Προς το περιεχόμενο

Πειράζετε γυναίκες στο δρόμο?

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 481
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σας συμβαίνει ποτέ να γουστάρετε υπερβολικά έναν άντρα να τον βλέπετε σα θεό και μόλις τελος πάντων έρθετε κοντά να ''ξενερώνεις'', να τον απομυθοποιείς?

απανταω εγω σ'αυτο:

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.:twisted:

(το γιατι ειναι ευκολο να το καταλαβεις.και οι αντρες αλλα και οι γυναικες απο μακρια κι αλαργα ειναι οι τελειοι-ες,φοβεροι-ες κλπ κλπ κλπ.οταν γνωρισεις τον αλλον/η απο κοντα θα καταλαβεις οτι ειναι κι αυτος ανθρωπος με αδυναμιες και παθη κλπ.μερικες φορες το αποδεχεσαι,μερικες οχι.οποτε η απαντηση ειναι ναι.εχει συμβει σε μενα (σαν αντρας) αλλα και σε γνωστες/φιλες μου)

Δημοσ.
Φίλε Aledjo το έκανα αυτό που λέγαμε. Εχτές που γυρνούσα από το φροντιστήριο όπως κατέβαινα τον δρόμο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση (ανέβαινε) μια κοπέλα που αν δεν κάνω λάθος μένει και στην γειτονιά μου. Για κανα 2 δευτερόλεπτα την κοιτούσα μεσα στα μάτια κατυεθείαν και όταν έφτασε δίπλα μου ακριβώς της λέω: "Εεεε να σου πω κατι; Χωρίς παρεξήγηση, είσαι ένας πολύ καλός λόγος να γεννηθεί ένα παιδί αγόρι" (το λέει ο κολλητός μου συχνά) αυτή χαμογελάει και μου λέει "Ευχαριστώ, κι εσύ εισαι γλυκούλης" :oops: Μετά όμως δεν έγινε τπτ. Σκεφτόμουνα να της πω να πάμε για cafe αλλά είχα πολύ διάβασμα.... Πάντως ήταν ενθαρηντικό το μήνυμα. Αν την ξαναδώ (πολύ πιθανό) να το αναθερμάνω το θέμα ;;;

χαρηκα πολυ οταν διαβασα το ποστ σου!

ενα εχω να σου πω: ΜΠΡΑΒΟ!

ηταν τολμηρο αυτο εκανες και οπως ειδες αξιζε το κοπο!

η απαντηση που εδωσε ηταν ολα τα λεφτα! αν και δεν επρεπε να χασεις την ευκαιρια για να της πεις για καφε, δε πειραζει!

σιγουρα θα την ξαναδεις και θα σε θυμηθει 1000%!

τοτε θα ειναι μια καλη ευκαιρια να της το πεις και ειμαι σιγουρος οτι θα πει ΝΑΙ!

και παλι ΜΠΡΑΒΟ και να τα διαβαζουν αυτα αυτοι που διαφωνουν....

Δημοσ.
παντως για αυτο που γραψατε πριν οτι υπαρχουν δυο ανδρων και οι γυναικες επιλεγουν τα "κωλοπαιδα" αντι για οσους φερονται καλα, θα σας πω τη γνωμη μου σαν κοριτσι...

πραγματι μας τραβαει η "αλητεια" και το τραβαει αρχικα ο οργανισμος μας το να μας φτυνουν, να μας αγνοουν, να το παιζει καποιος μαγκας και να φαινεται "κωλοπαιδο". το γιατι μην μου το ρωτατε! μυστηρια της φυσης!! οπως και εμεις δεν θα καταλαβουμε ποτε γιατι πρεπει να κοιτατε οποια θηλυκια γατα περναει στο δρομο... :-D

επειδη ομως συνηθως αυτος που φερεται σαν κωλοπαιδο ειναι οντως και κωλοπαιδο, θα καταληξει να μην φερθει σωστα και να πληγωσει μια γυναικα. η γυναικα τοτε καταλαβαινει και συνειδητοποιει οτι αυτος που μπορει να ειχε απορριψει επειδη δεν ηταν "αλητης", αλλα καλο παιδι, ειναι αυτος που παντα εψαχνε, γιατι ξερει πως να της φερθει! βεβαια πολλες φορες ο ιδιος ανθρωπος, το καλο παιδι δηλαδη, εχει αλλαξει και αποφασιζει να φερθει σαν κωλοπαιδο γιατι βλεπει οτι οι γυναικες αυτον τον τυπο προτιμουν... δεν αδικω μερικους που το κανουν, γιατι ειναι αδικος και ο τροπος που μερικες γυναικες τους αντιμετωπιζουν, αλλα να ξερετε, ρε παιδια, οτι πραγματικα εκτιμαμε αυτα τα παιδια, ισως λιγο αργα και αφου εχουμε φαει τα μουτρα μας... αλλα και παλι τα εκτιμουμε και τετοιους ανδρες θελουμε, γι αυτο μην αλλαζετε και θα δικαιωθειτε!!!

και να ξερετε οτι αυτος που ειναι καλο παιδι, δεν σημαινει οτι ειναι μπιπππππ, ουτε τον λεμε ετσι...

και φυσικα το καλυτερο μας ειναι να ειναι ανδρας, να ξερει δηλαδη ποτε θα φερθει με ευαισθησια και ποτε θα βαλει και μια φωνη αν δει οτι χρειαζεται... ετσι ειναι για μενα, οχι ξυλο και καυγαδες, αλλα να ξερεις ρε παιδι μου οτι εχεις εναν ανδρα διπλα σου να σε στηριζει και να σε σεβεται!

αυτα...

εχω διαβασει τοσα και τοσα ποστ! εχω βρισει, εχω τσαντιστει αλλα με αυτο το ποστ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!

ναι ειναι αληθεια!

ολο το ποστ ειναι σωστο και καθε του λεξη! μπραβο εχεις πιασει το νοημα και χαιρομαι που τα καταλαβες ολα αυτα.

εγω ειμαι ενα απο τα παιδια που λες. ΕΙΜΑΙ καλο παιδι αλλα το κρυβω γιατι ξερω (καταλαβα) οτι δε πρεπει (δεν αξιζει) να το δειξω ακομα....

στην ηλικια που βρισκομαι και οι γυναικες που ειναι τριγυρω μου δεν ειναι ικανες να το καταλαβουν αυτο!

(btw ποσο χρονων εισαι?)

τωρα θα μου πεις γιατι αλλαξες και εγινες "κωλοπαιδο" και δε κρατησες το "καλο παιδι"?

ακου να δεις, οπως ειπες και συ οι γυναικες πηγενουν στα "καλα παιδια" οταν εχουν περασει απο τα "κακα παιδια" και τις εχουν πληγωσει.

σκεψου ομως και λιγο τα "καλα παιδια" πως νιωθουν ΑΝ το ξερουν αυτο... οπως πχ. εγω?

νομιζεις οτι νιωθουν δικαιωση? και καλα οτι αφησαν τα "κακα παιδια" και καταλαβαν το ποσο πολυ αξιζουμε εμεις?

αν το σκεφτεσαι ετσι κανεις μεγαλο λαθος!

νιωθουμε και ολη τη σημασια τη λεξης ΜΑΛΑΚΕΣ! (οσοι φυσικα εχουν ασχοληθει με το θεμα και ξερουν τι γινεται στο κοσμο αυτο, οπως πχ. εγω)

ειναι σαν να περνουμε κατι "μεταχειρισμενο"! η λεξη αυτη δεν ταιριαζει, αλλα δεν υπαρχει καμια αλλη λεξη που να ταιριαζει....

δηλαδη σαν να εκανε τη ζωη της και μετα ερχετε στο μαλακα για να συνεχισει την υπολοιπη ζωη της χαλαρα και ωραια.

εχω δει απειρες τετοιες περιπτωσεις και γι'αυτο το λεω!

σκεψου να εισαι σε εναν πλανητη, και να υπαρχουν 10 γυναικες και 1 αντρας. αυτος ο αντρας πηγενει με ολες τις υπολοιπες εκτος απο σενα!

και ερχεται μια μερα και σου λεει οτι καμια απο αυτες δεν αξιζε και αργα καταλαβε οτι μονο εσυ αξιζεις!

τι θα ελεγες? θα τον πιστευες? πως θα ενιωθες? περιφανη?

στο λεω αυτο το παραδειγμα λιγο τραγικα για να καταλαβεις τη διαφορα.

(εγω παντος αν ημουν στη θεση σου θα γινουν λεσβια, γιατι δεν υπαρχει ωραιοτερο πλασμα απο τη γυναικα....)

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ xartial ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!

Δημοσ.
εχω διαβασει τοσα και τοσα ποστ! εχω βρισει, εχω τσαντιστει αλλα με αυτο το ποστ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!

ναι ειναι αληθεια!

ολο το ποστ ειναι σωστο και καθε του λεξη! μπραβο εχεις πιασει το νοημα και χαιρομαι που τα καταλαβες ολα αυτα.

εγω ειμαι ενα απο τα παιδια που λες. ΕΙΜΑΙ καλο παιδι αλλα το κρυβω γιατι ξερω (καταλαβα) οτι δε πρεπει (δεν αξιζει) να το δειξω ακομα....

στην ηλικια που βρισκομαι και οι γυναικες που ειναι τριγυρω μου δεν ειναι ικανες να το καταλαβουν αυτο!

(btw ποσο χρονων εισαι?)

τωρα θα μου πεις γιατι αλλαξες και εγινες "κωλοπαιδο" και δε κρατησες το "καλο παιδι"?

ακου να δεις, οπως ειπες και συ οι γυναικες πηγενουν στα "καλα παιδια" οταν εχουν περασει απο τα "κακα παιδια" και τις εχουν πληγωσει.

σκεψου ομως και λιγο τα "καλα παιδια" πως νιωθουν ΑΝ το ξερουν αυτο... οπως πχ. εγω?

νομιζεις οτι νιωθουν δικαιωση? και καλα οτι αφησαν τα "κακα παιδια" και καταλαβαν το ποσο πολυ αξιζουμε εμεις?

αν το σκεφτεσαι ετσι κανεις μεγαλο λαθος!

νιωθουμε και ολη τη σημασια τη λεξης ΜΑΛΑΚΕΣ! (οσοι φυσικα εχουν ασχοληθει με το θεμα και ξερουν τι γινεται στο κοσμο αυτο, οπως πχ. εγω)

ειναι σαν να περνουμε κατι "μεταχειρισμενο"! η λεξη αυτη δεν ταιριαζει, αλλα δεν υπαρχει καμια αλλη λεξη που να ταιριαζει....

δηλαδη σαν να εκανε τη ζωη της και μετα ερχετε στο μαλακα για να συνεχισει την υπολοιπη ζωη της χαλαρα και ωραια.

εχω δει απειρες τετοιες περιπτωσεις και γι'αυτο το λεω!

σκεψου να εισαι σε εναν πλανητη, και να υπαρχουν 10 γυναικες και 1 αντρας. αυτος ο αντρας πηγενει με ολες τις υπολοιπες εκτος απο σενα!

και ερχεται μια μερα και σου λεει οτι καμια απο αυτες δεν αξιζε και αργα καταλαβε οτι μονο εσυ αξιζεις!

τι θα ελεγες? θα τον πιστευες? πως θα ενιωθες? περιφανη?

στο λεω αυτο το παραδειγμα λιγο τραγικα για να καταλαβεις τη διαφορα.

(εγω παντος αν ημουν στη θεση σου θα γινουν λεσβια, γιατι δεν υπαρχει ωραιοτερο πλασμα απο τη γυναικα....)

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ xartial ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!

Αυτα που λες τα καταλαβαινω απολυτα και εχω μπει πολλες φορες στη θεση μερικων ανδρων για να σκεφτω πως νιωθουν και σιγουρα δεν νιωθουν καλα. το καταλαβαινω και το σεβομαι, γι αυτο και ειπα πριν οτι δεν κατηγορω κανεναν που τυχον αλλαζει τη συμπεριφορα του. ειναι πολυ ασχημο να σε κανουν να νιωθεις ετσι. απλως μερικες φορες πρεπει να βλεπουμε και την αλλη οψη του νομισματος. η μια ειναι αυτη που ειπαμε και που δεν κανει κανεναν να αισθανεται ωραια, η αλλη κατ΄εμε ειναι να τα δεις λιγο αφαιρετικα τα πραγματα ! δηλαδη σκεψου οτι αν υπηρχαν οπως ειπες 10 γυναικες και 1 ανδρας και εκεινος πηγαινε με ολες εκτος απο μενα και στο τελος μου ελεγε οτι θελει εμενα γιατι μονο εγω αξιζω, θα σκεφτομουν οτι ειναι στεναχωρο και προσβλητικο, αν θελεις, να εχει παει με ολες και μενα να με γραφει κανονικα, θα κατεληγα ομως στο οτι απο τις 10 γυναικες τελικα διαλεξε εμενα... νομιζω οτι εκεινη την ωρα κατα μια εννοια παιρνεις το αιμα σου πισω, οσο οξυμωρο κι αν ακουγεται αυτο. αυτο που δεν καταλαβαινει ο συγκεκριμενος ενας ανδρας ας πουμε ειναι οτι εκεινη την στιγμη γινεται ο ιδιος ρεζιλι και ξεμπροστιαζει τον ιδιο του τον εαυτο, γιατι ηταν βλακας που απο την αρχη δεν ειδε ποια απο τις 10 γυναικες αξιζει πραγματικα!!! (και φυσικα ημουν εγω:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

ενταξει, ξερω οτι ισως ακουγεται καπως αυτο που λεω, σαν να χρυσωνω το χαπι, αλλα εγω ρε παιδια ετσι πιστευω οτι πρεπει να το βλεπετε. κι επειδη το εχω κανει κι εγω δυστυχως, να μου αρεσει καποιος που ηταν κωλοπαιδο και οχι καποιος που ηταν πολυ γλυκος και καλος, ξερω πως ειναι να νιωθεις οτι ηταν μπροστα στα ματια σου αυτος που εψαχνες και ησουν τοσο ηλιθια που δεν ειδες πιο νωρις!!!!

σορρυ για το μεγαλο ποστ, ειναι λιγο off topic βεβαια και ελπιζω να μη σβηστει...

p.s: ειμαι 20! :)

ααα!!! μια φιλη μου ελεγε κατι πολυ σωστο!!! γιατι ο Θεουλης δεν εκανε να ειναι φυσιολογικο να τα φτιαχνουν ανδρες με ανδρες και γυναικες με γυναικες;;; αφου κανεις δεν μπορει να καταλαβει απολυτα το αλλο φυλο και να το συμπονεσει οσο το δικο του... ισως αυτη θα ηταν η λυση, αλλα τοτε θα ηταν λιγο βαρετο. ενω τωρα εχουμε και κατι να ζουμε!!!

Δημοσ.

ωπα δε το καταλαβες καλα το παραδειγμα που ειπα.

ειπα οτι σε αφησε τελευταια γιατι δοκιμασε ολες τις προηγουμενες και καμια λεει οτι δεν αξιζε οσο εσυ!

ΔΕΝ ησουν πχ. η τριτη που δοκιμασε και σταματησε να δοκιμαζει γιατι καταλαβε οτι αξιζεις εσυ, απλος ΕΣΥ ησουν η τελευταια.

θελω δηλαδη να σου πω οτι ακομα και στη τριτη θεση να ησουν, δε θα σου ελεγε αυτα τα λογια, οτι αξιζεις κτλ.... θα τα ελεγε παλι στη τελευταια για να του κατσει και αυτη!

μπερδεμενη ιστορια αλλα μαλλον εσεις οι γυναικες να μη το καταλαβενετε γιατι εισαστε ακουστηκοι τυποι... σας αρεσουν τα ωραια λογια...

γι'αυτο σας λεω μιληστε στις γυναικες στο δρομο....

Δημοσ.
ωπα δε το καταλαβες καλα το παραδειγμα που ειπα.

ειπα οτι σε αφησε τελευταια γιατι δοκιμασε ολες τις προηγουμενες και καμια λεει οτι δεν αξιζε οσο εσυ!

ΔΕΝ ησουν πχ. η τριτη που δοκιμασε και σταματησε να δοκιμαζει γιατι καταλαβε οτι αξιζεις εσυ, απλος ΕΣΥ ησουν η τελευταια.

θελω δηλαδη να σου πω οτι ακομα και στη τριτη θεση να ησουν, δε θα σου ελεγε αυτα τα λογια, οτι αξιζεις κτλ.... θα τα ελεγε παλι στη τελευταια για να του κατσει και αυτη!

μπερδεμενη ιστορια αλλα μαλλον εσεις οι γυναικες να μη το καταλαβενετε γιατι εισαστε ακουστηκοι τυποι... σας αρεσουν τα ωραια λογια...

γι'αυτο σας λεω μιληστε στις γυναικες στο δρομο....

αρα δηλαδη με διαλεξε γιατι δεν ειχε αλλη επιλογη, αυτο μου λες;; αα οκ, εγω μιλουσα για αλλη περιπτωση. κι εγω οταν βρεθηκα σε αυτη τη θεση που ειπα πριν, ετσι σκεφτομουν κι οχι οπως λες... αλλα και παλι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, τι να πω... δεν ειναι καλο να γενικευουμε!!! :)

Δημοσ.

Πολύ το κουράσατε και οι δυο σας με τον 1 άντρα τις 10 γυναίκες…..

Η xartial όπως και η κάθε xartial ψάχνει το λιμανάκι της, αυτή είναι η φύση της γυναίκας.

Φυσικά και γουστάρει τα κωλόπαιδα, αλλά πληγώνουν. Τι συζητάμε τώρα ιστοριούλες….ποια γυναίκα θα το παραδεχτεί ,ακόμη και ανώνυμα.

(το γιατι ειναι ευκολο να το καταλαβεις.και οι αντρες αλλα και οι γυναικες απο μακρια κι αλαργα ειναι οι τελειοι-ες,φοβεροι-ες κλπ κλπ κλπ.οταν γνωρισεις τον αλλον/η απο κοντα θα καταλαβεις οτι ειναι κι αυτος ανθρωπος με αδυναμιες και παθη κλπ.μερικες φορες το αποδεχεσαι,μερικες οχι.οποτε η απαντηση ειναι ναι.εχει συμβει σε μενα (σαν αντρας) αλλα και σε γνωστες/φιλες μου)

Αυτό το ξέρουμε φίλε εμείς. Στις γυναίκες όμως συμβαίνει?

Δημοσ.
αρα δηλαδη με διαλεξε γιατι δεν ειχε αλλη επιλογη, αυτο μου λες;; αα οκ, εγω μιλουσα για αλλη περιπτωση. κι εγω οταν βρεθηκα σε αυτη τη θεση που ειπα πριν, ετσι σκεφτομουν κι οχι οπως λες... αλλα και παλι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, τι να πω... δεν ειναι καλο να γενικευουμε!!! :)

α μπραβο δεν ειχε αλλη επιλογη και ηρθε σε σενα. ετσι νιωθουμε....

οπως και οι γυναικες που ειπες πριν, δοκιμασανε με τα "κακα παιδια", πληγωθηκανε και μετα δεν ειχαν αλλη επιλογη απο το να ερθουν σε μας!

που εμεις ειμαστε καλα παιδια και θα φερθουμε καλα....

για τον αντρα ομως ειναι το ακριβως αντιθετο!

ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμασει για να ξερει! οπως πχ. που λεω τοσα για τις γυναικες σε στα ποστς μου αλλα αν διαβασες εγω βρει μια που ξεχωριζει! και ασχολουμαι καιρο με αυτη...

αν ΔΕΝ ηξερα δεν θα ειχα καταλαβει την αξια της κτλ.

αυτο ομως οι γυναικες ΠΟΤΕ δεν το καταλαβαν και απο αντιδραση λενε "πρεπει να δοκιμαζουμε και μεις πολλους αντρες!"

τη συνεχεια τη ξερεις.....

συνεχεια ακουμε:

κοιτα την π0Υτ@ν@ συνεχεια γυριζει με τον εναν και τον αλλον...

και αν τα φτιαξει με καποιον φιλο μας, λεμε, α το μαλακα με αυτη βρηκε να παει? με αυτη εχουν παει ολοι!

δηλαδη χανει την αξια της!

με τον αντρα ειναι το ακρος αντιθετο!

λεμε: ααααα το μητσο, πηγε και με αυτη και με αυτη και με την αλλη.... πρεπει να αξιζει πολλα για τον θελουν ολες αυτες!

και αν μια φιλη μας τα φτιαξει μαζι του, λεμε, αντε ρε! πως τα καταφερες και τα εφτιαξες με αυτον? μπραβο!

ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ???

Δημοσ.
ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμασει για να ξερει! οπως πχ. που λεω τοσα για τις γυναικες σε στα ποστς μου αλλα αν διαβασες εγω βρει μια που ξεχωριζει! και ασχολουμαι καιρο με αυτη...

αν ΔΕΝ ηξερα δεν θα ειχα καταλαβει την αξια της κτλ.

Λιμανάκι και εσύ φίλε?

Να σου πω δεν είναι και άσχημα αλλά 20 χρονών και ούτε....

οταν βλεπει οτι ειμαι ετοιμη για γκρινια και τσακωμο να μην τραβαει τα πραγματα στα ακρα,

Αν θες τον άντρα που είναι πάνω από τα κυβικά σου (τον αλήτη), κάνεις τουμπεκί ψιλοκομένο, έτσι δεν είναι? Μη τα θες όλα δικά σου.

Στην ερώτηση με το ξενέρωμα δε μου απάντησες.

Δημοσ.

Και ομως απο τοτε που ανοιξε το μυαλο μου δεν εχω χαρακτηρισει ποτε ασχημα κοπελα που εχει επιλεξει να ειναι με τον εναν κ τον αλλο καθε μερα αντιθετως παλι καλα λεω γιατι μην φαει κ η αγαμια μερικους που πρεπει να τους τραβας με το τσιγελι

Αυτη που θα παρει ασχημη κριτικη απο μενα ειναι αυτη που εχει βρει εναν μ**κα

κ τον κερατωνει ναι αυτη ειναι αξιοθρηνητη

κατι αλλο για πολλους απο εσας που εχετε καπως χασει την μπαλα με τις γυναικες κ εχετε θεοποιησει το μ**νι

ξεκολατε λιγο δεν σας κανει χαρη μια γκομενα που θα παει μαζι σας ξεκολατε να το βλεπετε οτι σας κανει κ χαρη ελεος δλδ μην πω το αντιθετο θα πρεπε να ισχυει μια κ ειμαστε κ λιγοτεροι κ το sex ρεει αφθονο αρκει να ξερεις που κ πως να το βρεις κυριως πως ομως..

Δημοσ.

κοιτα την π0Υτ@ν@ συνεχεια γυριζει με τον εναν και τον αλλον...

και αν τα φτιαξει με καποιον φιλο μας, λεμε, α το μαλακα με αυτη βρηκε να παει? με αυτη εχουν παει ολοι!

δηλαδη χανει την αξια της!

με τον αντρα ειναι το ακρος αντιθετο!

λεμε: ααααα το μητσο, πηγε και με αυτη και με αυτη και με την αλλη.... πρεπει να αξιζει πολλα για τον θελουν ολες αυτες!

και αν μια φιλη μας τα φτιαξει μαζι του, λεμε, αντε ρε! πως τα καταφερες και τα εφτιαξες με αυτον? μπραβο!

ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ???

Εδώ aledjo έχω μια - offtopic - ένσταση. Γιατί να χαρκτηρίζουμε πουτ@να μια κοπέλα η οποία έχει πάει με πολλούς. ενώ να είμαστε ΟΚ με τον κάθε άντρα ο οποίος πριν να καταλήξει στο λιμανάκι του έχει πάει με όποιο θηλυκό έχει περάσει από δίπλα του; Ειλικρινά, ποτέ δεν κατάλαβα αυτήν τη εξαιρετικά σεξιστική νοοτροπία και είμαι κάθετα αντίθετος. Δηλαδή, μόνο ο άντρας δικαιούται να είναι συλλέκτης εμπειριών και η γυναίκα όχι;

Πολλοί με ρωτάνε "Καλά, όταν παντρευτείς, πώς θα αισθανόσουν αν σου έλεγε η γυναίκα σου <<ξέρεις, έχω πάει και με άλλους 10-15 πριν από σένα>> ;" Αν είμαι στις καλές μου, η απάντηση μου είναι ότι θα αισθανθώ περίφημα, διότι η τύπισσα θα κάνει τρομερό κρεβάτι!!! Αν δεν έχω όρεξη, η απάντηση μου είναι: "Εσείς πώς νομίζετε ότι θα αισθανθεί η γυναίκα σας όταν της πείτε <<ξέρεις έχω πάει και με άλλες 10-15 πριν από σένα>>;" Η απάντηση τους στην πρώτη περίπτωση είναι να γελάσουν, στην δεύτερη είναι η σιωπή.

Λοιπόν, τι λέτε;

Δημοσ.
Εδώ aledjo έχω μια - offtopic - ένσταση. Γιατί να χαρκτηρίζουμε πουτ@να μια κοπέλα η οποία έχει πάει με πολλούς. ενώ να είμαστε ΟΚ με τον κάθε άντρα ο οποίος πριν να καταλήξει στο λιμανάκι του έχει πάει με όποιο θηλυκό έχει περάσει από δίπλα του; Ειλικρινά, ποτέ δεν κατάλαβα αυτήν τη εξαιρετικά σεξιστική νοοτροπία και είμαι κάθετα αντίθετος. Δηλαδή, μόνο ο άντρας δικαιούται να είναι συλλέκτης εμπειριών και η γυναίκα όχι;

Πολλοί με ρωτάνε "Καλά, όταν παντρευτείς, πώς θα αισθανόσουν αν σου έλεγε η γυναίκα σου <<ξέρεις, έχω πάει και με άλλους 10-15 πριν από σένα>> ;" Αν είμαι στις καλές μου, η απάντηση μου είναι ότι θα αισθανθώ περίφημα, διότι η τύπισσα θα κάνει τρομερό κρεβάτι!!! Αν δεν έχω όρεξη, η απάντηση μου είναι: "Εσείς πώς νομίζετε ότι θα αισθανθεί η γυναίκα σας όταν της πείτε <<ξέρεις έχω πάει και με άλλες 10-15 πριν από σένα>>;" Η απάντηση τους στην πρώτη περίπτωση είναι να γελάσουν, στην δεύτερη είναι η σιωπή.

Λοιπόν, τι λέτε;

loool και παλι looool

δεν εχει καμια λογικη το ποστ αυτο.

θα στο πω με απλα λογια

μια γυναικα που παει με πολλους αντρες λεγεται π0Υτ@να σωστα?

ενας αντρας που παει με πολλες γυναικες λεγεται Γ@ΜΙ@Σ σωστα?

αν εσυ ειχες μια κορη και εναν γιο, και ερχοταν καποιος και σου ελεγε:

η κορη σου ειναι π0Υτ@να και γιος σου Γ@ΜΙ@Σ!

τι θα ελεγες? με ποιον θα ειχες τσαντιστει?

μα φυσικα με τη κορη σου!

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙ ΤΟ ΞΑΧΝΕΙΣ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο που ρωτας

για να καταλαβεις, πες μου ΓΙΑΤΙ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?? εχει καμια απαντηση σε αυτο?

ειναι στη φυση μας...

Δημοσ.

Θεωρω πολυ στενομυαλος αυτος που θεωρει που**να την γυναικα που παει με πολλους αντρες τελος.

Δημοσ.

Οσο αφορα εμενα μια φορα ενα παιδι χουφτωσε την αδερφη μου και μας πηγαν στον διευθυντη 4 καθηγητες αυτος εφυγε με ενα μαυρισμενο ματι και πολλες μελανιες. Ποτε δεν θα εκανα κατι τετοιο γιατι το θεωρω ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ Π0υ$Τ1ΚΟ να πηραζεις καποιον που δεν μπορει να αμυνθει (σωματικα ενοω) και εαν εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ρε aledjo πες μας εαν θα το εκανες αυτο εαν ηξερες οτι πιο περα ειναι ο διμετρος αδερφος της???? και μετα σκεψου τι θα εκανες σε καποιον εαν το εκανε στην μανα σου ή στην αδερφη σου!!!

Και κατι αλλο καφρυλες εχω κανει πολλες αλλο μονο για πλακα αναμεσα σε φιλους ΠΟΤΕ σε αλλα ατομα που δεν μπορουν να ανταποδωσουν (αυτα για να μην πεις οτι ειμαι ενας φλορος/φυτο κτλ.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...