Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο Victorias Secret προσφέρει αυτές τις δύο, η δεύτερη είναι με 20$ επιπλέον.

Οτι εγραψα πιο πανω δεν επιδεχεται ερμηνειας, ειναι ξεκαθαρο. Ζητησε συμπληρωματικες διευκρινισεις απο το Victorias Secret με ποιον ακριβως τροπο στελνει πραγματα στην Ελλαδα

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανενας απο Victoria Secret?

Οποιος εχει αγορασει ,αν μπορει,ας πει ποσο του ειχαν κοστισει απο την Victoria Secret και αν για αυτο το ποσο του περασαν τελωνειο.

Δηλαδη πλεον ο,τι και να αγορασεις απο Αμερικη,αν πανω γραφει οτι κοστιζει παραπανω απο 35 $ θα παει σιγουρα τελωνειο?

Δημοσ.
Οτι εγραψα πιο πανω δεν επιδεχεται ερμηνειας, ειναι ξεκαθαρο. Ζητησε συμπληρωματικες διευκρινισεις απο το Victorias Secret με ποιον ακριβως τροπο στελνει πραγματα στην Ελλαδα

Μπορεί για το standard να χρησιμοποιούν USPS και για το Express κάποιον κούριερ, δεν το γνωρίζω και αυτό ρώτησα.

Αυτά που είπες εσύ είναι υπηρεσίες ΜΟΝΟ του USPS.

Δημοσ.

Αυτά που είπες εσύ είναι υπηρεσίες ΜΟΝΟ του USPS.

Ναι, γιαυτο αλλωστε σου ειπα να τους ζητησεις διευκρινισεις με ποιο ακριβως τροπο τα στελνουν

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως απο Victorias Secret δεν θα μου απαντήσουν που έχω τις μεγαλύτερες πιθανότητες να την γλυτώσω, και αυτή ήταν και η αρχική μου ερώτηση.

Δημοσ.

καλά τα 45euro όριο εγινε 35$ τώρα. Αρχίζω να τα πέρνω ασχημα !!!

Τι υσχύει τελικά ? Καλά αυτά τα τελωνεία δεν έχουν κανα site τίποτα ?

Δημοσ.

Το τελωνείο είναι σκέτη τύχη. Πέρα από την αναγραφόμενη αξία πρέπει να δίνεις σημασία και στο μέγεθος του δέματος, το βάρος και τη διακριτικότητα.

Πρίν από κανένα μήνα παρήγγειλα 2 ρολόγια με διαφορά 3-4 μέρες από US. Το πρώτο ήρθε κανονικά χωρίς τελωνεία και τέτοιες σάλτσες και κοιτάω ότι είχε δηλωμένη τιμή $175 ο παλίκαρος (όσο έκανε). Το δεύτερο ήρθε με ?15 τελωνειακά παπ4ρια ενώ είχε δηλωμένη αξία $30 και $22 έξοδα αποστολής.

Έσπασαν τα τηλέφωνα, έψαχνα επί τη ευκαιρία να βρώ μία βάση στο τί στο καλό χρεώνουν και βρήκα τον γεράκο που έλεγξε το δικό μου δέμα. Μου είπε ότι είναι τα νόμιμα αυτά που μου χρεώσανε. Λέει δεν υπάρχει κατώτερο όριο και φορολογούνται και τα έξοδα αποστολής. Του είπα και για το προηγούμενο ρολόι και η απάντηση ήταν η αναμενόμενη, ίσως μας ξέφυγε..

Το θέμα είναι ότι το τελευταίο 4μηνο έχω πάρει πάνω από 50 αντικείμενα από US πολλά απ' τα οποία είχαν κανονικά την τιμή στα στοιχεία τους (αφηρημένοι πωλητές) και έχει σταματήσει μόνο 1 που παραδόξως πληρούσε τα χαρακτηριστικά προς αποφυγή τελωνείου!

Δημοσ.
Το θέμα είναι πως απο Victorias Secret δεν θα μου απαντήσουν που έχω τις μεγαλύτερες πιθανότητες να την γλυτώσω, και αυτή ήταν και η αρχική μου ερώτηση.

Μεγαλυτερες πιθανοτητες εχεις να γλυτωσεις αν τα στειλουν με usps. Δεν εισαι ομως σιγουρος οτι το standard που προτεινουν αυτοι θα ειναι απαραιτητα με usps. Μπορει να ειναι με ups που και αυτη θεωρειται φτηνη μεταφορικη εταιρια στις ΗΠΑ. Στις ΗΠΑ σιγουρα χρησιμοποιουν την ups, αρα μεγαλο το ρισκο. Η τηλεφωνησε τους η email. Γιατι να μη σου απαντησουν?

Δημοσ.

Φίλος εκανε παραγγελια μια Χ ποσοτητα ρούχων με κοστος 370$, κοστος εκτελωνισμού 220? ολα αυτα χωρις αποστολή απο U.S.Ενώ αλλη φορα απο διαφορετικό μαγαζι παραγγελια 110$ δεν εκτελωνισθηκε και περασε Free..

Ειναι λίγο μπλεγμενα τα πραγματα.. .

Το καλυτερο και πιο αξιοπιστο ειναι η αποστολή απο U.s μεσω γνωστου..

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
@DjChrisT

φιλαρακι μου καλο γιατι δεν πηγες μια βολτα στο cosmos να

τα παρεις απο εκει τα victoria?? εχει καταστημα στον κατω οροφο κοντα στο συντριβάνι.

μήπως ξέρεις κανένα τετοιο κατάστημα με ρουχα victoria secret και στην Αθηνα??

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Τώρα με τις γιορτές καλή λύση είναι η αγορά δώρων από την Αμερική. Οι τιμές είναι φθηνότερες και με τη χρήση λογαριασμού PayPal τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Εγώ για της γιορτές αγόρασα και είναι φθηνά και γρήγορα.

Δεν χρειάζεται διεύθυνση στην Αμερική τα καθώς το website της VIAddress (http://www.viaddress.com) σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου από την Ελλάδα μια και η εγγραφή γίνεται σε αυτούς χωρίς συνδρομή.

Καλές γιορτές

υγ. Φθηνά και χωρίς φόρο. Τώρα με την κρίση αξίζει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Τώρα με τις γιορτές καλή λύση είναι η αγορά δώρων από την Αμερική. Οι τιμές είναι φθηνότερες και με τη χρήση λογαριασμού PayPal τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Εγώ για της γιορτές αγόρασα και είναι φθηνά και γρήγορα.

Δεν χρειάζεται διεύθυνση στην Αμερική τα καθώς το website της VIAddress (http://www.viaddress.com) σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τις αγορές σου από την Ελλάδα μια και η εγγραφή γίνεται σε αυτούς χωρίς συνδρομή.

Καλές γιορτές

αυτο το viaaddress τι ειναι παλι?πως εξασφαλιζω οτι το δεμα θα μου ερθει αθεικτο απο αυτους η ακομα καλυτερα θα μου το στειλουν?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Καλές γιορτές

Μήπως είσαι η ίδια η viaddress ; :-( Πολύ ωραία μας τα γράφεις. Το τελωνείο όμως πως ξέρουμε ότι θα το γλυτώσουμε;

Τέτοιου τύπου υπηρεσίες υπάρχουν άπειρες στο Internet.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Καλές γιορτές

Το οτι γράφτηκες σε δύο φόρουμ την ίδια ημέρα και πόσταρες το ίδιο πράγμα και στα δύο πιστεύω οτι είναι διαβολική σύμπτωση ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...