Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Xoxosis δεν εχει καμια σημασια αυτο που λες. Το βασικο ειναι οτι οποια μορφη controller και αν κρατας στα χερια σου αυτη τη στιγμη απο την Nintendo προηλθε. Το ιδιο και για τα μελλοντικα σου παιχνιδια. Δεν ειναι αρχαια προιστορια για να το συζητησουμε κιολας. Απλα πραγματα.

Απλα εκει που ειναι τωρα η Sony k MS η Nintendo ηταν χρονια πριν. Δε λες παλι καλα που υπαρχει και μια εταιρια που παιρνει τετοια ρισκα και εχουμε τοσο καλα αποτελεσματα σε γενικες γραμμες στον χωρο? Αν δεν υπηρχε αυτη ισως δεν υπηρχε gaming περα απο το PC σημερα απο καμια εταιρια. Αλλωστε και αυτο που ξερεις ως ονομα Playstation ως add-on του Snes ξεκινησε τη ζωη του.

Tα παντα ξεκινησαν απο τους Personal Computers (amiga 500 - atari st) αν θες να μιλησουμε για gaming , τα μοναδικα 16 bit συστηματα τη δεκατεια του 80 , οταν τα pc ηταν ακομα στις σπηλιες

Δυστυχως η commodore επεσε απο τους γνωστους αγνωστους microsoft με τα windows

Ειναι τελειως λαθος η λογικη να παιρνουμε την προιστορια εφευρεσεων και να αφοριζουμε τους υπολοιπους

Λες και οι εφευρετες ΙΣΤΟΡΙΚΑ δεν αντιγραφουν ο ενας τον αλλον ,με αυτη τη λογικη το wirelless δεν ειναι των κονσολων αλλα του Nikola Tesla :lol: που ανακαλυψε πρωτος τα ραδιοκυματα (πολυ πιο πριν απο τον marconi) ,ρομποτικη το πρωτο τηλεκατευθυνομενο του εμφανιστηκε στα τελη του 19 αιωνα

Η αναφορα στο παρελθον ειναι καλη μονο για την ιστορια

Επι του παροντος η microsoft με σημερινο xbox δεν προσφερε καμια καινουργια καινοτομια , ανυπραξια hdmi , blu ray , blutooth χειρηστηρια , touch buttons , wifi καρτες , νεα format ηχου (dts ma) , 3d support

Ολα τα παραπανω υπαρχουν στο playstation 3 , μερικα απο αυτα ενσωματωθηκαν στις επομενες κονσολες του xbox

To σημερινο xbox ειναι προβληματικο μηχανημα , το πιο ζημιαρικο στην ιστορια των κονσολων (rrod54%) , με απαρχιωμενο οπτικο μεσο (dvd) και μια φτηνη κατασκευη , σε ενα προσφατο σιδηροδρομικο ατυχημα της fed περσυ στις usa , καταστραφηκε ενα ολοκληρο φορτιο xbox χιλιαδες κοσνολες

Υπολογιστηκε τοτε το μεσο κοστος του ενος xβox360 στα 91 δολλαρια

Mε τετοια κατασκευη οπως του xbox , με περιορισμενα χαρακτηριστικα και hardware δεν μπορει να μιλανε ΚΑΠΟΙΟΙ για τεχνολογια.

Οι πωλησεις δεν μετρανε μπρος στην ποιοτητα , αλλα οφειλουμε να πουμε οτι μεγαλο ποσοστο πωλησεων του xbox οφειλεται σε 2 λογους

α) η συντριπτικη πλειοψηφια των xbox users , κατα μεσο ορο εχουν το λιγοτερο 2 ως 3 κονσολες στην κατοχη τους , οταν ο ps user εχει μονο μια και λογω RROD

β) η αντιγραφη παιχνιδιων βοηθησε περαιτερω τις πωλησεις , αφου μειωσε σημαντικα το κοστος του software , γιαυτο και ο καθενας χρηστης εχει το λιγοτερο απο 2 κονσολες στην κατοχη του , μια για online και μια για αντιγραφες

Οπως εγινε αλλωστε και με τα παλιοτερα playstation που συνεχιζουν να πουλανε λογω των αντιγραφων και κυριως απο το γεγονος οτι προτιμουνται απο ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ σαν target group

Μη ξεχναμε οτι τα παιδια αποτελεουν το μεγαλυτερο μεριδιο της αγορας στην πιτα των πωλησεων , σε σχεση με τους ενηλικους gamers

Ο λογος που το wii πουλαει σαν τρελο

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
εγω γιατι θυμαμει wireless απο εποχες 8bit? η αυτα ηταν infrared?

+ modem ειχε και το saturn

Μιλαμε μαλλον για πιο Mainstream φαση.

Aλλωστε πχ οnline ειχε και το MegaDrive, downloadable content ειχε και το NES, wireless ειχε και το 2600

@Xoxosis

Tα πραγματα ξεκινησαν ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ τα 16Bit...

Δημοσ.

λολ.Ποτε εγραψα κατι τετοιο.Εχεις φαντασια μου φαινεται ...

ps.Δεν εχω μπει ποτε στην λογικη της λιστας.Τωρα οι haters που νομιζετε οτι η sony μονο να κλεβει ξερει συνεχιστε.

Δεν ξέρω αν μίλησες... δεν με ενδιαφέρει. Εγώ μιλάω για τον μέσο όρο των sony fanboys και τα σχόλια περί wii. Όπως επίσης είναι άδικο να θεοποιείς μια εταιρεία (όχι να μην την αγοράζεις... έτερον εκάτερον) η οποία ακολουθεί την πεπατημένη και μόνο.

Δημοσ.
Wireless controller: Saturn

Analog stick: Παιζεται μεταξυ Ν64 και Saturn (NightS controller) για καποιες μερες

DolbyDigital: Microsoft

Eιχε wireless controller το Saturn? πραγματικα δεν το ηξερα.

http://thesaturnjunkyard.blogspot.com/2008/08/sega-saturn-ir-pads.html

Sega_Saturn_IR_Pads_01.jpg

Sega_Saturn_IR_Pads_02.jpg

A ρε Sega μας εχεις ληψει... :(

Οσο για το Dolby Digital κ εκει εχεις δικιο, αλλη μια καινοτομια απο την MS που μου ξεφυγε.

Δημοσ.

Xoxosis εθελοτυφλείς και γενικεύεις υπερβολικά.

Αν εσύ θεωρείς ότι ο λόγος που πούλησε το wii ήταν τα παιδικά games... απέδειξες πόσο troll είσαι. Και επί gamcube ίδια games είχε... γιατί δεν βγήκε τότε νικήτρια;

Αλλά ξέχασα, για σένα άλλη κονσόλα δεν υπάρχει πέραν του playstation :lol:

Δυο είναι οι σημαντικότερες εταιρείες από άποψη καινοτομιών. Sega και Nintendo. Κρίμα που έκλεισε η Sega αλλά ευτυχώς συνεχίζει η Nintendo και δεν έγινε μια από τα ίδια με τις υπόλοιπες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν ξέρω αν μίλησες... δεν με ενδιαφέρει. Εγώ μιλάω για τον μέσο όρο των sony fanboys και τα σχόλια περί wii. Όπως επίσης είναι άδικο να θεοποιείς μια εταιρεία (όχι να μην την αγοράζεις... έτερον εκάτερον) η οποία ακολουθεί την πεπατημένη και μόνο.

Το ποστ μου εκανες quote ομως:P

Ουτε εμενα με ενδιαφερει,αν αλλοι θεοποιουν το move.

Δεν ειναι καθολου αδικο ομως να ακολουθεις μια εταιρια που σου προσφερει παραδοσιακα το καλυτερο προιον.Επιλογη λεγεται αυτο.Το αν θα την θεοποιησεις για αυτον τον λογο,εξαρταται απο τον καθενα.Αλλα να μην την συμπαθησεις το θεωρω δυσκολο.

Το αν ακουλουθει την πεπατημενη...δεν συμφωνω καταρχην,αλλα και δεν με ενδιαφερει στο κατω κατω σαν gamer.

Δημοσ.

BTW μιας κ ειμαστε σε retro φαση σημερα βγηκε επιτελους στο XBLA το Perfect Dark HD στους 800 ποντους.

Downloading now! :-D

---------- Προσθήκη στις 16:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:25 ----------

Το ποστ μου εκανες quote ομως:P

Ουτε εμενα με ενδιαφερει,αν αλλοι θεοποιουν το move.

Δεν ειναι καθολου αδικο ομως να ακολουθεις μια εταιρια που σου προσφερει παραδοσιακα το καλυτερο προιον.Επιλογη λεγεται αυτο.Το αν θα την θεοποιησεις για αυτον τον λογο,εξαρταται απο τον καθενα.Αλλα να μην την συμπαθησεις το θεωρω δυσκολο.

Το αν ακουλουθει την πεπατημενη...δεν συμφωνω καταρχην,αλλα και δεν με ενδιαφερει στο κατω κατω σαν gamer.

:rolleyes:

Mιλαμε για πολυ μεγαλο comeback της SDF...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mιλαμε για πολυ μεγαλο comeback της SDF...

SDF ειναι να θεωρεις τα ps1 και ps2 το καλυτερο προιον την εποχης?

Ταραχτηκε η SHF συνείδηση σου με αυτη την αποκαλυψη?:rolleyes:

Δημοσ.
Xoxosis εθελοτυφλείς και γενικεύεις υπερβολικά.

Αν εσύ θεωρείς ότι ο λόγος που πούλησε το wii ήταν τα παιδικά games... απέδειξες πόσο troll είσαι. Και επί gamcube ίδια games είχε... γιατί δεν βγήκε τότε νικήτρια;

Αλλά ξέχασα, για σένα άλλη κονσόλα δεν υπάρχει πέραν του playstation :lol:

Δυο είναι οι σημαντικότερες εταιρείες από άποψη καινοτομιών. Sega και Nintendo. Κρίμα που έκλεισε η Sega αλλά ευτυχώς συνεχίζει η Nintendo και δεν έγινε μια από τα ίδια με τις υπόλοιπες.

Γιατι το ps2 ειχε περισσοτερα παιδικα παιχνιδια , γιατι νομιζεις οτι πουλαει ακομα το παλαιολιθικο ps2 το 2010 ?

Επειδη οι μονοι το αγοαραζουν ειναι οι γονεις για τα παιδακια τους και πιστεψε με ειναι μεγαλο το ποσοστο

Η sega ειναι καλυτερη εταιρια στο τομεα των arcade μηχανηματων στις αιθουσες ηλεκτρονικων , στο τομεα των κονσολων δεν θα λεγα κατι το τρομερο , ετυχε να ειχα και megadrive και 32X αργοτερα με το 3d virtual fighter & racing 3d , δεν θα λεγα οτι μου εκανε την τρελη εντυπωση , οσο το doom τοτε παιχνιδι σταθμος στα fps

Την μεγαλυτερη εντυπωση μου εχει κανει το ps , με το grand turismo και παιχνδια ταινιες οπως wing commander για οσους τα θυμουνται

http://images.google.gr/images?hl=el&source=hp&q=wing+commander+3&oq=&gs_rfai=&um=1&ie=UTF-8&ei=veigS4GXENDDsga32NSrDA&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCoQsAQwAw

Cinematic game τοτε ηταν τελειως πρωτοποριακο και μας εκανε τεραστια εντυπωση πως αποτυπωνοταν μια ταινια με αληθινους ηθοποιους σε ενα παιχνιδι

Αυτα ειναι τεχνολογια ;)

Δημοσ.

Ρε παίδες,πιο πριν υπηρχαν τα ασυρματα.. είχα πάρει απ το Continent (Νυν Carrefour της γειτονιας μου τοτε) Infrared joypad για το Megadrive/Master System στην αστρονομικη τιμη (τοτε) των 30.000 Δρχ. Τώρα δε θυμαμαι αν ηταν το 94 ή το 95..

Δημοσ.

Ναι, όντως...αυτο που ειχα εγω ειχε IR. Και δεν επιανε ώρες-ώρες η κ@ριολα! αλλα για τα τοτε δεδομενα ηταν εντυπωσιακο να χεις χειριστηριο και να μη γινεται χαμος με το καλωδιο..!

edit: Να συμπληρωσω πως την αξιοπιστια/ευχρηστια/αυτονομια μπαταριας 40+ ωρες δε μου την προσεφερε κανενα αλλο χειριστηριο περα απ το φοβερο Wavebird του Gamecube..

Δημοσ.
SDF ειναι να θεωρεις τα ps1 και ps2 το καλυτερο προιον την εποχης?

Ταραχτηκε η SHF συνείδηση σου με αυτη την αποκαλυψη?:rolleyes:

Eσυ αναφερεσαι στο θεμα του software των PSX και PS2? γιατι εδω κ ποση ωρα μιλαμε καθαρα για hardware. :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...