Προς το περιεχόμενο

δiπλωμα για μηχανάκι

kst7nas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια παιδια,

ειχα βγαλει διπλωμα για μηχανακι πριν 9 χρονια περιπου και ηταν για 50αρι. Τώρα είμαι κοντα στα 25 και θελω να παρω μηχανακι ανω των 50 κυβ.

το διπλωμα αυτο με περιοριζει? γιατι εμαθα οτι εχουν γινει αρκετες αλλαγες..

Δημοσ.

ουουουουου!!!! :) (..8ες κάτι κατοστάρικα ευρώ τώρα-εξαρταται βέβαια για πόσα κυβικά μιλάμε..Είχα ρωτήσει πέρυσι εγώ και μου είχαν πει κοντά στην 500άρα για 100άρι)

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος,πρέπει να τα πάρεις τα υπόλοιπα 2 διπλώματα με τη σειρά.

Μετά απο το δίπλωμα για το 50αράκι παέι(νομίζω) το 125άρη και μετά το 250+(απο αυτό και μετά είναι για ότι κυβικά θές).Όλα αυτά βέβαια με την προθπόθεση ότι είσαι άνω τον 18!

Δημοσ.

Δίπλωμα για 50cc έχουν δικαίωμα να βγάλουν όσοι έχουν κλείσει το 16ο έτος ηλικίας (με υπογραφή γονέων κάτω από τα 18). Από 18 μέχρι 21 έχουν δικαίωμα για 125 και από 21 και πάνω απεριόριστο...

Δημοσ.

Αφού είσαι 25 πάς και δίνεις δίπλωμα για ανεξάρτητα κυβικά και ξεγνοιάζεις μια και καλή από τα διπλώματα μοτοσυκλέτας. Το δίπλωμα για 50αρι (της τροχαίας) δεν παίζει κανένα ρόλο στην διαδικασία εξέτασης του καινούριου. Αν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου γλυτώνεις τα σήματα.

Κόστος: μπορείς να βρείς από 300?, με μέσο όρο τα 400?. Προσοχή στην οδήγηση, κόβεσαι για πλάκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...