kavaliotis Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Λοιπον εχω ADSL in-a-box (την προσφορα της 1ης Ιουνιου) στα 768 (με 1mbit γραμμη ομως). Ενας φιλος μου εδωσε username-password απο την δικια του ACN γραμμη μιας και πηρε αλλο πακετο. Οποτε μπαινω στο router και αλλαζω τα στοιχεια. Τα κανω και save και ολα ΟΚ, μπαινει κανονικα ιντερνετ αλλα ελα που αργει παρα πολυ να φορτωσει σελιδες (και πολλες δεν τις φορτωνει καν). Βγαινω, μπαινω με Forthnet, ολες τις φορτωνει σφαιρα! Τι μπορει να παιζει? DNS σκεφτηκα, αλλα ελα που στο ρουτερ μου βγαζει ΑUTO και δεν με αφηνει να το βαλω manually, αν παω να το αλλαξω κανει refresh και μου βαζει το δικο του. Ελεγα μπας και στρωσει μονο του αλλα εχει 2 μερες τωρα τα ιδια. Ακομα και απο rapidshare που κατεβαζω με δικο μου account με το flashget, εκει που με forthnet αμεσως φορτωνε το επομενο σφαιρα, τωρα αργει να παρει μπρος το download, αλλα οταν αρχισει να κατεβαζει, παει σφαιρα. Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω? Κριμα ειναι γιατι απο τα 768 στο 1mbit ειναι μεγαλη η διαφορα στο κατεβασμα...
kavaliotis Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δεν νομιζω να ειναι θεμα proxy. Γενικα παιρνω κατι invalid DNS replies...
kavaliotis Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Τελικα αλλαξα απο PPPoE σε PPPoA (μαλλον οταν εβαλα τα νεα στοιχεια μπηκε απο μονο του σε PPPoE και δεν το πηρα χαμπαρι) και ολα λειτουργουν κανονικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.