Προς το περιεχόμενο

Επανασταση ενάντια στις τιμές τις βενζίνης

nilhill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολη η Αθήνα, η Ελλάδα και γενικότερα όλοι οι οδηγοί του κόσμου προσκαλείστε να συμμετέχετε σε ένα απλό και πολύ αποτελεσματικό boycott.

Απλά στις 15 Μαίου 2007 ΜΗΝ πάτε στο βενζινάδικο!

Αύτη είναι μία τελείως άτυπη ημερομηνία η οποία ξεκίνησε απο κάποιον και εγώ απλά την μεταφέρω. Είναι μία πολύ απλή και τελείως ειρηνική εκστρατεία ενάντια της ακρίβειας της βενζίνης η οποία το μόνο που έχει σαν απαραίτητο συστατικό είναι στην ΜΗ συμμετοχή στην εκμετάλλευση.

Δεν είναι πολιτικό θέμα και πιστέψτε με δεν έχω αλλά ούτε θέλω να έχω σχέση με την πολιτική. Απλα θέλω να μου φέρονται σαν άνθρωπο και όχι σαν ΚΟΡΟΙΔΟ!

Υ.Γ. Παρακαλώ να γίνει sticky ε?

Δημοσ.
Ε αν φουλάρουμε από τις 14 μαίου το ίδιο δε θα ναι? :-)

Οποτε και να φουλαρουμε το ιδιο θα'ναι. Ετσι κι αλλιως απο που αλλου να βαλουμε βενζινη. Αλλα αν μια μερα δεν πατησει κανεις σε βενζιναδικο θα "ακουστει" καπως.

Δημοσ.

Ναι, αυτό που θέλω να πώ είναι οτι απλά θα "ακουστεί" κάπως.Στην ουσία δε θα γίνει και τίποτα.Ούτε τα βενζινάδικα θα ζημειωθούν ούτε κανένας.

Δημοσ.

Ακριβως παιδες!

Ας ακουστούμε και εμείς λίγο!! Οχι μόνο ο Σαρκοζί και η 'Εφη Θώδη!

By the way δεν λέει κανεις στην Εφάρα να βγάλει κανένα τραγούδι ενάντια στην ακρίβεια της βενζίνης? Θυμάστε το κομμάτι gasolina πριν 3 καλοκαίρια? Puta la gasolina αλλα Ελληνικά! Κορυφαίο θα είναι!!

Anyway διαδώστε το για το καλό της τσέπης μας!

Δημοσ.
Ολη η Αθήνα, η Ελλάδα και γενικότερα όλοι οι οδηγοί του κόσμου προσκαλείστε να συμμετέχετε σε ένα απλό και πολύ αποτελεσματικό boycott.

Απλά στις 15 Μαίου 2007 ΜΗΝ πάτε στο βενζινάδικο!

Αυτού του είδους η κινητοποίηση δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Τη βενζίνη που θα κάψεις, κάποια στιγμή θα την αναπληρώσεις ούτως ή άλλως. Αν η πρόταση αναδιατυπωνόταν ως "Στις 15/5/2007 (και γιατί όχι κάθε μέρα, αλήθεια), προτιμήστε να πάτε στη δουλειά/για καφέ/στο κλαμπ με τη συγκοινωνία/το ποδήλατο/το πατίνι/τα πόδια", κάτι θα γινόταν ;-) btw: http://www.podilates.gr/

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι το κινητρο αυτης της κινητο ποιησης ειναι να ζημιωθουν οι βενζινοπωλες. Αυτο προφανως δεν γινεται. Ειναι απλα για να ακουστουμε.

Δημοσ.

apoikos έχεις δίκιο αλλά μην το σκέφτεσαι με αυτο τον τρόπο.

Σκέψου πόσα χρήματα ΔΕΝ θα μπουν στις τσέπες των βενζινοπώλων εκείνη την ημέρα και τι διαστάσεις μπορεί να πάρει το θέμα αν αύτο ακουστεί στον κόσμο και στα μέσα και αν εκείνη την ημέρα τα βενζινάδικα είναι άδεια. Εννοείται οτι μακάρι όλοι όσοι μπορούν εκείνη την ημέρα θα ήταν φοβερό να κινηθούν με ποδήλατα!

Απλά επειδή τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούνται κατα κόρον και χωρίς βενζίνη δεν μπορούν να κινηθούν, πρέπει απλά εμείς που πληρώνουμε για αυτήν την βενζίνη να δείξουμε οτι δεν κοιμόμαστε και δεν δεχόμαστε να παίζουν με τις τσέπες μας!

Συμφωνείς?

Δημοσ.

To θέμα είναι οτι κατι θα έπρεπε να γίνει για την ακρίβεια στο συγκεκριμένο αγαθό. Δεν φτάνει που την νοθεύουν αλλα κάθε βδομάδα έχουν και αυξημένει τιμή(πάλη τα πείρα στο κρανίο). Ευτυχός σαν φοιτητής έχω ενα φιλαράκι που με πάει στη σχολή και δεν χρειάζεται να πέρνω κάθε τοσο ηρεμιστηκά για τις τιμές τους. Αλλα τα λαμόγια δεν άντεξαν, εφόσον δεν βγάλαν λεφτά απο το χειμώνα με το πετρέλαιο είπαν να μας τα φαν απο τη βενζίνη.

Δημοσ.

...και θα τους κάνουμε την μούρη κρέας...

Αλλού είναι η λύση σε αυτά τα προβλήματα. Εγώ αν ήμουν "απ'αυτούς" θα έτριβα τα χέρια μου βλέποντας αυτούς που εκμεταλλεύομαι να οργανώνουν τέτοιες "αντιδράσεις" εναντίον μου. Και αν κρίνω και απο τον τίτλο του θέματος σχετικά με το τί εννοείς επανάσταση... ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα στο κουβειτ εχει 20-25 cents το λιτρο!!! και μαλλον προκειται για σουπερ αμολυβδη

τι να πει κανεις,με ολο αυτο τον πλουτο στο Αιγαιο αχρηστο,ανεκμεταλλευτο,γκριζο...

Δημοσ.

Ο κλασσικος μαλακας Ελληναρας ας κοιταξει να αγορασει κανα αμαξι οικονομικο της προκοπης να και ει λιγο για αρχη και μετα ας κανει κινητοποιησεις.... Ολοι μου θελουν απο 1800 με 150 αλογα και πανω και στο τελος παραπονιουνται....

Δημοσ.

Καλα ναι. Ας παρουν ολοι το 4x4 και να δω που θα τα βαλουν με τετοια προβληματα. Ολοι Αθηνα περνουν κατι θυρια λες και πανε στη ζουγκλα για σαφαρι. Μετα περνουν τα 2000 με 170 αλογα και περιμενουν να τα ανοιξουν στην κηφισιας. Παρτε ρε παιδια κατι που σας εξυπηρετοι, δεν χρειαζεται να παρεις το τανκ για να πας στη δουλεια σου στο κεντρο

Επισκέπτης
Δημοσ.

To μόνο αποτελεσματικό μέτρο είναι να "ανοίξει" το επάγγελμα. Δεν μ' ενδιαφέρει πόσα πλήρωσαν αυτοί οι κύριοι για να αποκτήσουν άδεια, αλλά ούτως ή άλλως τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους.

Βενζίνη και στα super-market. Κι ασ' τους να κλαίνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...