Προς το περιεχόμενο

Pavilion dv6356ea entuposeis????

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eimai sta prothira agoras laptop, prosfata epese sto mati mou to kainourio Pavilion dv6356ea , apo emfanish skizei, to idio kai apo xaraktiristika (gia tin timh tou) sta HP exw adunamia mias kai ta theorw prosopika polu axiopista.

Tha thela mia gnomh kapoiou pou to exei idi, mias kai den theloume na paroume gourouni sto saki :P

Twra an uparxei kamia kalhterh protash sta 1000 eura MAX einai panta euprosdekth

thanx

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από χαρακτηριστικά είναι πάρα πολυ καλος για τα λεφτά του. Σκέφτομαι να τον πάρω και εγώ αλλά θα ήθελα με 17" οθόνη... Η ασύρματη κάρτα δικτύου ελπίζω να είναι καλή γιατί σε ένα HP ενός φίλου με το ίδιο chipset είχε πολύ χάλια ληψη, ενώ o Acer της αδελφής μου είχε 2 μπάρες στους 4 τοίχους (Η δοκιμή έγινε στον ίδιο wireless router).

Δημοσ.

Σε οτι αφορα την ληψη ασυρματης καρτας ολα ειναι θεμα ρυθμισεων και λόγισμικου. Η καρτα η θα δουλευει καλα η οχι, δεν υπαρχει μεση κατασταση. Σε οτι αφορα το φορητο σου ειναι μια χαρα...

Δημοσ.
Αψογο για τα χρήματα του. Χτύπα το χωρίς δεύτερη σκέψη πριν εξαντληθεί.

Xεχε, μη μου λες τετοια φιλε, μ'αρεσε και εμένα πολύ αλλα θα το χτυπήσω σε κανα 10 μερες μολης μαζεύψω τα κουκιά!

Βασικά αν τελείωσει θα ξαναφέρουν, το πολύ πολύ να αργήσουν λιγο.

Δημοσ.
Eimai sta prothira agoras laptop, prosfata epese sto mati mou to kainourio Pavilion dv6356ea , apo emfanish skizei, to idio kai apo xaraktiristika (gia tin timh tou) sta HP exw adunamia mias kai ta theorw prosopika polu axiopista.

Tha thela mia gnomh kapoiou pou to exei idi, mias kai den theloume na paroume gourouni sto saki :P

Twra an uparxei kamia kalhterh protash sta 1000 eura MAX einai panta euprosdekth

thanx

Γνώμη μου είναι ότι δεν αγοράζεις λάπτοπ με κριτήριο εμφάνιση και χαρακτηριστικά, αλλά κατασκευαστή. Δηλαδή θα προτιμούσα ένα μέτριο τοσίμπα ή ντελ παρά ένα καλό HP...

Δημοσ.

Φιλε πολυ καλο κομματι. Μολις σημερα το πηρα απο e-shop και ειναι πολυ πολυ καλο για τα λεφτα του!!!Στο προτεινω ανεπιφυλακτα.

Δημοσ.

Φίλε Koumos, επειδή κι εγώ έχω επιλέξει τον ίδιο υπολογιστή, σχέση τιμής-αξίας, κι επειδή σε άλλα σε άλλες σελίδες του φόρουμ υπήρξε μια απαξίωση απάντησης για το συγκεκριμένο μηχάνημα, θα σε παρακαλούσα να γράψεις δύο λέξεις από τις εμπειρίες σου, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Xtypa to filaraki!!!mhn to skeftese katholou!ego exo to to 9220us me 17ara!einai to tetarto hp laptop sta heria mou!aksiopistia kales apodoseis,apsogo wireless kai to kriotero apsogo service!proxora akathektos sthn agora tou!:-D

Δημοσ.

Φιλε Dim μονο δυο μερες το εχω αλλα ειναι πολυ καλο. κατ αρχας παιρνει βαθμο στα vista home premium που εχει 3,3 στα 5 και αυτος ο βαθμος καθοριζεται απο τη χειροτερη βαθμολογια στα επιμερους κομματια. στο συγκεκριμενο ειναι τα γραφικα γιατι φοραει τη nvidia go7400 που σε γενικες γραμμες για λαπτοπ δεν ειναι κακη. Εβαλα το C&C zero hour και παιζει με full γραφικα χωρις κανενα κολλημα. Σημερα θα βαλω το c&c 3 να δουμε ποσο αντεχει. Κατα τα αλλα στη βαθμολογια που σου ελεγτα παιρνει ο επεξεργαστης 4,8 η μνημη 4,4 και γενικως τα vista τατρεχει πολυ ανετα πραγμα που δεν περιμενα. Ετσι λοιπον ειναι μια πολυ καλη λυση στα 924 ευρω!!Πολυ πλακα εχει και το remote control που εχει που σου επιτρεπει να χειριζεσαι το media center των windows και αλλα διαφορα. Πολυ καλο! Στο προτεινω με τα χιλια γενικως! ευχαριστως ρωτα με κατι συγκεκριμενο αν θες να το κοιταξω και να σου πω.

Δημοσ.
Από χαρακτηριστικά είναι πάρα πολυ καλος για τα λεφτά του. Σκέφτομαι να τον πάρω και εγώ αλλά θα ήθελα με 17" οθόνη...

Για δές αυτόν hp Dv9362ea

Τον αγόρασα πρόσφατα και του έκανα και review εδώ

Δημοσ.

Φίλε Koumos, ευχαριστώ, για τον σκοπό που τον θέλω εγώ υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές που εγώ έθεσα. Αν και ακόμα αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σʼαυτόν και τον Toshiba A100-011 (καλύτερος και με δωρεάν 1 χρόνο Adsl,άρα περίπου ίδια τιμή, εγώ έχω, θα την κάνω ίσως δώρο σε ένα πολύ φίλο και συνάδελφο), νομίζω ότι θα τον προτιμήσω. Με ενοχλεί που έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση, η ψυχική μου ηρεμία είναι άνω όλων, κοιτάω και τις προσφορές για τους φοιτητές, παιδιά μου, είναι ¨άπαιχτες¨, εξάλλου υπάρχει και η επέκταση εγγύησης. Σ΄ευχαριστώ πολύ, καλορίζικος και... καλόχρονος.

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε Koumos επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ μήπως μπορείς να μας πεις αν είναι συμβατό με xp ή είναι καινούργια τα υλικά και οι drivers και ιδρώσω για να τα αναγνωρίσει (γιατί θα κάνω διπλή εκκίνηση).

Επίσης ξέρει κανείς πως θα το αγοράσω με δόσεις χωρίς πιστωτική;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...