Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν είμαι καθόλου προκατειλημμένος αλλά δεν μπορώ την λογική βγάζω την δίκια σου άχρηστη για να μην φανεί η δίκια μου .....

Ξέρεις κάτι και έτσι να είναι, αν γουστάρεις πραγματικά τη κονσόλα σου ή οτιδήποτε τέλος πάντων, ότι και να σου πει ο άλλος δεν σε αγγίζει.

Αν έχεις κάποια "ζήλια" για την άλλη κονσόλα, τότε σε αγγίζει...

Ο φίλος, απλά έβαλε ένα Video για να δείξει τι συμβαίνει με το DVD του XboX.

Δημοσ.
Ξέρεις κάτι και έτσι να είναι, αν γουστάρεις πραγματικά τη κονσόλα σου ή οτιδήποτε τέλος πάντων, ότι και να σου πει ο άλλος δεν σε αγγίζει.

Αν έχεις κάποια "ζήλια" για την άλλη κονσόλα, τότε σε αγγίζει...

Ο φίλος, απλά έβαλε ένα Video για να δείξει τι συμβαίνει με το DVD του XboX.

οκ εχεις δικαιο αυτο πρεπει να ειναι .... τελικα μου εμεινε απωθημένο απο τοτε που εδωσα το PS3 στον κολλητο μου και του πήρα το 360 .... Οτι θα άκουγα μέχρι και ''ζήλια'' για μια κονσόλα δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια.... τεσπα εγω σταματώ εδω γιατι βλέπω το γυαλί PS3 - Xbox360 ΒΛΑΠΤΕΙ

Δημοσ.
Μα αυτό δεν είναι πρόβλημα της κονσόλας αλλά σχεδόν όλων των dvd-rom είτε σε κονσόλα είτε σε υπολογιστή υπάρχει.

Δοκίμασε κανείς να γυρίσει dvd-rom υπολογιστή ενώ δουλεύει μέσα το δισκάκι?

Για δοκιμάστε και πέστε μου τα αποτελέσματα.

Οκ μην λέμε κουλαμάρες το rrod δεκτό ήτανε μέγα πρόβλημα της κονσόλας και το δεχτήκαμε όλοι αλλά αυτό που λέτε δεν είναι πρόβλημα καθότι και στο λένε και αν το κάνεις θα είσαι το λιγότερο μλκας.

Κούνησε το PS3 την ώρα που παίζεις και ενημέρωσέ μας αν σου κατέστρεψε το δισκάκι, δεν έχεις PS3; Κάνε το στο laptop σου. Την απάντηση την ξέρεις όμως. Βέβαια σαφώς και δεν το έχουμε σκοπό να μετακινούμε τις κονσόλες μας όλη την ώρα όμως όπως ανέφερα μου έχει συμβεί καταλάθος 2 φορές τη 1 παίζαμε singstar στο PS3 και σκόνταψε η μικρή στα καλώδια των μικροφώνων και πήρε μαζί της και την κονσόλα, το δισκάκι δεν έπαθε τίποτα, σε αντίθεση με το 360 που όταν η έξυπνη πρώην καθάριζε το σήκωσε και μου κατέστρεψε το Gears Of War 2, (Ok δεν θα μου λείψει γιατί ήταν backup) τι θα γινόταν όμως αν είχες αγοράσει την μεγιστοτιτάνια περιορισμένης συλλεκτικής έκδοσης του αγαπημένου σου παιχνιδιού και στο κατέστρεφε από άγνοια της πρώην, από το έξυπνο κατοικίδιο ή από τον μπόμπιρα που έχετε σπίτι; Εφόσον έφτιαξε μια νέα κονσόλα καλό θα ήταν να διόρθωνε όλα τα γνωστά προβλήματα αντί αυτού προτίμησε να βάλει μια αυτοκόλλητη προειδοποίηση μπροστά από την κονσόλα. Εύγε...

Δημοσ.
Κούνησε το PS3 την ώρα που παίζεις και ενημέρωσέ μας αν σου κατέστρεψε το δισκάκι, δεν έχεις PS3; Κάνε το στο laptop σου. Την απάντηση την ξέρεις όμως. Βέβαια σαφώς και δεν το έχουμε σκοπό να μετακινούμε τις κονσόλες μας όλη την ώρα όμως όπως ανέφερα μου έχει συμβεί καταλάθος 2 φορές τη 1 παίζαμε singstar στο PS3 και σκόνταψε η μικρή στα καλώδια των μικροφώνων και πήρε μαζί της και την κονσόλα, το δισκάκι δεν έπαθε τίποτα, σε αντίθεση με το 360 που όταν η έξυπνη πρώην καθάριζε το σήκωσε και μου κατέστρεψε το Gears Of War 2, (Ok δεν θα μου λείψει γιατί ήταν backup) τι θα γινόταν όμως αν είχες αγοράσει την μεγιστοτιτάνια περιορισμένης συλλεκτικής έκδοσης του αγαπημένου σου παιχνιδιού και στο κατέστρεφε από άγνοια της πρώην, από το έξυπνο κατοικίδιο ή από τον μπόμπιρα που έχετε σπίτι; Εφόσον έφτιαξε μια νέα κονσόλα καλό θα ήταν να διόρθωνε όλα τα γνωστά προβλήματα αντί αυτού προτίμησε να βάλει μια αυτοκόλλητη προειδοποίηση μπροστά από την κονσόλα. Εύγε...

ενταξει καταλαβαμε..μουφα κ το νεο 360...οκ!ζητω στα ps3 που δεν χαλανε με τπτ..τωρα για τα 60αρια που ψοφανε το ενα μετα το αλλο....

Δημοσ.

Xbox360 = rrod

ps3 = ylod

Τελικά είδατε πόσο μοιάζουν οι δυο εταιρίες? :-)

Μέχρι και στο πρόβλημα υπερθερμανσης ειπανε να μοιάσουν η μια στην άλλη . :lol:

Δημοσ.
Xbox360 = rrod

ps3 = ylod

Τελικά είδατε πόσο μοιάζουν οι δυο εταιρίες? :-)

Μέχρι και στο πρόβλημα υπερθερμανσης ειπανε να μοιάσουν η μια στην άλλη . :lol:

Xbox360 = rrod = 54% failure rate

ps3 = ylod = λιγότερο από 10% failure rate

πολύ μοιάζουν :P

Δημοσ.

gherudos είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω, τα failure rates είναι πολύ ποιο κάτω σήμερα. Στο κάτω κάτω αν κάποιου του τύχει αυτή η μαλακία τα 3 χρόνια εγγύηση ευτυχώς είναι εκεί...

Δημοσ.

Σε αντίθεση με τον 1 χρόνο που δίνει η sony έτσι δεν είναι.

Και αν πας την κονσόλα σου στον 1χρονο και 1μερα σου λένε απλά δεν είναι σε εγγύηση πληρώστε κοντά στα 200 ευρώ για να την επισκευάσουμε σε αντίθεση με την microsoft που και 3 χρόνια και 1 εβδομάδα να έχει περάσει στην αλλάζουν μια χαρά αρκεί να μην είναι μπαναρισμενη ας είναι ακόμα και φλασαρισμενη να παιζει αντίγραφα.

Δημοσ.
ενταξει καταλαβαμε..μουφα κ το νεο 360...οκ!ζητω στα ps3 που δεν χαλανε με τπτ..τωρα για τα 60αρια που ψοφανε το ενα μετα το αλλο....

Ρε συ, αυτό καταλαβαίνεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...