1980 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ποτε ειμαι πολυ εγωιστης για να κανω κατι τετοιο. και περα απο αυτο ξεπερνας τα ορια δεν ξερεις τι εχει στο μυαλο της εκεινη την στιγμη η τι νοιωθει και γενικα ειναι εντελως ακομψο και ανοητο.οσο και να σε ελκυει αυτο που βλεπεις βρισκεσε στον δρομο ουτε σε μαγαζι για να την πλησιασεις ουτε σε καφετερια ουτε τιποτα. εκτος και αν ειναι κοπελα που εχει καλη διαθεση και χαμογελαει και ειμαι με κανεναν φιλο μου μπορει να πω λιγο δυνατα ισα για να το ακουσει οταν περναει τι ομορφη που ειναι αυτη η κοπελα για ι να ανεβει το ηθικο της. καλα αν συνοδευετε και πεταξεις ατακα εισαι ελεινος δραπετσωνογυφτος που λεει και ο ll_neo δεν το συζηταμε καν αυτο. σεβασμος στο γυναικειο φυλο. με την ευγενια μπορεις να κερδισεις ευκολα τον σεβασμο μιας γυναικας. μετα ερχονται και τα υπολοιπα. αποψη μου βεβεα δεν μιλαω δογματικα απλα εγω ετσι λειτουργω.
AFANIS_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ....είτε κοπλιμέντο είτε πείραγμα το θεωρώ σχετικά ανάγωγο να κάνει κάποιος κατι τέτοιο στον δρόμο... δεν το έχω κάνει και μάλλον δεν θα το κάνω ποτέ....ναι έχω πιάσει κουβέντα με άγνωστες γυναίκες..΄.στο λεωφορείο....στο ταξί...στο μετρό...στο σούπερ μάρκετ....αλλά ΄ποτέ δεν λέω δυνατά αυτά που ίσως "σκέφτομαι" μέσα μου για μια κοπέλα άγνωστη μου.... αφήστε που ο κόσμος είναι μικρός και ποτέ δεν ξέρεις που και σε ποιά μπορεί να πέσεις.....ειδικά σε πιο μικρές πόλεις......
pappous_soulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ποτε ειμαι πολυ εγωιστης για να κανω κατι τετοιο. και περα απο αυτο ξεπερνας τα ορια δεν ξερεις τι εχει στο μυαλο της εκεινη την στιγμη η τι νοιωθει και γενικα ειναι εντελως ακομψο και ανοητο.οσο και να σε ελκυει αυτο που βλεπεις βρισκεσε στον δρομο ουτε σε μαγαζι για να την πλησιασεις ουτε σε καφετερια ουτε τιποτα. εκτος και αν ειναι κοπελα που εχει καλη διαθεση και χαμογελαει και ειμαι με κανεναν φιλο μου μπορει να πω λιγο δυνατα ισα για να το ακουσει οταν περναει τι ομορφη που ειναι αυτη η κοπελα για ι να ανεβει το ηθικο της. καλα αν συνοδευετε και πεταξεις ατακα εισαι ελεινος δραπετσωνογυφτος που λεει και ο ll_neo δεν το συζηταμε καν αυτο. σεβασμος στο γυναικειο φυλο. με την ευγενια μπορεις να κερδισεις ευκολα τον σεβασμο μιας γυναικας. μετα ερχονται και τα υπολοιπα. αποψη μου βεβεα δεν μιλαω δογματικα απλα εγω ετσι λειτουργω. Και γω αυτό πιστεύω αλλά ρε γ*μώτο διαρκώς διαψεύδομαι...:? Μάλλον έχουμε γεμίσει τσουλιά σ'αυτή τη χώρα...
1980 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Και γω αυτό πιστεύω αλλά ρε γ*μώτο διαρκώς διαψεύδομαι...:? Μάλλον έχουμε γεμίσει τσουλιά σ'αυτή τη χώρα... ενοεις οτι δεν κερδιζεις τον σεβασμο μιας κοπελας με την ευγενια? αναλογα την κοπελα μπορεις να την κερδισεις σαν ανθρωπο αλλα οχι σαν γυναικα αναλογα την περισταση. το θεμα ειναι τι κανεις εσυ οχι τι θα κανει εκεινη.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ενοεις οτι δεν κερδιζεις τον σεβασμο μιας κοπελας με την ευγενια? αναλογα την κοπελα μπορεις να την κερδισεις σαν ανθρωπο αλλα οχι σαν γυναικα αναλογα την περισταση. το θεμα ειναι τι κανεις εσυ οχι τι θα κανει εκεινη. Τον σεβασμό μπορεί να τον κερδίσεις,το να σε συμπαθήσει όμως...
1980 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Τον σεβασμό μπορεί να τον κερδίσεις,το να σε συμπαθήσει όμως... ε ο σεβασμος συνεπαγετε συμπαθεια. εσυ δεν μιλας για συμπαθεια αλλα για ερωτικο ενδιαφερον. αυτο δεν το κερδιζεις η συντονιζεσε η οχι.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ε ο σεβασμος συνεπαγετε συμπαθεια. εσυ δεν μιλας για συμπαθεια αλλα για ερωτικο ενδιαφερον. αυτο δεν το κερδιζεις η συντονιζεσε η οχι. Όχι οπωσδήποτε το ερωτικό ενδιαφέρον.Θέλω να πω οτι ακόμα και σαν φίλο δεν σε εκτιμάει αν είσαι ευγενικός.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καλά ρε παιδιά, ο μόνος στόχος είναι να γ...; Η ποιότητα δε μετράει καθόλου για μερικούς; Έχετε ακούσει τη λέξη σαβουρογ...;
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Τι πείραγμα? Εξαρτάται το πείραγμα. Αν είναι έξυπνο και με χιούμορ και δεν προσβάλεις την κοπελιά έχει καλώς... Αν είναι σαν και αυτά που κάνουν οι αλλοδαποί στις γκόμενες και οι πιθανότητες να γ@μήσουν μειώνονται τρομακτικά σε κάθε τους λέξη τότε όχι.
Toufas Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 οι φωνές στον δρομο το μονο που κανουνε ειναι να ανεβαζουνε την γωνια της μυτης της εκαστοτε low-esteem κοπελας.
desolatorXT Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 λοοοοοοολ ποια πιατσα σας χαλαμε? τους σοβαρους αντρες που δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους?? δε ξερω αν το ακουσες, αλλα τη δικη σας πιατσα οι γυναικες, σας λενε ξενερωτους και κοτες! εμας μας λενε ανωμαλους, αλητες, αγαμητους (για ολους κατι λενε) αλλα σε μας ερχονται.... πριν φυσικα παντρευτουνε γιατι μετα ερχονται στη δικη σας πιατσα για να περασουν την υπολοιπη ζωη τους διπλα σε εναν σοβαρο και προστατευτικο αντρα που εχει πρωτο ρολο στη ζωη του την οικογενεια.... οταν μεγαλωσω αρκετα μπορει να ερθω στη δικη σας πιατσα να δω τι παιζει και απο κει.... χαχαχαχαχα σιγά εσύ, μην ξεχάσεις να κατουρίσεις λίγο γιατί θα πάθεις τπτ.... Απο εκεί και πέρα... Πιο το νόημα να έχεις μια σχέση εφόσον ξέρεις εξ αρχής ότι δεν προορίζετε για τπτ σοβαρο? Μέχρι την ηλικια που θα φτάσεις στην παντρεια, όποτε αυτή έρθει για τον καθένα, το μόνο που θές απο μια σχέση είναι το σέξ.. Το σέξ όμως προσφέρετε παντού άφθονο... Δοξασυ ο θεός δεν έχουμε έλλειψη απο Μπου****α στην Ελλάδα... Οπότε δεν αξίζει τον κόπο καν να σχοληθείς, να γίνεις ρεζίλι μερικές φορες, ή να χάσεις την αξιοπρέπεια σου για μια γυναίκα....οπότε δεν βλέπω και κανέναν λόγω, να σφυρίξω όταν περνάει η γκόμενα, ή να κάνω κανένα χυδαίο αστείο ή να κάμνω σε άγνωστη καμάκι ή οτιδήποτε απο αυτά που περγράφεις...Αμα τώρα θέλει η γκόμενα να γίνει κατι, τότε άλλαζει το πραγμα... Υ.Γ. no offence
SpY Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγω πάντως παίρνω το αμάξι μου για να παω στην δουλεια και δεν κάθομαι να ασχολούμαι. Απορώ με μερικούς που γίνονται μέγα φιλόσοφοι για να πουν ΤΗΝ ατάκα !
De@th L0rd Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εγώ βαριέμαι να ασχόληθώ με το θέμα, κυριώς γιατί δεν θέλω να δώ ξυνισμένη φάτσα κ δεύτερον ότι δεν έχω να κερδίσω τίποτα πέρα από το να ψωνιστεί(κ όχι να ανέβει το ήδη ανεβασμένο ηθικό)η γκόμενα(ναι η γκόμενα).Όταν ήμουν βέβαια στην εφηβεία ήμουν αλήτης,χυδαίος κ βάνδαλος.Γι αυτό κ δεν είχα σταυρώσει κοπέλα ούτε για δείγμα.
joef_gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Καλά ρε παιδιά, ο μόνος στόχος είναι να γ...; Η ποιότητα δε μετράει καθόλου για μερικούς; Έχετε ακούσει τη λέξη σαβουρογ...; φιλε μου η λεξη σαβουρ....κραταει το 90% των γυναικων ζωντανες! ολοι που μιλανε στον δρομο και γενικα προσεγγίζουν καποια εχουν αυτο στο μυαλο και δεν πιστευω να τα λεω υπερβολικα τωρα! και για να πω την αποψη μου για το θεμα εγω αμα τυχει και ειμαστε στο λεωφορείο στο παρκο καπου και κατσει να μιλησουμε οκ. αλλα να γυρναω και να μιλαω στην καθεμια μου φαινεται γελιο και γλοιώδες!πραγματικα σιχαίνομαι τους τυπους που το κανουν αυτο σε οποια περναει.
revil Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Έχετε ακούσει τη λέξη σαβουρογ...; Ναι ειχε χαρακτηρισει ετσι τον καρεμπε(οταν επαιζε στον ολυμπιακο)φιλαθλος αντιπαλου ομαδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.