Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κολλάς στην ονομασία. Είναι ή δεν είναι λόγος να πάρεις xbox 360 αντί ps3;

Μην κοροϊδευόμαστε.

Mα κ φυσικα δεν ειναι εφοσον ολοι οι κατοχοι PS3 τυχαινει να ειναι κ κατοχοι high-end PC. :rolleyes:

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κολλάς στην ονομασία. Είναι ή δεν είναι λόγος να πάρεις xbox 360 αντί ps3;

Μην κοροϊδευόμαστε.

Σαφέστατα και δεν είναι. Θα πάρω xbox αντί για pc; και άντε πες είμαι φτωχαδάκι και δεν έχω 700 ευρώ να πάρω pc, θα πάρω xbox μόνο και μόνο για να παίξω mass effect 1 και 2; πλάκα μας κάνεις;

Δημοσ.
Σαφέστατα και δεν είναι. Θα πάρω xbox αντί για pc; και άντε πες είμαι φτωχαδάκι και δεν έχω 700 ευρώ να πάρω pc, θα πάρω xbox μόνο και μόνο για να παίξω mass effect 1 και 2; πλάκα μας κάνεις;

Οσοι δεν εχουν δλδ gaming PC ειναι "φτωχαδακια"? Το ακουσαμε κ αυτο...:lol:

Δημοσ.

Δεν φτάνει που δεν με διαβάζεις, θυμώνεις κιόλας.:mad:

Ας το πάρουμε άλλη μια (επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως). Αυτό που λες ισχύει ΜΟΝΟ όταν ο άλλος ασχολείται με gaming pc. Όταν δεν με ενδιαφέρει το gaming pc και έχω να επιλέξω μεταξύ ps3 και xbox 360, είναι ή δεν είναι λόγος για αγορά του xbox; Ο μέσος κονσολάκιας ΔΕΝ ασχολείται με gaming pc.

Δημοσ.
Mα κ φυσικα δεν ειναι εφοσον ολοι οι κατοχοι PS3 τυχαινει να ειναι κ κατοχοι high-end PC. :rolleyes:

Ακομα και οι γκομενιτσες εχουν μια απλη συνθεση ( core duo 2 gb κλπ) για να κανουν δουλεια τους , το pc ειναι ειδος πρωτης αναγκης για ολους

Επισκέπτης
Δημοσ.
PS3 defense force με Panzer Dragοon Saga avatar? :confused:

1. Ειναι θυσια εφοσον προτιμησαν να πιεσουν οσο μπορουν τον οπτικο τομεα απο το να κρατησουνε εναν πολυ πιο ομαλο ρυθμο ανανεωσης καρε...αν τους ενδιεφερε να κρατησουν τα 60fps θα "εριχναν" τα γραφικα - προφανως ειχαν σαν προτεραιοτητα τα οσο το δυνατον καλυτερα γραφικα απο την αρχη του project.

2. Το ιδιο ειναι να τρεχει ενα παιχνιδι στα 30-40fps το 90% του παιχνιδιου με το να τρεχει στα 50-60fps? Δεν νομιζω..εκτος κ αν δεν μπορεις να δεις την διαφορα μεταξυ των 2 οπου εκει αλλαζει το θεμα.

3. Καλη προσπαθεια ή οχι αυτη ειναι η γνωμη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι - παραδειγματα? Ηeavenly Sword, Lair, GoW3, Killzone 2, Heavy Rain, Ratchet & Clank: ToD/CiT - εξαιρεσεις στο κανονα τα Uncharted 1/2, Wipeout HD και Siren: Bloodcurse.

Γιατι οχι,ευτυχως ειμαι απο τους sega fans που ξεπερασαν γρηγορα το κολλημα οτι η sony φταιει για ολα.

1.Θυσια θα ηταν αν υπηρχε διαφορα που ειχε επιπτωση στο gameplay.Τα 40με 50fps μεσω ορο με τετοια γραφικα ειναι κατι παραπανω απο σουπερ.

2.Μπορω να δω την διαφορα και φαινεται ιδιαιτερα στα fps παιχνιδια.Στο συγκεκριμενο δεν αλλαζει τπτ στην εμπειρια.Το παιχνιδι δειχνει ομαλοτατο.

3.Οταν δεν πας μια κονσολα,θα βρεις κι αλλα παραθυρακια(μειονεκτηματα) γιατι κανενα παιχνιδι δεν ειναι τελειο.Τωρα να μπω σε τετοια διαδικασια οπως σου ειπα βαριεμαι και δεν εχει νοημα.

Παω να συνεχισω το casual GoW3:-)

Δημοσ.
Ακομα και οι γκομενιτσες εχουν μια απλη συνθεση ( core duo 2 gb κλπ) για να κανουν δουλεια τους , το pc ειναι ειδος πρωτης αναγκης για ολους

Αυτό δεν σημαίνει ότι ασχολείσαι με games στο pc. Θες να επαναλαβουμε για χιλιοστηπέμπτη φορά για ποιους λόγους μπορεί κάποιος να μην θέλει gaming pc;

Δημοσ.

Σχεδον 25% ομως του συνολου του gaming ειναι PC gamers (με βαση τις πωλησεις).

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=246983

Δεν το λες και μικρο ποσοστο αυτο. Τωρα περαν αυτου ναι οκ καποιος μπορει να μην θελει να ασχοληθει με PC gaming για τους γνωστους αγνωστους λογους το οποιο ειναι σεβαστο.

Δημοσ.
Οσοι δεν εχουν δλδ gaming PC ειναι "φτωχαδακια"? Το ακουσαμε κ αυτο...:lol:

Ξαναδιάβασε τι είπα.

Δεν φτάνει που δεν με διαβάζεις, θυμώνεις κιόλας.:mad:

Ας το πάρουμε άλλη μια (επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως). Αυτό που λες ισχύει ΜΟΝΟ όταν ο άλλος ασχολείται με gaming pc. Όταν δεν με ενδιαφέρει το gaming pc και έχω να επιλέξω μεταξύ ps3 και xbox 360, είναι ή δεν είναι λόγος για αγορά του xbox; Ο μέσος κονσολάκιας ΔΕΝ ασχολείται με gaming pc.

Ξαναδιάβασε τι είπα.

Δημοσ.

25% δεν ξεπερνά ούτε καν το 50%. Μόλις έδειξες αυτό που λέω. Ο μέσος κονσολάκιας δεν ασχολείται με gaming pc

Αλλά και 50% να ήταν, μην σου πω και παραπάνω, αυτό δεν σημαίνει ότι παιχνίδια όπως Mass Effect δεν είναι ένα υπέρ του xbox έναντι του ps3. Μην κοροϊδευόμαστε.

---------- Προσθήκη στις 15:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:07 ----------

Οχι GrandGamer, δεν ξαναδιαβάζω γιατί ούτε εσύ διάβασες τι είπα... μου εβάλες λόγια που δεν είπα ποτέ. Οπότε κόψε τα περι "ξαναδιάβασε"

Δημοσ.
25% δεν ξεπερνά ούτε καν το 50%. Μόλις έδειξες αυτό που λέω. Ο μέσος κονσολάκιας δεν ασχολείται με gaming pc

Αλλά και 50% να ήταν, μην σου πω και παραπάνω, αυτό δεν σημαίνει ότι παιχνίδια όπως Mass Effect δεν είναι ένα υπέρ του xbox έναντι του ps3. Μην κοροϊδευόμαστε.

Ε ναι, με βαση τον τιτλο του thread προφανως και πρεπει να το παρω σαν +1 για το Xbox. Ο τιτλος για εμενα ειναι ψιλολαθος και θα επρεπε να λεγεται gaming platform wars αλλα οκ. Βαση τιτλου thread τοτε +1 για το X360.

Δημοσ.
Μην ξαναρχίζουμε με τα exclusive, είπαμε το Mass Effect κλπ ωραία multi-platform παιχνιδάκια δεν είναι xbox exclusive επειδή δεν υπάρχουν στο PS3.

αρα το little big planet το βγαζουμε απο exclusive?

Δημοσ.
Οχι GrandGamer, δεν ξαναδιαβάζω γιατί ούτε εσύ διάβασες τι είπα... μου εβάλες λόγια που δεν είπα ποτέ. Οπότε κόψε τα περι "ξαναδιάβασε"

Δεν σου έβαλα λόγια. Είπες ότι το Mass Effect 1 & 2 είναι λόγος να πάρεις κονσόλα και σου λέω ΟΧΙ δεν είναι λόγος διότι αν θες να παίξεις συγκεκριμένα αυτά τα 2 θα πάρεις ένα φθηνό pc των 700 ευρώ που σίγουρα θα το χρησιμοποιείς καθημερινά ούτως ή άλλως και θα σου χρειαστεί στη ζωή σου(ενώ το 360 όχι) και θα τα παίξεις πολύ πιο όμορφα και στο ίδιο κόστος μιας και υπάρχει πειρατεία. Οι μόνοι λόγοι για τους οποίους δεν θα έπαιρνες pc είναι είτε να μην έχεις χρήματα να το αγοράσεις, οπότε πας στην φθηνή λύση, είτε να ανήκεις στην χειραγωγημένη μάζα που δεν γνωρίζει καν ότι μπορείς να παίξεις παιχνίδια στο pc.

Εδώ δεν μιλάμε για κονσολάκιδες μιλάμε για το gaming γενικά και για όλους τους gamers οποιαδήποτε πλατφόρμα και αν έχουν, ασχέτος αν το thread μιλάει για πόλεμο μεταξύ PS3 και 360. Εγώ δηλαδή που έχω PC δεν έχω λόγο στο thread; φυσικά και έχω γιατί και εγώ είμαι gamer και έχω και κονσόλα.

αρα το little big planet το βγαζουμε απο exclusive?

Βεβαίως διότι υπάρχει και για PSP. Εκτός αν θέλεται να το πάμε Sony vs Microsoft το thread.

Δημοσ.

Aς δειτε τις πωλησεις καρτων vga στο Pc μερικοι , εξακολουθουν να ειναι μεγαλες που σημαινει οτι οι περισσοτεροι gamers ανεξαρτητως κονσολας παιζουν και σε pc

Αλλιως θα τα ειχαν κλεισει τα μαγαζια τους nvidia- ati

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...