question mark Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Εχω εναν εξωτερικό δίσκο τον οποίο χρησιμοποιώ για back up. Αφου λοιπόν έγινε format στο pc πάω να ανοίξω τον εξωτερικό και μου ήρθαν τα εγκεφαλικά!!! Δεν φαίνεται ο δίσκος στο My Computer, στο Computer management φαίνεται ο δίσκος αλλά χωρίς γράμμα (D,E κλπ), χωρίς file system, και με το status Healty(Active). Αναγνωρίζει κανονικά τη χωριτικότητα του δίσκου. Το θέμα όμως είναι τα αρχεία μου, τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι της δουλειάς μου. Σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας πως θα σώσω τα αρχεία γιατί βλέπω κι άλλο εγκεφαλικό στον ορίζοντα!!!! Υπ' όψιν τον εξωτερικό δεν το πήρα έτοιμο. Πήρα ένα δίσκο και μια case και τον έφτιαξα. Αν τον βγάλω απ' την θήκη και τον βάλω ως εσωτερικό στο pc θα τα προλάβω τα αρχεία μου ή όχι;
question mark Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Εχω τα Win XP 64bit τα οποία όταν κυκλοφόρησαν είχαν ενσωματωμένο το SP
FocusX Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μπορείς να δώσεις μια screenshot του disk management με τους δίσκους σου; Τον εξωτερικό τον έχεις μόνιμα αναμμένο; Με USB συνδέεται;
squib Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 partition table doctor φοβερό utlity....εάν δεν αναγνωρίζει το partition βεβαια το os ..
question mark Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μπορείτε να μου εξηγήσετε κάτι διότι το εγκεφαλικό δε το γλυτώνω. Πως εξηγήτε το γεγονός ότι σε άλλο υπολογιστή ο δίσκος έπαιξε κανονικά και στο δικό μου όχι. Ακόμη και αυτή τη στιγμή το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπορεί να δωθεί μια εξήγηση γιατί δε με βλέπω καλά; Ευχαριστώ!
iceman79 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 MHN AGXONESA KAT' ARXHN apo oti les o diskos einai mia xara kai ta arxeia kala. apo oti les apla o diskos 8elei na tou antistoixhseis gramma gia na tos deis sta windows. afou pas sto diaxeirhsh ypologisth kai katopin sthn diaxeirhsh diskon, kane (an 8ymamai kala) deksi click pano tou kai kane antistoixhsh se enna gramma kai 8a emfanistei kanonika.
question mark Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Ναι, αλλά γιατί όμως στη διαχείρηση τον βλέπει ως άδειο τελείως και χωρίς partition; Αν του βάλω γράμμα θα τον διαβάσει κανονικά ή υπάρχει περίπτωση να χαθούν αρχεία;
iceman79 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 arxeia den 8a xa8oun. kai ego thn eixa pathsei kapos etsi palia. eixa kanei format kai otan ton syndesa den ton emfanize pou8ena ektos apo thn diaxeirhsh diskon. otan tou antistoixhsa kai gramma ton emfanise kai ston explorer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.