planetman Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Λοιπόν, είμαι 24 και αποφασισμένος να την κάνω. Θέλω να μαζέψω πληροφορίες από εσάς που ξέρετε ή έχετε κάνει την εν λόγω εγχείριση. 1) Έχει μεγάλη σημασία τα μηχανήματα που θα χρησιμοποιήσουν; Υπάρχει μεγάλη απόκλιση τεχνολογίας ανάμεσα σε μηχανήματα που χρησιμοποιούν διαφορετικοί γιατροί; 2) Είναι σίγουρο το αποτέλεσμα; 3) Ο γιατρός μου είπε ότι επειδή ασχολούμαι με πολεμικές τέχνες κτλ, καλύτερα είναι να κάνω λέει τον κλασικό τρόπο prk, ο οποίος είναι πιο επώδυνος και στον οποίο χρειάζεται περισσότερο χρόνο να αποκατασταθεί η όραση. 4) Πόσο κοστίζει περίπου; Εμένα μου είπε περί τα 2800?. Καλά είναι; Σας παρακαλώ πείτε μου οποιεσδήποτε εμπειρίες σας για το θέμα...
fireflies Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Αν και νομίζω ότι υπάρχει κι άλλο θέμα: Το prk νομίζω ότι όντως σε σχέση με τη Lasik είναι πιο επώδυνο. Αλλά τι σχέση έχουν οι πολεμικές τέχνες. Όσο για την τιμή, κάπου εκεί παίζουν.
Japan Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=4090&highlight=lasik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.