Προς το περιεχόμενο

καποιο προγραμμα για back up που να τσεκαρει πια αρχεια εχουν μετατραπει η αλλαξει

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω καποιο προγραμμα για back up που να τσεκαρει πια αρχεια εχουν μετατραπει η αλλαξει.

δηλαδη μεταξυ δυο φακελων να βρησκει πια αρχεια ειναι ιδια και πια οχι οθτος ωστε να μην τα κανει ολα back up απο την αρχη.

Δημοσ.
ψαχνω καποιο προγραμμα για back up που να τσεκαρει πια αρχεια εχουν μετατραπει η αλλαξει.

δηλαδη μεταξυ δυο φακελων να βρησκει πια αρχεια ειναι ιδια και πια οχι οθτος ωστε να μην τα κανει ολα back up απο την αρχη.

syncback το χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο και ειναι αψογο, ειναι και free http://www.2brightsparks.com/

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς Windows XP/2000/2003 υπάρχει και έτοιμο utility από τη μαμά Microsoft. Πάνε start->run ntbackup.exe. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλα προγράμματα backup για να μπορώ να κάνω συγκρίσεις, άλλα για το backup στο main pc μου χρησιμοποιώ αυτό το εργαλειάκι και δουλεύει μια χαρά. Για περισσότερες πληροφορίες ένα search στο google θα βοηθήσει.

Δημοσ.
syncback το χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο και ειναι αψογο, ειναι και free http://www.2brightsparks.com/

το "ετρεξα" αλλα για καποιο λογο δεν μου φανικε πολυ ευχρηστω και κατανοειτο σχετικα με τις λειτουργειες του....

Δημοσ.
το "ετρεξα" αλλα για καποιο λογο δεν μου φανικε πολυ ευχρηστω και κατανοειτο σχετικα με τις λειτουργειες του....

Γιατι το λες αυτο ? Με την εκδοση free, οταν το ανοιγεις , δημιουργεις ενα νεο προφιλ, ενα ονομα δηλ.για να το θυμασαι και στη συνεχεια σου δινει δυο επιλογες, synchronisation kai backup.Εσυ προφανως θελεις να συγχρονιζεις τα δεδομενα σε δυο φακελους, οποτε τσεκαρεις αυτο την επιλογή , και στη συνεχεια σου βγαζει την καρτελλα profile setup , οπου βασικα επιλεγεις το φακελλο προελευσης και το φακελλο προορισμού, οπου θα τσεκαρει τα μεταξυ τους αρχεια για τυχον αλλαγες και εισαι ενταξει.

Εαν θελεις να επεμβεις περισσοτερο στις ρυθμισεις, δες και την καρτελα advanced.

Δοκιμασε το και θα μας θυμηθεις, ειναι αρκετα καλο.:)

Δημοσ.

εχεις δικιο το free ιναι πιο απλο απο το κανονικο που κατεβασα εγω.

αυτο που δεν μπορω να βρω ομως ειναι πως τα αρχεια που βλεπει οτι δεν ειναι ενημερωμενα απο το 1 απο τους 2 φακελους, πως θα ανανεωθουν??

Δημοσ.

όταν πατησεις το run θα εξετασει τους δυο φακελλους και θα σου βγαλει τα τροποποιημενα αρχεια και διπλα την καθορισμενη ενεργεια,λ.χ αντιγραφή στο φακελλο προορισμου.(φυσικα μπορεις να αλλαξεις αυτη την ενεργεια με δεξι κλικ, αλλα στον συγχρονισμό ειναι εξ ορισμου η ενεργεια να αντιγραφει ολα τα αρχεια απο το φακελλο προελευσης στο φακελλο προορισμού.Εαν θελεις να αλλαξεις αυτη την ενεργεια απαξ, θα πρεπει να πας στην καρτελα advanced και απο εκει να επιλεξεις ποια ενεργεια θελεις όχι μονο για τον φακελλο προορισμού αλλα και για το φακελλο προελευσης ,π.χ να σε ρωταει, να αντιγραφει, να τα παραλειπει τα αρχεια).

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Δημοσ.

Μην σε προβληματίσει η έκδοση που έχει καιρό να ανανεωθεί...

http://www.rdcomp.net/ezbackitup/index.php

Το πρόγραμμα το έχω δοκιμάσει σε όλες τις εκδόσεις Windows (95,98,me,NT,2000,xp,2003) αλλά όχι -ακόμα- σε vista με απόλυτη επιτυχία.

Δημοσ.

για αλλη μια φορα σε παρομοιο θεμα θα προτεινω το Memeo.απλα κορυφη για μενα,πολυ εξυπηρετικο,και πραγματικα αξιζει και να το αγορασεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...