SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Kalispera exo parei edo kai 1.5 xrono enan acer aspire 1692wlmi kai to provlima einai oti to edosa se enan filo kai profanws apo thn entash pou evaze sta hxeia kahkan kai den akougontai katholou h akougontai me kai xrats xrats. auto pou thelw na rotisw einai an kikloforoun sto emporio paromia hxeiakia ta opia mporw na agorasw kai na ta valw monos mou? tha parw na rwthsw kai sthn acer mhpws mporei na mou dwsei antalaktika gia ta hxeia gia na ta valw. euxaristw
tasosvel Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 sigoura kahkan? mhpos sou esvhse tous drivers ths kartas hxou apo mesa? den kaigontai toso eukola !!
com_hs Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Φιλε πρεπει να ξερεις οτι ολα τα λαπτοπ για επισκευη και σερβις δινοντε μονο στην αντιπροσωπεια και κανενας αλλος δεν ''ακουμπαει''.Ετσι δεν υπαρχουν και ανταλακτικα μονο εαν τα παραγγηλεις. Με την ασερ τωρα μην πλεκτεις καθολου (γνωμη μου) γιατι θα σου σπασουν τα νευρα ειναι η χειροτερη σε υποστιριξη απο ολες.Αν θες τη γνωμη μου παρε ενα ζευγαρι εξωτερικα για λαπτοπ τωρα ηπαρχουν πολλα και σε καλες τιμες. (Αν μπορεις γραφε ελληνικα)
greece_gus Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Αν μπορέσεις και ανοίξεις τον φορητό, δεν θα είναι ιδιάιτερα δύσκολο να βρεις ηχεία παρομοίου μεγέθους και να τα τοποθετήσεις με ένα απλό κολλητήρι..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 κατα την γνωμη μου πηγενε το αντιπροσωπεια για να εχεις και το κεφαλι σου ησιχο
iolakos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 συγγνώμη που ξεθάβω το θέμα αλλά που μπορώ να βρώ ηχειάκια και να τ αλλάξω με κολλητήρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.