panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Το οτι η κοπέλα δεν θέλει να ολοκληρώσει μία σχέση μπορεί να οφείλεται σε 2 πράγματα: - Να μή νιώθει έτοιμη - Να μή θέλει να ολοκληρώσει με το συγκεκριμένο άτομο. Και στις 2 περιπτώσεις, οι δικαιολογίες που μπορεί να σου πεί είναι άπειρες, ειδικά στη περίπτωση που η κοπέλα δεν είναι ώριμη.
gatoulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ένας ωραίος τρόπος είναι να της γυρίσεις την πλάτη και να την γράψεις στην τσαπού σου ή ένας άλλος είναι να την βρίζεις όπως ψωνάρα,μπάζο,γκόμενα της σειράς και τέτοια.Σίγουρα θα σου ανταποδώσει θα βριστείτε με αποτέλεσμα να πηδηχτήτε ή στις μπουνιές ή στα φιλιά..διότι το μεγάλο μίσος κρύβει έναν μεγάλο έρωτα.. Αλλά αν τα κάνανε στις αδερφές σας θα σας άρεσε??
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 μα δε καταλαβετε καλα! δεν ειναι ψωνιο! τρομοκρατιμενη ειναι απο τοσα που ακουει και βλεπει στο κοσμο αυτο! εγω αυτο νομιζω.... ανηκει στο 10% των γυναικων, κοριτσι απο σπιτι που λεμε, που κοιταζει τις σπουδες της κτλ.... ειμαι σιγουρος οτι δικαιολογει τον εαυτο της οτι δεν εχει χρονο για περιπετιες γιατι εχει τις σπουδες τις! το εχω ξαναδει το εργο αυτο. ΦΟΒΑΤΑΙ. δε θελει τιποτα με κανεναν αντρα! αυτο νομιζω τα λεει ολα! τωρα αυτο το "δεν ειναι ετοιμη" δε μου κολαει.... 20 χρονων ειναι! ουτε καν να της αρεσει καποιος αντρας???? κατι μου βρομαει! να μην ολοκληρωσει? αφου ουτε καν δεν εχει αρχισει! δε εχει φιλησει ποτε στο στομα... λετε να τη παω σε ψυχολογο? θα μου πειτε εσεις τωρα, μα καλα σε τοσα ποστ μας γραφεις για ολες τις τσουλες και τωρα μας τα γυρνας αναποδα? αυτο ομως ειναι μια αποδειξη σε αυτο που ειπαν μερικοι οτι εγω κοιταω μονο τον π.... μου και τιποτα σοβαρο! κανετε λαθος, κοιταω το σοβαρο αλλα δε γινεται να ξεφυγω απο τις περιπετιες! ή και πως αλλιως θα καταλαβενα οτι ανηκει στο 10% αν δεν ειχα περιπετιες με το υπολοιπο 90%?? ειδατε? η "αλητια" μπορει και αναγνωριζει το καλο!
panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Εμ έτσι εξηγείται το ψυχολογικό "ανέβασμα" που νιώθεις με το να πειράζεις κοπέλες. Διότι οι περιπτώσεις είναι πάλι 2: - Ή δεν κάνεις τίποτα με καμία άλλη, οπότε είσαι στερημένος. - Ή πηγαίνεις με άλλες κοπέλες, οπότε η κοπέλα με το δίκιο της να μή κάνει τίποτα μαζί σου και σου πουλάει φούμαρα ότι δεν θέλει κανέναν άντρα κλ κλ κλ. Στο ξαναλέω: - Ή η κοπέλα δεν νιώθει έτοιμη ή - Δεν θέλει να ολοκληρώσει μαζί σου και σε βλέπει ώς φίλο/ δεν θέλει να σε πληγώσει
Aρρωστος 7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Η κοπέλα φοβάται να μην πληγωθεί και για αυτό λέει οτι δεν θέλει τίποτα από τους άνδρες.Προφανώς θα έχει ακούσει από φίλες περιοδικά και τηλ.τα μύρια όσα για τους άνδρες και φοβάται.Ίσως να είχε και η ίδια καμιά στραβή.Αν έχεις την υπομονή να την πείσεις οτι εσύ είσαι κάποιος που μπορεί να τον εμπιστευτεί έχει καλώς αλλιώς άστο. Πάντως κοπέλα 20 χρονών και ωράια όπως λες και να μην έχει δώσει ούτε ένα φιλάκι στο στόμα μου κάνει εντύπωση. Καλό κουράγιο!
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Η κοπέλα φοβάται να μην πληγωθεί και για αυτό λέει οτι δεν θέλει τίποτα από τους άνδρες.Προφανώς θα έχει ακούσει από φίλες περιοδικά και τηλ.τα μύρια όσα για τους άνδρες και φοβάται.Ίσως να είχε και η ίδια καμιά στραβή.Αν έχεις την υπομονή να την πείσεις οτι εσύ είσαι κάποιος που μπορεί να τον εμπιστευτεί έχει καλώς αλλιώς άστο. Πάντως κοπέλα 20 χρονών και ωράια όπως λες και να μην έχει δώσει ούτε ένα φιλάκι στο στόμα μου κάνει εντύπωση. Καλό κουράγιο! ετσι οπως τα λες ειναι. εγω δεν ειμαι στερημενος και ουτε εχω αναγκη μονο αυτη! απλως αναγνωριζω τη προσωπικοτητας της σαν μια απο της καλυτερες κοπελες που εχω γνωρισει (μιλαω για χαρακτηρα), και γι'αυτο επειμενω! αν ηθελα μονο το φικι-φικι ξερω σε ποιες αλλες "φιλες" μου μπορω να το βρω! υπαρχει και η περιπτωση να φοβαται και εμενα γιατι οπως σας ειπα τη γνωρισα με περιεργο τροπο.... λιιιιιιιγο εμπιστοσυνη μου εχει! εχω παει και σπιτι της, εχω γνωρισει πατερα μανα, μικρες συζητησεις κτλ. αλλα το πιο κουφο απ'ολα ξερετε πιο ειναι? εχει μια αδερφη 28 χρονων που ειναι το ακρον αντιθετο με αυτη! ολο με γκομενους ειναι και γυρναει ολη μερα! σε μια συζητηση μου ειχε πει οτι δε θελει να κανει τα ιδια που κανει η αδερφη της.... εχει λαθος προτυπο δηλαδη!
we_will_rise Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ρε φιλε το εχεις δοκιμασει ποτε? λες οτι δε σ'αρεσει ο παγωτο μπανανα αν δε το δοκιμασεις? αν εισαι αντρας, ο κανονας λεει οτι αν μια γυναικα σου χαμολεγασει τοτε νιωθεις καλυτερα! δοκιμασε το.... και πες μας! ακουω διαφορες τετοιες εξυπναδες συνηθως απο ατομα που δεν εχουν ακουμπησει γυναικα.... Αν προσέξεις την απάντησή μου, θα δεις (προς το τέλος) ότι δεν έχω πρόβλημα να φλερτάρω μία κοπέλα με την οποία υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι κάποια στιγμή. Δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν ακουμπήσει ποτέ γυναίκα, απλά υπάρχουν δύο πράγματα στον χαρακτήρα μου που με εμποδίζουν να το κάνω σε κάποια που βλέπω στον δρόμο και δεν πρόκειτε κατα 99% να ξαναδω ποτέ. 1ον... Είμαι αρκετά ντροπαλός :oops: (το παραδέχομαι) 2ον... Μπορεί να το πάρει στραβά και να γίνω και ρεζίλι από πάνω!!! Πάντως για να είμαι ηλικρινής μάλλον ο 1ος λόγος είναι αυτός που με σταματάει....
Socratis_g Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Η γυναίκα όμως που θα καταλήξει με άντρα, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξει αντράκια και λοιπά αγοράκια. Αντράκια και αγοράκια όχι. Αλλά άντρα σαν του επιπέδου του δικού της, παίζει κ να τον κοιτάξει. οφτοπικ: ρε aledjo μια χαρά παιδί ακούγεσει. Βγάλε τη βλακόφατσα από το avatar σου! :-P
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν προσέξεις την απάντησή μου, θα δεις (προς το τέλος) ότι δεν έχω πρόβλημα να φλερτάρω μία κοπέλα με την οποία υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι κάποια στιγμή. Δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν ακουμπήσει ποτέ γυναίκα, απλά υπάρχουν δύο πράγματα στον χαρακτήρα μου που με εμποδίζουν να το κάνω σε κάποια που βλέπω στον δρόμο και δεν πρόκειτε κατα 99% να ξαναδω ποτέ. 1ον... Είμαι αρκετά ντροπαλός :oops: (το παραδέχομαι) 2ον... Μπορεί να το πάρει στραβά και να γίνω και ρεζίλι από πάνω!!! Πάντως για να είμαι ηλικρινής μάλλον ο 1ος λόγος είναι αυτός που με σταματάει.... ακομα και ετσι να ειναι, να εισαι ντροπαλος, τοτε ανηκεις στη κατηγορια οπως ειπε και ο αρχοντας Mithrantir: "Τα καλά παιδιά που απ' ότι μου έχουν πει σημαίνει μαλάκας πλέον και μάλλον θύμα απ' ότι κατάλαβα (εδώ ανήκω εγώ) και οι αλήτες που όλες τους μισούν αλλά όλες εκεί πάνε. Οι ευγενικοί τύποι που ενδιαφέρονται κτλ κτλ καταλήγουν πάντα στη πρώτη κατηγορία συνήθως μόνοι ή σε μια σχέση που μεγαλώνουν διάφορα χωρίς να το ξέρουν." ανηκεις στα καλα παιδια και ευγενικα! οπως ειδες με αυτα τα λογια συμφωνησαμε ολοι! σ'αρεσει αυτο ομως?? καιρος να αλλαξεις! ή τουλαχιστον να δοκιμασεις να δεις πως ειναι και αν σ'αρεσει το κρατας..... αλλιως επιστρεφεις στη κανονικη σου ζωη! Αντράκια και αγοράκια όχι. Αλλά άντρα σαν του επιπέδου του δικού της, παίζει κ να τον κοιτάξει. η γυναικα δεν ειναι ποτε σιγουρη γι'αυτο που θελει! αρα μπορει μετα να γουσταρει απο χουλιγκαν μεχρι γιατρο! αφου ειναι "ανωμαλες" στο μυαλο..... τι το ψαχνετε??? τζαμπα το χρονο χανετε...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 αλλα το πιο κουφο απ'ολα ξερετε πιο ειναι?εχει μια αδερφη 28 χρονων που ειναι το ακρον αντιθετο με αυτη! ολο με γκομενους ειναι και γυρναει ολη μερα! σε μια συζητηση μου ειχε πει οτι δε θελει να κανει τα ιδια που κανει η αδερφη της.... εχει λαθος προτυπο δηλαδη! Καθόλου κουφό. Σχεδόν πάντα κάτι αντίστοιχο ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις. Άλλωστε πάντα ο φόβος του να κάνεις κάτι είναι πιο έντονος από την πραγματική εμπειρία όταν τελικά τη ζήσεις. Οι άνθρωποι λοιπόν που έχουν προβλήματα, δεν είναι συνήθως άνθρωποι που έζησαν αυτές τις καταστάσεις, αλλά άνθρωποι που είδαν γνωστούς τους (στην οικογένεια τους συνήθως) να τα ζούνε και τρόμαξαν τόσο πολύ, που έφτασαν στο άλλο άκρο. Πχ, συνήθως τα παιδιά των αλκοολικών, δεν πίνουν καθόλου (ούτε καν το φυσιολογικό "ένα ποτηράκι στη ταβέρνα").
we_will_rise Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 ακομα και ετσι να ειναι, να εισαι ντροπαλος, τοτε ανηκεις στη κατηγορια οπως ειπε και ο αρχοντας Mithrantir:"Τα καλά παιδιά που απ' ότι μου έχουν πει σημαίνει μαλάκας πλέον και μάλλον θύμα απ' ότι κατάλαβα (εδώ ανήκω εγώ) και οι αλήτες που όλες τους μισούν αλλά όλες εκεί πάνε. Οι ευγενικοί τύποι που ενδιαφέρονται κτλ κτλ καταλήγουν πάντα στη πρώτη κατηγορία συνήθως μόνοι ή σε μια σχέση που μεγαλώνουν διάφορα χωρίς να το ξέρουν." ανηκεις στα καλα παιδια και ευγενικα! οπως ειδες με αυτα τα λογια συμφωνησαμε ολοι! σ'αρεσει αυτο ομως?? καιρος να αλλαξεις! ή τουλαχιστον να δοκιμασεις να δεις πως ειναι και αν σ'αρεσει το κρατας..... αλλιως επιστρεφεις στη κανονικη σου ζωη! Φίλε aledjo όπως πολλά άλλα πράγματα που θέλω να κάνω στην ζωή μου έστω για μια φορά, σκέφτομαι να το κάνω κι αυτό κάποια στιγμή. Να γίνω έτσι κι εγώ για λίγο μάγκας ή μόρτης (πως στον π... λεγονται αυτοί), για να δω τι θα νιώσω... Χωρίς να θέλω να προδικάσω το γεγονός μάλλον δεν θα μου αρέσει!!!!
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 @Manuel λες να μιλησω στην αδερφη της? αυτη θα με καταλαβει αμεσως..... ειναι περπατημενη!
pappous_soulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Όσο για το διαχωρισμό που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες είναι 2 γκρουπ.Τα καλά παιδιά που απ' ότι μου έχουν πει σημαίνει μαλάκας πλέον και μάλλον θύμα απ' ότι κατάλαβα και οι αλήτες που όλες τους μισούν αλλά όλες εκεί πάνε. Οι ευγενικοί τύποι που ενδιαφέρονται κτλ κτλ καταλήγουν πάντα στη πρώτη κατηγορία συνήθως μόνοι ή σε μια σχέση που μεγαλώνουν διάφορα χωρίς να το ξέρουν. Ακριβώς έτσι πηγαίνει η δουλειά... Φίλε μου εδώ ανήκω και εγώ...
aledjo Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Χωρίς να θέλω να προδικάσω το γεγονός μάλλον δεν θα μου αρέσει!!!! χωρις παρεξηγηση αλλα τωρα με αυτα τα λογια μου θυμησες μια ξαδερφη μου 16 ετων που ελεγα τα ιδια για το σεξ! οταν ομως το δοκιμασε με τον δικο της, με πηρε την αλλη μερα τηλεφωνο και ηταν μες τη τρελη χαρα! απο τοτε δεν εχει περασει νυχτα που να μην το κανει...... το ειχε στο αιμα της ....η..... αχορταγη! (σοι μου ειναι τι περιμενεις !)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.