axlgol Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Geia sas paidia, thelw na kanw format ston pc mou k exw sata skliro.Otan trexw to cd ton Windows mou bgazei to mhnuma oti den vriskei ton skliro mou disko.Apo 'ti exw akousei einai kapoio patch h kati antistoixo pou to trexeis wste na anagnwrizei ton sata skliro disko.Kserei kaneis peri tinos prokeite?
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Εκεί στην αρχή που σου λέει κάτω κάτω press F6 to install driver, πατάς f6 βάζεις τη δισκέττα με τον SATA driver στο floppy και τους φορτώνει από κει. Τι σκληρός είναι; Βάλε τα αρχεία μεσα σε μια δισκέττα και δοκίμασε. http://rapidshare.com/files/29687329/Silicon_Image_SATA_Raid_Driver_v10022.rar.html
johnpap Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δεν είναι θέμα σκληρού, είναι θέμα motherboard. Στις καινούργιες δεν υφίσταται πρόβλημα γιατί υπάρχει ο driver για τον controller στα windows οπότε το αναγνωρίζει. Θα πρέπει να έχεις μια δισκέτα που σου δώθηκε με το σύστημα (πρώιμα συστήματα με SATA) ή να ξεκινήσεις με το cd του motherboard, να κάνεις boot απ' αυτό και λογικά θα σου δώσει την επιλογή δημιουργίας δισκέτας. Μετά κάνεις boot από το cd των windows και στην αρχή πατάς το F6 για εγκατάσταση έξτρα λογισμικού (σε ρωτάει στην αρχή την ώρα που φορτώνει τα αρχεία). Αφού τελειώσει με το φόρτωμα των αρχείων που χρειάζεται τότε θα σε προτρέψει να εισαγάγεις μία δισκέτα με το έξτρα λογισμικό που χρειάζεσαι και αφού γίνει και αυτό είσαι έτοιμος! Μπορείς βέβαια να φτιάξεις τη δισκέτα χρησιμοποιώντας κάποιον άλλο υπολογιστή ή κατεβάζοντας ένα εκτελέσιμο αρχείο από το site του κατασκευαστή του mobo το οποίο δημιουργεί τη δισκέτα που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.