poscaman Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Γεια σε όλους.το παρων περιστατικο συνεβη σημερα το πρωι.στο σπιτι ηταν η μητερα μου,κι εγω στη σχολη μου.χτυπαει λοιπον το τηλεφωνο και στην γραμμη ηταν μια ευγενεστατη (στα ορια του να γινεται γλοιωδης) κυρια απ'το Πλαισιο.Ζητησε να μιλησει μαζι μου (με ονομα και επιθετο παρακαλω),την ενημερωσε η μητερα μου οτι λειπω και τοτε αρχισε ενα γλυψιμο χωρις προηγουμενο.Οτι συγχαρητηρια για το γιο σας,εχει πολυ μυαλο (μπα,της κανει η μανα μου,τον ξερετε?)οχι λεει εκεινη αλλα για να περασει σε τετοια σχολη και να ειναι κι απ´τους πρωτους πρεπει να ειναι και καλο παιδι (ουουουουου-κανει η μανα μου!)οκ,της κανει η μανα μου,κατι αλλο λεει θελετε να μου πειτε η με πηρατε να παινεψεται το γιο μου?Ασφαλως,της απανταει,ξερετε το υπουργειο επιδοτει τους πρωτοετεις που εχεουν περασει με καλη σειρα μπλα μπλα μπλα μπλα (της περιγραφει το προγραμμα "Δες την ψηφιακα").Παρακαλω πολυ λεει να περασει απ'το υποκαταστημα της Πατρας να παραλαβει (:mrgreen::mrgreen::mrgreen:) τον φορητο του παρτε κι ενα τηλεφωνο κι ενα ονομα,να μιλησει με τον κυριο ταδε και να ερθει στο καταστημα με την ταυτοτητα του και το πασο του να κανονισουν για τον φορητο...δεν τα περιγραφω υπερβολικα ετσι ειπωθηκαν τα πραγματα.... πηρα τηλεφωνο τον κυριο ταδε για να του τα ψαλω φυσικα αλλα ελειπε δυστυχως εκτος Πατρων... το δικο μου το σχολιο ειναι οτι αφενος οι τυποι εκμεταλλευονται καταστασεις (τελειως ξετσιπωτα ομως!) αφετερου το θεωρω τελειως εκτος συναγωνισμου αυτο το οποιο κανουνε.ναι οκ βλεπουν αυτη τη μεριδα των φοιτητων σαν ξερολουκουμο, ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ:evil: edit:επισης θελω να ρωτησω αν εχει συμβει σε καποιον...
kirimis Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Τι κακο σου εκαναν και θιχτηκες τοσο πολυ? Πωληση κανουν οι ανθρωποι και απευθυνονται σε σενα που εχεις αμεσο ενδιαφερον απο αυτο το προγραμμα. Δεν σε πρηξανε τα συκωτια, δεν σε βρισαν... Στο κατω κατω, αλλοι ανθρωποι δεν εχουν ιδεα και ουτε ξερουν που να απευθυνθουν. Αν μη τι αλλο, αμα δεχτουν να ακουσουν μπορει να μαθουν και τιποτα...
DIMITRISG Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 poscaman συγχαρητηρια που περασες με καλο βαθμο στη σχολή - σε ποια σχολή ; - Δηλαδη κερδισες και φορητο δεν καταλαβα καλα. Ή στο δινουν φτηνότερα ;
S2Katana Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Βασικα εμενα θα με ενοχλουσε μονο το γεγονος πως το ΥΠΕΠΘ(απο ο,τι φαινεται) διαθετει τα στοιχεια των νεοεισαχθεντων ελευθερα στις επιχειρησεις...
giolefpatceid Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Τα στοιχεία των δικαιούχων βγαίνουν στο Ιντερνετ,δε δίνονται απ ευθείας σε επιχειρήσεις.Επίσης οι δικαιούχοι που επιδοτούνται για ενδεχόμενη αγορά φορητού Η/Υ,μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορες εταιρείες όπως το πλαίσιο(περισότερα στο http://www.destinpsifiaka.gr) .Καθόλου σωστή πολιτική της συγκεκριμένης εταιρείας/υποκαταστήματος/πωλητή ή οποιουδήποτε αποφάσισε να την ακολουθήσει.Poscaman, εμένα πάντως δε μου έτυχε κάτι τέτοιο(αν και δικαιούχος και φοιτητής στην Πάτρα).Παρ' όλα αυτά από το πλαίσιο το πήρα το laptop....!
anthony_88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Εγω εδω Αθηνα,αν και δικαιουχος, δε μου ετυχε κατι τετοιο... Και δεν ξερω και απο που να παρω το laptop...
poscaman Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 poscaman συγχαρητηρια που περασες με καλο βαθμο στη σχολή - σε ποια σχολή ; -Δηλαδη κερδισες και φορητο δεν καταλαβα καλα. Ή στο δινουν φτηνότερα ; ευχαριστω πολυ.δεν ειναι τιποτα παραπανω απο το προγραμμα Δες την Ψηφιακά τα υπολοιπα στο προφιλ μου... Εγω εδω Αθηνα,αν και δικαιουχος, δε μου ετυχε κατι τετοιο...Και δεν ξερω και απο που να παρω το laptop... τωρα εμαθες!!αφου "εισαι και καλο παιδι και εχεις και πολυ μυαλο"
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής Πάτρας ε?! Άντε,άμα με το καλό περάσω και εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.