farfan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Προσφατα αγορασα για πρωτη φορα dvd taiyo yuden.Οταν μετετρεψα μια ταινια και στη συνεχεια την εγραψα σε dvd αυτη επαιζε στο pc αλλα οχι στο dvd player.Ξαναδοκιμασα να αντιγραψω μια αλλη ταινια απο dvd σε ενα taiyo yuden και επαιζαι κανονικα.Στις δυο επομενες προσπαθειες δεν μου τα διαβαζε και παλι το dvd player.Τι μπορει να συμβαινει?
blackstar Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 pola, apo asymbatotita toy player soy me kapoia diskakia, isos to dvd sou na einai eyas8isto sto Jitter(mporeis na dokimasis na to grapsis 3ana se poio argi taxitita), ayta ta liga mporo na skef8o tora.
farfan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 pola, apo asymbatotita toy player soy me kapoia diskakia, isos to dvd sou na einai eyas8isto sto Jitter(mporeis na dokimasis na to grapsis 3ana se poio argi taxitita), ayta ta liga mporo na skef8o tora. Η ταχυτητα εγγραφης ειναι η μικροτερη δυνατη 4x. Οσο για το dvd player ειναι ενα απο τα φτηνα ομως εχει παιξει πολλα ανωνυμα dvd γι'αυτο μου φαινεται παραξενο να εχει προβλημα με τα taiyo yuden
blackstar Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Merikes erotisis, 1) apo poy agorases ta TY (yparxoyn pola fake TY sth agora) 2) ti dvd-rw exeis? 3) dokimases na tou kaneis kanena f/w update? 4) isos engrafi se poio megali taxitita? p.x. 8x/12x?
farfan Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Merikes erotisis, 1) apo poy agorases ta TY (yparxoyn pola fake TY sth agora) 2) ti dvd-rw exeis? 3) dokimases na tou kaneis kanena f/w update? 4) isos engrafi se poio megali taxitita? p.x. 8x/12x? 1.Τα αγορασα απο το eshop ειναι τα κεραμικα και στο info με το nero μου βγαζει manufacturer id:yuden000 T03 (αρα ειναι γνησια) 2.Εχω ενα LG 3.Δεν εχω ιδεα πως γινεται update (αν εχεις κανενα σχετικο λινκ για βοηθεια ευπροσδεκτο) 4.Τι να σου πω θα δοκιμασω αλλα αφου η καλυτερη εγγραφη ειναι η αργη
blackstar Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 1.Τα αγορασα απο το eshop ειναι τα κεραμικα και στο info με το nero μου βγαζει manufacturer id:yuden000 T03 (αρα ειναι γνησια)2.Εχω ενα LG 3.Δεν εχω ιδεα πως γινεται update (αν εχεις κανενα σχετικο λινκ για βοηθεια ευπροσδεκτο) 4.Τι να σου πω θα δοκιμασω αλλα αφου η καλυτερη εγγραφη ειναι η αργη 1)ok 2)Modelo? 3)yparxoyn, ala prota prepei na 3eroyme poio modelo exeis. 4)Parami8ia, pleon ola ta synxrona dvd-rw einai beltiomena gia grigores engrafes, kai oxi arges.
farfan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Στο κουτι του που τυχαια κρατησα γιατι εβαλα μεσα το παλιο γραφει internal 16x super multi dvd/cd rewriter και στο κατω μερος GSA-4167B
blackstar Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 dokimase edw, tin ekdosi toy f/w poy exeis mporeis na tin deis apo to nero info tool.
farfan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Το nero info tool μου βγαζει τα εξης Drive Information ------------------ Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B Type : DVD-RAM Recorder Firmware Version : DL11 Buffer Size : 2 MB Date : ? Serial Number : 3AF68D3F6B61 Vendor Specific : Drive Letter : E:\ Location : 1:1 Mechanism : Tray Read Speed : n/a Write Speed : 48 X Τωρα τι πρεπει να κανω στο λινκ που μου δινεις?
blackstar Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 na breis to sosto firmware gia to modelo soy GSA-4167B kai na to perasis.
farfan Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2007 Οκ εγκτατεστησα το τελευταιο firmware και τωρα εχω το DL13. Αυριο θα προσπαθησω να γραψω κανενα dvd και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.