Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πόσο απο αυτά που είναι καλύτερα στο 360 είχαν lead platform το ps3?

όπου το κάνουν Port το παιχνίδι είναι φυσικό να γίνει χειρότερο ,έστω και για λίγο,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε αυτό μερικοί?ή νομίζετε οτι ξοδέυουν το άποιρο χρήμα/χρόνο για να κάνουν το πορτ τέλειο?

και στην τελική το ίδιο παιχνίδι θα είναι, αν είναι να κάνετε gloat κάντε το για exclusive παιχνίδια που δεν μπορεί να τα παίξει ο κάτοχος της άλλης κονσόλας.όσο για το θέμα console graphics king δεν το πέρνει πλέον το 360,και δεν είναι κακό αυτό(την προηγούμενη γενιά είχε τα καλύτερα γραφικά)δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό τα γραφικά,αλλα μην ακούμε κάθε εβδομάδα "α αυτό το παιχνίδι που τώρα έρχεται τα περνάει όλα" μας τα κάνετε τσουρέκια και μόλις βγαίνει "ε εντάξυ αρκετα καλά γραφικά έχει.....:-( .

ήταν το geow2 top τώρα θα είναι το geow3 τουχρόνου(το οποίο θα μαξαρίσει και το 360 ,δεν περιμένω κάτι καλύτερο στο Lifespan του 360,ειδικά αν ασχολιθεί και με ναταλ),και απο μούλτι το crysis,όχι να βγάζουν κάποιοι το Metro2033 top ,ε αυτά βλέπουν κάποιοι και γελάνε.αν θέλετε τόσο πολύ λίγο καλύτερα γραφικά δίπλα είναι τόσα μαγαζιά πάντε αγοράστε και ενα ps3/pc ,μην μας πρίζετε κάθε τρεις και λίγο με τα σουπερ υποτιθέμενα grafix kingz

το resident evil ειχε lead platform το ps3 και ηταν μεγαλες οι διαφορες. και οταν λεω μεγαλες, λεω τα μισα πραγματα στην οθονη.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για αυτό το λόγο, ή για να προχωράνε στο αγαπημένο τους χόμπι, τα συγκριτικά; Ειδικά η σημερινή γενιά κονσολών (με εξαίρεση το wii) προσφέρουν πάνω κάτω ίδια πράγματα... ίδιο target group έχουν. Μπορεί ναι μεν η μία να μην έχει κάποιο exclusive, όμως σίγουρα θα έχει κάτι αντίστοιχο και η άλλη.

Απλά θέλω να θυμίσω ότι το gaming είναι ένα χόμπι από μόνο του. ;) Επίσης δεν βρίσκω κακό την ανταλλαγή απόψεων.. όμως ορισμένες φορές χάνουμε λίγο το μέτρο πιστεύω. Όλο συζητήσεις του στυλ "αν και αν" γίνονται πλέον εδω μέσα.... ε και εγώ σας λέω "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ταν τρόλεϊ"

Ωραια ολα αυτα που λες και συμφωνω αλλα δεν καταλαβαινω που κολλαει με τις συγκρισεις των multiplatform games? η κουβεντα ξεκινησε απο καποιον που δεν εχει δει προφανως στη ζωη του 360 λεγοντας πραγματα που δεν ισχυουν ενω μερικοι εχουμε την πολυτελεια ή την τρελα αν θες να εχουμε κ τις 2 κονσολες εχοντας μια πιο ολοκληρωμενη αποψη για τα 2 μηχανηματα - που ειναι το κακο να σταματησουν οι ανακριβειες? οπως ειπες κ νωριτερα δεν ειμαστε εδω για να ξεχασουμε αυτα που ξερουμε αλλα ισως κ να μαθουμε κατι που δεν ξερουμε - αλλο που εδω μεσα εκτος του mindless trolling εχουμε κ μερικους που λενε οτι του κατεβει χωρις κανενα επιχειρημα που στις περισσοτερες περιπτωσεις αν του πεις το αντιθετο σε βγαζει κ τρελο π.χ. εισαι troll επειδη βλεπεις διαφορα αναμεσα σε 30-60fps, online play = trial & error, η ταδε κονσολα εχει καλυτερα games επειδη το λεω εγω και αλλα τετοια διαμαντια.

---------- Προσθήκη στις 12:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:22 ----------

ρε σκαντζο ξεκολλα με το metro2033 ειναι παιχνιδαρα λεμε..κ τα γραφικα του ειναι παρα πολυ καλα...το παιξες μια ωρα κ βγαινεις κ λες αηδιες..

Μου ηρθε σημερα το παιχνιδι και πραγματικα με αυτα που διαβασα απο τον skanjos ειμαι ακομα πιο περιεργος να δω το παιχνιδι...αισχρα γραφικα? απειρο screen tearing ,frame drops και απαισια textures? :rolleyes:

Δημοσ.

Καλά εγώ δεν μίλησα αποκλειστικά για κάποιον... αλλά γενικά για το πως πάει η συζήτηση. Anyway, μια απλή παρένθεση έκανα. Συνεχίστε :P

Δημοσ.

splinter cell conviction οσοι έχουν xbox 360 ας κατεβάσουν το game demo οσοι εχουν μονο ps3 καλα θα κανουν να το παιξουν στο pc τους όταν βγει αν και με το mouse θα ειναι αηδία...

Μολις το τερμάτισα το demo και μου άφησε γαμάτες εντυπώσεις.

Δημοσ.
το resident evil ειχε lead platform το ps3 και ηταν μεγαλες οι διαφορες. και οταν λεω μεγαλες, λεω τα μισα πραγματα στην οθονη.

Και ας μην μιλησουμε για το frame-rate...:confused:

Δημοσ.
splinter cell conviction οσοι έχουν xbox 360 ας κατεβάσουν το game demo οσοι εχουν μονο ps3 καλα θα κανουν να το παιξουν στο pc τους όταν βγει αν και με το mouse θα ειναι αηδία...

Μολις το τερμάτισα το demo και μου άφησε γαμάτες εντυπώσεις.

Nαι οντως πολυ καλο το demo, σιγουρα διαφορετικο απο τα παλιοτερα παιχνιδια της σειρας με αρκετα περισσοτερη δραση αλλα εξισου καλο - εκτος του campaign εχει κ καποια multiplayer modes που φαινονται επισης πολυ αξιολογα. :-)

http://gamersyde.com/news_splinter_cell_conviction_multiplayer_experience-9020_en.html

Δημοσ.
Nαι οντως πολυ καλο το demo, σιγουρα διαφορετικο απο τα παλιοτερα παιχνιδια της σειρας με αρκετα περισσοτερη δραση αλλα εξισου καλο - εκτος του campaign εχει κ καποια multiplayer modes που φαινονται επισης πολυ αξιολογα. :-)

http://gamersyde.com/news_splinter_cell_conviction_multiplayer_experience-9020_en.html

Δεν με ενδιαφέρει και τοσο το multiplayer μπούχτισα να προσπαθώ να ειμαι σε ολα καλος :P

Ας ειναι μεγαλο και εντυπωσιακό οπως το demo του και το αγοράζω με το που βγει.

Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι απογοητευμενος απο το ps3 στο θεμα του τεχνικου τομεα,οπως και των τιτλων.Δεν νομιζω να εχει να δωσει ακομα τπτ εκτως του GT5.

Αν αναλογιστεις οτι για να φτιαξουν το gow3 εκαναν 6 χρονια οπως και το Gt5 καταλαβαινετε πως πρεπει να το εξαντλησαν το μηχανημα η, αντιμετωπιζουν τρομερα προβληματα.

Δημοσ.
Δεν με ενδιαφέρει και τοσο το multiplayer μπούχτισα να προσπαθώ να ειμαι σε ολα καλος :P

Εμμ..βασικα τα multiplayer modes ειναι κυριως co-op οποτε δεν νομιζω να χρειαζεται να γινεις κ ιδιαιτερα καλος εφοσον θα εισαι στην ιδια ομαδα με καποιον φιλο.

Δημοσ.
Εγω παντως ειμαι απογοητευμενος απο το ps3 στο θεμα του τεχνικου τομεα,οπως και των τιτλων.Δεν νομιζω να εχει να δωσει ακομα τπτ εκτως του GT5.

Αν αναλογιστεις οτι για να φτιαξουν το gow3 εκαναν 6 χρονια οπως και το Gt5 καταλαβαινετε πως πρεπει να το εξαντλησαν το μηχανημα η, αντιμετωπιζουν τρομερα προβληματα.

Δυστηχώς ο προγραμματισμός στο PS3 είναι δύσκολος λόγο του περίεργου hardware του, εννοώντας τον επεξεργαστή. Στο 360 από την άλλη είναι πολύ πιο εύκολο και γι αυτό φτιάχνουν και τα multi-platform στο 360 κατα κύριο λόγο. Είναι ένα λάθος που έκανε η Sony και δεν σκοπεύει να το ξανακάνει στο PS4.

ΥΓ: Ας μην αρχίσουμε πάλι για το GT5 :P

Δημοσ.

Χρωστας σε κανεναν να γινεις καλος σε ολα τα Multiplayer games.Αραξε και απλα παίξε.Ουτε χειρότερος θα γίνεις ούτε καλύτερος.

Παίξε για να παίξεις!;)

Δημοσ.
Δυστηχώς ο προγραμματισμός στο PS3 είναι δύσκολος λόγο του περίεργου hardware του, εννοώντας τον επεξεργαστή. Στο 360 από την άλλη είναι πολύ πιο εύκολο και γι αυτό φτιάχνουν και τα multi-platform στο 360 κατα κύριο λόγο. Είναι ένα λάθος που έκανε η Sony και δεν σκοπεύει να το ξανακάνει στο PS4.

To ιδιο ειχε κανει και με το ps2 δυο φορες εκει συνεχιζει τις μαμακιες τις η sony.

Αν συμβει και το ιδιο στο ps4 μαλλον θα ειναι και το τελευταιο τις μηχανημα.

---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:16 ----------

Χρωστας σε κανεναν να γινεις καλος σε ολα τα Multiplayer games.Αραξε και απλα παίξε.Ουτε χειρότερος θα γίνεις ούτε καλύτερος.

Παίξε για να παίξεις!;)

ΛΟλ ρε τι να το κανω να παιξω για να παιξω οταν οσοι παιζουν online καιγονται στο ιδιο game ειναι οπως η dota πρεπει να την μαθεις για να διασκεδασεις...

Ελα απο το σπιτι μου να σου βαλω να παιξεις mk vs dc να δεις κατι παλικαρια τελειωμενα με 12000 games να παθεις πλακα :P

Δημοσ.
To ιδιο ειχε κανει και με το ps2 δυο φορες εκει συνεχιζει τις μαμακιες τις η sony.

Αν συμβει και το ιδιο στο ps4 μαλλον θα ειναι και το τελευταιο τις μηχανημα.

---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:16 ----------

ΛΟλ ρε τι να το κανω να παιξω για να παιξω οταν οσοι παιζουν online καιγονται στο ιδιο game ειναι οπως η dota πρεπει να την μαθεις για να διασκεδασεις...

Ελα απο το σπιτι μου να σου βαλω να παιξεις mk vs dc να δεις κατι παλικαρια τελειωμενα με 12000 games να παθεις πλακα :P

χα!Καλό!:-)

Δημοσ.

τούφα πρώτη φορά που σε πιάνω αδιάβαστο,συνήθως λες σωστά πράγματα, http://www.psu.com/Resident-Evil-5-dev--PS3-is-not-hard-to-develop-for-News--a0005884-p0.php το re5 είχε σαν lead platform το Pc και μεταφέρθηκε σε ps3/360 και όλοι ξέρουμε οτι το Pc είναι πολύ πιο κοντά στο 360 απότι στο ps3.

τα multi είναι καλύτερα ΠΑΝΤΑ στο lead platform .δεν πρόκειτε να ξοδέψουν χρήματα και χρόνο για να κάνουν τέλεια ή καλύτερη μεταφορά ,γιατί δεν τους συμφαίρει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...