Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ με τις αστυνομικες ταυτοτητες

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
μμ δν σε υποχρεώνει από ότι είδα. είναι προαιρετικό και για την δική σου προστασία.

Μα είναι δυνατόν να κινδυνεύω από ιδιώτες επειδή έχασα την ταυτότητα μου; Αν είναι έτσι, κάνω και εγώ μια εταιρία που λέω πως δίνω δάνεια με την ταυτότητα και όποιος δε με ειδοποιεί κακό του κεφαλιού του, και όποτε βρω ταυτότητα στο δρόμο, τον ξεπουπούλιασα!

Δημοσ.

Ε? Όχι ρε 'συ, είναι προφανώς για να γλυτώνεις κομπίνες με πληρεξούσια και πληρωμές με δόσεις μετρητών σε μαγαζιά κτλ.

Δημοσ.

Βασικά οι τράπεζες ελέγχουν στα αρχεία του Τειρεσία πριν δώσουν κάποιο δάνειο. Μάλλον δεν έχουν δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στα αρχεία της αστυνομίας να ξέρουν ποιος έχει χάσει την ταυτότητα του και ποιος όχι, οπότε κάναν αυτό. Απ'οτι έχω ακούσει, το πιο εύκολο με ταυτότητα, δεν είναι να βγάλεις το δάνειο, αλλά να πάρεις κάτι από κάποιο μαγαζί με ηλεκτρικά. Όχι από τα μεγάλα, που τώρα πια συνεργάζονται με τράπεζες, τα μικρά.

Δημοσ.

Dλδ αν τον δηλώσεις εκει εισαι εντάξει μετα?Γιατι στην συμπλήρωση της αιτησης λέει αυτο "β. η καταχώριση αυτή δεν με απαλλάσσει της υποχρέωσής μου να ενημερώσω τις Τράπεζες με τις οποίες συναλλάσσομαι και τυχόν λοιπούς αρμόδιους φορείς.".Δλδ πρεπει να ενημερωσω και ότι υπάρχει σε τράπεζα?

Δημοσ.

Θα πρέπει να ενημερώσεις τις τράπεζες στις οποίες έχεις λογαριασμό/πιστωτικές κάρτες, την εφορία κλπ, έτσι ώστε να περάσουν την καινούργια του ταυτότητα.

Δημοσ.

και βέβαια δεν είναι. . .

αυτό που λες δεν ισχύει για δύο λόγους: λογικα δες το και την ταυτότητα να σου πλαστογράφησούν πρέπει να κάνουν και άλλες ενέργειες (όσο αφορά τα δάνεια )

ο τειρεσίας δεν έχει καμία σχέση με το κράτος, έχει δημιουργηθεί από ιδιωτικές επιχειρήσεις με σκοπό την δίκη τους ενημέρωση. . . με την ίδια λογική θα έπρεπε να πηγαίνεις και στον οτε αφού και εκεί χρειάζετε ταυτότητα... είναι καθαρά πρόβλημα της τράπεζας-επιχείρησης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...