Toufas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 χοχοσις mode uncharted 2, gow, gt5, heavy rain lolololol :lol::lol::lol::lol: 3 χρονια δεν επαιζα παιχνιδια ops το τελευταιο μου ξέφυγε
Xoxosis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 τσάμπα το παλέυεις xoxosis ,το κακό πορτ είναι κακό πορτ, τι δικαιολογείς δεν μπορώ να καταλάβω η διαφορά είναι τεράστια,φυσικά δεν είναι πολλά παιχνίδια έτσι ,για μένα μόνο ghostbusters/bayonetta/ffxiii .πρόχειρη δουλειά δείχνει απο devs και όχι δυνατότητες κονσόλας. το μόνο μούλτι που ίσως κάνει την διαφορά και είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα καταλήξει είναι το crysis2(στον τομέα των γραφικών),έχουμε δει βίντεο να το δουλέυουν αρκετό καιρό το engine και για ps3 και για 360,η άποψη μου είναι οτι θα είναι σαφώς ανώτερο στο 360 ,γιατί είναι πολύ κοντινός ο προγραμματισμός με το pc και θα κάνουν περισσότερο focus εκεί πιστέυω.αλλα πραγματικά θέλω να δω πόσο πολύ μπορεί η cryteq να πιέσει τις κονσόλες,θα δούμε αποτελέσματα σαν της naughty dog? Δεν καταλαβες το σκεπτικο μου Ποιος σου λεει οτι ολοι εχουν καλο εξοπλισμο και τις σωστες ρυθμισεις στα multi, ενα μικρο παραδειγμα στο προσφατο παρελθον [ame]http://www.youtube.com/watch?v=5HvdRfUmoqQ[/ame] Αν μονο μια ρυθμιση εχει τετοια αποτελεσματα , τι θα γινεται μεταξυ τηλεορασεων Ποιος μου λεει οτι τα video εχουν σωστες ρυθμισεις σε καθε κονσολα και ειναι απο ιδιες τηλεορασεις λεμε τωρα Ειδες πολλα συγκριτικα με τα ματια σου σε πραγματικες συνθηκες ? Σου παιρνω και αλλο παραγοντα Ο φωτογραφικος φακος δεν ειναι αξιοπιστο τεστ γιατι δεν αποτυπωνει την ανθρωπινη οραση 100% Ενα ασχετο παραδειγμα Το υπερβολικο flickering (τρεμοπαιγμα) στις πλασμα δεν συλλαμβανεται απο το ανθρωπινο ματι Δοκιμασε να παρεις μια πλασμα σε λειτουργια φωτογραφια να δεις τι βλεπουν τα ματια σου και τι μεσα απο το φακο μηχανης Ομοιως και η χαμηλοτερη αναλυση των 720 π στις φωτογραφιες αποτυπωνεται με οριζοντιες ριγες Ομως και παλι δεν φαινονται με το ανθρωπινο ματι οταν παρακολουθεις Που θελω να καταληξω μην δενετε σκοινι κορδονι τα αποτελεσματα ενος video η φωτογραφιας οσο καλη και να ειναι , το ματι βλεπει διαφορετικα και απο τα 2 Και επιπλεον παραγοντες οπως contrast , χρωματα , κινηση αποτυπωνουν την καλη εικονα , χωρις αυτα δεν νομιμοποιεισαι να μιλας για ποιοτητα Που θα προτιμουσες να παιζεις τα multi στο ps3 συνδεδεμενο με μια kuro 6090 lX 5000 ευρω , η στο xbox360 συνδεδεμενο με μια lcd των 500 ευρω Να φανταστω αφου ειναι καλυτερα θα προτιμουσες την lcd σωστα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Που θα προτιμουσες να παιζεις το bayonetta στο ps3 συνδεδεμενο με μια kuro 6090 lX 5000 ευρω , η στο xbox360 συνδεδεμενο με μια lcd των 500 ευρω Να φανταστω αφου ειναι καλυτερο port στο 360 θα προτιμουσες την lcd σωστα ? αν έχει κάποιος λεφτά να πάρει την Kuro θα έχει και τις 3 κονσόλες, από εκεί και πέρα σε όποια κονσόλα φαίνεται καλύτερα το εκάστοτε παιχνίδι σε αυτή θα το έπαιζε, εκτός αν ήταν fanboy που θα επέλεγε αυτή που υποστηρίζει...
Xoxosis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 αν έχει κάποιος λεφτά να πάρει την Kuro θα έχει όλες τις κονσόλες, από εκεί και πέρα σε όποια κονσόλα φαίνεται καλύτερα σε αυτή θα το έπαιζε, εκτός αν ήταν fanboy να επιλέγει την εκάστοτε με αυτή που υποστηρίζει... Γιατι δεν προτιμας το δευτερο αφου τα περισσοτερα multi port ειναι καλυτερα στο 360? kuro +ps3 = multi η 360 + lcd = multi Ποιος συνδιασμος ειναι καλυτερος απο τα ανω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 γιατί η σύγκρίση είναι απλά ηλίθια, γιατί να μην υπάρχει επιλογή Kuro + Xbox360? ποιος απαγορεύει σε κάποιον που έχει την Kuro να πάρει Xbox360? να σου βάλω και εγώ ένα δίλημμα... kuro+ps3+τυφλός ή xbo360 + lcd ποιος είναι ο καλύτερος συνδιασμός? όσο ηλίθιο είνα αυτό αλλά τόσο και αυτό που ρωτάς εσύ...
JimChris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Οι αγοραστες ομως φαινεται οτι περιεργως προτιμησαν την χειροτερη εκδοση του bayonetta απο τις δυο
timekeeper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Καλά, ακόμα με την Batonetta ασχολείστε; Το παιχνίδι είναι άθλιο...
ultralisk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Οι αγοραστες ομως φαινεται οτι περιεργως προτιμησαν την χειροτερη εκδοση του bayonetta απο τις δυο και κάπου διάβαζα ότι το Final Fantasy ΧΙΙΙ έχει ελάχιστα καλύτερες πωλήσεις στο PS3 απ' ότι στο ΧΒΟΧ (54% - 46%), την στιγμή που στο ΧΒΟΧ το port είναι χάλια...και τι μ΄αυτό δλδ? xoxosi Killzone 2 και Ράμπο στην πεδιάδα με χαμηλό IQ ή HALO 3 ρεαλιστικό χωρίς "στοχάκι" που λες κι εσύ ? κι επίσης βουνό + PS3 ή θάλασσα + XBOX?
GrandGamer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 βουνό + PS3 ή θάλασσα + XBOX? Κάτσε τώρα μας ρίχνεις! Εμένα μ' αρέσει η θάλασσα και έχω PS3, τι θα κάνω;
ultralisk Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Κάτσε τώρα μας ρίχνεις! Εμένα μ' αρέσει η θάλασσα και έχω PS3, τι θα κάνω; sorry, θα πρέπει να πάρεις ένα ΧΒΟΧ ή να πας στο βουνό...ένα από τα 2 διαλέγεις μόνο όπως λέει και ο xoxosis
GrandGamer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 sorry, θα πρέπει να πάρεις ένα ΧΒΟΧ ή να πας στο βουνό...ένα από τα 2 διαλέγεις μόνο όπως λέει και ο xoxosis Εγώ λέω το 360 να το βάψω μπλε και να το πετάξω και στη θάλασσα μπας και ησυχάσουμε
JimChris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 και κάπου διάβαζα ότι το Final Fantasy ΧΙΙΙ έχει ελάχιστα καλύτερες πωλήσεις στο PS3 απ' ότι στο ΧΒΟΧ (54% - 46%), την στιγμή που στο ΧΒΟΧ το port είναι χάλια...και τι μ΄αυτό δλδ? Σημαινει για μενα 1) οτι ο κοσμος δεν δινει δεκαρα σε πια πλατφορμα ειναι καλυτερο 2) Περναει μυνημα στις εταιρειες οτι οσο κακη μεταφορα και να κανεις εμεις θα το αγορασουμε Αλλο τρανο παραδειγμα το Ghostbusters οπου και εκει πουλησε περισοτερα στο Ps3
KleKoR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 οχι απλα ειπα οτι το resident ειχε σαν lead platform το ps3, και οτι εχει μεγαλες διαφορες, o klekor ειπε οχι σε ολα, οκ να δεχτω οτι δεν ηταν lead platform το ps3, αλλα οι διαφορες ειναι εκει. for the record το τελευταιο παιχνιδι που επαιξα σε κονσολα ηταν το splosion man για κανα 5λεπτο Και η beta του blur για 6-7 αγωνες. Βασικά το "όχι όχι και όχι" πήγαινε μόνο στο bold που είχα κάνει και όχι σε όλο το ποστ... Λάθος διατύπωση από πλευράς μου... Το παιχνίδι έχει διαφορές σύμφωνα με τις εικόνες στις δύο εκδόσεις... μόνο ένα τυφλός δεν θα το έβλεπε.... εκτός αν έχεις κuro και ps3 και εξοχικό στο βουνό... ή τα μπέρδεψα;
Street-Fighter Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δεν καταλαβες το σκεπτικο μου Ποιος σου λεει οτι ολοι εχουν καλο εξοπλισμο και τις σωστες ρυθμισεις στα multi, ενα μικρο παραδειγμα στο προσφατο παρελθον Εσυ κάθεσαι και βλέπεις συγκριτικά βίντεο απο κάμερα;
Pytzamarama Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Οι αγοραστες ομως φαινεται οτι περιεργως προτιμησαν την χειροτερη εκδοση του bayonetta απο τις δυο Aντε παλι η παραπληροφορηση... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3198231&postcount=11594 Παγκοσμιως το Bayonetta χρυσοπουλησε στο 360 παρολη την πειρατεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις