JUST-GAMER Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά είναι πολύ ποιο δύσκολο να φτιάξεις ένα παιχνίδι στο ps3 παρά στο 360.
anamenos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αυτο δεν ισχυει τουλαχιστον εως σημερα, αν παρουμε για παραδειγμα παιχνιδια που ειχαν ως lead platform το PS3 οπως τα Mirror's Edge, Batman: Arkham Asylum, Battlefield: BC2, Devil May Cry 4, Dead Space, Modern Warfare 2, Tekken 6, Burnout Paradise, SW: Force Unleashed, Skate 2, Ghostbusters και το ακομα σε αναπτυξη Vanquish ειτε ειναι σχεδον πανομοιοτυπα και στις 2 πλατφορμες ειτε περιεργως εχουν κατι καλυτερο στο 360 οπως καλυτερο ΑΑ, ομαλοτερο frame-rate, προσθηκη SSAO, e.t.c. To μονο παιχνιδι που μου ερχεται στο μυαλο που να ειναι οντως καλυτερο στο PS3 ειναι το FFXIII...ολη αυτη η μοδα του να εχουν περισσοτεροι το PS3 σαν lead platform ειναι απολυτα λογικη εφοσον συμφωνα με τους προγραμματιστες ειναι πολυ πιο ευκολο να κανεις port απο PS3 σε 360 απο οτι να κανεις μεταφορα του παιχνιδιου απο 360 σε PS3. πάρα πολύ σωστός
Tilemaxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Αυτο δεν ισχυει τουλαχιστον εως σημερα, αν παρουμε για παραδειγμα παιχνιδια που ειχαν ως lead platform το PS3 οπως τα Mirror's Edge, Batman: Arkham Asylum, Battlefield: BC2, Devil May Cry 4, Dead Space, Modern Warfare 2, Tekken 6, Burnout Paradise, SW: Force Unleashed, Skate 2, Ghostbusters και το ακομα σε αναπτυξη Vanquish ειτε ειναι σχεδον πανομοιοτυπα και στις 2 πλατφορμες ειτε περιεργως εχουν κατι καλυτερο στο 360 οπως καλυτερο ΑΑ, ομαλοτερο frame-rate, προσθηκη SSAO, e.t.c. Το DMC4 αναπτύχθηκε σε ουδέτερη engine στο PC και ύστερα έγινε port σε 360/PS3.
skanjos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 χαχα καλά οκ,όλα τα Multi εκτός του ffxiii είναι καλύτερα στο 360 σύμφωνα με σας.απορώ πόσα απο αυτά έχετε δοκιμάσει να τα δείτε οι ίδιοι στις δικές σας τηλεοράσεις. εγώ έχω δοκιμάσει και στις 2 κονσόλες τα devil may cry 4 -καλύτερο στο ps3 καθαρά και μόνο των loading times,στο 360 είναι τα διπλάσια resident evil 5 -καλύτερο στο 360 ,έχει λίγο καλύτερα γραφικά star ocean 4- καλύτερο στο ps3,λόγο content,japanese voice>>>>λίγα πίξελς,όσοι δεν νιώθουν απο Jrpg δύσκολα να το καταλάβουν αυτό. modern warfare 2- καλύτερο στο 360 ,λίγο καλύτερα γραφικά tekken 6 -καλύτερο στο ps3,λόγο controller.......το ίδιο ισχύει σε όλα τα fighter και στο Pro για μένα. bayonetta- πολύ καλύτερο στο 360,η ps3 version είχε αρκετά προβλήματα. final fantasy xiii- καλύτερο στο ps3,λίγο καλύτερα γραφικά. καθαρά άποψη μου όλα τα παραπάνω ,τιποτα gamebreaking,μια χαρά τα τερματίζεις και στις 2 κονσόλες και είναι playable(εκτός του bayoneta....),τώρα τι λένε οι lens of "truth" ,το gametrailers και άλλα comparisons ποσός με νοιάζει ,έχω τις κονσόλες και τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν μπορώ να τα δω και στις 2. όσο για τα καινούρια,crysis 720p 360 footage. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=JS1ldO37R6k[/ame] πάνε και οι ελπίδες μου για δυνατό παιχνίδι Multi στον τομέα των γραφικών στις κονσόλες....
dr_thodt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 χαχα καλά οκ,όλα τα Multi εκτός του ffxiii είναι καλύτερα στο 360 σύμφωνα με σας.απορώ πόσα απο αυτά έχετε δοκιμάσει να τα δείτε οι ίδιοι στις δικές σας τηλεοράσεις. εγώ έχω δοκιμάσει και στις 2 κονσόλες τα devil may cry 4 -καλύτερο στο ps3 καθαρά και μόνο των loading times,στο 360 είναι τα διπλάσια resident evil 5 -καλύτερο στο 360 ,έχει λίγο καλύτερα γραφικά star ocean 4- καλύτερο στο ps3,λόγο content,japanese voice>>>>λίγα πίξελς,όσοι δεν νιώθουν απο Jrpg δύσκολα να το καταλάβουν αυτό. modern warfare 2- καλύτερο στο 360 ,λίγο καλύτερα γραφικά tekken 6 -καλύτερο στο ps3,λόγο controller.......το ίδιο ισχύει σε όλα τα fighter και στο Pro για μένα. bayonetta- πολύ καλύτερο στο 360,η ps3 version είχε αρκετά προβλήματα. final fantasy xiii- καλύτερο στο ps3,λίγο καλύτερα γραφικά. καθαρά άποψη μου όλα τα παραπάνω ,τιποτα gamebreaking,μια χαρά τα τερματίζεις και στις 2 κονσόλες και είναι playable(εκτός του bayoneta....),τώρα τι λένε οι lens of "truth" ,το gametrailers και άλλα comparisons ποσός με νοιάζει ,έχω τις κονσόλες και τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν μπορώ να τα δω και στις 2. όσο για τα καινούρια,crysis 720p 360 footage. http://www.youtube.com/watch?v=JS1ldO37R6k πάνε και οι ελπίδες μου για δυνατό παιχνίδι Multi στον τομέα των γραφικών στις κονσόλες.... Ο καλυτερος χειρισμος, περισσοτερο content κ τα μικροτερα loadings (που για αλλη μια φορα εισαι αδιαβαστος με το DMC4 360, το οποιο αν γινει installed στο 360 εχει ακομα πιο γρηγορα loadings απο το PS3) που κολλανε εφοσον απο οτι καταλαβα μιλαμε καθαρα για γραφικα και performance? Πες μας τωρα οτι το 80% των multiplatform δεν ειναι καλυτερα στο 360 και τα εχουμε ακουσει ολα εδω μεσα...γιατι αρνεισαι το προφανες? ειναι γνωστο οτι στα multiplatform το 360 ειχε κ εχει ακομα το πανω χερι (Lost Planet 2, Singularity, Red Dead Redemption, SSFIV κ.λ.π.) τωρα αν εσυ δεν βλεπεις διαφορες δεν παει να πει οτι δεν υπαρχουν - αν δεν βλεπεις τα frame drops και τη θαμπαδα του QAA στο RE5 στο PS3, το ειδωλο απο το temporal AA στο DMC PS3, ή τα συχνα frame-drops, τα jaggies και την πολυ κατωτερη εικονα του Redemption λογω χαμηλης αναλυσης στο PS3 καλυτερα για εσενα αλλα ετσι κ αλλιως εσυ οπως εχεις πει παλιοτερα σχεδον παντα διαλεγεις την "οικονομικη" 360 εκδοση που κατα 90% ειναι κ η καλυτερη οποτε γιατι σε ενδιαφερει αν τα μελλοντικα multiplatform θα αναπτυσσονται στο PS3 ή στο 360? το να ελπιζει ενας PS3 only owner για καλυτερα multiplatform στο PS3 το καταλαβαινω απολυτα μιας κ δεν εχει την πολυτελεια/δυνατοτητα της επιλογης αλλα εσυ που εχεις κ τα 2 μηχανηματα και οπως εχεις πει αρκετες φορες παιζεις τα mp στο 360 να ελπιζεις "κρυφα" σε καλυτερα mp στο PS3 πραγματικα δειχνει ποσο hater εισαι - με λιγα λογια προτιμας να παιζεις χειροτερες εκδοσεις και απλα να βγαινεις κ να λες σε forums οπως αυτο εδω σαν ενα ακομα θετικο του PS3 οτι εχει καλυτερα multiplatform...μα ποσο φανμποις εισαι? seriously... Επισης το video του Crysis 2 που ποσταρες φαινεται φανταστικο ΑΝ τρεχει ετσι στο 360 οταν βγει με το καλο μιας κ δεν εμπιστευομαι ιδιαιτερα την Crytek σε οτι αφορα τις εκδοσεις των κονσολων...ΑΝ βγει ετσι θα ειναι ανετα μεσα στα 5-6 καλυτερα οπτικα παιχνιδια των κονσολων και θα πατησει κατω πολλα exclusives. ---------- Προσθήκη στις 21:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:41 ---------- Το DMC4 αναπτύχθηκε σε ουδέτερη engine στο PC και ύστερα έγινε port σε 360/PS3. Ναι η MT Framework αναπτυσεται πρωτα σε PC κ μετα γινεται μεταφορα στις κονσολες απλα η εκδοση του DMC4 στο PS3 ειχε πολυ περισσοτερο χρονο "αναπτυξης"/μεταφορας απο οτι ειχε η εκδοση του 360 και παρ'ολα αυτα βγηκε εξισου καλη κ με την προσθηκη 2xΑΑ σε αντιθεση με το temporal AA που υπαρχει στην εκδοση του PS3.
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 πάνε και οι ελπίδες μου για δυνατό παιχνίδι Multi στον τομέα των γραφικών στις κονσόλες.... Δεν σου άρεσαν τα γραφικά στο Video?
Tilemaxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Ναι η MT Framework αναπτυσεται πρωτα σε PC κ μετα γινεται μεταφορα στις κονσολες απλα η εκδοση του DMC4 στο PS3 ειχε πολυ περισσοτερο χρονο "αναπτυξης"/μεταφορας απο οτι ειχε η εκδοση του 360 και παρ'ολα αυτα βγηκε εξισου καλη κ με την προσθηκη 2xΑΑ σε αντιθεση με το temporal AA που υπαρχει στην εκδοση του PS3. Σωστά, είχαν δηλώσει οτι η μεταφορά στο PS3 είναι δυσκολότερη. Όσο για τα γραφικά του Crysis 2. Πάμε καλά; Το παιχνίδι μοιάζει καλύτερο ακόμα και απο το KZ2.
john2gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Καταρχήν, σε όλη την Ε3 το Crysis2 έτρεχε σε PC με X360 controller και δεν ξέρουμε τα specs του... κι ας λένε οι γνωστοί-άγνωστοι ότι είχε specs ανάλογα του X360. Κατά δεύτερον, έτρεχε στα settings που αναμένεται να τρέχουν οι consoles versions (μοναδική εξαίρεση το 3D trailer που ήταν realtime της PC έκδοσης σε υψηλές ρυθμίσεις). Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν framedrops δεν σας παραξένεψε ήθελα να μάθω; Πέρα από το φιάσκο που έγινε στην συνέντευξη του IGN που εκεί αποκαλύφθηκαν όλα! Τι, πως, γιατί, τι ήταν τα εικονίδια στο desktop του PC (υπάρχουν φωστήρες που δεν ξέρουν καν τι κάνει το Χ360 Neighborhood SDK και λένε ένα κάρο λακαμιές) της Crytek και τα σχετικά θα τα βρει όποιος ενδιαφέρεται σε παλιότερες σελίδες του Crysis 2 PC Thread. Κρίμα που τα Μέσα το προσπέρασαν έτσι "απλά" το όλο θέμα (hint: Όταν ο δοκιμαστής έκανε την λακαμιά να τρέξει ξανά το Crysis 2 από το shortcut, φαίνεται ότι δεν ανοίγει video/media player αλλά γίνεται φόρτωμα. Αυτό για όσους λένε τις αρλούμπες για video footage... χώρια που δεν υπάρχει καν media player ή κάποιο video file στο desktop. Μιλάμε για επική ήττα που χαλαρά φτάνει το στημένο footage του Forza + Kinect) The Crysis 2 demo that we got to test at E3 was insanely beautiful. A 360 pad extended from the demo station, an Elite unit was standing next to the screen, and 360 button symbols popped up continuously on screen. Crytek answered "yes" when we asked if it really was the 360 version we played. That was apparently a lie. I got a mail from one of our old collaborators; he apparently managed to press the Crytek representatives to admit it was the PC version that they demo'd, dressed up as the Xbox 360 version. "By the way,Crysis 2 was not run on a Xbox 360. They only pretended, when we pressed them a bit (resolution seemed way to high) it was revealed that it was a PC, with Xbox 360-controller..." http://www.gamereactor.se/blog/petter/#167188 Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2010 από john2gr
Nate Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Τα γραφικά του crysis 2 μου αρέσουν στο 360. Να δούμε πως θα δείχνει και στο ps3. Πάντως σε γραφικά είναι καλύτερο από αρκετά παιχνίδια.
skanjos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Τα γραφικά του crysis 2 μου αρέσουν στο 360. Να δούμε πως θα δείχνει και στο ps3. Πάντως σε γραφικά είναι καλύτερο από αρκετά παιχνίδια. δεν είναι του 360 παλίκαρε,εκεί είναι το θέμα, δες παραπάνω πόσοι την πάτησαν από το βίντεο που έκανα λινκ.....βασικά περίμενα περισσότερα πωπω τι γραφικάρες βγάζει το xbox360 κτλπ. όλοι τσιμπήσανε εκτός απο έναν μόνο που παρακολουθεί τα νέα και το κατάλαβε όταν έλεγα έχασα τις ελπίδες μου για δυνατό μούλτι αυτό εννοούσα,για να μας δείχνουν ψέυτικο βίντεο φανταστείτε πως θα είναι το παιχνίδι στην τελική,πόσα fps θα τρέχει ,αν θα ρίξουν την ανάλυση και άλλο και τα σχετικά. μετά απο το παραπάνω βίντεο milo (ή αλλιώς βίντεο παπάς) λίγες ελπίδες μου έχουν μείνει μόνο για το rage,γιατί λένε για 60fps και άλλους παπάδες,το παιχνίδι στο pc φαίνεται οτι δεν θα έχει αντίπαλο αλλα θέλω να δω τι ποιότητα θα καταφέρουν να βγάλουν στις κονσόλες.
Titanomaxos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Mια χαρα θα ειναι στο ΧΒΟΧ το crysis, θα ειναι ετσι οπως μπορει να το αποδοσει! Με 200 ευρω μηχανημα τι περιμενεις να παιξεις ?
dr_thodt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Καταρχήν, σε όλη την Ε3 το Crysis2 έτρεχε σε PC με X360 controller και δεν ξέρουμε τα specs του... κι ας λένε οι γνωστοί-άγνωστοι ότι είχε specs ανάλογα του X360. Κατά δεύτερον, έτρεχε στα settings που αναμένεται να τρέχουν οι consoles versions (μοναδική εξαίρεση το 3D trailer που ήταν realtime της PC έκδοσης σε υψηλές ρυθμίσεις). Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν framedrops δεν σας παραξένεψε ήθελα να μάθω; Πέρα από το φιάσκο που έγινε στην συνέντευξη του IGN που εκεί αποκαλύφθηκαν όλα! Τι, πως, γιατί, τι ήταν τα εικονίδια στο desktop του PC (υπάρχουν φωστήρες που δεν ξέρουν καν τι κάνει το Χ360 Neighborhood SDK και λένε ένα κάρο λακαμιές) της Crytek και τα σχετικά θα τα βρει όποιος ενδιαφέρεται σε παλιότερες σελίδες του Crysis 2 PC Thread. Κρίμα που τα Μέσα το προσπέρασαν έτσι "απλά" το όλο θέμα (hint: Όταν ο δοκιμαστής έκανε την λακαμιά να τρέξει ξανά το Crysis 2 από το shortcut, φαίνεται ότι δεν ανοίγει video/media player αλλά γίνεται φόρτωμα. Αυτό για όσους λένε τις αρλούμπες για video footage... χώρια που δεν υπάρχει καν media player ή κάποιο video file στο desktop. Μιλάμε για επική ήττα που χαλαρά φτάνει το στημένο footage του Forza + Kinect) http://www.gamereactor.se/blog/petter/#167188 Ακριβως για αυτο τον λογο ειπα AN κυκλοφορησει ετσι οταν βγει με το καλο τοτε θα παραδεχτω την Crytek...το οτι ετρεχε σε PC δεν ειναι κ το καλυτερο σημαδι εφοσον το παιχνιδι κυκλοφορει σε λιγους μηνες - λογικα θα επρεπε να ειχαν δοκιμαστικες εκδοσεις κ για τις 2 κονσολες οπως ειχαν κ ολοι οι υπολοιποι μαζι και η Id με το Rage που ετρεχε κανονικα στο 360. Το βιντεο θεωρητικα ειναι εφικτο στις κονσολες αν εξαιρεσουμε το πολυ καλο για να ειναι αληθινο IQ - η Crytek πρεπει να τα βρηκε σκουρα με τις εκδοσεις των κονσολων κατι που ειναι κ λογικο αφου η εταιρια μεχρι τωρα ηταν καθαρα PC-based developer, το να αναπτυξουν παιχνιδι σε standard hardware που ειναι καποιας ηλικιας οπως ειναι τα PS360 σιγουρα δεν πρεπει να ειναι οτι πιο ευκολο για αυτους - στα PCs υπαρχουν 20 διαφορετικες GPU και στο κατω κατω μπορουν να κανουν κ το "βγαλε το παιχνιδι τωρα κ θα τρεχει ιδανικα σε 3 χρονια" κατι που στις κονσολες δεν γινεται. Απο την αλλη θα μου κανει εντυπωση να βγει το Crysis 2 στις κονσολες με προβληματα στα γραφικα ή στο frame-rate, απο πλευρας marketing δεν βγαζει νοημα κατι τετοιο μιας κ λογικα η Crytek θα χρησιμοποιησει το παιχνιδι της σαν ενα "tech demo" ωστε να πουλησει την μηχανη της σε τριτους developers οπως εκανε και η Epic με το πρωτο Gears. Oποτε με λιγα λογια θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι τον Οκτωβριο για να δουμε τι απο τα παραπανω ισχυει και τι οχι.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Αρχισαν οι πρωτες αντιμαχιες για το Final Fantasy 14. Η SquareEnix μαλλον δεν θα το βγαλει για Χ360 αν η MS συνεχισει να ζηταει φραγκα για Xboxlive προκειμενου να εχεις προσβαση στο παιχνιδι.
dr_thodt Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Αρχισαν οι πρωτες αντιμαχιες για το Final Fantasy 14. Η SquareEnix μαλλον δεν θα το βγαλει για Χ360 αν η MS συνεχισει να ζηταει φραγκα για Xboxlive προκειμενου να εχεις προσβαση στο παιχνιδι. http://xbox.about.com/od/xbox360reviews/a/ffxi360info.htm You don’t need an Xbox Live Gold account. Silver members can play MMORPGs with no Xbox Live fees. Aπο οτι εχω καταλαβει η SE δεν τα βρισκει με την MS λογω του κλειστου συστηματος του Live που δεν υποστηριζει cross-platform παιχνιδι, updates που πρεπει να περασουν απο certification κ.λ.π.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Κατι τετοιο ναι http://www.eurogamer.net/articles/closed-xbox-live-blocked-ffxiv Βασικα δεν εχω καταλαβει ακομα που ειναι το προβλημα δεδομενου οτι το FF11 υπαρχει στο Χ360 αν δεν κανω λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις