Προς το περιεχόμενο

laptop kai ixia me woofer

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι αμε.

και εγω τετοια εχω

δεν χρειαζεται κατι σπεσιαλ

το γουφερ συνδεεται μονο με τα ηχεια και ρευμα, και με το λαπτοπ συνδεεται το ηχειο με ενα απλο καλωδιο στο audio out

και εισαι αρχοντας

Δημοσ.

Κατι ασχετο... λιγο. Ξερει κανεις πως γινεται να κανω Disable τα onboard ηχεια του laptop; Ωστε καθε φορα που τραβαω το καλωδιο των ακουστικων να μην ακουγεται τιποτα. Aπο το Hardware Manager πρεπει να γινεται...Καμια ιδεα;

Δημοσ.

μα απο την στιγμη που βαζεις ακουστηκα, τα ηχεια φυσιολογικα παυουν να αναπαραγουν ηχους, προηγειται η audio out των ηχειων. σε σενα δεν συμβαινει αυτο;ή καταλαβα λαθος

Δημοσ.

Σωστα λες, αυτο γινεται (προφανως). Εγω αυτο που θελω ομως ειναι να μην δουλευουν καθολου τα ηχεια onboard, ωστε να μην βγαινει ηχος αν δεν υπαρχει κατι συνδεδεμενο στο audio out. Σαν ενα desktop pc δηλαδη.

Δημοσ.

Σαν προβλημα μου ακουγεται hardware. Σε οτι συσκευη βαλεις αρσενικο mini jack

o ηχος κοβεται και μεταφερεται αναλογα οπου θες (ακουστικα, sub κ.α.)

Δε δοκιμαζεις κανενα αλλο βισματακι μηπως ειναι βραχυκυκλωμενο;

Δημοσ.

Ρε μαγκες, δεν εχει προβλημα κανενα το pc. Ο ηχος κοβεται και μεταφερεται εκει που θελω και ολα ειναι ομορφα και ωραια. Προφανως οταν εχω πανω το βυσμα δεν λειτουργουν τα ηχεια!

Αυτο που θελω ειναι να ΜΗΝ λειτουργουν τα ηχεια οταν ΔΕΝ εχω πανω αρσενικο βυσμα.

Δημοσ.

Η όλη ιστορία μου θυμίζει ένα μέιλ που μου είχαν στείλει που μια γυναίκα έκοψε τα πόδια της από μόνη της επειδή ποτέ δεν ένιωθε άνετα και ήθελε να είναι ανάπηρη... :D

Δημοσ.

Ο λογος που θελω να γινεται αυτο ειναι οτι σε περιπτωση που παιζει μουσικη και βγουνε τα ακουστικα καταλαθως να μην υπαρχει θορυβος στο δωματιο και ξυπνησει καποιος που κοιμαται. Οπως επισης να μην χρειαζεται να κανω καθε φορα mute απο φοβο μην παιχτει κανενας ηχος οταν δεν ακουω μουσικη...

Δημοσ.
Σε οτι συσκευη βαλεις αρσενικο mini jack

o ηχος κοβεται και μεταφερεται αναλογα οπου θες (ακουστικα, sub κ.α.)

Όποτε όπως καταλαβαίνεις ο ήχος θα μεταφερθεί στα εξωτερικά ηχεία.

Δημοσ.

ο ηχος θα παει στα εξωτερικα ηχεια

παντως αν δεν εχεις ηδη αγορασει ηχεια 2,1

προτεινω να παρεις καποια που απενεργοποιειται το σαμπ

επειδη εμενα δεν απενεργοποιειται, και σπαει νευρα καμια φορα το ββββββ που ακουγεται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...