν... είναι και των δύο φτηνότερα αλλά οι αποστάσεις τιμών είναι μικρότερες β. Τα δίνεις σε βάθος χρόνου... άλλο η αριθμητική άθροιση του κόστους και άλλο η πραγματική παρούσα αξία... και για να καταλάβεις τι εννοώ, τα δάνεια θα είχαν 0 τόκο η'δεν θα διέφερε ο τόκος καθώς αυξάνεται ο χρόνος αποπληρομης. Σξκέψου το διαφορετικά... το ίδιο είναι να σου ζητήσω σκάσε μου τόσα και το ίδιο δώσε μου σε 10 δόσεις; γ. Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις όλα σου τα παιχνίδια... στο video club έχουν τους περισσότερους τιλους προς ενοικίαση. α. Το mass effect 2 στο PC εχει 32 ευρω. Στο Χ360 εχει 50 ευρω. Μπες και στο E-bay και δες τιμες. Το X360 ειναι αρκετα ακριβοτερο του PC. β. Δεν εχει σημασια αυτο που λες. Αν αγοραζω παιχνιδια και για το ενα και για το αλλο το σιγουρο ειναι οτι του PC θα μου βγουν αρκετα φθηνοτερα. γ. Πραγμα που ισχυει και για το PC και οχι μονο για τις κονσολες. Δεν μιλαμε ομως για τα νοικιαζομενα, μιλαμε για τα παιχνιδια που αγοραζεις γιατι θελεις να αγορασεις για να εχεις για τον οποιονδηποτε λογο. ---------- Προσθήκη στις 14:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:12 ---------- Το κουράσατε άσχημα πάντως. Όπως πάντα την αποψάρα του ο καθένας. Και το νήμα κάνει λούπες εδώ και 20 σελίδες. Το θέμα είναι PS3 vs. 360, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για το PC και τα ΑΑ του. Φιλε Τilemaxx το θεμα μας δεν ειναι τα ΑΑ και οι οποιες βλακειες θελει να πει καποιος οτι υπερτερει το PC (που δεν μας νοιαζει και ας ειναι και αληθεια) αλλα το κοστος που μερικοι το εχετε κανει νερακι οτι -και καλα- ειναι ακριβο αθλημα και οτι η κονσολα -και καλα- ειναι φθηνη λυση ενω η αληθεια ειναι οτι και η κονσολα απαιτει τα ιδια φραγκα για να την χρησιμοποιησεις σωστα οσο και ενα αναλογο PC.
pscrazy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Ετσι οπως παιζουν τα pc σημερα οι κονσολες θα παιζουν σε 10 χρονια... Οταν τα pc παιζουν για πλακα τα 6.000.000 pixel στην εικονα, απο Σεπτεμβρη και με νεες καρτες, θα παιζουν τα 12.000.000 και η κονσολα εκει στο 720p με χιλια ζορια(1.100.000 pixels), το 720p τα pc ειχαν απο την εποχη του ΝΩΕ ! Οσο για το χρηματικο εξαρταται το πως θες να παιξεις και αναλογα βλεπεις!
Antretng Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 @ikaruga δεν διαφώνησα γενικά αν γίνονται όλα αυτά και στο pc Απλά ότι εν τέλει όλα αυτά μικραίνουν την ψαλίδα τόσο στη διαφορά τιμής α. τηλεόρασης - οθόνης αφού 500 ευρώ οθόνη ο φίλος σου, 100 ένας που δεν παίζεις ... άρα 400 κόστος pc gaming... οπότε δεν το λες και εντελώς +1000 ευρώ η 40αρα τηλεόραση για console gaming... + ότι στο ένα έχεις μια άριστη μεγάλη τηλεόραση για ταινίες... αυτό είναι το λάθος σου, συγκρίνεις ανόμοια σε ποιότητα προϊόντα. Δηλαδή εμένα ποιος με εμποδίζει να βάλω την κονσόλα μου σε παρόμοια σε 22αρα tv - οθόνη; Pc ένας που δεν παίζει και δεν κάνει βαριές εφαρμογές αλλάζει ανα πχ 7 χρόνια ψιλο fix (υποκειμενικό... αλλά σίγουρα ανα μεγαλύτερη περίοδο από ότι ο ίδιος αν έπαιζε). Ένας που παίζει games σίγουρα σε μικρότερη.... όπως και να χει, όλοι μας αλλάζουμε τηλεόραση ανά χ χρόνια, ίδια περίοδο είτε παίζω είτε δεν παίζω... απλά τώρα προέκυψε λόγω αλλαγής τεχνολογίας (hd) ένα κόστος απο την ανάγκη να την αλλάξεις σε (χ - α) χρόνια από ότι υπολόγιζες... σε κάποιους μπορει να μην έχει καθόλου κόστος και σε αλλους συνεχώς μεγαλύτερο (όσο μεγαλώνει το α)... όχι όμως να λες 1000 ευρώ + ανεξαρτήτως για όλους. Ήδη αρκετοί χρησιμοποιούν την τηλεόραση για hd ταινίες. Άρα από τη στιγμή που ξεκίνησαν (1 χρόνο μετά; δύο; ) να βλέπουν hd ταινίες τότε ΔΕΝ αποτελεί αποκλειστικό έξοδο της κονσόλας, αλλά παραμόνο η διαφορά τιμής που αναγκάστηκε να δώσει.Χώρια ότι σε ορισμένους αυτό το α είναι πολύ κοντά στο μηδεον (θεμα τύχης τελικά... ) β.Όσον αφορά τα games, ψανα λέω, το είπα απο την αρχή, το ίδιο ισχύει και για το pc για τις ενοικιασεις και αγοράς απο play.com, αλλά μικραίνει όμως η ψαλίδα αυτού του κόστους. Όσο αφορά τη παρούσα αξία... αν βρεις τη παρούσα αξία του καθενός... απο εκει που είχαν πχ 10 ευρώ αποσταση στην χ χρονια, θα έχουν μόλις 8. Η ψαλίδα μικραίνει... αυτο λέω όλο. Υ.Γ. Βέβαια λίγο απρόσεχτος να είσαι στις επιλογές των parts του pc το κόστος pc gaming ανεβαίνει, έτσι; Δεν μιλάω για σένα, εσύ προφανώς ψάχνεσαι, αλλά όπως μου χες πει πιο πριν, η προσωπικές εμπειρίες δεν αποτελούν αντικειμενικό επιχείρημα
Tilemaxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε Τilemaxx το θεμα μας δεν ειναι τα ΑΑ και οι οποιες βλακειες θελει να πει καποιος οτι υπερτερει το PC (που δεν μας νοιαζει και ας ειναι και αληθεια) αλλα το κοστος που μερικοι το εχετε κανει νερακι οτι -και καλα- ειναι ακριβο αθλημα και οτι η κονσολα -και καλα- ειναι φθηνη λυση ενω η αληθεια ειναι οτι και η κονσολα απαιτει τα ιδια φραγκα για να την χρησιμοποιησεις σωστα οσο και ενα αναλογο PC. Συμφωνώ οτι μια κονσόλα μπορεί να πάει πιο ακριβά αν κάποιος επενδύσει σε μια HDTV, αλλά ο τίτλος του topic είναι άλλος. Νομίζω υπάρχει στο PC section topic Console vs PC gaming.
babis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 τελικα τα μεγαλυτερα troll ειναι αυτοι που εχουν pc,που παιχνιδια καλα βγαινουν 2-3 τον χρονο καλα για αποκλειστικοτητες δεν το συζηταμε πια...την αισθηση του να αραζω στον καναπε με τιν παρεα στο σαλονι να παιζω ειτε προ ειτε αλλα παιχνιδια διπλο δεν την αλλαζω με τιποτα οσα και πολυγωνα να βγαλουν τα pc οσο τεχνολογικα αρτιοτερα και αν ειναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 trolls είναι αυτοί που δεν έχουν επιχειρήματα, όχι αυτοί που έχουν pc/κονσόλα/κτλπ κτλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις