bandit4 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 4 δις δραχμες???? Για διορθωσε το...κανε τις δραχμες ευρω (και λιγα λεω)...
The_Judas Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δεν το έθεσες σωστά μάλλον. Έπρεπε να λες 'Στον πάτο η ελληνική εκκλησία....' ...ή καλύτερα «κατάργηση της εκκλησίας», είναι πιο πιασάρικο.
desolatorXT Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Έβλεπα το Πάσχα πολλούς να μαλώνουν με την οικογένειά τους επειδή δεν ήθελαν να πάνε στην εκκλησία. Αυτοί οι "ευλαβείς", τι προσφέρουν πέρα από το να μαλώνουν με το κόσμο για τις επιφανειακές τους συνήθειες; αυτή τη φορά κάνω ένα σχόλιο ontopic: Συγνώμη φίλε μου, αλλά μια φορά το χρόνο είναι να πας στην εκκλησία στην ανάσταση για μια ωρίτσα, τοσο μεγάλη θυσία είναι δηλαδη? δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι ευλαβείς κάποιος για να το κάνει... Εγώ το θεωρώ δλδ το να μην πας μια φορά στην εκκλησία την ανάσταση γαιδουριά... Και επίσης θεωρώ το να πας έξω το βράδυ της ανάστασης, οχι απαράδεκτο μεν, αλλα δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω τέσπα... Μια φορά το χρόνο είναι η ανάσταση, και κατα παράδοση είναι οικογενεική γιαρτή... Δλδ τι θα γίνει αν μια φορά το χρόνο, μείνει κανείς σπίτι του να φάει μαγειρείτσα με την οικογένεια του? Στα μπουζούκια μπορεί να πάει και την κυριακή, και την δευτέρα, και την τρίτη και όποτε του καπνίσει... Η μέρα της ανάστασης όμως μια φορα το χρόνο ειναι... Δεν είμαι άνθρωπος της εκκλησίας η τπτ τέτιο, 2 φορές το χρόνο πηγαίνω, μια την Μ.Παρασκευή στον επιτάφειο, και μία το Μ.Σάββατο, αλλα και το να κάνουμε κ εμείς αυτά που λέω πιο πάνω δε τα θεωρώ τίποτα το τόσο ιδιαίτερο και επίπονο... Οκ,προφανώς πολλοί που απάντησαν δεν έχουν επαφή με το αντικείμενο απλά.Στην γειτονιά μου ταίζουν καμιά 70αρια άπορους καθημερινά. Και όταν έδωσαν λεφτα σε οικογένειες στην Θράκη για να κάνουν +1 παιδί για να μην γίνει μειωνότητα ο ελληνικός πληθυσμός στην Θράκη μας χάλασε.Μετά θυμήθηκε το "κράτος" να πάει καμιά σχολή εκεί. Για να μην πούμε για την Τουρκοκρατία... Αν δεν γνωρίζετε μην μιλάτε.Παντού υπάρχει διαφθορά,άντε ας αρχίσουμε να επιτιθώμαστε στους πάντες.... Απο το νομό ροδόπης κατάγομαι φίλε μου, μέχρι τα 18 μου εκεί έμενα... Ποτέ δεν ίδα τίποτε απο αυτά που αναφέρεις... Και σε εκείνον τον νομό μάλιστα υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό τούρκων... Και ούτε είδα να ταίζει η εκκλησία κανέναν άπορο...
omnislash Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 οχι και αντιειρηνιστής ο Χριστός μη τρελαθουμε Αλλο η φιλία με τους γύρω λαούς και άλλο με τον εκμεταλλευτή σου.Εκείνη την εποχή ήταν η Ρωμαική Αυτοκρατορία σήνερα είναι οι τράπεζες και οι πολυεθνικές.Πχ ένας δούλος Ασσσύριος με έναν δούλο Εβραίο δεν είχαν να χωρίσουν τπτ. Τώρα ναι όσον αφορά την ομιλία στο Ορος βλέπουμε τη μισαλλοδοξία και τον φανατισμό της Εβαρικής φυλής που όχι μόνο ήθελαν να ελευθερωθούν απο τους Ρωμαίους αλλά και να παρουν τη θέση τους καταδυναστεύοντας άλλους γειτονικούς λαούς.Κάτι που γίνεται και σήμερα. Δν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά στα Εγκόσμια υπάρχουν κάτι στίχοι που αρχίζουν με το στίχο "Αννομοι Εβραίοι".Αυτοί οι στίχοι ποτέ δεν ακούγονται στη Θεία Λειτουργία.Γιατί άραγε; Δλδ τι θα γίνει αν μια φορά το χρόνο, μείνει κανείς σπίτι του να φάει μαγειρείτσα με την οικογένεια του? Δεν ναι trendy
desolatorXT Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Αλλο η φιλία με τους γύρω λαούς και άλλο με τον εκμεταλλευτή σου.Εκείνη την εποχή ήταν η Ρωμαική Αυτοκρατορία σήνερα είναι οι τράπεζες και οι πολυεθνικές.Πχ ένας δούλος Ασσσύριος με έναν δούλο Εβραίο δεν είχαν να χωρίσουν τπτ. Τώρα ναι όσον αφορά την ομιλία στο Ορος βλέπουμε τη μισαλλοδοξία και τον φανατισμό της Εβαρικής φυλής που όχι μόνο ήθελαν να ελευθερωθούν απο τους Ρωμαίους αλλά και να παρουν τη θέση τους καταδυναστεύοντας άλλους γειτονικούς λαούς.Κάτι που γίνεται και σήμερα. Δν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά στα Εγκόσμια υπάρχουν κάτι στίχοι που αρχίζουν με το στίχο "Αννομοι Εβραίοι".Αυτοί οι στίχοι ποτέ δεν ακούγονται στη Θεία Λειτουργία.Γιατί άραγε; Δεν ναι trendy για μια φορά το χρόνο μιλάμε... εφ εφ εΣ δλδ.... Εγώ πάντως ποτέ στην ζωή μου δεν πήγα έξω την ανάσταση, δεν μ αρέσει, δεν θέλω να είμαι έξω εκείνη την μέρα... Την κυριακή του Πάσχα το βράδυ πάντα πηγαίνω... Αλλά τέσπα, ο καθένας ότι θέλει κάνει, απλα είπα μια γνώμη... Υ.Γ. να μ πεις βέβαια, εμεις οι Έλληνες αφού είμαστε για τα πανυγήρια, όλο αφορμές για να διασκεδάσουμε ψάχνουμε..δεν είμαστε άξιοι και για τπτ άλλο....πως να μέινει έξω η μέρα της ανάστασης... -> Ώρες ώρες σκέφτομαι πως ίσως κάτι να ήξερε ο Χίτλερ τελικά που τους καθάριζε αυτούς...Δεν ειμαι ναζιστής, ούτε συμφωνώ με τις θυριοδίες, αλλά το ότι οι εβραίοι είναι ο χειρότερος λαός το έχουν αποδείξει άπειρες φορές...
Spartacos Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Απο το νομό ροδόπης κατάγομαι φίλε μου, μέχρι τα 18 μου εκεί έμενα... Ποτέ δεν ίδα τίποτε απο αυτά που αναφέρεις... Και σε εκείνον τον νομό μάλιστα υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό τούρκων... Και ούτε είδα να ταίζει η εκκλησία κανέναν άπορο... μην αναπαραγεις το Προξενειο...
desolatorXT Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 μην αναπαραγεις το Προξενειο... μα αυτοί οι άνθρωποι τούρκοι νιώθουν, άρα τούρκοι είναι... Τα περι μουσουλμανικής μειονότητας κτλπ είναι μπούρδες... γενικό σχόλιο προς όλους: Μην βλέπετε τις τηλεοπτικές σειρές και επηρεάζεστε.. Αυτά που βλέπετε εκεί ουδεμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα...
MariaTs. Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Η εκκλησία ως εκκλησία όχι δεν προσφέρει τίποτε! Τα μύρια όσα να συμβούν στην Ελλάδα, η εκκλησία παραμένει αμέτοχη! Πας στην εκκλησία το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και όποτε σου κάνει κέφι και σε κολάζουν βγάζοντας δίσκο και χωρίς να λένε γιατί σου ζητάνε τα χρήματα. Στο τσακ είμαι να τους πω: δεν φτάνει που πληρώνω είσοδο (κεριά) θέλετε να πληρώσω και για την θεία κοινωνία (1ο ποτό); Βρίζω με αυτό που λέω και αμαρτία μου, αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή. Τα δε μυστήρια τα χρυσοπληρώνεις. Και στην τελική η εκκλησία είναι η πιο ακριβοπληρωμένη υπηρεσία ακόμη κι απ'τις τράπεζες και την εφορία! Που θα έπρεπε η εκκλησία να βοηθά τον κόσμο, να υποστηρίζει τον κόσμο και να'ναι παρούσα σε δύσκολες στιγμές! Χάνει ο κόσμος την περιουσία του απ'τις φυσικές καταστροφές και η εκκλησία δεν φαίνεται πουθενά... Το πως θα πάμε ντυμένοι στην εκκλησία ήταν το θέμα κάποτε κι όχι ότι η εκμετάλευσή ορισμένων αγιογδυτών, έχει κάνει τον κόσμο να αγανακτήσει και να απομακρυνθεί!
desolatorXT Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Η εκκλησία ως εκκλησία όχι δεν προσφέρει τίποτε! Τα μύρια όσα να συμβούν στην Ελλάδα, η εκκλησία παραμένει αμέτοχη! Πας στην εκκλησία το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και όποτε σου κάνει κέφι και σε κολάζουν βγάζοντας δίσκο και χωρίς να λένε γιατί σου ζητάνε τα χρήματα. Στο τσακ είμαι να τους πω: δεν φτάνει που πληρώνω είσοδο (κεριά) θέλετε να πληρώσω και για την θεία κοινωνία (1ο ποτό); Βρίζω με αυτό που λέω και αμαρτία μου, αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή. Τα δε μυστήρια τα χρυσοπληρώνεις. Και στην τελική η εκκλησία είναι η πιο ακριβοπληρωμένη υπηρεσία ακόμη κι απ'τις τράπεζες και την εφορία! Που θα έπρεπε η εκκλησία να βοηθά τον κόσμο, να υποστηρίζει τον κόσμο και να'ναι παρούσα σε δύσκολες στιγμές! Χάνει ο κόσμος την περιουσία του απ'τις φυσικές καταστροφές και η εκκλησία δεν φαίνεται πουθενά... Το πως θα πάμε ντυμένοι στην εκκλησία ήταν το θέμα κάποτε κι όχι ότι η εκμετάλευσή ορισμένων αγιογδυτών, έχει κάνει τον κόσμο να αγανακτήσει και να απομακρυνθεί! +1, MariaTs has been succesfully enchanted... Κάτσε να γράψω και μια φράση στα ελληνικά, να μην σβηστεί το πόστ, Lol
Spartacos Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 μα αυτοί οι άνθρωποι τούρκοι νιώθουν, άρα τούρκοι είναι... Τα περι μουσουλμανικής μειονότητας κτλπ είναι μπούρδες... γενικό σχόλιο προς όλους: Μην βλέπετε τις τηλεοπτικές σειρές και επηρεάζεστε.. Αυτά που βλέπετε εκεί ουδεμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα... μπουρδες! εισαι και 'Θρακιωτης' τρομαρα σου Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923, η Ελλάδα και η Τουρκία πραγματοποίησαν μια ανταλλαγή πληθυσμών: όλοι οι χριστιανοί κάτοικοι της Τουρκίας υποκείμενοι στον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης - ο ελληνικός πατριάρχης - θα μετανάστευαν στην Ελλάδα εκτός από τις κοινότητες της Κωνσταντινούπολης, Ίμβρου και Τενέδου, και όλοι οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα μετανάστευαν στην Τουρκία εκτός από τους μουσουλμάνους της Θράκης. Οι πληθυσμοί που ανταλλάχτηκαν δεν ήταν ομοιογενείς, οι χριστιανοί οι οποίοι μετανάστευσαν στην Ελλάδα δεν ήταν αποκλειστικά ελληνόφωνοι αλλά περιλάμβαναν ομιλητές της γεωργικής, της αραβικής και ακόμα και της τουρκικής. Παρομοίως, οι μουσουλμάνοι οι οποίοι μετανάστευσαν στην Τουρκία δεν ήταν αποκλειστικά τουρκόφωνοι αλλά περιλάμβαναν ομιλητές της αλβανικής, της βουλγαρικής, της βλάχικης και ακόμα και της ελληνικής (Έλληνες μουσουλμάνοι). Αυτό οφειλόταν στο σύστημα οργάνωσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπου η θρησκευτική και η εθνική ταυτότητα ταυτίζονταν. Το 1922, η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη αριθμούσε περίπου 86.000 άτομα,[2] και αποτελείται κυρίως από τρεις εθνότητες: Τούρκοι, Πομάκοι (βουλγαρόφωνοι μουσουλμανικοί) και Τσιγγάνοι μουσουλμάνοι, κάθε μια από αυτές τις εθνότητες έχοντας μια ιδιαίτερη γλώσσα και πολιτισμό, αλλά την ίδια εθνική ταυτότητα. Για αυτόν τον λόγο, η Συνθήκη τους καθορίζει ως μουσουλμανική μειονότητα, και όχι τρεις μειονότητες: μια τουρκική, μια πομακική και μια τσιγγάνικη.[2] Σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, 50% της μειονότητας είναι τουρκικής καταγωγής, 35% Πομάκοι και 15% Τσιγγάνοι μουσουλμάνοι.[2] φυσικο ειναι μετα απο δεκαετιες αδιαφοριας απο το κρατος και την οργανωμενη προπαγανδα των κουμπαρων να δηλωνουν τουρκοι και να εχουν αλυτρωτικα ονειρα YΓ:μεγαλωσα και καταγομαι απο τον Εβρο
desolatorXT Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 μπουρδες! εισαι και 'Θρακιωτης' τρομαρα σου Σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923, η Ελλάδα και η Τουρκία πραγματοποίησαν μια ανταλλαγή πληθυσμών: όλοι οι χριστιανοί κάτοικοι της Τουρκίας υποκείμενοι στον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινούπολης - ο ελληνικός πατριάρχης - θα μετανάστευαν στην Ελλάδα εκτός από τις κοινότητες της Κωνσταντινούπολης, Ίμβρου και Τενέδου, και όλοι οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα μετανάστευαν στην Τουρκία εκτός από τους μουσουλμάνους της Θράκης. Οι πληθυσμοί που ανταλλάχτηκαν δεν ήταν ομοιογενείς, οι χριστιανοί οι οποίοι μετανάστευσαν στην Ελλάδα δεν ήταν αποκλειστικά ελληνόφωνοι αλλά περιλάμβαναν ομιλητές της γεωργικής, της αραβικής και ακόμα και της τουρκικής. Παρομοίως, οι μουσουλμάνοι οι οποίοι μετανάστευσαν στην Τουρκία δεν ήταν αποκλειστικά τουρκόφωνοι αλλά περιλάμβαναν ομιλητές της αλβανικής, της βουλγαρικής, της βλάχικης και ακόμα και της ελληνικής (Έλληνες μουσουλμάνοι). Αυτό οφειλόταν στο σύστημα οργάνωσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπου η θρησκευτική και η εθνική ταυτότητα ταυτίζονταν. Το 1922, η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη αριθμούσε περίπου 86.000 άτομα,[2] και αποτελείται κυρίως από τρεις εθνότητες: Τούρκοι, Πομάκοι (βουλγαρόφωνοι μουσουλμανικοί) και Τσιγγάνοι μουσουλμάνοι, κάθε μια από αυτές τις εθνότητες έχοντας μια ιδιαίτερη γλώσσα και πολιτισμό, αλλά την ίδια εθνική ταυτότητα. Για αυτόν τον λόγο, η Συνθήκη τους καθορίζει ως μουσουλμανική μειονότητα, και όχι τρεις μειονότητες: μια τουρκική, μια πομακική και μια τσιγγάνικη.[2] Σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση, 50% της μειονότητας είναι τουρκικής καταγωγής, 35% Πομάκοι και 15% Τσιγγάνοι μουσουλμάνοι.[2] φυσικο ειναι μετα απο δεκαετιες αδιαφοριας απο το κρατος και την οργανωμενη προπαγανδα των κουμπαρων να δηλωνουν τουρκοι και να εχουν αλυτρωτικα ονειρα YΓ:μεγαλωσα και καταγομαι απο τον Εβρο δεν νομίζω ότι είπα κάτι διαφορετικό απο αυτά που λές εσυ... Αυτό που είπα εγώ είναι το πως επειδή νιώθου τούρκοι, σαν τούρκους θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.... Και πληροφριακά προς όλους... Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των εκεί ανθρώπων... Υπάρχουν χωριά αποκλειστικά εληνικά, και αποκλειστικά μουσουλμανικά. Ακόμη και μέσα στην κομοτηνή, υπάρχουν περιοχές με τούρκους και περιοχές με έλληνες... Ζει ξεχωριστά ο ένας από τον άλλον...
The_Judas Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Ώρες ώρες σκέφτομαι πως ίσως κάτι να ήξερε ο Χίτλερ τελικά που τους καθάριζε αυτούς...Δεν ειμαι ναζιστής, ούτε συμφωνώ με τις θυριοδίες, αλλά το ότι οι εβραίοι είναι ο χειρότερος λαός το έχουν αποδείξει άπειρες φορές... Εφόσον είναι ο χειρότερος λαός, γιατί υποστηρίζεις τον επίσης Εβραίο Ιησού και την θρησκεία του? Θα ήθελα πολύ να ακούσω μερικά μεγάλα εγκλήματα των Εβραίων σε βάρος της ανθρωπότητας. Μήπως ενοχλούμαστε επειδή πολλοί Εβραίοι είναι επιτυχημένοι και δεν μπορούμε να τους φτάσουμε?
desolatorXT Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Εφόσον είναι ο χειρότερος λαός, γιατί υποστηρίζεις τον επίσης Εβραίο Ιησού και την θρησκεία του? Θα ήθελα πολύ να ακούσω μερικά μεγάλα εγκλήματα των Εβραίων σε βάρος της ανθρωπότητας. Μήπως ενοχλούμαστε επειδή πολλοί Εβραίοι είναι επιτυχημένοι και δεν μπορούμε να τους φτάσουμε? και ο πόλεμος χωρίς λόγο στον Λίβανο μήπως δεν ήταν σε βάρος της ανθρωπότητας? Η σφαγή των παλαιστηνίων? Το σε πιο έθνος ανήκει κάποιος δεν κάνει και τον χαρακτήρα του... Επειδή ακριβώς ο ιησούς ξεχώρισε απο τους υπόλοιπους εβραίους, γ αυτό και τον καθάρισαν... Φυσικά όμως υπήρχαν και εβραίοι που τον ακολούθησαν...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Οκ,προφανώς πολλοί που απάντησαν δεν έχουν επαφή με το αντικείμενο απλά.Στην γειτονιά μου ταίζουν καμιά 70αρια άπορους καθημερινά. Και όταν έδωσαν λεφτα σε οικογένειες στην Θράκη για να κάνουν +1 παιδί για να μην γίνει μειωνότητα ο ελληνικός πληθυσμός στην Θράκη μας χάλασε.Μετά θυμήθηκε το "κράτος" να πάει καμιά σχολή εκεί. Για να μην πούμε για την Τουρκοκρατία... Αν δεν γνωρίζετε μην μιλάτε.Παντού υπάρχει διαφθορά,άντε ας αρχίσουμε να επιτιθώμαστε στους πάντες.... Σωστά,οι γενικέυσεις του στυλ όλοι οι παπάδες είναι κλεύτες,όλοι οι δικηγοροι ψεύτες,όλοι οι γιατροί φακελάκηδες κλπ δεν είναι σωστές.Παντού υπάρχουν και οι καλλοί και οι κακοί.Απλά επειδή υποτίθεται οτι η εκκλησία πρέπει να προάγει την ενάρετη ζωή όποτε ακούγεται κάτι κακό για τους παπάδες μας κάνει τρομερή εντύπωση. Η εκκλησία θα μπορούσε να προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει,ειδικά αν αναλογιστούμε την περιουσία που έχει στην κατοχή της.
omnislash Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Εφόσον είναι ο χειρότερος λαός, γιατί υποστηρίζεις τον επίσης Εβραίο Ιησού και την θρησκεία του? Δε νομίζω να είδες την ταυτότητα του;Τώρα για τη ρίζα του ιεσσαί είναι αστειότητες ότι κατάγεται από τη γενιά του Αβρααμ(αιμομίκτη).Εσύ ξέρεις τον πρόγονο σου προ 1000 ετών; Θα ήθελα πολύ να ακούσω μερικά μεγάλα εγκλήματα των Εβραίων σε βάρος της ανθρωπότητας. 1 είναι η τοκογλυφία.Οι πρώτοι τραπεζίτες στην Ευρώπη ήταν Εβραίοι γύρω στο 1300 2.Το μίσος προς άλλες φυλές Ας ρίξει ο Θεός την εκδίκησή του στα κεφάλια των Αράβων κι ας κάνει τον σπόρο τους να χαθεί, κι ας τους εξολοθρεύσει& Απαγορεύεται να τους λυπούμαστε. Πρέπει να τους ρίχνουμε πυραύλους και να το απολαμβάνουμε, να τους εξοντώνουμε. Είναι κακοί, είναι καταραμένοι». Επίσης υπάρχουν αναφορές στην παλαια διαθήκη για Κρήτες ,Βαβυλωνίους Ασσυρίους κλπ.Ολη η Π διαθήκη μιλάει για το πως θα ξαναγίνουν πανίσχυροι οι Εβραίοι.Και τσέκαρε τι λένε γι αυτό οι παπάδες.Ρε εδώ σούρνουν τα εξαμάξης στους ιδίους σας πείραξε μια ατάκα για τους Κρήτες;Ναι αλλά και εγώ αν δω τη γκόμενα μου με τρεύπιο παντελόνι (τι σαχλομόδα και αυτή )θα της πω πως βγαίνεις έτσι αν δω μιαν άλλη δε με νοιάζει. 3.Το γεγονός ότι οι ίδιοι οι Εβραίοι στηρίζουν φασιστικές κυβερνήσεις (φασίστας δεν είναι μόνο ο Χίτλερ αλλά και όποιος λειτουργεί σαν αυτόν) κατέχοντας παράνομα εδάφη των Παλαιστίνιων και σκοτώνοντας καμιά 100αριά Λιβανέζους (κυρίως γυναίκες κα μικρά παιδιά )επειδή γι αυτούς είναι σκυλιά 4.Οι γερμανοί μετυά το 45 δε στήριξαν ναζήδες.Επί 30 χρόνια τώρα το Ισραήλ δολοφονεί άμαχο πληθυσμό και τα φασιστικά κόμματα κυβερνούν. 5.Το Σαντάμ που το φάγανε γιατί λες να τον φάγανε;Με τον Αχματντινεζάντ γιατί δεν τον γουστάρουν; όλοι οι παπάδες είναι κλεύτες Απλά δε θα πρπεπε να τους πληρώνει το κράτος. όλοι οι γιατροί φακελάκηδες Είναι φοροφυγάδες γιατί κανείς σε ιδιωτικά ιατρεία δε ζητάει απόδειξη.Γενικά στην Ελλάδα οι μισθωτοί είναι οι πιο μαλάκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.