Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Συνεχιζεις κ θεωρεις τις διαφορες του Ninja Gaiden 2 σημαντικοτερες απο του Bayonetta μετα απο τις εικονες κ το video που ποσταρα? οποτε καλα λεω μαλλον δεν βλεπεις/καταλαβαινεις τις διαφορες.λολ Aπο οτι βλεπω δεν σε ενοχλει και δεν θεωρεις μεγαλο προβλημα το μισο frame-rate του Bayonetta στο PS3...εχεις δικιο, οπως κ να το κανουμε η sub-HD αναλυση του NG2 στο 360 ειναι πολυ σοβαροτερο προβλημα.λολ A τωρα μου τα γυρνας... Ειδα διαφορες αλλα δεν ειδα τοσο μεγαλες οσο στο Ninja Gaiden 2.Eτσι να διαβαζουμε σωστα τι γραφει ο αλλος,ειναι το βασικο. Φιλε μου συμφωνα με τις εικονες που μου ποσταρες για το Bayonetta,ναι το NG2 εχει μεγαλυτερες διαφορες.Σιγουρα παιζει ρολο και το frame rate αλλα και η χαμηλοτερη αναλυση.Εσυ θες να ακουσεις οτι εχει μεγαλυτερες διαφορες το Bayonetta.Ετσι θα ικανοποιηθεις αφου θα την εχει μεγαλυτερη...την διαφορα. Aνεξαρτητως τι ισχυει ή οχι τελικα(με ενδιαφερει πολυ λιγοτερο απ'οτι εσενα),εγω ηθελα να σταθω εδω σε εκεινο το ποστ μου. Το σιγουρο ειναι οτι μιλαμε για 2 παιχνιδια που πραγματικα εχουν καποιες διαφορες στις 2 εκδοσεις τους. @Xoxoxis τι γιατι βλεπω παραλογα αυτα που γραφεις? Ειναι απο υπερβολικα(στην καλυτερη) εως παραλογα.Πιστεψε με..τεραστια τα ποστ σου και ελαχιστη ουσια.Κακο στην εικονα σου κανεις με αυτα που γραφεις. Θυμιζουν spown αν και ξερω οτι δεν εισαι αυτος.Ξερω και το αλλο nick name σου.
GrandGamer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Aντε παλι η παραπληροφορηση...http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3198231&postcount=11594 Παγκοσμιως το Bayonetta χρυσοπουλησε στο 360 παρολη την πειρατεια Δηλαδή να μην πιστέψω το ®2=All&game2=®3=All&game3=Bayonetta+-+X360[25464]&weeks=21"]VGChartz που μιλάει με νούμερα γιατί τα μεγάλα gaming sites το θεωρούν ανέκδοτο αλλά να πιστέψω το δικό σου σχόλειο που δεν έχει καμία απολύτως απόδηξη.
dr_thodt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 A τωρα μου τα γυρνας...Ειδα διαφορες αλλα δεν ειδα τοσο μεγαλες οσο στο Ninja Gaiden 2.Eτσι να διαβαζουμε σωστα τι γραφει ο αλλος,ειναι το βασικο. Φιλε μου συμφωνα με τις εικονες που μου ποσταρες για το Bayonetta,ναι το NG2 εχει μεγαλυτερες διαφορες.Σιγουρα παιζει ρολο και το frame rate αλλα και η χαμηλοτερη αναλυση.Εσυ θες να ακουσεις οτι εχει μεγαλυτερες διαφορες το Bayonetta.Ετσι θα ικανοποιηθεις αφου θα την εχει μεγαλυτερη...την διαφορα. Aνεξαρτητως τι ισχυει ή οχι τελικα(με ενδιαφερει πολυ λιγοτερο απ'οτι εσενα),εγω ηθελα να σταθω εδω σε εκεινο το ποστ μου. Eγω δεν γυρναω τιποτα, εσυ βγαλε τα fanboy googles και ισως μιλησουμε πιο σοβαρα. Το NGΣ2 βγηκε ενα χρονο μετα με βελτιωμενα textures σε σημεια/720p και περιπου το ιδιο frame-rate με το προτωτυπο που ηταν απολυτα playable - και βγαινει το Bayonetta ταυτοχρονα κ στα 2 μηχανηματα με κατωτερα αρκετα textures και το μισο frame-rate που δεν μπορει να κρατησει ουτε σταθερα 30fps στο PS3 και εσυ συνεχιζεις να λες για την sub-HD αναλυση του NG2, δλδ ακομα την βλεπεις μεγαλυτερη του NG2...τη διαφορα. Οποτε με λιγα λογια sub-HD >>> frame-rate σε ενα παιχνιδι οπως τα παραπανω...μου αρεσει που εδωσες link απο το gaf - πρεπει να το ειχες κανει καιρο bookmark για μελλοντικη χρηση ε? ---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:39 ---------- Δηλαδή να μην πιστέψω το ®2=All&game2=®3=All&game3=Bayonetta+-+X360[25464]&weeks=21"]VGChartz που μιλάει με νούμερα γιατί τα μεγάλα gaming sites το θεωρούν ανέκδοτο αλλά να πιστέψω το δικό σου σχόλειο που δεν έχει καμία απολύτως απόδηξη. Οι πωλησεις του παιχνιδιου στην Ιαπωνια ηταν φυσικα πολυ μεγαλυτερες στο PS3. Το περιεργο που ειναι δεν βλεπω? μιλαμε για εναν τιτλο που απευθυνεται και στο κοινο της Ιαπωνιας και εκει ξερουμε ολοι οτι το 360 γενικα δεν τα παει καλα ουτε απο πωλησεις hardware ουτε απο software.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Eγω δεν γυρναω τιποτα, εσυ βγαλε τα fanboy googles και ισως μιλησουμε πιο σοβαρα. Γι αυτο υπαρχουν τα προηγουμενα ποστ,για να βγαζουμε συμπερασματα. Το NGΣ2 βγηκε ενα χρονο μετα ...μπλα μπλα μπλα μπλα... Aντε παλι... Εγραψα στο προηγουμενο ποστ: Aνεξαρτητως τι ισχυει ή οχι τελικα(με ενδιαφερει πολυ λιγοτερο απ'οτι εσενα)' date='εγω ηθελα να σταθω εδω σε εκεινο το ποστ μου.Το σιγουρο ειναι οτι μιλαμε για 2 παιχνιδια που πραγματικα εχουν καποιες διαφορες στις 2 εκδοσεις τους. μου αρεσει που εδωσες link απο το gaf - πρεπει να το ειχες κανει καιρο bookmark για μελλοντικη χρηση ε? Η απλα θυμομουν αυτην την συζητηση στο neogaf,και την βρηκα μεσω google. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2010 από Επισκέπτης
GrandGamer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Οι πωλησεις του παιχνιδιου στην Ιαπωνια ηταν φυσικα πολυ μεγαλυτερες στο PS3. Το περιεργο που ειναι δεν βλεπω? μιλαμε για εναν τιτλο που απευθυνεται και στο κοινο της Ιαπωνιας και εκει ξερουμε ολοι οτι το 360 γενικα δεν τα παει καλα ουτε απο πωλησεις hardware ουτε απο software. Το περίεργο είναι σε αυτό που είπε ο Pytzamarama, δηλαδή το ότι πούλησε περισσότερο στο PS3 είναι παραπληροφόρηση και χρυσοπούλησε στο 360, ενώ όλοι ξέρουμε ότι πούλησε περισσότερο στο PS3.
Antretng Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι ο μέσος κονσολάκιας έχει και τις δύο κονσόλες και έχει την δυνατότητα επιλογής το που θα το αγοράσει. Τι άλλο θα ακούσουμε.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι ο μέσος κονσολάκιας έχει και τις δύο κονσόλες και έχει την δυνατότητα επιλογής το που θα το αγοράσει. Τι άλλο θα ακούσουμε. Εδω περα ο μεσος κανονικος gamer δεν εχει καλα καλα και τις δυο κονσολες. Δεν μιλαμε για εναν "καθημερινο" κονσολακια. Στην περιπτωση του Bayonetta ομως δυσκολα θα βρεις ατομο που να το αγορασε που να μην ειναι τουλαχιστον ενας αξιοπρεπης gamer και διχνει ποσο αναγκη εχει αυτο το ειδος παιχνιδιου η συγκεκριμενη καστα παικτων (γιατι ειπαμε, δεν ειναι και πολλα του ειδους) που πηγε και αγορασε την πετσοκομμενη εκδοση του παιχνιδιου ετσι και αλλιως. Πολλοι δεν "μασησαν" αυτα που σερβιρε η Sega αλλα απο πωλησεις παντως το παιχνιδι γενικα καλα πηγε στο PS3 πραγμα που με ξαφνιαζει ιδιαιτερα. Θα επρεπε να πατωσει για παραδειγματισμο.
Antretng Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Επειδή δεν σε κατάλαβα, δηλαδή θεωρείς ότι ο μέσος gamer αυτού του είδους έχει και τις δύο αυτές κονσόλες;
soso75 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δεν έπρεπε να πάει καλά στις πωλήσεις η bayonetta στο ps3 μπας και στρώσουν οι devs της sega τον πισινό τους και βγάλουν καμιά αξιόλογη ps3 έκδοση..για να μη περνάνε τους χρήστες του ps3 για θύματα και αυτονόητους αγοραστές σε ότι τους σερβίρουν..
Antretng Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Antretng oχι το αντιθετο. Ακριβώς. Τότε ποια η λογική να συγκρίνουμε σε ποια κονσόλα πούλησε περισσότερο;
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Προφανως και καμια λογικη. Κουβεντα να γινεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Ακριβώς. Τότε ποια η λογική να συγκρίνουμε σε ποια κονσόλα πούλησε περισσότερο; e-penis... ...βασικά πράγματα
GrandGamer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 e-penis... ...βασικά πράγματα Το μέγεθος πάντα μετράει και ας λένε άλλα αυτές
Xoxosis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δεν έπρεπε να πάει καλά στις πωλήσεις η bayonetta στο ps3 μπας και στρώσουν οι devs της sega τον πισινό τους και βγάλουν καμιά αξιόλογη ps3 έκδοση..για να μη περνάνε τους χρήστες του ps3 για θύματα και αυτονόητους αγοραστές σε ότι τους σερβίρουν.. Και ουτε προκειται , ο λογος που δεν πρεπει να πετας τα λεφτα σου στα περισσοτερα multiplatfom πλην λιγων εξαιρεσεων (ποδοσφαιρακια - ξυλικια κλπ) , ουδεποτε θα δεις multi να εκμεταλευεται τις δυνατοτητες της κονσολας. Ta exclusives θα ειναι και νυν και αει καλυτερα σε ολα τα επιπεδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις