Προς το περιεχόμενο

Με πηραν αυτοφωρο...

liapinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεχτηκα γιατι μου ειπε οτι εχει να παει η αστυνομια απο το σεπτεμβριο,οτι αυτος ειναι συνταξιουχος ασφαλιτης και εχει <<ακρες>> και οτι δεν θα εχω προβλημα...

Δημοσ.
Δεχτηκα γιατι μου ειπε οτι εχει να παει η αστυνομια απο το σεπτεμβριο,οτι αυτος ειναι συνταξιουχος ασφαλιτης και εχει <<ακρες>> και οτι δεν θα εχω προβλημα...

Ωραία φάση, συνταξιούχος ασφαλίτης (δηλαδή αυτός που υπερασπίζεται τη νομιμότητα και φροντίζει για την τήρηση των νόμων) να έχει μαγαζί με φρουτάκια και να βάζει και άλλους να σηκώσουν το σταυρό.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά διαόλου. Η γιατί υπάρχει από τους πολίτες αδιαφορία προς το νόμο και κοιτάνε μόνο τη πάρτη τους.

Δημοσ.

δεν τον πιασαν για τα φρουτακια υποθετω...θα τα χε κλεισει.τον πιασαν γιατι δεν ειχε αδεια το μαγαζι για inet cafe

Δημοσ.

Φίλε liapinio σε συμπωνώ για αυτό που πέρασες αν και ήταν επιλογή σου. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα καθώς ξέρω άτομα που έχουν πάει αυτόφορο για παρόμοιο λόγο και επίσης από όσο γνωρίζουν υπάρχουν άτομα που ασκούν αυτό το επάγγελμα κανονικά όπως ο "συγκρατούμενός¨σου.

Πάντως είναι πολύ γελοία η όλη φάση. Έχει τύχει να πίνω καφέ σε μαγαζί το οποίο δεν είχε άδεια (καθόμουν στα έξω τραπεζάκια), ήρθαν οι μπάτσοι, το σφραγίσαν με μια κλωστή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, πήρανε τον αυτοφοράκια και μόλις φύγανε, φυσικά οι ιδιοκτήτες ξαναανοίξανε το μαγαζί κανονικά ενώ εγώ συνέχισα να πίνω τον καφέ μου χωρίς να με ενοχλήσει κανείς!

Τι να πει κανείς!

Δημοσ.

Τώρα κατά πόσο ο συνταξιούχος ασφαλίτης εχει άκρες είναι άλλο θέμα...Αλλά αν ήθελε να μην πας αυτόφωρο με τις άκρες του θα τηλεφωνούσε και θα σε αφ'ηναν..

Πάντως την έβγαλες καθαρή στο τμήμα...Κανονικά έπρεπε να σε βάλουν στο κελί όπως προβλέπεται...

Αν ήμουν στη θέση σου θα προτιμούσα να δικαστώ την επομένη γιατι τα δικαστήρια έχουν αναβολές λόγω παρέλευσης ωραρίου,απεργιών κλπ...

Δεν ξέρω τι ποινές επιβάλλονται αλλά αν είναι με αναστολή ,δεν αναγράφεται στο ποινικό μητρώο μετά την λήξη της...

Μακάρι ο φρουτάκιας να σε πληρώσει τα έξοδα .....

Δημοσ.
Φίλε liapinio σε συμπωνώ για αυτό που πέρασες αν και ήταν επιλογή σου. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα καθώς ξέρω άτομα που έχουν πάει αυτόφορο για παρόμοιο λόγο και επίσης από όσο γνωρίζουν υπάρχουν άτομα που ασκούν αυτό το επάγγελμα κανονικά όπως ο "συγκρατούμενός¨σου.

Πάντως είναι πολύ γελοία η όλη φάση. Έχει τύχει να πίνω καφέ σε μαγαζί το οποίο δεν είχε άδεια (καθόμουν στα έξω τραπεζάκια), ήρθαν οι μπάτσοι, το σφραγίσαν με μια κλωστή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, πήρανε τον αυτοφοράκια και μόλις φύγανε, φυσικά οι ιδιοκτήτες ξαναανοίξανε το μαγαζί κανονικά ενώ εγώ συνέχισα να πίνω τον καφέ μου χωρίς να με ενοχλήσει κανείς!

Τι να πει κανείς!

Μήπως ήσουν στην Κρήνη στο Cocoon κατά τον 15αύγουστο? Ακριβώς το ίδιο σκηνικό έτυχε και εκεί. Το κορυφαίο ήταν ότι επειδή έχει κάτι περίεργες συρόμενες πόρτες και τις έδεσαν οι αστυνομικοί με σύρμα ασφαλείας ο μαγαζάτορας τις έβαλε την μία πίσω από την άλλη και δεν φαινόταν το σύρμα, αλλά δεν το είχε κόψει κιόλας.

Δημοσ.
Μήπως ήσουν στην Κρήνη στο Cocoon κατά τον 15αύγουστο? Ακριβώς το ίδιο σκηνικό έτυχε και εκεί. Το κορυφαίο ήταν ότι επειδή έχει κάτι περίεργες συρόμενες πόρτες και τις έδεσαν οι αστυνομικοί με σύρμα ασφαλείας ο μαγαζάτορας τις έβαλε την μία πίσω από την άλλη και δεν φαινόταν το σύρμα, αλλά δεν το είχε κόψει κιόλας.

Όχι φίλε μου. Στη Θεσσαλονίκη μου συνέβει στην περιοχή Χαριλάου αλλά είμαι σίγουρος ότι το ίδιο συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Τελικά όλοι κοροιδευόμαστε αναμεταξύ μας.

Δημοσ.

40 ? για παράνομη εργασία δεν είναι λίγα; έπρεπε να σου δίνει 50! την μέρα. . .

ότι μαθαίνει κανείς στην ζωή του καλό είναι. . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...