Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ωχ ο Apokleiros
6xXx6 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Eπαιξες καθολου κανενα απο τα αλλα modes? απο οτι ακουγεται το co-op campaign ειναι επισης πολυ καλο αν οχι καλυτερο του SP. Oσο για το Alan Wake ο skanjos κατι θα βρει να πει κ για αυτο μην αγχωνεσαι...αν δεν βρει τιποτα θα αρχισε να λεει οτι ηταν απογοητευση κ.λ.π. BS nonsense by skanjos. δεν εχω προλαβει να ασχοληθω ακομα μετο co-op αλλα εχω μεινει εντυπωσιασμενος απο την σεναριακη αρτιοτητα του sp δεν δημιουργειται πουθενα κοιλια ουτε κουράζει (καλα για gameplay και γραφικα δεν το συζητω καν)
skanjos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόνο 2 ξέρω απο αυτό το φόρουμ που κράζουν το mgsiv
amvrosiusd Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόνο 2 ξέρω απο αυτό το φόρουμ που κράζουν το mgsiv Βαλε και μενα τριτο....σιγα το game ρε φιλε ενα overhyped game της πλακας ειναι και τιποτα αλλο που πουλησε πατωντας πανω στις δαφνες του mgs του psx.οπως και ολα τα υπολιπα της σειρας.αν ειχε αλλο ονομα δεν θα ειχε ασχολιθει κανεις μαζι του.αλλα αυτο συμβενει με τους πλειστεσιο users οτι εχει δυνατο brand το ακολουθουμε σαν στραβοι.το derk sector ειναι τεχνολογικα πιο μπροστα απο το mgs4.οπως και πολλα αλλα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Titanomaxos Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μόνο 2 ξέρω απο αυτό το φόρουμ που κράζουν το mgsiv PS3 games -> Πάνω από όλα η ποιότητα να βλέπουμε και οχι να παίζουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Βαλε και μενα τριτο....σιγα το game ρε φιλε ενα overhyped game της πλακας ειναι και τιποτα αλλο που πουλησε πατωντας πανω στις δαφνες του mgs του psx.οπως και ολα τα υπολιπα της σειρας.αν ειχε αλλο ονομα δεν θα ειχε ασχολιθει κανεις μαζι του.αλλα αυτο συμβενει με τους πλειστεσιο users οτι εχει δυνατο brand το ακολουθουμε σαν στραβοι.το derk sector ειναι τεχνολογικα πιο μπροστα απο το mgs4.οπως και πολλα αλλα. χαχαχαχαχα.
amvrosiusd Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 χαχαχαχαχα. Εσυ μεγαλε που γελας αντε να πεσεις για υπνο και ελα το πρωι να μας πεις τι σου αρεσε απο το συγκεκριμενο game.ενα μονο πες μου και θα ειμαι οκ.γραφικα;animation;combat system;χειρισμος;τι ρε φιλε;αλλα αφου ειναι ps3 exclusive τα σκαμε...... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
amvrosiusd Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 χαχαχαχαχα. Εσυ μεγαλε που γελας αντε να πεσεις για υπνο και ελα το πρωι να μας πεις τι σου αρεσε απο το συγκεκριμενο game.ενα μονο πες μου και θα ειμαι οκ.γραφικα;animation;combat system;χειρισμος;τι ρε φιλε;αλλα αφου ειναι ps3 exclusive τα σκαμε...... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
GrandGamer Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Συγνώμη αλλά το MGS4 είναι μακράν απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου, και από θέμα γραφικών και από θέμα gameplay και από θέμα σενάριο. Αν το παιχνίδι έπαιζε και σε 1080p θα ήταν ακόμα καλύτερο. Μόνο και μόνο για το MGS4 αξίζει να αγοράσεις PS3 και ας μην αγοράσεις τίποτα άλλο.
GrandGamer Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Συγνώμη αλλά το MGS4 είναι μακράν απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου, και από θέμα γραφικών και από θέμα gameplay και από θέμα σενάριο. Αν το παιχνίδι έπαιζε και σε 1080p θα ήταν ακόμα καλύτερο. Μόνο και μόνο για το MGS4 αξίζει να αγοράσεις PS3 και ας μην αγοράσεις τίποτα άλλο.
Merdock Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μιας και λέτε για το MGS 4 και εμένα δε με ενθουσίασε.Δε λέω το τερμάτισα μέσα σε 4 μέρες,γενικά μου άρεσε σαν παιχνίδι αλλά δε έλεγα ότι είχε αυτό το κάτι παραπάνω.Άσε που τα cut-scenes ήταν τραβηγμένα από τα μαλλιά.Πολύ μπλα μπλα χωρίς λόγο.Προσωπικά από όσα είχα ακούσει το περίμενα πολύ καλύτερο.
Merdock Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μιας και λέτε για το MGS 4 και εμένα δε με ενθουσίασε.Δε λέω το τερμάτισα μέσα σε 4 μέρες,γενικά μου άρεσε σαν παιχνίδι αλλά δε έλεγα ότι είχε αυτό το κάτι παραπάνω.Άσε που τα cut-scenes ήταν τραβηγμένα από τα μαλλιά.Πολύ μπλα μπλα χωρίς λόγο.Προσωπικά από όσα είχα ακούσει το περίμενα πολύ καλύτερο.
GrandGamer Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μιας και λέτε για το MGS 4 και εμένα δε με ενθουσίασε.Δε λέω το τερμάτισα μέσα σε 4 μέρες,γενικά μου άρεσε σαν παιχνίδι αλλά δε έλεγα ότι είχε αυτό το κάτι παραπάνω.Άσε που τα cut-scenes ήταν τραβηγμένα από τα μαλλιά.Πολύ μπλα μπλα χωρίς λόγο.Προσωπικά από όσα είχα ακούσει το περίμενα πολύ καλύτερο. Όλα τα παιχνίδια του Hideo Kojima έχουν παρατραβηγμένα cut-scenes διότι ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης και βασίζεται πάρα πολύ στο σενάριο των παιχνιδιών παρά στο gameplay. Στο ΖΟΕ2 έβαζες το dvd μέσα και πριν καν πάει στο κεντρικό μενού σου έπαιζε εισαγωγή 10 λεπτά video. Ευτυχώς μπορείς να το σταματήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις