Προς το περιεχόμενο

Κατάληξη iso...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους...

Πρόσφατα κατέβασα ένα αρχείο όπου ήταν χωρισμένο σε συμπιεσμένα πακετάκια rar... Όταν τελικά έκανα extract βγήκε ένα και μοναδικό αρχείο με κατάληξη iso. Ξέρει κανείς τι παίζει και πως τελικά θα μπορέσω να δω το αρχείο??? (Μια συναυλία είναι συγκεκριμένα)...

Δημοσ.

Τα αρχεία με κατάληξη .iso είναι αρχεία που μπορείς να τα ανοίξεις με ένα πρόγραμμα που γράφεις CD/DVD και να τα γράψεις. Άν τώρα θέλεις να "φορτώσεις" το .iso και να τρέξεις τα περιεχόμενα του τότε μπορείς να κατεβάσεις το Daemon Tools και αφού το κάνεις εγκατάσταση θα μπορέσεις να το κάνεις mount σε ένα από τα εικoνικά DVD Rom που δημιουργεί.

Δημοσ.

Auto to arxeio h' to grafeis se ena cd kai kai to paizeis apo cd h' vazeis kapoio programma gia emulation kai to paizeis apo ekei.

Edw 8a deis pws to grafeis se cd/dvd: http://www.noob.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=35

katw katw sto keimeno, 8a deis oti exei mia epikefalida pou anaferetai se auto.

Edw 8a vreis pws na to paikseis xwris na to grapseis se cd: http://www.noob.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=57&Itemid=36

Δημοσ.

Α αυτό είναι όλο ?

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα σας πω, (αν και τώρα που το έβαλα στο νερο μου έβγαλε κάτι μηνύματα ότι είναι πολύ μεγάλο κ.λ.π κ.λ.π)

Δημοσ.
Α αυτό είναι όλο ?

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα σας πω, (αν και τώρα που το έβαλα στο νερο μου έβγαλε κάτι μηνύματα ότι είναι πολύ μεγάλο κ.λ.π κ.λ.π)

Mhpws 8elei DVD anti gia cd??? Epishs, an de vgaleis akrh me to nero, vale to daemon tools pou sou edwsa pio panw, sto 2o link. Einai arketa kalo kai 8a vgaleis akrh polu eukola. ;)

http://www.noob.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=57&Itemid=36

Δημοσ.

Με το nero είναι πολύ απλά τα πράγματα. Απλώς άνοιξε το nero express και στην αριστερή καρτέλα πήγαινε στο : Εικόνα,Πρόγραμμα,Αντίγραφο και έπειτα στην τελευταία επιλογή, δηλ. εικονικός δίσκος ή αποθηκευμένο σχέδιο. Απλώς βρες την διαδρομή του iso και άνοιξέ το για να το εγγράψεις.

Δημοσ.
Γειά σε όλους...

Πρόσφατα κατέβασα ένα αρχείο όπου ήταν χωρισμένο σε συμπιεσμένα πακετάκια rar... Όταν τελικά έκανα extract βγήκε ένα και μοναδικό αρχείο με κατάληξη iso. Ξέρει κανείς τι παίζει και πως τελικά θα μπορέσω να δω το αρχείο??? (Μια συναυλία είναι συγκεκριμένα)...

Για ν' ανοίξεις ISO αρχεία και να τα φέρεις στη φυσική τους μορφή (όποια κι αν είναι αυτή), χρησιμοποίησε ένα εκ των MagicISO Maker, UltraISO, PowerISO.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάτι σχετικά με αυτό πάλι. Έχω ένα αρχείο το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο Dvd (δηλ με MENu και επιλογές). Αλλα είναι χωρισμένο σε πολλά αρχεία.

Π.χ έχει: 1) VTS_01_0.VOB 2) VTS_01_1.VOB 3) VTS_01_0.BUP 4) VTS_01_0.IFO και συνεχίζει να έχει τέτοια μέχρι έναν αριθμό. Τόσο καιρό όταν τα τσέκαρα όλα αυτά και τα έγραφα σε ένα DVD με το Nero τότε το DVD γινόταν έτοιμο κανονικά. Δηλαδή το έβαζα στο DVD player και μου έδιχνε το Menu την ταινία κ.λ.π Τώρα όμως ενώ έκανα ακρβώς τα ίδια αυτό απλά πέρασε τα αρχεία στο DVD και τώρα όταν το ανοίγω μου δείχνει πάλι αυτά τα αρχεία που προανέφερα. Γιατί έγινε αυτό ?

Δημοσ.
Κάτι σχετικά με αυτό πάλι. Έχω ένα αρχείο το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο Dvd (δηλ με MENu και επιλογές). Αλλα είναι χωρισμένο σε πολλά αρχεία.

Π.χ έχει: 1) VTS_01_0.VOB 2) VTS_01_1.VOB 3) VTS_01_0.BUP 4) VTS_01_0.IFO και συνεχίζει να έχει τέτοια μέχρι έναν αριθμό. Τόσο καιρό όταν τα τσέκαρα όλα αυτά και τα έγραφα σε ένα DVD με το Nero τότε το DVD γινόταν έτοιμο κανονικά. Δηλαδή το έβαζα στο DVD player και μου έδιχνε το Menu την ταινία κ.λ.π Τώρα όμως ενώ έκανα ακρβώς τα ίδια αυτό απλά πέρασε τα αρχεία στο DVD και τώρα όταν το ανοίγω μου δείχνει πάλι αυτά τα αρχεία που προανέφερα. Γιατί έγινε αυτό ?

Για να αντιγράψεις ένα Video-DVD με το Nero θα πρέπει να πας στην επιλογή "DVD Video files". Αν επιλέγεις Data DVD ή κάτι άλλο δεν έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή την αναπαραγωγή της ταινίας που περιέχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...