Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Bλεπω πολυ ''αισιοδοξια'' παλι για τα excl. παιχνιδια του PS3. Halo reach,Μass effect 2,LBP2,Heavy Rain,Mario. Aυτα για μενα θα ειναι τα καλυτερα της χρονιας.Με φαβορι μαλλον τα LBP2 ,Halo και Μαριο. Τα βραβεια btw το LBP δεν θα τα ειχε παρει αν ειχε αδιαφορο gameplay.Ουτε θα ηταν παιχνιδι της χρονιας.Kατ'εμε ηταν πιο ανετα παιχνιδι της χρονιας απο το U2. Βεβαια επειδη το παιχνιδι της χρονιας για τον καθενα ειναι θεμα γουστου.Κανενα Halo Reach ή GT5 δεν προκειται να παρει την θεση του LBP2.Αν κανει τα μισα απο αυτα που υποσχετε ειναι ηδη το GOTY μου. (λατρεια αυτο το game:-D) εντιτ.Σωστα..ειναι και το σταρκραφτ.
dr_thodt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δόκτωρα μάλλον ξεχνάς ένα μικρό παιχνιδάκι ονόματι super mario galaxy 2 και ένα απλό Strategy της blizzard "που δεν θυμάμαι πως λέγεται " για τα awards φέτος... δεν έχει ελπίδα το mass effect 2. όσο για το reach ανάλογα πόσα λεφτά θα σκάσει η ms στους reviewers. Δεν ξερεις ποσα θα σκασει η MS? oσα εσκασε κ η Sony για το GoW3 και θα σκασει για το GT5 και το LBP2...οταν μιλαμε για PS3 exclusives τα reviews ειναι αξιοπιστα και το metcritic μετραει αλλα οταν ειναι για 360 games τοτε αμεσως χανεται η αξιοπιστια και μιλανε τα moneyhats ε? οκ οτι πεις μεγαλε "αντικειμενικε - εχω 360 κ ξερω" πατερα του gaming. BTW αν εσκαγε moneyhats η MS στους reviewers δεν θα ειχε το ODST 83% και το Alan Wake 82% σε αντιθεση με την Sony που οτι νεο first-party παιχνιδι βγαινει σπρωχνεται απο τον τυπο με υψηλες βαθμολογιες που πολλες φορες δεν αξιζει...αλλα ειπαμε για ολα φταιει η κακια MS ενω η καλη Sony μας αγαπαει κ θελει το καλο ολων μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Βλεπω το ιδιο πραγμα παντως.Προσπαθεια υποβαθμισης της αξιας 2 παιχνιδιων(LBP-HALO) και οχι μονο που ανεξαρτητως προτιμησεων θεωρουνται διαμαντια. YΓ.Tελικα ποιος πληρωνει?Η ΜS ή η Sony?Μπερδευτηκα.
dr_thodt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Βλεπω το ιδιο πραγμα παντως.Προσπαθεια υποβαθμισης της αξιας 2 παιχνιδιων(LBP-HALO) που ανεξαρτητως προτιμησεων θεωρουνται διαμαντια. Οντως για level editor το LBP2 φαινεται πολυ καλο, πολλες επιλογες και αν σου αρεσει να φτιαχνεις επιπεδα σιγουρα θα ειναι το GOTY...βεβαια οταν παιζεις το παιχνιδι εκει αλλαζουν τα πραγματα. Επισης το να βαζουμε το LBP με το Halo franchise στο ιδιο τσουβαλι ακουγεται καπως...βεβαια αν δεν εχεις παιξει Halo λογικο ειναι να μην καταλαβαινεις την αξια του.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Εχω παιξει Halo.Αλλωστε ειχα και xbox 1.Το παρατησα γρηγορα.Δεν μου αρεσε απλα,χωρις να αμφισβητω την αξια του. Εχω παιξει και το 3.(οχι οσο ειχα παιξει το πρωτο). Επαναλαμβανω οτι GOTY μονο λογο editor δεν γινεται.Επισης ή ειναι GOTY ή δεν ειναι.Δεν αλλαζει κατι οταν αρχιζεις το παιχνιδι(δεν βγηκε GOTY για το εξωφυλλο).Ισα ισα εγω λατρευω τα παντα σε αυτο το game.Και το βαζω πιο πανω απ'ολα τα ps3 games. Δεν γινεται να μπει στο ιδιο τσουβαλι το franchise Ηalo και LBP γιατι το LBP δεν ειναι franchise ακομα,αλλα ειναι και εντελως διαφορετικα παιχνιδια.Μιλαμε για 2 παιχνιδια επιπεδου GOTY και μονο απο αυτη τη σκοπια μπορουν να μπουν στο ιδιο τσουβαλι. Για μενα ειναι ανωτερο το LBP,για αλλους κατωτερο. Μιλαμε ομως για παιχνιδια τετοιου επιπεδου. Halo 3 94/100 με 85/85 θετικα reviews (βγαζουμε το 1 μετριας ποιοτητας review,οποτε μπορει να ηταν 95) http://www.metacritic.com/game/xbox-360/halo-3 LBP 95/100 με 85/85 θετικα reviews. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/littlebigplanet Mιλαμε για παιχνιδια που οποιαδηποτε αμφισβητηση(πχ χρηματισμος λολ) ανεξαρτητα απο της προτιμησεις του καθενος ειναι λαθος και φανμποιστικη. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2010 από Επισκέπτης
ikaruga24 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Eφοσον λες οτι εχεις ολες τις κονσολες που εχουν βγει (καλες κ σαβουρες) σπιτι σου μου κανει εντυπωση που δεν εχεις βρει ουτε ενα παιχνιδι που να σε ενδιαφερει στο 360...μαλλον μιλαμε περισσοτερο για εμπαθεια κ παιδιαριστικα πεισματα παρα οτιδηποτε αλλο. Ξεχνας και δεν μαρεσει. Ειχα Χ360. Τους λογους που δεν αγοραζω με την καμια πλεον τους εχω ηδη πει. Βεβαια το γεγονος οτι δεν με "καιει" κανενα απο τα παιχνιδια του ειναι και αυτος ενας λογος ακομα. Δεν εχει "βαρυγδουπους" τιτλους για τα γουστα μου το μηχανημα τι να κανουμε τωρα?
6xXx6 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 οπού βρεθούν και οπού σταθούν σε αυτό το topic τονίζουν η περισσότερη οτι είχαν η έχουν στην κατοχή τους και της 2 κονσολες... Tυχαιο?.....(ηταν ρητορική η ερώτησή βρεε noob μην απαντας) άλλωστε είναι το ιδανικό άλλοθι μεσα απο αυτο το απροσωπο μεσο επικοινωνίας ώστε να μην χαρακτηριστούν fan-boy( η υπέρτατη προσβολή για την κλειστή κοινωνία τον gamer) Αν και να πω την αλήθεια για μένα τα χειρότερα fanboy είναι μερικοι ψευτο hardcore pc gamers που αγνοούν και χλευάζουν επιδεικτικά οτι διαμάντι κυκλοφορεί αποκλειστικά σε κονσόλες
dr_thodt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Εχω παιξει Halo.Αλλωστε ειχα και xbox 1.Το παρατησα γρηγορα.Δεν μου αρεσε απλα,χωρις να αμφισβητω την αξια του.Εχω παιξει και το 3.(οχι οσο ειχα παιξει το πρωτο). Επαναλαμβανω οτι GOTY μονο λογο editor δεν γινεται.Επισης ή ειναι GOTY ή δεν ειναι.Δεν αλλαζει κατι οταν αρχιζεις το παιχνιδι(δεν βγηκε GOTY για το εξωφυλλο).Ισα ισα εγω λατρευω τα παντα σε αυτο το game.Και το βαζω πιο πανω απ'ολα τα ps3 games. Δεν γινεται να μπει στο ιδιο τσουβαλι το franchise Ηalo και LBP γιατι το LBP δεν ειναι franchise ακομα,αλλα ειναι και εντελως διαφορετικα παιχνιδια.Μιλαμε για 2 παιχνιδια επιπεδου GOTY και μονο απο αυτη τη σκοπια μπορουν να μπουν στο ιδιο τσουβαλι. Για μενα ειναι ανωτερο το LBP,για αλλους κατωτερο. Μιλαμε ομως για παιχνιδια τετοιου επιπεδου. Halo 3 94/100 με 85/85 θετικα reviews (βγαζουμε το 1 μετριας ποιοτητας review,οποτε μπορει να ηταν 95) http://www.metacritic.com/game/xbox-360/halo-3 LBP 95/100 με 85/85 θετικα reviews. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/littlebigplanet Mιλαμε για παιχνιδια που οποιαδηποτε αμφισβητιση(πχ χρηματισμος λολ) ανεξαρτητα απο της προτιμησεις του καθενος ειναι λαθος και φανμποιστικη. Θεωρω προσωπικα υπερβολικο το 95% που εχει παρει το LBP (κ το 94% του Halo 3 για να ειμαι ειλικρινης)...εμενα δεν μου αρεσε καθολου η αισθηση που εχει στον χειρισμο κ η αργη γενικα ανταποκριση που εχει ο χαρακτηρας, παρ'ολα αυτα ηταν επαναστατικος τιτλος και καταλαβαινω μεχρι ενος σημειου γιατι θεωρειται σημαντικο παιχνιδι αλλα το 95% με αυτο το gameplay ΙΜΟ δεν στεκει με τπτ. Γι'αυτο κ να πω την αληθεια δεν κοιταω στο metacritic οταν ειναι να παρω καποιο παιχνιδι...το hype ειναι πολυ κακο πραγμα για την βιομηχανια αλλα κ για το αγοραστικο κοινο - την ειχα πατησει αρκετες φορες με το να αγορασω καποιο παιχνιδι μονο κ μονο επειδη επαιρνε ΑΑΑ βαθμολογιες, γι'αυτο κ αρκετο καιρο τωρα αγοραζω οποιο παιχνιδι μου φαινεται εμενα ενδιαφερον κ ας παιρνει κ 3/10 απο τα μεγαλα sites *cough*Godhand*cough*. Οσο για το GOTY δεν μιλησα πουθενα ατομικα - για εμενα προσωπικα δυσκολο να ξεπερασει οτιδηποτε φετος το Super Mario Galaxy 2, εγω απλα μιλησα καθαρα για τον τυπο και πιστευω οτι το Reach φετος ειναι το φαβορι για τα περισσοτερα βραβεια...εξαλλου τι να λεμε τωρα, μια ματια στο ποσο πολυ content, στις βελτιωσεις και στα νεα στοιχεια που εχει προσθεσει η Bungie στο Reach δειχνει ποσο αγαπη κ μερακι εχουν οι τυποι για την δουλεια τους - τα μονα studios που πιστευω αγαπανε εξισου πολυ αυτο που κανουν ειναι η Naughty Dog και η Team ICO. ΒΤW πιστευω οτι κ το RDR ειναι μεσα στα υποψηφια GOTY για φετος.
barman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Α το γεγονος δηλαδη οτι κανενα παιχνιδι του Χ360 δεν με συγκινει για να τα σκασω για την κονσολα (περα απο το γνωστο φραμπαλα που περασα με αυτο 6 μηνες) δεν παιζει για εσενα ε? Υπαρχει ομως ενα προβλημα στη θεωρια σου που το εχω πει πολλες φορες. Δεν ειναι φαν καμιας κονσολας. Ειμαι φαν των ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ των ιδιων και παντα σε προσωπικο επιπεδο. Δωσε μου στο Χ360 μερικα παιχνιδια με την ποιοτητα και "τεχνη" του Uncharted 2, Last Guardian, Disgaea 3, Siren: Blood Curse, Valkyria Chronicles, Little big planet k Demon's Souls και δεν θα περιμενω εσενα να μου πεις να παω να το παρω. Ετσι απλα. P.S. Δεν εχω αγγελια το PS3 μου. Μονο καποια παιχνιδια. Το ειχα αγγελια οσο ηταν ευκαιρια για καποιον να μου το παρει λογο δουλειας που δεν θα πατουσα σπιτι μου για 3 μηνες και θα ετρωγε τζαμπα σκονη. Τωρα που γυρισα δεν εχω λογο να το πουλησω. ---------- Προσθήκη στις 14:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ---------- Φανταζομαι εισαι αρκετα εξυπνος για να καταλαβεις οτι δεν εχω ολες τις κονσολες συνδεδεμενες ετσι? Οι αλλες ειναι μια χαρα σακουλιασμενες στο πατρικο μου και τρωνε καλη σκονη. 4 home-platforms εχω στο δικο μου μικρο σπιτακι, PC, PS3, PS2, Wii και δεν χρειαζομαι τιποτα αλλο. Κοιτα η καλυτερη κονσολα που εχει βγαλει η sony ειναι το ps2 το οποιο το αγορασα 3 φορες.Οποτε επειδη την σεβομαι την κονσολα δεν θα γραψω τιποτα αλλο
dr_thodt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 οπού βρεθούν και οπού σταθούν σε αυτό το topic τονίζουν η περισσότερη οτι είχαν η έχουν στην κατοχή τους και της 2 κονσολες... Tυχαιο?.....(ηταν ρητορική η ερώτησή βρεε noob μην απαντας) άλλωστε είναι το ιδανικό άλλοθι μεσα απο αυτο το απροσωπο μεσο επικοινωνίας ώστε να μην χαρακτηριστούν fan-boy( η υπέρτατη προσβολή για την κλειστή κοινωνία τον gamer)Αν και να πω την αλήθεια για μένα τα χειρότερα fanboy είναι μερικοι ψευτο hardcore pc gamers που αγνοούν και χλευάζουν επιδεικτικά οτι διαμάντι κυκλοφορεί αποκλειστικά σε κονσόλες Να σου πω την αληθεια δεν πιστευω οτι υπαρχουν πολλοι πραγματικα αντικειμενικοι gamers και ας εχουν κ 10 κονσολες και αυτο γιατι ειτε εχουν συνδεσει καποια παιχνιδια με καποια πραγματα ειτε εχουν οποιοδηποτε κολλημα με καποιο brand - εγω ας πουμε εχω ριξει παρα πολλες ωρες στο 360 κυριως λογω του Live, εχω παιξει παρα πολλα παιχνιδια online ειτε co-op ειτε competitive με φιλους κ εχω μερικες φανταστικες αναμνησεις απο αυτη τη γενια με το 360 με συγκεκριμενα παιχνιδια οπως τα Bioshock, Condemned, Halo 3, Crackdown, Fable 2, Lost Odsyssey, Alan Wake, L4D, Gears 1/2, Mass Effect, Braid, Kameo, Limbo, Geometry Wars 2 κ πολλα αλλα - αυτο ειναι ισως που με κανει να ειμαι προκατειλημενος υπερ του συγκεκριμενου μηχανηματος...το PS3 ποτε δεν το συμπαθησα σαν μηχανημα, ποτε δεν μου αρεσε το dashboard του, μου την σπανε συγεκριμενα κολληματα που τρωει με τις αναλυσεις των παιχνιδιων, θεωρω απαραδεκτη την ελλειψη private-chat και απαρχαιωμενο το online περιβαλλον του και τις υπερβολικα συχνες αναβαθμισεις firmware...ολα αυτα σε συνδυασμο με αρκετα games που απλα βγαινουν IMO για να φαινεται οτι το PS3 υπερτερει απο τον ανταγωνισμο σε ποσοτητα exclusive παιχνιδιων εις βαρος της ποιοτητας με κανουν προτιμω να το 360. Αν αυτο με κανει fanboy τοτε δεχομαι τον τιτλο χωρις καμια παρεξηγηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Nαι και το RDR πιστευω θα ειναι μεσα. Οπως εγραψα και παραπανω το Gameplay του LBP μου αρεσε.Δεν ξερω τι θα μπορουσαν να κανουν καλυτερα σε αυτον τον τομεα.Μιλαμε για 2d gameplay.Oποτε οσον αφορα τον χειρισμο δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια για κατι καλυτερο(ας δουμε βεβαια και το LBP2).Tωρα το gameplay σε αυτο το παιχνιδι,εκτος απο τον χειρισμο εξαρταται απο τα levels που κυκλοφορουν.Τα οποια btw ειναι απειρως(δεν ειναι υπερβολη αυτο) καλυτερα απο τα πρωτα της beta(αυτα δλδ που ελαβαν υπ'οψη τους για να αποθεωσουν οι reviewers το παιχνιδι πριν απο 2.5-3 χρονια) αλλα και απο αυτα του πρωτου χρονου. Εγω λαμβανω υπ'οψη το metacritic(και τις διακρισεις καποιον παιχνιδιων,βραβεια κτλ), οχι για το τι θα αποφασισω να παιξω,αλλα για το ποσο καλο ειναι ενα παιχνιδι(οχι για το ποιο θεωρω εγω καλο παιχνιδι). Δεν γινεται 85-90 reviews να κανουν λαθος. 1-2-3 αντε 5 μπορει,παραπανω οχι. Τωρα για τα αμφιβολου ποιοτητας ps3 exclusives διαφωνω οσο δεν παει(θεωρω οτι μπορω να ξεχωρισω την ποιοτητα πλεον μετα απο τοσα χρονια).Το να βρεις ελατωματα σε παιχνιδια ειναι το μονο ευκολο.Ακομα και στα καλυτερα.Το να επιχειρηματολογησεις με βαση αυτα ειναι παλι παρα πολυ ευκολο.Μπορει καποιος να βγαλει ευκολα πατατα το GeoW ή το GoW me επιχειρηματα που δειχνουν λογικα.Το θεμα ειναι οτι προκειται για καλα games και σε αυτο πρεπει να μενουμε. Το ιδιο ισχυει και για το RDR,demons souls κτλ. Για μενα καποιος ειναι προκατηλλειμενος οταν προσπαθει να βρει ελατωμματα σε παιχνιδια που ειναι κοινως αποδεκτα ως πολυ καλα.Ειδικα οταν αυτο το κανει μονο για την μια πλευρα(ειτε μονο κατα του 360 ,ειτε μονο κατα του ps3),κανει μπαμ. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2010 από Επισκέπτης
dr_thodt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Nαι και το RDR πιστευω θα ειναι μεσα. Οπως εγραψα και παραπανω το Gameplay του LBP μου αρεσε.Δεν ξερω τι θα μπορουσαν να κανουν καλυτερα σε αυτον τον τομεα.Μιλαμε για 2d gameplay.Oποτε οσον αφορα τον χειρισμο δεν υπαρχουν πολλα περιθωρια για κατι καλυτερο(ας δουμε βεβαια και το LBP2).Tωρα το gameplay σε αυτο το παιχνιδι,εκτος απο τον χειρισμο εξαρταται απο τα levels που κυκλοφορουν.Τα οποια btw ειναι απειρως(δεν ειναι υπερβολη αυτο) καλυτερα απο τα πρωτα της beta(αυτα δλδ που ελαβαν υπ'οψη τους για να αποθεωσουν οι reviewers το παιχνιδι πριν απο 2.5-3 χρονια) αλλα και απο αυτα του πρωτου χρονου. Εγω λαμβανω υπ'οψη το metacritic(και τις διακρισεις καποιον παιχνιδιων,βραβεια κτλ), οχι για το τι θα αποφασισω να παιξω,αλλα για το ποσο καλο ειναι ενα παιχνιδι(οχι για το ποιο θεωρω εγω καλο παιχνιδι). Δεν γινεται 85-90 reviews να κανουν λαθος. 1-2-3 αντε 5 μπορει,παραπανω οχι. Τωρα για τα αμφιβολου ποιοτητας ps3 exclusives διαφωνω οσο δεν παει(θεωρω οτι μπορω να ξεχωρισω την ποιοτητα πλεον μετα απο τοσα χρονια).Το να βρεις ελατωματα σε παιχνιδια ειναι το μονο ευκολο.Ακομα και απο τα καλυτερα.Το να επιχειρηματολογησεις με βαση αυτα ειναι παλι παρα πολυ ευκολο.Μπορει καποιος να βγαλει ευκολα πατατα το GeoW ή το GoW me επιχειρηματα που δειχνουν λογικα.Το θεμα ειναι οτι προκειται για καλα games και σε αυτο πρεπει να μενουμε. Το ιδιο ισχυει και για το RDR,demons souls κτλ. Για μενα καποιος ειναι προκατηλλειμενος οταν προσπαθει να βρει ελατωμματα σε παιχνιδια που ειναι κοινως αποδεκτα ως πολυ καλα.Ειδικα οταν το κανει μονο για την μια πλευρα,κανει μπαμ. Mε αυτο το σκεπτικο πρεπει να συμφωνεις ή τουλαχιστον να δεχεσαι οτι το GTAIV ειναι με διαφορα το καλυτερο παιχνιδι της γενιας...οπως ειπες ειναι 85-90 reviewers δεν μπορει να κανουν ολοι λαθος...ή μηπως για ακομα μια φορα το hype και ισως τα moneyhats της R* τυφλωσαν τους reviewers και τα βλεπανε ολα τελεια με βαρυγδουπες ατακες του τυπου το καλυτερο παιχνιδι απο την εποχη του Ocarina Of Time (IGN)? Εγω νομιζω οτι μαλλον ισχυει το δευτερο γι'αυτο κ πλεον δεν ασχολουμαι με το metacritic και φυσικα δεν περιμενω απο αυτο να μου πει/δειξει ποιο ειναι καλο παιχνιδι κ ποιο οχι, κατι τετοιο ειναι τελειως υποκειμενικο και προσωπικα πιο πολυ θα υπολογισω τα διαφορα impressions σε forums απο κοσμο σαν κ εμας εδω μεσα παρα τα reviews απο τα μεγαλα sites που παιζονται λεφτα, αποκλειστικοτητες κλπ - ελπιζω να θυμασαι το σκηνικο με την απολυση του Jeff Gerstmann απο το GS λογω της χαμηλης βαθμολογιας που ειχε βαλει στο Kane & Lynch...επισης ριξε μια ματια στις προχθεσινες δηλωσεις (αν δεν το εχεις ηδη κανει) που εκαναν οι Todd Howard κ Vince Zampella στην Quakecon για την ποιοτητα των reviews, περι paychecks κ.λ.π. εχει αρκετο ενδιαφερον.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Dr. Εδω τα χαλάμε. Βρές μου ένα παιχνίδι που να ήταν έστω και λίγο καλύτερο απο το GTA IV σε αυτή τη γενιά.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 To GTA4 τα εκανε ολα τελεια(αψογη η νεα μηχανη,πολυ καλυτερος χειρισμος κτλ κτλ).Και για αρκετους οντως ειναι το καλυτερο της γενιας.(για μενα με τπτ). Το προβλημα κατα την γνωμη μου δεν ειναι οτι κακως πηρε τετοιες βαθμολογιες,αλλα οτι κατ'εμε ο κοσμος κουραστηκε λιγο απο αυτο το στυλ παιχνιδιου.Και αυτο ισχυει και για το εξαιρετικο RDR.Παρ'ολο που και τα 2 ειναι εξαιρετικα δεν μου αρεσαν οσο τα παλια GTA,παρ'ολο που η προοδος ειναι τεραστια. Η γνωμη μου ειναι οτι σωστα πηραν τετοιες βαθμολογιες και τα 2.Η βαρεμαρα(εν μερη) η δικη μου να παιξω ξανα μια απο τα ιδια(αν και τα ανανεωσαν οσο μπορουσαν),δεν εχει να κανει με την ποιοτητα των παιχνιδιων ή οποια κατ'εμε ειναι πολυ μεγαλη. Το ιδιο ισχυει και για το GoW.Δεν ειχα την ιδια διαθεση να το παιξω,οπως ειχα για τα παλια.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι μπορεις να του βαλεις χαμηλο βαθμο. Πολλοι κανουν σαν τρελοι για αυτα τα παιχνιδια και ειναι βασικοι λογοι αγορας κονσολας. (edit.Με προλαβε ο Tilemaxx:p) Y.Γ.Σιγουρα θα υπαρχουν και τα ''περιεργα'',οπως αυτα που λες,αλλα για αυτο τονισα οτι στα 85 reviews το κακο review χανετε καπου μεσα σε αυτα.Δεν εχει να λεει αν αντι 95% θα ειχαμε 94% ή το αντιθετο. Btw.Eυτυχως μεχρι τωρα δεν με εχει απογοητευσει το metaciritic.Ακομα και οταν δεν συμβαδιζε η βαθμολογια με αυτο που πιστευα.Πρωτα θεωρουσα οτι εγω εκανα λαθος και δεν κατεφυγα ποτε στο ευκολο ''τα παιρνουν''. Αυτο μπορω να πω οτι μου εκανε καλο,γιατι αναθεωρησα πολλες φορες για παιχνιδια που τα θεωρουσα χειροτερα ή καλυτερα απ'οτι ηταν στην πραγματικοτητα.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Εντάξει εγώ είχα στα υπόψιν μου PS3, αλλά όταν ανακοινώθηκε οτι τα GTA IV και DMC4 πάνε multi, πήγα αμέσως αγορά 360 (κυρίως λόγω τιμής). Δεν υπολόγισα όμως τα exclusive του PS3, στο 360 εκτός απο τα multiplatform σχεδόν όλα τα exclusives είναι για γέλια (εκτός απο το GoW).
Προτεινόμενες αναρτήσεις