Fotis_Greece Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Προσοχή μόνο μην ξεχαστείς και συνδέσεις και κανέναν ενισχυτή ήχου στον σταθεροποιητή ή σε UPS. Πάντα πρέπει να συνδέονται κατευθείαν στην πρίζα, διαφορετικά αλλοιώνεται ο ήχος τους. Εγω εχω Denon AV Receiver πανω στο UPS και δεν εχω εντοπισει κατι τετοιο. Οχι βεβαια οτι το βαζω και στο φουλ αλλα γενικα μια χαρα παιζει
narbi Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Egw akomi den exw katalabei th diafora APC me UPS kai gia poia xrisi endeiknutai to kathe ena...Egw edw kai xronia leitourgw me klasika polupriza..Bebaia prosfata agorasa mia 32ara tileorasi kai to skefthka gia ena statheropoihth e k an einai tha parw k ena gia ta dio pc mou na exw to kefali mou isixo..Alla me toses protaseis mperdeythka..
spock Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Αν εννοείς τα surge arrest της APC, αυτά το μόνο που κάνουν είναι να "κόβουν" τυχόν υπερτάσεις από τη ΔΕΗ (πχ. από πτώση κεραυνού), για να μη σου καούν οι συσκευές. Ένα UPS, αντίθετα, (που μπορεί να είναι και μάρκας APC) έχει ένα παρόμοιο κύκλωμα "surge arrest" αλλά και μια (ή περισσότερες) μπαταρία, ώστε, αν πέσει το ρεύμα, τροφοδοτεί τις συσκευές που έχεις συνδεδεμένες με αυτό, με ρεύμα για μερικά λεπτά, ώστε να μπορείς να σώσεις τη δουλειά σου. Το πόσα θα είναι αυτά τα λεπτά, αλλά και το πόσες συσκευές μπορείς να συνδέσεις σε κάθε UPS, εξαρτάται από την ισχύ του, η οποία μετριέται σε VoltAmpere (VA). Βέβαια, υπάρχουν και πιο ακριβά μοντέλα που απομονώνουν τελείως από τη ΔΕΗ τα μηχανήματα που τροφοδοτούνται μέσω αυτού, κι έτσι έχεις μια επιπλέον σιγουριά για την ποιότητα του ρεύματος που φτάνει σε αυτά.
narbi Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 me to ACP mallon ennousa statheropoihth tashs...:)Sorry.Me liga logia dld ena UPS einai enas statheropoihths me mpataria ,enw enas statheropoihths aplws ena poluprizo me prostasia apo thn iperbolikh tash?oi syskeyes me auta kaine parapanw reyma apo oti kaine xwris ayta??
copper Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Όσοι πρότειναν να πάρεις UPS, είναι για να προλάβεις να δεις 5 λεπτα εκπομπή, μετά από μια διακοπή ρεύματος; Το UPS εξυπηρετεί τα PC μόνο, για να προλάβεις να κάνεις save στα προγράμματα πριν κλείσει. Τα UPS έχουν μπαταρία που είναι αναλώσιμη και κοστίζει. Σκέτος σταθεροποιητής τάσης, είναι αυτός της APC: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701152 Οι μπρίζες και τα πολύμπριζα προστατεύουν μόνο απο τα spikes του κεραυνού. Κανένα δεν κάνει σταθεροποίηση τάσης στις διακυμάνσεις του ρεύματος της ΔΕΗ.
narbi Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Malista..Kati pio oikonomiko omws den iparxei?? Ayta pou edeixan oi AGNUSDeI --> [/url] kai o pcos --> den kanoun tin idia douleia? A.. de mou ebgale ta links...
copper Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Στο Πλαίσιο έχει ένα μικρότερο σταθεροποιητή στα 600VA, η APC, με 8-10 ευρώ πιο φτηνά. Το βρήκα και στο Hardshop με 46 ευρώ: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=3123&catid=267
jimmy007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Παιδια γεια σας! Εγω θελω να προστατεψω το pc την οθονη και τα ηχεια απο κεραυνους και τετοια!!! Τι πρεπει να παρω ups ή σταθεροποιητη και τι προτεινετε? Το συστημα το βλεπετε απο κατω,τα ηχεια ειναι τα logitech z-2300 και η οθονη ειναι αυτή! Ευχαριστω!
jimmy007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Παιδια γεια σας!Εγω θελω να προστατεψω το pc την οθονη και τα ηχεια απο κεραυνους και τετοια!!! Τι πρεπει να παρω ups ή σταθεροποιητη και τι προτεινετε? Το συστημα το βλεπετε απο κατω,τα ηχεια ειναι τα logitech z-2300 και η οθονη ειναι αυτή! Ευχαριστω! κανεις ρε παιδια?
jimmy007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Παιδια γεια σας!Εγω θελω να προστατεψω το pc την οθονη και τα ηχεια απο κεραυνους και τετοια!!! Τι πρεπει να παρω ups ή σταθεροποιητη και τι προτεινετε? Το συστημα το βλεπετε απο κατω,τα ηχεια ειναι τα logitech z-2300 και η οθονη ειναι αυτή! Ευχαριστω! κανεις ρε παιδια?
ducatirulez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Eνα ups παρε για να σε καλυπτει και στην υπερταση και στην υποταση.
ducatirulez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Eνα ups παρε για να σε καλυπτει και στην υπερταση και στην υποταση.
probe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Ένα καλό ups line interactive ή online στην ισχύ που θέλεις είναι πανάκριβο. Αντίθετα ένας σταθεροποιητής είναι πολύ φτηνότερος και θα κάνει αυτό που ζητάς.
probe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Ένα καλό ups line interactive ή online στην ισχύ που θέλεις είναι πανάκριβο. Αντίθετα ένας σταθεροποιητής είναι πολύ φτηνότερος και θα κάνει αυτό που ζητάς.
jimmy007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Ένα καλό ups line interactive ή online στην ισχύ που θέλεις είναιπανάκριβο. Αντίθετα ένας σταθεροποιητής είναι πολύ φτηνότερος και θα κάνει αυτό που ζητάς. Απο αυτα πιο ειναι το πιο καλο? http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C7%CB%C5%CA%D4%D1%C9%CA%C1&filter-631=1'>http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C7%CB%C5%CA%D4%D1%C9%CA%C1&filter-631=1 ---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:19 ---------- Απο αυτα πιο ειναι το πιο καλο?http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C7%CB%C5%CA%D4%D1%C9%CA%C1&filter-631=1 Παιδια sorry αλλα ενα ups που εχει ο ξαδερφος μου να μου το δωσει? ενα inform 800va ειναι!ΑΥΤΟ Δεν θα κρατησει? ειναι μικρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.