leuko Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Έβλεπα τώρα alpha και βγαίνει ο κακουνάκης και λέει μέσα στα συμφραζόμενα, έτσι που πάμε θα μας φάνε οι αλβανοί, ή κάτι παρόμοιο. Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια ακραία εθνικιστικά σχόλια στη τηλεόραση; Έχω γνωρίσει αλβανίδα, ή μάλλον ελληνίδα με αλβανούς γονείς και μετά από ένα χρόνο που την ήξερα μου το είπε. Δεν είχα ιδέα και κανείς δεν το καταλάβαινε μιας και δεν είχε κανένα εξωτερικό χαρακτηριστικό ιδιαίτερο και είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι δυνατόν τέτοια άτομα να ακούνε «θα μας φάνε οι αλβανοί»; Που είμαστε;
1980 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 " Στον πατο ο κακαουνακης". στην ελλαδα ειμαστε δεν γουσταρουμε τους αλβανους και αμα δεν σου αρεσει να πας να ζησεις στο εξωτερικο. αντε γιατι καταντησε αηδια πια.
DIMITRISG Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 ...Είναι δυνατόν τέτοια άτομα να ακούνε «θα μας φάνε οι αλβανοί»; Που είμαστε; Ελα σιγα , το χουν συνιθισει δεν παρεξηγουνται πλεον " Στον πατο ο κακαουνακης". στην ελλαδα ειμαστε δεν γουσταρουμε τους αλβανους και αμα δεν σου αρεσει να πας να ζησεις στο εξωτερικο. αντε γιατι καταντησε αηδια πια. Σωστα εξω ολοι. Και δεν ειμαστε ρατσιστες .Αυτοι ειναι αλβανοι. Και γω που ζω εξωτερικό το ιδιο γινεται. Και οι ξενοι που θεωρουνται πολιτισμενοι , ρατσιστες ειναι και χειροτεροι απο μας. Και μενα ρατσιστικά μου φερονται :mrgreen:
1980 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Σωστα εξω ολοι. Και δεν ειμαστε ρατσιστες .Αυτοι ειναι αλβανοι. φιλικα παντα..... να σου πω λευκο αγορι αμα δημοσιευεις τα αποτελεσματα σε καμια εφημεριδα να πληρωνομαστε κιολας.
Mithrantir Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Έρχεσαι και λες οτι ένας ξεμωραμένος δημοσιογράφος που ωρύεται στην τηλεόραση και γελάνε όλοι μαζί του, είπε αυτό που είπε και αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού σώνει και καλά? Και εν τέλει για να δεις και την άλλη πλευρά του θέματος, πήγαινε και ρώτα πως κοιμούνται κάθε βράδυ στα χωρία κοντά στα σύνορα με την Αλβανία. Δεν είπε κανείς ότι όλοι οι Αλβανοί είναι κακοί, όμως κάποιοι από εκεί έχουν μάθει μια τέχνη και την εξασκούν όσο μπορούν. Όταν είχαν ανοίξει τα σύνορα με την Αλβανία, λεγόταν μετά από λίγο καιρό (φήμη δλδ αλλά ίσως και όχι) οτι η τότε αλβανική κυβέρνηση (Μπερίσα?) είχε ανοίξει τις φυλακές και έβγαλαν τα καμάρια τους με την προϋπόθεση να πάνε στην Ελλάδα. Μην μιλήσουμε για το μίσος που υπάρχει λόγω Β. Ηπείρου και των "αιτημάτων" των τσάμηδων. Κάποιοι είναι πρόβλημα κάποιοι άλλοι όχι. Το αρνείσαι και αυτό? Και βασικά ο Κακαουνάκης δεν είπε κάτι ρατσιστικό, απλά έκανε μια μειωτική πρόβλεψη για την Ελλάδα (απ' όσο καταλαβαίνω απ' την κουτσουρεμένη φράση που μάλλον θυμάσαι στο περίπου), ήμαρτον πια μάθε λίγο να κατανοείς τις φράσεις.
apostolos2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 o kakaounakis deh einai tihaios... gia na ta leei kati xeri aftos sorry... ο κακαουνακης δεν ειναι τυχαιος... για τα λεει, κατι ξερει αυτος
desolatorXT Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Έβλεπα τώρα alpha και βγαίνει ο κακουνάκης και λέει μέσα στα συμφραζόμενα, έτσι που πάμε θα μας φάνε οι αλβανοί, ή κάτι παρόμοιο. Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια ακραία εθνικιστικά σχόλια στη τηλεόραση; Έχω γνωρίσει αλβανίδα, ή μάλλον ελληνίδα με αλβανούς γονείς και μετά από ένα χρόνο που την ήξερα μου το είπε. Δεν είχα ιδέα και κανείς δεν το καταλάβαινε μιας και δεν είχε κανένα εξωτερικό χαρακτηριστικό ιδιαίτερο και είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι δυνατόν τέτοια άτομα να ακούνε «θα μας φάνε οι αλβανοί»; Που είμαστε; Όταν σου κλέψει ο αλβανός το σπίτι, θα ήθελα να δω τι θα έλεγες... "Μ*μώ την αλβανία μου μέσα?" ή "εντάξει μωρέ, πρέπει κάπως να ζήσει ο καημένος" Είπαμε όχι ακραίος εθνικισμός, αλλά όχι και να τα ισοδεπεδώσουμε όλα πια... Μου τι σπάει ο κακαουνάκης, αλλά εδώ θα συμφωνήσω μαζί του... Αν ήταν τίμιοι άνθρωποι το μεγαλύτερο ποσοστό των αλβανών, εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα... Αλλα όταν έστω και ενα 50% απο αυτούς, μα κλέβει, δίνει ναρκωτικά στα παιδιά μας κτλπ. Τοτε όχι δνε τους θέλω εδώ... Θα μ πεις απο την αλλη έλληνες κλέφτες δεν υπάρχουν? Αυτοι τουλάχιστον όμως δεν μας φορτώθηκαν στον ώμο απο πουθενά αλλού, εδώ γενήθηκαν...
Spartacos Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 απλα δειτε το ποσοστο αλβανων κρατουμενων και συγκρινετε το με το ποσοστο των αλβανων 'μεταναστων' στη χωρα μας και για να προλαβω το μελοδραμα του παραλληλισμου με τους Ελληνες μεταναστες σας προκαλω να συγκρινετε το ποσοστο των Ελληνων μεταναστων/κρατουμενων με το συνολικο πλυθησμο/φυλακισμενων π.χ. της Γερμανιας
Fan Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Έχει γίνει τις μόδας πλέον στο μπλά μπλα να μιλάμε ή για τους κακούς ρατσιστες Έλληνες ή για την εκκλησία. Ετσι κι'αλλιώς εάν θα μας "φάνε" οι Αλβανοί δεν θα φταίνε αυτοί αλλά εμείς που τους αφήσαμε. Το ίδιο ισχύει για Τούρκους κτλ. Ο καθένας κοιτάει το καλό του τόπου του.
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Όσοι είναι ψηλοί, ξανθοί και γαλανομάτηδες να ξεκλειδώσουν το τόπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.