Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδη αν βαλω την αναλυση του Ps3 για παραδειγμα στα 576p αντι για 1080ρ θα εχω περισσοτερα frames στο παιχνιδι ?

δεν είναι pc το ps3,το frame drop δεν το γλυτώνεις απο την ανάλυση στις κονσόλες

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αστειο οπως ειπα και πιο πανω φωναζουν μερικοι για το 60 που πεφτει καπου καπου στα 30 μεσα σε ενα χαμο sprites ,καταπληκτικων γραφικων και εφφε , και δεν κοιτανε τα χειροτερα παιχνδια τους που σερνονται

Αλλα βεβεια οταν εισαι ΧΒΟΧ FAN παντα προσπαθεις να βρεις και μια ψειρα , ωστε να μειωσεις το αντιπαλο δεος για να δικαιολογησεις την επιλογη σου

Το θεμα ειναι οτι ,το hardware του xbox δεν ξερουμε καν αν σηκωνει γραφικα επιπεδου god of war , heavy rain ,uncharted κλπ

Αν τα δουν ποτε μαλιστα :lol:

Kαι μετα μας λενε μερικοι περι απαιτησεων , συνεχιζουν το δρομο της γραφικοτητας :lol:

Δημοσ.
Μόνο ένας στραβός δεν βλέπει διαφορά απο 30 σε 60 fps. Μιλάμε για τα διπλάσια frames.

Εκτός αν δεν ασχολείσαι πολύ με gaming οπότε δεν έχει εκπαιδευτεί το μάτι σου.

Αν έχεις pc παίξε ένα game, με low ρυθμίσεις ώστε να παει 60 και μετά με τόση ποιότητα ώστε να πέσει στα 30. Αν δεν δεις διαφορά, τότε εσύ τρολλάρεις ή απλά θέλεις γυαλιά.

Για να διευκρηνήσω κάτι, δεν μιλάω για πτώση από 60 fps στα 30, αυτό φυσικά και το καταλαβαίνεις. Μιλάω καθαρά για το ίδιο πράγμα σε 60 fps και σε 30. Άμα δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά, όχι να λες και πόσα frames είναι. Μία μίκρη διαφόρα σαφώς και υπάρχει αλλά πως καταλαβαίνεις ότι είναι 60 και όχι 45 πχ.

Δημοσ.
Πιο troll(ελπίζω) απάντηση δεν έχω ξαναδεί. Η διαφορά μεταξή 30 και 60 fps φένεται με δυσκολία με γυμνό μάτι και γενικά πάνω από 30-40 fps δύσκολα τα καταλαβαίνεις. Για να καταλάβεις τη διαφορά πρέπει να τα βάλεις δίπλα δίπλα.

Aυτο να το λαβω σαν σοβαρο response τωρα? τι σχεση εχει το trolling με αυτο που συζηταμε? οι περισσοτεροι απο οτι βλεπω μπορουν κ διακρινουν τη διαφορα, μηπως ειμαστε ολοι trolls? μου αρεσει που εισαι κ PC gamer κ δεν μπορεις να δεις διαφορα αναμεσα σε 30 και 60fps. :rolleyes:

---------- Προσθήκη στις 03:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:26 ----------

Για να διευκρηνήσω κάτι, δεν μιλάω για πτώση από 60 fps στα 30, αυτό φυσικά και το καταλαβαίνεις. Μιλάω καθαρά για το ίδιο πράγμα σε 60 fps και σε 30. Άμα δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα δύσκολα θα καταλάβεις διαφορά, όχι να λες και πόσα frames είναι. Μία μίκρη διαφόρα σαφώς και υπάρχει αλλά πως καταλαβαίνεις ότι είναι 60 και όχι 45 πχ.

Aλλο ενα "διαμαντι" απο τον grandgamer που πιθανοτατα εχει προβλημα ορασης. :whistle:

Δημοσ.
Aλλο ενα "διαμαντι" απο τον grandgamer που πιθανοτατα εχει προβλημα ορασης. :whistle:

Καλώς. Εγώ πάω στοίχιμα ότι άμα σου δείξω το ίδιο πράγμα στα 40 fps και στα 60 δεν θα καταλάβεις τίποτα. Τώρα εσύ λέγε ότι θες.

Δημοσ.
Καλώς. Εγώ πάω στοίχιμα ότι άμα σου δείξω το ίδιο πράγμα στα 40 fps και στα 60 δεν θα καταλάβεις τίποτα. Τώρα εσύ λέγε ότι θες.

Μην πηγαινεις στοιχημα φιλε μου γιατι εισαι λαθος.Τα 40 με τα 60 εχουν διαφορα και μαλιστα μεγαλη .Μην επιμενεις ...Εδω διαφορες βλεπεις απο τα 60 στα 70 ...

Δημοσ.

Επίσης διαφορά βλέπεις σε πολλά πράγματα (χμ.....) μόλις πας από τα 30 στα 31 (για ηλικία μιλάω.... ).

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί μου φαίνεται ότι εσύ δεν εννοείς average αλλά σταθερά frames? :o

Δημοσ.

Η διαφορά φαίνεται και στα στα8ερά fps. Το γεγονός ότι είναι playable στα 30fps κάτι (constant 30fps χωρίς σκαμπανεβάσματα), δεν σημαίνει ότι είναι το smooth experience των 60fps.

Και την διαφορά την καταλαβαίνουν αρκετοί εδώ και καιρό (ειδικά όταν έχεις υψηλό 'camera sensitivity')!

PS: Όπως το ίδιο ισχύει και στα animations. Κάνουν μπαμ τα animations/physics animations των Halo1/Bioshock αντιστοίχως, που είναι στα 30fps

Δημοσ.

εχεις δικιο

http://www.boallen.com/fps-compare.html

Δημοσ.

Απο εκει που ελεγες οτι δεν φαινεται η διαφορα απο τα 30fps στα 60fps τωρα πηγαμε στα 40fps λες κ θα αλλαξει κατι, μα κ φυσικα φαινεται η διαφορα αλλα απο οτι βλεπω εσυ συνεχιζεις τα δικα σου...τελικα μερικοι δεν αλλαζουν με τιποτα. :-)

---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:08 ----------

Πολυ ομορφο παραδειγμα. 60fps = <3

*bookmarked*

Δημοσ.
Απο εκει που ελεγες οτι δεν φαινεται η διαφορα απο τα 30fps στα 60fps τωρα πηγαμε στα 40fps λες κ θα αλλαξει κατι, μα κ φυσικα φαινεται η διαφορα αλλα απο οτι βλεπω εσυ συνεχιζεις τα δικα σου...τελικα μερικοι δεν αλλαζουν με τιποτα. :-)

Οπωσδήποτε στα 30 υπάρχει μία ευδιάκριτη αλλά ΜΙΚΡΗ διαφορά διότι τα 30 είναι το όριο ουσιαστικά. Στα 40+ όμως πολύ δύσκολα φένεται η διαφορά αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα το ένα με το άλλο. Εννοείται τώρα ότι άμα μιλάμε για διαφορά 40 fps με 100 σε καινούργιες οθόνες με turbo κάρτα κλπ ε χαρήκαμε εννοείται πως φένεται.

Δημοσ.

Πιασαμε το παραδειγμα του god of war που ειναι οτι καλυτερο συνολικα σχεδον σε ολους τους τεχνικους τομεις και δεν κοιτανε μερικοι που καυχιονται για ΠΟΙΟΤΗΤΑ, παιζωντας παιχνιδια τυπoυ halo , gears of wars κλπ ξεπερασμενα και απαρχιωμενα σε ολους τους τομεις (γραφικα - animation - εφφε) με frame rate 30 :lol:

Γραφικα και τεχνικο τομεα οπως εχουν τα exclusive του ps3 , δεν προκειται να ΔΕΙΤΕ στο 360 , ειδαμε ηδη ποσο πισω ειναι ακομα που δεν μπορεσαν ουτε καν με το forza του 2009 να αγγιξουν παιχνιδι του 2007 (gt5 prologue)

Βασικα εδω παλευουν να πιασουν το killzone 2

Σε αυτη τη γενια το ps3 κυριαρχησε με σχετικη ανεση στην ποιοτητα , εναντι του xbox που οπως αποδεικνεεται εχει πολυ πιο αδυναμο hardware :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...