Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@skanjos

εμεινες μεταξεταστεος

Παρε μερικα 360 bh commercial (οχι live) για να κανεις κεφι

Shikigami no Shiro III

Senko no Ronde Rev.X

RAIDEN FIGHTERS ACES

Raiden IV

OtomediusG (Gorgeous!)

Shooting Love. 200X

DoDonPachi Dai Ou Jou Black Lable EXTRA

Ketsui ~ Kizuna Jigoku Tachi ~

DeathSmiles

Mushihime Futari

Mamoru-kun ha Nowareteshimatta

Senko no Ronde Dis-United Order

EspGaluda II

διάβασε τι έγραψα παραπάνω.γιατί δεν είμαστε σαν εσένα όλοι να έχουμε ιαπωνέζικες κονσόλες......και βαριόμαστε να κάνουμε jtag ή έχουμε jasper κονσόλα με firmware που δεν μπορούμε να το βάλουμε.τέλος πάντων νόμιμος τρόπος να παίξεις τα παραπάνω παιχνίδια δεν υπάρχει (εκτός της αγοράς 360 απο ιαπωνία).

και όσο για το ffxiii μαντέψτε ποιά εικόνα ανοίκει που...

ffxiii_event01.jpg

ffxiii_event03_02.jpg

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπα; Βγήκε multiplatform που παίζει καλύτερα στο ps3; Μην με γελούν τα μάτια μου; Βρε λέτε να χει δίκιο ο Λιακόπουλος;

Δημοσ.
Παλι cinematics δειχνεις?

PS3 καλυτερο στα cinematics

360 καλυτερο στο ingame

Οτι συμβαινει σε ολους τους multiplatform τιτλους δηλαδη...

facepalm......

ingame engine είναι δεν είναι fmv....δεν έχεις δεί Fmv απο το ffxiii να δεις πως φαίνεται?

Μπα; Βγήκε multiplatform που παίζει καλύτερα στο ps3; Μην με γελούν τα μάτια μου; Βρε λέτε να χει δίκιο ο Λιακόπουλος;

έχει καθαρά να κάνει με το ποιά κονσόλα είναι lead.σε κάθε μουλτι.το ps3 έχει τα περισσότερα multi ports αφού είναι Ue3 τα περισσότερα,είναι λογικό να είναι χειρότερα,εδώ όμως κάποιοι πίστευαν οτι το χιιι θα είναι καλύτερο στο 360 (πάνε μερικές σελίδες πίσω και γέλα...)

Δημοσ.

Στο PS3. Δεν πειράζει, όλα τα multi έτσι κι αλλιώς είναι καλύτερα στο 360, αστους να λένε και αυτοί οτι έχουν επιτέλους ενα ανώτερο :P

Βασικά το πρώτο μου (και τελευταίο) RPG που έχω λίωσει ήταν το FFX, οπότε το XIII με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Δημοσ.
Στο PS3. Δεν πειράζει, όλα τα multi έτσι κι αλλιώς είναι καλύτερα στο 360, αστους να λένε και αυτοί οτι έχουν επιτέλους ενα ανώτερο :P

Βασικά το πρώτο μου (και τελευταίο) RPG που έχω λίωσει ήταν το FFX, οπότε το XIII με αφήνει παγερά αδιάφορο.

λένε οτι το xiii είναι πολύ κοντά στο x,αν σου άρεσε το χ δοκίμασε το :-) .εγώ πρώτα στο 360 θα το τερματίσω γιατί λογικά θα έρθει 2-3 εβδομάδες πιο νωρίς όπως πάντα απο τον θείο και μετά θα κάνω complete playthrough στο ps3,εκτός αν με ξενερώσει τραγικά σαν το xii

Δημοσ.

ρε παιδιά το Final Fantasy στηρίχτηκε στην White Engine (Crystal tools πλέον), μια μηχανή γραφικών που αναπτύχθηκε στο PS3, φτιάχτηκε εκεί και μεταφέρθηκε σαν port στο ΧΒΟΧ...δηλαδή φαντάζεστε τι θα γινόταν αν έβγαινε ΚΑΙ αυτό καλύτερο οπτικά στο ΧΒΟΧ?...θα το έκλειναν το μαγαζί στην SONY

Δημοσ.

Αμα το 13 τελικα εχει το design του 10 τοτε δυστυχως απο εμενα εχει φαει κιολας "delete". Μετα το (κατ' εμε) εξαισιο 12 δεν παιζει να ξαναγυρισω στο απαρχαιομενο linear design του κοσμου του 10.

Δημοσ.
Ρε φίλε επιχείρημα υπερ ή κατά είναι αυτό που λες για το πόσο αργούν να φτιαχτούν τα games. Ρε φίλε ειδικά το gt5 που αναφέρεις... συγνώμη αλλά 3 χρόνια τώρα το περιμένετε απο στιγμή σε στιγμή και εγώ πιστεύω ότι μάλλον θα πάει για μετα το 2011... αν είναι κάθε παιχνιδάρα που είναι να βγει να την παίζεται όταν θα χει βγει η επόμενη γενιά κονσολών:lol: πιας το αυγό και κούρευτο...

Θα μου βγάλετε και το ps3 ferrari kai to xbox 360 fiat uno. Ρε τι πίνεται και δεν μας δίνεται :lol: Εκτός αν το fiat uno ρίχνει στα αυτιά την ferrari και δεν το ξέρω. :lol:

Και τι έχει φτιάξει ρε συ η sony; Τρισάθλιο αργό driver (για τα γκαφρά φυσικά... να επιβάλλει την φόρμα της) που ο μόνος τρόπος για να είναι playable τα games τελικά εισήγαγαν και την ιδέα της αναγκαιότητας του installation. Ωραίες πατέντες βρε sony fans... μπράβο. Η sony γτπκ καινοτομίες κάνει.. αυτή ήταν είναι και θα είναι για πάντα ο πρώτος κλέψαντας... να σου θυμίσω πλαινές σκανδάλες στο ps1 απο snes; Να σου θυμήσω δόνηση και analog stick απο N64; Να σου θυμίσω multiplayer απο sega. Τι σκατά έχει εισάγει αυτή η sony που την πρόσκυνάτε κιόλας; Την ιδέα της κλεψιάς; Μέχρι και την ιδέα του motion που κοροϊδευε στο wii... ξεφνικα τα βγαλε τα χειριστήρια με 6 axis και σύντομα το eye toy αλλά στην ιδέα του wii πλέον... αντε γεια λέω εγώ.

Δεν ενδιαφερει κανεναν τι εκαναν οι εταιριες στο παρελθον εμιες κοιταμε τι γινεται τωρα

Οταν εχεις ενα xbox ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ παιχνιδια επιπεδου killzοne που θεωρουνται για δεδομενα της σονυ πολυ παλια και ξεπερασμενα στα γραφικα , οπως και ενα forza που καμαρωνε η ms δεν μπορει να φτασει ενα demo του 2007

Βγαζεις πολυ ευκολα συμπερασματα για το που βαδιζει το xbox

Ριξε μια ματια εδω , ανεβηκαν τα πρωτα συγκριτικα εστω και ατυπα μεταξυ halo reach και killzone , αν και ειναι πολυ νωρις για συγκρισεις γιατι το halo δεν εχει τελιωσει ακομα παιρνουμε μια μικρη εικονα προς τα που βαδιζει το πραγμα

http://gamingbolt.com/2010/02/14/halo-reach-versus-killzone-2-hd-screenshot-comparison/

Γραφετε 500 ποστ με συγκρισεις παιχνιδιων τυπου BAYONETTA και αναλωνεστε σε flame σε πιαχνιδια που ειναι μετριοτητες και δεν αξιζει καν το κοπο να ασχοληθει ενας σοβαρος gamer , αντε σου λεω οτι το xbox εχει ολα τα multi καλυτερα so what?

Τι θα πεις στον αλλον που εχει μαθει να παιζει god of war , grand turismo , uncharted , κοιτα φιλε εχω καλυτερα multi θα γελαει , θα σου πει οκ ρε φιλε ασχολεισου με το vw και εγω με την ferrari :lol:

Eναλλακτικα μπορει να σου πει , εχω και pc οποτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (πραγμα που εχουν οι περισσοτεροι gamers ανεξαρτητως κονσολας )

Τα καλυτερα παιχνδια ever ηταν αυτα που ειχαν μεγαλους χρονους αναπτυξης βλεπε final fantasy , metal gear , diablo , elder scrolls , warcraft τα παλια exclusives στο 1, 2 και τελος το CRYSIS το τελευταιο αν θυμαμαι 4,5 χρονια εκανε και ξοδευτηκαν πολλα εκατομμυρια

Μακαρι η ms να βγαλει καλα παιχνιδια , οχι τιποτα αλλο για να δωσει επιπλεον κινητρο για να βγαλει ακομα καλυτερα παιχνιδια , απο το 2009 (killzone 2) μεχρι σημερα η σονυ παιζει MONOTΕΡΜΑ (unchrted2 - god of war- heavy rain ) ,το ενα exclusive της βγαινει καλυτερο απο το αλλο

Επιπλεον ενα hardware που ακομα να δωσει ( grand turismo , uncharted3 ,final fantasy versus ) γιατι αυτη η γενια εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα της , τoυλαχιστον για το playstation

off topic

Και μετα μου λενε καποιοι για το uncharted ειναι το καλυτερο :lol: , εχουν πολλα να μαθουν ακομα

http://www.gametrailers.com/user-movie/heavy-rain-topless-scene/330993

http://www.videogameszone.de/aid,705103/Heavy-Rain-So-sexy-sieht-Madison-Paige-in-der-Realitaet-aus-Neue-Bilder-aufgetaucht/News/?menu=browser&mode=article&article_id=705103&entity_id=132240&image_id=1249599&page=1&order=

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...