Προς το περιεχόμενο

Fujitsu Siemens AMILO PA1538RV kai Pi1536 vision4

arkas2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχω πει και θα το ξαναπω αλλη μια.ο basilis5 εχει γινει γραφικοτατος με την fujitsu.και επειδη γραφεις συνεχως στο forum και συγκεκριμενα τρελενεσαι οταν ακουσεις fujitsu ηρθε η ωρα να το κοψεις γιατι κουρασες.

Δημοσ.
το εχω πει και θα το ξαναπω αλλη μια.ο basilis5 εχει γινει γραφικοτατος με την fujitsu.και επειδη γραφεις συνεχως στο forum και συγκεκριμενα τρελενεσαι οταν ακουσεις fujitsu ηρθε η ωρα να το κοψεις γιατι κουρασες.

εχεις σκεφτει ποτε, οτι ισως εσυ εισαι ο γραφικος της παρεας;

εχεις σκεφτει ποτε οτι ισως εκφερω την προσωπικη μου αποψη και οχι την δικη σου ή κανενος αλλου;

εχεις σκεφτει οτι με ατακες εντυπωσιασμου δεν κερδιζεις τιποτα;

εχεις σκεφτει οτι ισως εισαι και εσυ κουραστικος,απλα δεν βρεθηκε ποτε καποιος να στο πει;

τελος, εχεις σκεφτει να παψεις να εισαι προκλητικος;οτι εισαι μεσα σε ενα φορουμ που ο καθενας λεει την αποψη του, και δεν ειναι πρεπον να προσβαλει τον αλλο;

ελεος πια

φιλε polidis σορυ αν παρεξηγησα τις προθεσεις σου

Δημοσ.

το εχεις παρακανει κ το εχουν εποσημανει κ αλλοι χρηστες.οποτε τελος.και ατακες εντυπωσιασμου μονο εσυ πετας του στυλ πεταχτε τα fujitsu μακρια απο fujitsu και αλλα που εχεις πει κ αποδεικνυεται.αυτο ειναι προσωπικη αποψη η παραπληροφορηση επειδη σου κατσε εσενα ενα προβλημα?

Δημοσ.

@basilis5 koita file den xero ti sizitouses se ala themata sxetika me ta FS alla edo se piano na katigoris kai na les mia eteria xiroteri xoris na exeis xiristi kai xoris na gnorizeis tis dinatotites enos Laptop FS afou opos les sou kaeike apo ton proto mina.An to eixes sta xeria sou arketo kero kai diapistones dislitourgeies etc..etc... tote ne alla kai pali den mporis na pis oti ta laptop fs einai moufes dioti isoun atixos kai epeses se ena mixanima pou den sou ekatse kala.Ego sti thesi sou tha eperna tel katefthien sta Kendrika tis eterias kai tha zitousa alagi xoris defterous kai tritous andiprosopous etc..

Tha to xanapo kai tha to toniso den exei simasia an kati mas xalase stous protous mines , meres , ores afta sinvenoun kai den paei na pi oti i eteria aftou pou mas xalase einai axristi kai h xiroteri.

Tespa elpizo to palikari pou anixe to thema na min epireastike arnitika kai na kanei tin kaliteri epilogi pou nomizei aftos

Δημοσ.

Ελεγξε και ποσα σλοτ εχει για την τοποθετηση των μνημων σου..

Τουλάχιστον 2 γίγκα είναι μια χαρά και με το παραπάνω για τα Βίστα σε όλες τις εκδόσεις τους. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τα φορητά συστήματα. Δοκίμαζα σήμερα σε ένα FSC Amilo Pro το οποίο ξεβιδώνει εύκολα και με ένα μεγάλο κάπάκι και είχε 2Χ512. και με 2 slot. Οπότε έβαλα μια καινούργια 1 γίγκα που είχα και μια 512 στο άλλο σλότ. Τελικά έχω τώρα συνολικά 1524ΜΒ περίπου και πάει καλύτερα λίγο το μηχάνημα.

ΤΟ μόνο που με χαλάει είναι ότι στο σκόρ για το Άερο από 3.0 στη βαθμολογία πήγε στο 2.3 δεομένου ότι έχει ενσωματωμλενα γραφικά την GMA 950.

Δημοσ.

ρε παιδια ακουτε τι λετε;

τα φουτζιτσου τα ξερω πολυ καλα, το μηχανημα που ειχα δεν ηταν το 1ο φουτζιτσου που δουλεψα. και επιτελους καθε φορα, οποτε εκφερω αποψη, εκφερω την δικη μου και κανενος αλλου

ο φιλος τουριστας, συναισθηματικα δεμενος την φουτζιτσου κοιτα να μου την λεει καθε φορα που λεω την αποψη μου. γιατι η δικη του, οτι τα φουτζιτσου ειναι καλα να ειναι σεβαστη, και να μην ειναι η δικη μου, δεν το καταλαβα;

επισης δεν ειμαι ο μονος που τα κατηγορει αν σας λεει κατι αυτο. αλλα οκ, απο κει και περα πιο πολυ κατηγορω την φουτσιτσου σαν εταιρια να απευθυνθεις για οποιοδηγποτε προβλημα παρα σαν κατασκευαστρια λαπτοπ (κοινως την ελληνικη αντιπροσωπια) αλλα ο φιλος τουριστας δε ειχε χρονο να αναλυσει τα λεγομενα μου,και στεκοταν πισω απο εκφρασεις μου για να μου την πει.

πραγματικα δες σας καταλαβαινω.

επισης θα θελα κλεινοντας φιλε τουριστα, να μην μου βαζεις λογια στο στομα,τα οποια δεν ειπα. τουλαχιστον να κραταμε και καποιο επιπεδο. αυτα ειχα να πω, και ζητω συγνωμη για τα οφ τοπικ.

Δημοσ.

σου βαζω εγω λογια που δεν ειπες?θες να βρω τα μηνηματα σου?ειναι ολα γραμμενα μην το ξεχνας.τα εχεις πει αυτα που ειπα παραπανω κ αμα θες στα βρισκω κιολας.οποτε αστο τελος.απλα καθε φορα να εξηγεις τι θες να πεις κ να μην πετας ατακες εντυπωσιασμου...να λες εμενα μου τυχει αυτο εκεινο κτλ.τελος.

Δημοσ.

ρε αρκα, συγνωμη κιολας που σου @@ το θεμα αλλα εχω καραφλιασει.

φοβομαστε να πουμε την αποψη μας εδω μεσα, μην θυμωσει ο τουριστας.

εγω αυτο που ειπα εν ολιγοις ειναι πως αν παρεις φουτζιτσου και σου κατσει προβλημα , να ξερεις πως ειναι πολυ πιθανο να μην εχεις σωστη αντιμετωπιση

τωρα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα.

αν τελικα παρεις φουτζιτσου,φροντησε να παρεις +2 χρονια εγγυηση, γιατι αν σου χρειαστει θα σε βγαλει απο μπελαδες.

αυτα. τελειωνω εδω να μην προσβαλω αλλο την αισθητικη του τουριστα, και να μην τον κουραζω..φιλικα!

Δημοσ.
ρε αρκα, συγνωμη κιολας που σου @@ το θεμα αλλα εχω καραφλιασει.

φοβομαστε να πουμε την αποψη μας εδω μεσα, μην θυμωσει ο τουριστας.

εγω αυτο που ειπα εν ολιγοις ειναι πως αν παρεις φουτζιτσου και σου κατσει προβλημα , να ξερεις πως ειναι πολυ πιθανο να μην εχεις σωστη αντιμετωπιση

τωρα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα.

αν τελικα παρεις φουτζιτσου,φροντησε να παρεις +2 χρονια εγγυηση, γιατι αν σου χρειαστει θα σε βγαλει απο μπελαδες.

αυτα. τελειωνω εδω να μην προσβαλω αλλο την αισθητικη του τουριστα, και να μην τον κουραζω..φιλικα!

ok thanks gia tin voithia.

Δημοσ.
ρε παιδια ακουτε τι λετε;

τα φουτζιτσου τα ξερω πολυ καλα, το μηχανημα που ειχα δεν ηταν το 1ο φουτζιτσου που δουλεψα.

Posa FS doulepse file?

Kai den to pistevo re sy afta pou doulepses na eixan olaaaaaa provlima!!!

An nai tote eise poli gademeis kai min xanaparis pote FS na alazeis 10 dromous molis vlepeis eteria FS kai na tin skilovrizeis apo to proi mexri to vradi se ola ta forums.

Ego sti thesi sou afto tha ekana

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...