Προς το περιεχόμενο

1024Mbps με download 55Kb/sec ? ? ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν να μας κορο'ι'δευουν καποιοι ρε παιδια...τι να πω?Εχω dsl 1Mbps σχεδον 15 μερες και η ανωτερη ταχυτητα που εχω πιασει ειναι 55Kb/s... ο provider μου λεει πως δεν ειναι φυσιολογικο και θα εκανε αναφορα βλαβης στον οτε..ο οτε λεει πως δεν υπαρχει προβλημα...δεν δινουν bandwith απο την αθηνα λεει...τους ειπα πως αλλες φορες δεν ανοιγει σελιδες και αλλες φορες αργει..μερικες φορες βεβαια ολα ειναι καλα..ποιος ειναι υπευθηνος τελικα?γιατι αναβαθμιζαν τις γραμμες στον ΟΤΕ τοσο καιρο? ποιος ο λογος?:? και με 384Kbps ιδια ταχυτητα θα επιανα...ε λ ε ο ς. . .

• Super Moderators
Δημοσ.

ase ta idia xalia tous teleutaious mhnes...me to zori 512k...to vrady ftiaxnei elafrws h katastash kai ta savvatokyriaka...

Δημοσ.

Εγω που μένω Καβάλα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...Το δήλωσα σαν βλάβη και μου είπαν οτι και να έρθουν και καλά να "καθαρίσουν" την γραμμή δεν θα αλλάξει κάτι...Δεν μπορούν απλά να υποστηρίξουν τόσο μεγάλο όγκο γραμμών...Μου είπε επίσης οτι περιμένουν εξοπλισμό για να βελτιωθεί το πρόβλημα αλλά ενα μήνα μετά κατεβάζω με τις ίδιες ταχύτητες...με 1024 που έχωμ, κατεβάζω με 60 το πολύ!!! τις ώρες αιχμής και τις πολύ πρωινές ώρες με 110. Δυστυχώς δεν έχουμε και πολλές επιλογές ακόμα....Μέσα στο καλοκαίρι όμως θα πούμε αντίο ΟΤΕ....:)

Δημοσ.
Εγω που μένω Καβάλα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...Το δήλωσα σαν βλάβη και μου είπαν οτι και να έρθουν και καλά να "καθαρίσουν" την γραμμή δεν θα αλλάξει κάτι...Δεν μπορούν απλά να υποστηρίξουν τόσο μεγάλο όγκο γραμμών...Μου είπε επίσης οτι περιμένουν εξοπλισμό για να βελτιωθεί το πρόβλημα αλλά ενα μήνα μετά κατεβάζω με τις ίδιες ταχύτητες...με 1024 που έχωμ, κατεβάζω με 60 το πολύ!!! τις ώρες αιχμής και τις πολύ πρωινές ώρες με 110. Δυστυχώς δεν έχουμε και πολλές επιλογές ακόμα....Μέσα στο καλοκαίρι όμως θα πούμε αντίο ΟΤΕ....:)

ELA RE sintopiti kai ego ta idia xali mauro texnikos tou ote me diaveveose oti telos apriliou arxes maiou tha exi epilithi to provlima alla akoma perimeno........

ligo diskolo na poume antio ston OTE mesa sto kalokairi pistevo pos gia na erthi i ora na poume antio STON OTE (gia kavala milao) to etos tha einai zigos arithmos kai oxi monos

Δημοσ.

πατρα μενω ρε παιδια...τι σο'ι' αναβαθμισεις κανανε?φαντασου να μην είχαν κανει! εδώ φιλοι μου κατεβαζουν με 70 στα 768!μαλ...ια έκανα που εβαλα 1024 ή μηπως "θήμωσε" ο οτε που δεν πήρα conex?

Δημοσ.

Αυτό με το θύμωσε ο Ποτε είναι καλό ανέκδοτο. :D και γω με τις ίδιες ταχύτητες κατεβάζω και στην Ξάνθη και στις Σέρρες με 1Mbit.

Δημοσ.
πατρα μενω ρε παιδια...τι σο'ι' αναβαθμισεις κανανε?φαντασου να μην είχαν κανει! εδώ φιλοι μου κατεβαζουν με 70 στα 768!μαλ...ια έκανα που εβαλα 1024 ή μηπως "θήμωσε" ο οτε που δεν πήρα conex?

Αν μένεις κέντρο (προς Αγ. Σοφίας μεριά) θα βρίσκεσαι στο DSLAM Κωνσταντινουπόλεως, ίσως το χειρότερο dslam σε όλη την Ελλάδα.

Καλό κουράγιο :neutral:

Δημοσ.
Αν μένεις κέντρο (προς Αγ. Σοφίας μεριά) θα βρίσκεσαι στο DSLAM Κωνσταντινουπόλεως, ίσως το χειρότερο dslam σε όλη την Ελλάδα.

Καλό κουράγιο :neutral:

μπα δεν νομιζω.το χειροτερο ειναι στα Χανια και λεγεται τζανακακη.με 1024 κατεβαζω απο limewire με 14kbyte.πως σου φενεται?:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

εσύ με 768 kbps και 4 kb/sec να δηλώσεις βλάβη. Σίγουρα κάτι άλλο παίζει παρά τα φουλαρισμένα DSLAM.

Δημοσ.

Παντως εδω Τριπολη που ειμαι παλι μια μπερδεμενη κατασταση επικρατει. Σε αλλες περιοχες δινει full ταχυτητες κ σε αλλες απο 70κβ κ πανω(οπως σε εμενα με 2048 γραμμη). Το παραξενο ειναι πως ολα τα μαγαζια του κεντρου που εχουν ιντερνετ (νετ καφε,διαφορα καταστηματα) πιανουν κανονικα τις ταχυτητες κ οχι τα νετ καφε δεν εχουν μισθωμενες κτλ.

Στην αρχη που ειχα βαλει κ εγω ιντερνετ δεν επιανα πανω απο 30κβ κ πηρα τηλ τον προμηθευτη μου κ μου ειπε πως επειδη ειναι καινουρια θελει στρωσιμο.. δεν ξερω μηχανακι το περασαν?ο καθενας ο,τι θελει λεει κ οπως θελει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...