kchoriano Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 .Παιδιά αγόρασα πριν 2 μέρες τον υπολογιστή και έχω πρόβλημα.Έκανα ormat για να βάλω xp γιατί είχα πρόβλημα με τους δριωερς στα vista και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα xp γιατί δεν βλέπει τον σκληρό δίσκο.Μάλλον θα φταίεο ότι δεν έχω κάνει εγκατάσταση τους RAID Drivers.To Pc δεν έχει floppy αλλά έχω floppy εξωτερικό με σύνδεση usb.Παρόλο αυτά [δεν ξέρω τι chipset έχει στο motherboard για να κατεβάσω τους αντίστοιχους sata raid drivers και να αναγνωρίσει τον σκληρό.Ρε παιδιά ξέρετε κάτι??? ΣΩΣΤΕ ΜΕ. . . .
kirimis Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Τα εχουμε χιλιοπει για τα Format στους HP.... κανε ενα Search για SATA και PAVILION....
palawiaris Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProductID=2101&DwnldID=12475&strOSs=44&OSFullName=Windows*%20XP%20Professional&lang=eng Για να κατεβάσεις το πρόγραμμα να σου κάνει δισκέττα με τους οδηγούς. Πολλές φορές δεν το αναγνωρίζει ο φορητός σου την δισκέττα.Αν όχι πας bios και κάπου λέει sata mode ή κάτι παραπλήσιο.Δες αν αλλάζει και κάνε το ΧΡ εγκατάσταση.Μετά από το αρχείο που σου ανέβασα ξεσυμπίεσέ το iastor.sys στον φάκελο C:/windows/system 32/drivers / και με αριστερό κλικ τρέξε το άλλο ahsi_trick .Ξανα πάς στο bios και το ξαναγυρνάς όπως ήταν.Λογικά θα δουλέψει.Μετά κατεβάζεις από ιντελ το intel matrix storage manager και το κάνεις εγκατάσταση. 3 λύση αν δεν πιάσουν τα άλλα 2 κατεβάζεις το WUCDCreatorSetup είναι τζάμπα και ενσωματώνεις τους οδηγούς AHCI στο δισκάκι ΧΡ που έχεις.Είναι πανεύκολο.Τα αρχεία:http://rapidshare.com/files/27552601/iastor.zip.html
kirimis Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Αντε παμε ΠΑΛΙ... Η παραπανω διαδικασια ειναι ΑΚΡΩΣ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΗ και ΧΩΡΙΣ λογο... την ξεχναμε. Κανουμε το παρακατω, το οποιο ειναι και το ενδεδειγμενο... "Μπες στο BIOS, κανε disable το SATA mode, συνεχισε το Install κανονικα, και στα windows κανε install τους SATA drivers. Restart και επανεκινηση σε BIOS για SATA ENABLE."
kchoriano Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ ρε παιδιά να στε καλά.Θα τα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω.Και κάτι τελευταίο.Για να πάω από vista σε xp μου προτείνετε low level format ή κανονικό??
kchoriano Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Παιδιά με το βοήθειά σας κατάφερα και έκανα εγκατάσταση τα XP και δουλέυουν κανονικά.Τώρα όμως έχω άλλο μεγάλο πρόβλημα.Δεν έχω drivers για τα εξής όπως μου εμφανίζονται στο device manager. 1)Base system, device 2)Ethernet Controler 3)Network Controller 4)PCI Device 5)SM Bus Controller .Το λάπτοπ είναι το ΗP Pavilion dv6397ea Μέσα στην σελίδα της η HP μερικούς drivers για όπως για ΒIOS,TOUCHSCREEN,WIRELESS αλλά δεν έχει για όλα τα άλλα συμπεριλαμβανομένου και του ήχου.Τι να κάνω ρε παιδιά.3 μέρες το χω και μου είναι δεμένατα χέρια. (Σόρυ που έστειλα και pm αλλά το γράφω και δω μήπως ξέρει και κανά άλλο παλικάρι να μας δώσει τα φώτα του, γιατί εγώ δεν την παλεύω.Σας ευχαριστώ πολύ.)
smagas Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δοκίμασε τους αντίστοιχους drivers για vista!!!
haHa Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Παιδιά με το βοήθειά σας κατάφερα και έκανα εγκατάσταση τα XP και δουλέυουν κανονικά.Τώρα όμως έχω άλλο μεγάλο πρόβλημα.Δεν έχω drivers για τα εξής όπως μου εμφανίζονται στο device manager.1)Base system, device 2)Ethernet Controler 3)Network Controller 4)PCI Device 5)SM Bus Controller .Το λάπτοπ είναι το ΗP Pavilion dv6397ea Μέσα στην σελίδα της η HP μερικούς drivers για όπως για ΒIOS,TOUCHSCREEN,WIRELESS αλλά δεν έχει για όλα τα άλλα συμπεριλαμβανομένου και του ήχου.Τι να κάνω ρε παιδιά.3 μέρες το χω και μου είναι δεμένατα χέρια. (Σόρυ που έστειλα και pm αλλά το γράφω και δω μήπως ξέρει και κανά άλλο παλικάρι να μας δώσει τα φώτα του, γιατί εγώ δεν την παλεύω.Σας ευχαριστώ πολύ.) Επρεπε να ειχες κρατησε τους φακελους i386 kai swsetup που ειχε ο φορητος στο C: πριν κανεις format. Ηταν ολοι οι drivers kai utilities.
dark_banishing Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Τελικά βρήκες λύση με drivers για xp ; Για να μην τα βάζω και δεν έχω drivers στο τέλος !
Gauss3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 To kako me ta laptop...den s'afhnoun na paikseis me to leitourgiko...
george_argy Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Eixa akrivws to idio provlima me to Pc mou!Me swsate thanx!
evandim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 να σε ρωτήσω φίλε μου με το pavilion dv6397ea. πόσο χάνει σε απόδοση η μπαταρία όταν είναι κλειστό; δηλαδή πλήρως φορτωμένη η μπαταρία και κλείνεις το laptop. την επόμενη μέρα σε τι ποσοστό είναι η μπαταρία;
arkas2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 an einai telios klisto den xani tipota...an to exis se se katastasi ipnou 5-15%to poli analoga me tin mpataria kai tin xrisi pou tis exis kani...
evandim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 φίλε arkas2004 το pavilion έχεις και εσύ; ρωτάω για το συγκεκριμένο laptop γιατί με άλλη μάρκα στο παρελθόν δεν είχα πρόβλημα.
arkas2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 oxi Toshiba exo alla ta exo doulepsi logo doulias...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.