Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επιπλέον, έχω μία αρχή την οποία εφαρμόζω λόγω πικρής (μέχρι τώρα) εμπειρίας: ποτέ δεν επιλέγω φίλο για δουλειά. Άλλο ο φίλος, άλλο ο επαγγελματίας! Έτσι, αν κάτι πάει στραβά δεν θα χαλάσω τη φιλία μου αλλά θα μπορώ και να βρίσω. Όπου πληρώνεις έχεις απαιτήσεις. Όταν στηρίζεσαι στο "φιλικό", δεν βλέπεις προκοπή.

Συμφωνώ κι επαυξάνω! Ο άντρας μου έχει ξάδερφο δικηγόρο κι όταν του ζητήσαμε να αναλάβει μια υπόθεση μας, διαπιστώσαμε στην πορεία ότι ο άνθρωπος ήθελε να τα πάρει από εμάς αλλά εμείς να τρέξουμε για όλα παρά την εξουσιοδότηση που θα του κάναμε! Εδώ βαριόταν να σηκώσει το τηλέφωνο να πάρει κάποιες πληροφορίες απ'το ΚΕΠ της περιοχής και εγώ που είμαι άσχετη το σκέφτηκα και την έκανα την κίνηση.

Τελικά τον αφήσαμε και δώσαμε την υπόθεσή μας σε άλλο δικηγόρο που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και χωρίς να κουνηθούμε απ'το σπίτι. Άσε δε που την ξαναπροτιμήσαμε (είναι γυναίκα) κι ανέλαβε κι άλλη υπόθεση μας και ξανά μας 'ξελάσπωσε', που αν ήμασταν μόνοι μας να τρέχουμε για να βγάλουμε άκρη θα πληρώναμε τα μαλλιά της κεφαλής μας τόσο στα διαδικαστικά όσο και στα οδοιπορικά!

Άσε που πιστεύω ότι είναι και θέμα τύχης σε τι δικηγόρο θα πέσεις!

Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για το Δημόσιο, ποιόν να προσεγγίσουν;

Είπαμε, καλύτερα να μην γενικεύουμε. :-|

Επιπλέον, έχω μία αρχή την οποία εφαρμόζω λόγω πικρής (μέχρι τώρα) εμπειρίας: ποτέ δεν επιλέγω φίλο για δουλειά. Άλλο ο φίλος, άλλο ο επαγγελματίας! Έτσι, αν κάτι πάει στραβά δεν θα χαλάσω τη φιλία μου αλλά θα μπορώ και να βρίσω. Όπου πληρώνεις έχεις απαιτήσεις. Όταν στηρίζεσαι στο "φιλικό", δεν βλέπεις προκοπή.

Δεν αναφέρθηκα στη συγκεκριμένη υπόθεση ειδικά, κι αντιλαμβάνεσαι για ποιες/τι είδους "προσεγγίσεις" μιλάω.

'Ασε, κι από τους "επαγγελματίες" έχω καεί -αρκετοί είναι επαγγελματίες ...μόνο στο ψέμα :twisted:

Θα πουν ο,τι τους βολεύει, για να πάρουν, ή ακόμη και για να μην (!) αναλάβουν την υπόθεση!

Παράδειγμα, που με ενόχλησε πολύ: 3 διαφορετικοί δικηγόροι [ναι, έκανα "ερεύνα αγοράς"] με παρότρυναν να μην ξεκινήσουμε καν διεκδικήσεις, γιατί λέει θα χάναμε τελικά....

Πεισμένος εγώ, ότι μπορεί να κερδηθεί η ιστορία/υπόθεση την ανέθεσα σε φίλο, ο οποίος ομολογώ ότι χτυπήθηκε κάτω το παλικάρι, γιατί η περίπτωση ήταν όχι τόσο δύσκολη, όσο μπερδεμένη/δυσνόητη και ήθελε τρελό ψάξιμο & διάβασμα.

Να μην πολυλογώ, την "χαμένη" κατ' άλλους, την κερδίσαμε τελικά :-D

Εκτίμηση μου: οι πρώτοι μάγκες που ρώτησα, λογικά, κατάλαβαν καλά ότι η υπόθεση μου χρειάζεται τρελό κυνήγι, ψάξιμο και θα πληρωθεί ελάχιστα....

Επειδή όμως ήταν και γαμώ τους επαγγελματίες, δεν είχαν τα άντερα [για να μην γράψω κάτι άλλο!] να παραδεχτούν ότι στα 40φεύγα τους δεν πρόκειται να ανοίγουν πάλι κώδικες, για μια παράσταση.

Ο εύκολος τρόπος -για να μην φανούνε βεβαίως και άσχετοι- μου είπαν ότι θα χάσουμε, επομένως να μην γίνει τίποτα!

Θα εκτιμούσα, έστω, μια εξήγηση του στυλ: "δεν γίνεται κύριε...πολύ δουλειά για λίγα ντουλά!" :evil:

Δημοσ.

Delirium είναι αυτό που προείπα: εξαρτάται σε τι δικηγόρο θα πέσεις! Και το γεγονός ότι ασχολείτε με μια 'χαμένη υπόθεση' -κατά την γνώμη των πολλών και μάλιστα 'επαγγελματιών' (γιατί απλά έχουν ένα όνομα)- ένας δικηγόρος που του αρέσει η δουλειά του και θέλει να βοηθά, αυτό είναι προς τιμήν του πρώτον και δεύτερον σε έχει κερδίσει για να τον ξαναπροτιμήσεις μελλοντικά -αν χρειαστεί!

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους..αντιμετωπιζω καποια οικογενειακα προβληματα και θα ηθελα τη γνωμη σας.εχω σχεση με καποιον τον οποιο οι δικοι μου δεν θελουν με  τιποτα.μου εστησαν ολοκληρη ιστορια οτι και καλα εχει φακελο και μπλεκεται με  διαφορα, ενω στην αρχη η μητερα μου δεν ειχε κανενα προβλημα μαζι του.το ηξεραν ολοι οτι ημουν μαζι του εκτος απ'τον πατερα μου.οταν μαθευτηκε εγινε χαμος και καταφεραν να μας χωρισουν.δεν μου εδειξαν ομως καμια αποδειξη για αυτα που ισχυριζονταν.εμεις μετα απο 1 χρονο ξαναβρεθηκαμε και ειμαστε παλι μαζι στα κρυφα εδω και 6 μηνες.και ξαφνικα η μανα μου πεταει υπονοουμενα οτι ειμαι παλι μαζι του.προφανως εψαξε το κινητο μ.το θεμα ειναι οτι αν το μαθει σιγουρα γιατι ενταξει δεν ειναι χαζη, πριν κανουμε τον πολιτικο γαμο δεν ξερω τι μπορει να κανει.σκεφτομαστε να παντρευτουμε πολιτικα και μετα να τους το ανακοινωσουμε, αλλα φοβαμαι τι μπορει να κανουν.ενηλικη ειμαι αλλα σπουδαζω ακομα και νομιζουν οτι ειμαι μικρο παιδι.για παραδειγμα οταν εμαθαν οτι ειμαι με τον φιλο μου,ειπαν να χασω 1 εξαμηνο και με κλειδωναν μεσα στο σπιτι και εβαζαν τα κλειδια κατω απο το μαξιλαρρι τους!!φοβαμαι μην αντιδρασουν ακραια.πως μπορω εγω να ειμαι εξασφαλισμενη τοι δεν μπορουν να κανουν κατι σε εμενα ή στο φιλο μου και στην οικογενεια του?ας πουμε περιοριστικα μετρα?να καλεσω την αστυνομια αν εμφανιστουν ξαφνικα στη σχολη μου?ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι τρολ,σενάριο παλιάς Ελληνικής ταινίας ή υπαρκτό πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν γνωριζω αν, νομικα μπορεις να κανεις κατι αλλα σκεψουν...αξιζει να κανεις κατι?

Οι γονεις σου ειναι οι γονεις σου. Για να στο λενε κατι θα ξερουν. Αν πιστευεις οτι δεν εχεις αποδειξεις, ζητα τες.
Αν εχουν δικιο και απλα δεν θελεις να το παραδεχτεις ή δεν σε ενδιαφερει τοτε ειναι καθαρα δικη σου αποφαση τι θελεις να κανεις.

Στο τελος, οι γονεις σου θα σε στηριξουν εσενα προσωπικα στη ζωη σου ακομη και αν δεν συμφωνουν με τις αποφασεις σου.

Δημοσ.

Υπαρχουν γονεις και γονεις ...

δεν λεει κατι ..

αλλοι βιαζουν τα παιδια τους αλλοι τα σκοτωνουν αλλοι τα πουλανε ...

τρεις δικηγορους χρειαστικα  στη ζωη  μου ο  απο το κακο στο χειροτερο .. τελικα οι δικηγόροι  λεγαν σε εμενα ψεματα και ολο λεφτα ζηταγανε ,εγινα ξεφτιλα απο τους 2 πρωτους  ..... και ο τριτος ο καλυτερος παραδεχτηκε οτι τα εκανε μανταρα..

δεν σημαινει οτι ειναι ετσι ολοι,

Απλα οποιος χρειαζεται δικηγορο πρεπει να ελενξει πολυ με τι εχει να κανει ,

για αρχη να κανει κουβεντες για θεματα που ξερει ωστε να δει πως ξερει να χειριζεται το λογο (γραπτο και προφορικό)

και αμα ειναι σε facebooks ktlp ακομα καλυτερα .

Δημοσ.

σπουδαζεις ακόμα και θέλεις να παντρεφτείς και  κρυφά κιόλας ??? Μα γιατί ??

θελεις να είσαι με το φίλο σου ... οκ !!! μα να παντρευτείς κιόλας??? να δεθείς και νομικά σε αυτην την ηλικία (πόσο είσαι 20 ?) ?? δεν βρισκω το λόγο.

Μάλλον η πλάστιγγα γέρνει προς τους γονείς σου....

Δημοσ.

υπαρκτο ειναι το προβλημα.οι γονεις μου δεν συμπαθουν την οικογενεια του γενικα καθολου.και τελικα μου ειπαν οτι ειναι μπλεγμενος σε ναρκωτικα και οτι ''θελει να με βγαλει στο κλαρι'' και ο πατερας μου συγκεκριμενα εκρινε την εξωτερικη του εμφανιση και το αν εχει ή οχι αυτοκινητο και σπιτι δικο του!η αληθεια ειναι οτι εγω ηξερα απτην αρχη οτι καπνιζε που και που κανεναν μππαφο αλλα επειδη το συζητησαμε και μ ειπε γ ποιο λογο τ εκανε και καταλαβε οτι δεν μ αρεσει κ εμενα το εκοψε.το παιδι με εχει βαλει μες στο σπιτι του και στην οικογενεια του κ η οικογενεια γ αυτον ειναι πολυ σημαντικη.εχω ζησει μαζι του και δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυουν αυτα π λενε οι δικοι μ.απλα δεν ειναι ανθρωποι που θα κατσουν ν συζητησουν ειδικα ο πατερας μ.μ ειχε πει χαρακτηριστικα:τι εισαι για ν εχεις αποψη εσυ?με εχεις κανει ρεζιλι σ ολο μου το σοι!και τ γελοιο ειναι οτι και τα πεθερικα του πατερα μ δεν τον ηθελαν και τωρα κανουν τα ιδια και σε εμενα.ο φιλος μ θελει ν μιλησει μ τν πατερα μ αλλα κ αλλη φορα που προσπαθησε ο πατερας μου τν εδιωξε.δεν θελω ντε και καλα ν παντρευτω τωρα, αλλα μολις τελειωσω τη σχολη μ μ την οικογενεια μ στ πλαι μ,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι εφικτο.μεχρι κ σ ψυχολογο σκεφτομαι ν παω κ νομιζω οτι και οι γονεις μ τ χρειαζονται!πλακα πλακα σηριαλ εχουμε καταντησει 

vforvendetta85
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...