poscaman Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 πως γινεται ΟΛΟΙ οι παροχοι να μου λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στην περιοχη μου , η FORTHNET στην οποια εχω κανει αιτηση να μου πεταει μηνυμα οτι: 26/04/2007 Καθυστέρηση λόγω μη διαθεσιμότητας πόρτας στο δίκτυο του ΟΤΕ και το conn-x να μου λεει οτι μπορω να συνδεθω κανονικα??? δεν θελω να διαμαρτυρηθω που δεν υπαρχουν πορτες παραθυρα κουφωματα απλ α το εχω απορια αυτο με το conn-x
kallair Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 allo pragma iparxei diathesimotita adsl stin perioxi sou k allo iparxoun eleutheres portes na se sindesoun me adsl...
Icecut Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Εγω απο την άλλη θα πώ μια χαζομάρα που άκουσα οτι ο ΟΤΕ κρατάει θύρες για δικούς του πελάτες.Πατρινός δε ξέρω σε ποια περιοχή της Πάτρας είσαι πάντως εγώ Πελεκάνο περιμένω 2 μήνες!!!
poscaman Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 μαλλον δεν το ειπα σωστα.στην περιοχη μου μπορω να συνδεθω κανονικα (αυτο το λουκι το τραβαω γιατι αλλαξα διαμερισμα στο ΙΔΙΟ σπιτι-αλλα εχει διαφορετικη γραμμη) πριν 1 βδομαδα ειχα 1 Mbit κανονικοτατα.τωρα ομως οι ISP μου λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα το conn-x μου λεει οτι μπορω να συνδεθω κανονικα και η forthnet στην οποια εχω κανει ηδη αιτηση για dsl μου πεταξε χτες το παραπανω μηνυμα..... eeeeeee???????????? dslam Σκαγιοπουλείου...
poscaman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 αισιως μετα απο 1 μηνα και 20 μερες εχω DSL πανω στο DSLAM Σκαγιοπουλείου... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ FORTHNET.:mrgreen::mrgreen:
kage Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 otan δεν εχει πορτες κανονικα δεν λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμa ports sta wizard p bazeis to thl?
RapidShade Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Οχι, σου λένε μόνο αν σε καλύπτει το δίκτυό τους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.