Προς το περιεχόμενο

Χρησιμοποιείτε RAID;

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιείτε RAID; Aν ναι, τι;

Με δύο δίσκους:

Για ταχύτητα; (raid 0)

Για ασφάλεια; (raid 1) (mirror)

ή άλλα, με περισσότερους δίσκους;

Τι πιστεύετε ότι είναι καλύτερο, 1 δίσκος και συχνά backup ή 2 δίσκοι (mirror) και raid 1 και λίγα backup (αλλά αν γίνει καμμια στραβή με κανένα μαμούνι πάνε και οι δύο:-D )

Δημοσ.

3 x 320 ide σε raid 5 (620 free)

και βέβαια συχνό backup

Θεωρώ οτι με μια κάρτα για RAID 5 είναι οτι καλύτερο απο άποψη ασφάλειας δεδομένων λόγω κόστους και αποθηκευτικού χώρου

Χρησιμοποιώ μια promise sx4000 με 4 κανάλια Ide master την οποία είχα αγοράσει αν θυμάμαι καλά γύρω στα 160 euro.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ δύο raid.

Ο ένας είναι Raid 0 με δυο WD 200Gb

και

ο δεύτερος είναι πάλι Raid 0 με δύο WD 120GB όπου κρατάω backup.

Θεωρώ (και εύχομαι) οτι είναι απίθανο να μου σκάσουν και τα δυο array ταυτόγχρονα.

Δημοσ.

Raid 0 με 2x36.GB Raptors με OS/software και Raid 1 με 2x120GB WD SATA για backup. Σκέφτομαι τους δίσκους στο Raid 1 να τους αλλάξω με μεγαλύτερης χωριτικότητας - σαν να μου φαίνεται ότι γέμισαν - αλλά το Raid 0 με τους Raptors είναι όλα τα λεφτά! Στα σκαριά υπάρχει και ένα project με 4x500GB σε Raid 5, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία....

Δημοσ.

Με το Raid 0

(και on board RAID controller - οι άλλοι είναι πιο γρήγοροι νομίζω)

έχετε διπλασιασμό της ταχύτητας;

Μπουτάρει στο μισό χρόνο;

Mια εφαρμογή ξεκινά στο μισό χρόνο;

Δημοσ.

Τόσο ακριβής μετρήσεις δεν έκανα. Βασίζομαι πιο πολύ στην αίσθηση της σύγκρισης του "πριν" με το "μετά". Το "μετά" είναι αισθητά πιο γρήγορο - τα Raid 0 στήθηκαν στον on board ελεγκτή της Silicon Image. Oύτως ή άλλως δεν κάνω rendering ή κάτι εξίσου απαιτητικό για να με ενδιαφέρει πολύ η ταχύτητα του Raid 0. Απλά, τον καιρό που πήρα PC μπορούσα να διαθέσω κάποια χρήματα εκεί και το έκανα!

Δημοσ.
Με το Raid 0

(και on board RAID controller - οι άλλοι είναι πιο γρήγοροι νομίζω)

έχετε διπλασιασμό της ταχύτητας;

Μπουτάρει στο μισό χρόνο;

Mια εφαρμογή ξεκινά στο μισό χρόνο;

oxi ta test exoun bgalei oti den exeis diplasia taxitita.mono se kana xero copy tha exeis.ine san to sli.dio kartes alla den exeis dipla frames.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...