koumos Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Ρε παιδια το εχει κανεις αυτο το προβλημα? Οταν ξεκιναω παιχνιδι σε δικτυο μετα απο λιγη ωρα μου βγαζει μηνυμα οτι χαθηκε ο συγχρονισμος μεταξυ των δυο υπολογιστων και μου τελειωνει το παιχνιδι. Τι μπορει να φταιει και πως μπορω να το διορθωσω? Δεν εχω βαλει τα τελευταια patch και ο ενας υπολογιστης εχει XP SP2 και ο αλλος Vista.
kamenopixel Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Και στα δυο pc εχεις κανει εγκατασταση με το ιδιο dvd/cd ετσι; Αν οχι δοκιμασε το.
koumos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Εχω κανει και στα δυο pc εγκατασταση απο το ιδιο δισκακι και τους εχω βαλει και το ιδιο crack no-cd. Τι αλλο μπορει να φταιει?
kamenopixel Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δεν παει το μυαλο μου αλλου(διαφορετικο serial σε καθε υπολογιστη πρεπει να εχεις λογικα).Και εχω παιξει lan με vista και xp service pack 2 και δεν ειχα προβλημα..
koumos Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 thnx anyway...διαφορετικα serial εχω οντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.