Προς το περιεχόμενο

Πηρε φωτια η οθονη μονη της!!

koumos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε guys ακομα δεν ηρθε η οθονη. ουτε σημερα. Λετε να τους παρω στην LG και να τους αρχισω? Με ποια κουριερ συνεργαζεται η LG?

μην τρελαίνεσαι,θα σου την φέρουν!

δε λες που ήσουν εκεί,και δε λαμπάδιασε το σπίτι σου!!!

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οχι ρε συ ενταξει. Δεν τρελαινομαι τοσο πολυ. Αλλα τους πηρα παρασκευη 9 το πρωι! Και ειναι τριτη και δεν ηρθε ενω διαβαζω απο ολους εδω οτι σε 1 εργασιμη τους εφεραν την καινουργια.

Δημοσ.

τότε ρίξε ενα τηλεφωνάκι και πες τους οτι,επειδή θα απουσιάσω πότε θα την φέρετε για να βρίσκομαι στο σπίτι..και καλά!..

Δημοσ.

Ευτυχως που τους πηρα αλλιως τζαμπα θα περιμενα. Μου ειπε ενας εξυπηρετικος τυπος οτι επρεπε να με ειχαν παρει αυτοι την παρασκευη για να κλεισουμε ενα ραντεβου αλλα δε με ειχε παρει κανεις. Ετσι περιμενω τωρα παλι απο την αρχη. Και αν λεει δε με παρουν και σημερα να τους ξαναπαρω εγω τηλεφωνο αυριο. Τα νευρα μου αρχιζουν να σπανε...

Δημοσ.

καλημερα φιλε παρακολουθω απο την αρχη το δραμα σου και ελεγα για να δουμε τι θα κανει η LG. οπως παει το πραμα θα εχουμε ματς..αυτα τα τηλεφωνηστε μας αν δεν σας παρουμε δεν ειναι και οτι καλητερο. ευχομαι να τελειωσει γρηγορα και να ευχαριστηθεις την οθονη σου.

περιμενουμε νεα σου.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια αρχιζω και τα παιρνω ασχημα με την LG. Το σερβις της τουλαχιστον σε μενα βγαινει πολυ μουφα σιγα σιγα.

Κατ αρχας

1)αν διαβασατε πιο πανω μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλ. Τους εκανα παρακληση να μη με παρουν στο σταθερο μετα τις 2 γιατι θα λειπω. Πηραν κατα τις 3 και ευτυχως που ηταν η κοπελα μου σπιτι γιατι

2) Της ειπαν οτι δεν παιρνουν τηλ σε κινητα ενω αλλιως μου τα ειχαν πει την πρωτη φορα. Αν δεν τους επαιρνα εγω μετα δεν επροκειτο να με παρουν παλι.

3)Οσον αφορα την οθονη μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν υπαρχει σε στοκ και θα μου φερουν αλλη επισκευασμενη ιδιο μοντελο να κανω τη δουλεια μου. Εστω ωραια. Ρωταω ποτε? Μου λενε την ΑΛΛΗ βδομαδα και σημερα ειναι τριτη και τους πηρα πρωτη φορα τηλ την παρασκευη πρωι.

4)Τελος, μολις λεει φερουν καινουργια το ιδιο μοντελο με τη δικια μου θα επικοινωνησει μαζι μου ο κουριερ(!) και οχι αυτοι και θα μου φερουν την καινουργια. Και ρωταω ποτε? Και μου λεει! Σε 2 εβδομαδες το λιγοτερο.

Αν αυτο ειναι το καλο σερβις τοτε τη βαψαμε... Και κατι μου βρωμαει σε ολη την υποθεση..Σιγα μη δεν εχουν αυτο το μοντελο σε 2 εβδομαδες. Μαλλον η παλια η καμμενη θα παει για επισκευη και θα μου τη φερουν και καλα σαν καινουργια..

Καμια συμβουλη μετα απο ολα αυτα για να μη την πατησω ολοκληρωτικα?

Δημοσ.

Patience is a virtue.

Kai ego me mia 15'' TFT LG tin allaksa 2 fores. kai tis 2 eixe apo ena pixel kameno. i triti othoni exei ena subpixel kolimeno sto prasino. eipa @@to tora kai tin exo etsi edo kai ena xrono. entaksei einai ipoferto

Δημοσ.

εγώ δε θα δεχόμουνα προσωρινή οθόνη...

Στην Ελλάδα βρισκόμαστε... "Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού"...

Επέμενε να σου φέρουν καινούρια...

Τί θα πει "επισκευασμένη"? Επισκευάζουν και οθόνες στην Ελλάδα και δεν το ξερα?

Καμια επιστροφή με καμμένα Pixels θα σου φέρουν και άντε τρέχα βρες τους μετά παλι...

Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε? Φύγε εσύ ελα εσύ?

Θα σου πούνε μετά "καταργήθηκε το μοντέλο" οπότε κράτα την... επισκευασμένη!

Δημοσ.

Ναι και τι να του ελεγα του ανθρωπου ρε παιδια? Αφου μου ειπε οτι με την προσωρινη θα κανω τη δουλεια μου και δουλευει και οτι θα την εχω μεχρι να φερουν ιδιο μοντελο. Παω στοιχημα οτι αν μου φερουν την προσωρινη και δεν τους ξαναενοχλησω εγω για καποιο διαστημα ΔΕΝ προκειται να μου φερουν καινουργια...

Δημοσ.

εγώ θα σου πω τη δική μου ιστορία:

Παρήγγειλα ένα laptop της LG απ' το eshop.

Μετά από λίγες μέρες με ενημερώνουν ότι δεν είναι διαθέσιμο πλέον στην αντιπροσωπεία.

Τους λέω: καλά βάλτε με σε ανομονή και όταν ξαναφέρουν το αγοράζω.

Έχω περάσει 1μήνας σχεδόν και το μοντέλο μάλλον έχει καταργηθεί πλέον...

Στη θέση του είναι ένα νέο με 400euro καπέλο και λίγο γρηγορότερο επεξεργαστή...

Φαντάσου να είχα αγοράσει το τελευταίο κομμάτι, να είχε πρόβλημα και να περίμενα ακόμα να μου το αντικαταστήσουν...

Δημοσ.

Καλα οντως τυχερος εισαι που δεν το πηρες.. Αλλα να σου πω κατι? Ο βασικος λογος που πηρα την LG ειναι το "και καλα" καλο σερβις. Οι πιο πολλοι λενε οτι, οτι και να ειχε η οθονη τους τους εφερναν μεσα σε 2 ημερες αλλη. Ενος μαλιστα δεν ειχαν τη 19" που ειχε και του πηγαν 20". Φταει η γκαντεμια μου που μονο εμενα μου τυχαινει και σπανιο προβλημα οθονης (φωτια) και που θα μου φερουν αλλη καινουργια (αν!!) το λιγοτερο σε 2 εβδομαδες!?

Δημοσ.

Δηλάδη θα μπορουσα μου λες αντι να ειχα παρει την LG για το service να ειχα παρει την ΑΛΜΑΝ? Δεν το ηξερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...