Προς το περιεχόμενο

posa fps exete?

isaias1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα το game,και τα 30 καρέ ισχύουν..στις ταινίες μην τα μπερδεύουμε με τις απαιτήσεις των games.

Προσπάθα να παίξεις Counter Strike με 30 ή Call Of Duty...

Τα 100 είναι μίνιμουμ για να πεις ότι παίζεις σωστά,τώρα για τίποτα racing ή μπουρούχες του στιλ Quake το συζητάμε.

Δημοσ.

Το ιδανικό gaming είναι με σταθερά (χωρίς πτώσεις προς τα κάτω) τα 60fps. Από εκεί και πέρα όσο πέφτει το framerate γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτό στο ανθρώπινο μάτι. Τα ευαίσθητα μάτια μπορούν να καταλάβουν την διαφορά των 45fps από τα 60fps. Τα 30fps είναι το minimum για να πεις ότι είναι playable ένα παιχνίδι. Από τα 60fps και πάνω δεν καταλαβαίνεις την διαφορά αλλά οι περισσότεροι θέλουν να βρίσκονται στα 70-80 ούτως ώστε να διατηρήσουν ως minimum τα 60fps αν για κάποιο Χ λόγο γίνει μια πτώση του framerate.

Στο άλλο σου ερώτημα,το TDU σε 1600x1200 + 4xFSAA + 16xAF + Max Detail τρέχει με 50-70fps

• Moderators
Δημοσ.

X1800XT με ταπεινα 256ΜΒ μνημης, 1,5 ετους καρτα, σε συνδυασμο με τον ταπεινο τωρα Α64 3500+ και 2GB ram (το πάλαι ποτε θηριο μου...), βγαζει TDU σταθερα με 30-32fps στα φουλ, 1280x1024 φιλτρα+HDR+motion Blur FULL ON.

Δημοσ.

opote mporei kapoios na mou pei ti ftaiei sto sistima mou?

exw athlon 3500+ k egw me 2gb kingston hyperx k tin 8800gts 640mb...

pisteuw oti 35-40 fps pou exw einai liga gia tin karta...an kapoios xerei parapanw as mou pei giati arxizw na stenaxwriemai gia ta lefta pou edwsa gia tin kartoula...aa k to pc einai apo katharo format.

Δημοσ.

Σε τι ανάλυση και με τι FSAA,AF το παίζεις; Εμένα είναι χρονισμένη η 8800GTX στα 630/2020 και τρέχει όπως σου είπα. Ενδέχεται να σε κόβει η CPU σου πάντως

Δημοσ.
Σε τι ανάλυση και με τι FSAA,AF το παίζεις; Εμένα είναι χρονισμένη η 8800GTX στα 630/2020 και τρέχει όπως σου είπα. Ενδέχεται να σε κόβει η CPU σου πάντως

Mallon ayto ginete alla pes mas kai poio paixnidi paizeis kai exeis tosa fps i milas genika?

Δημοσ.

Μην ανησυχείς isaias1983, δυστυχώς οι cpus μας δεν μπορούν να στηρίξουν τις επιδόσεις καρτών θηρίων. Είναι γενικό το κακό :( το διαπίστωσα και γω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...